- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.621
O ZAMN HEMEN TAKTIRMAK LAZIMkaydirigubbakcemile3regl agrim var 1 haftadir ama kendi yok uyus oluyorum.regl olsam hemen spiral taktiracagim.bu arada spiral de kilo verdiriyor.ama bazilarinda tam tersi etki yapiyormus.
maşallah alp bebeğebiz geldik canlaropuyorumnanaktanözledim sizleri.
evimize döndük bugün.alp imin kontrolü vardı onada gittik.oğlum 6100 gr olmuşdoymuyor bu çocuk diyenlere kapak olsun:umursamaz:birde oğluş öksürüyor burnu tıkalı ve tüm vücudu kırmızı kabartılar döküyordu.gribal enfeksiyon dedi.ama ilaç vermiyorum artık atlatmış sayılır dedi sadece burnu için damla verdi.babadan bana bendende ona geçti.artık geldik buralardayızolumunekankayizsmile
öznur ben 7 sene boyunca spiralle korundum ve çok memnun kaldım tatlım
biz geldik canlaropuyorumnanaktanözledim sizleri.
evimize döndük bugün.alp imin kontrolü vardı onada gittik.oğlum 6100 gr olmuşdoymuyor bu çocuk diyenlere kapak olsun:umursamaz:birde oğluş öksürüyor burnu tıkalı ve tüm vücudu kırmızı kabartılar döküyordu.gribal enfeksiyon dedi.ama ilaç vermiyorum artık atlatmış sayılır dedi sadece burnu için damla verdi.babadan bana bendende ona geçti.artık geldik buralardayızolumunekankayizsmile
evet canim bende simdi onu okuyordum.rahimi delebiliyormus.ama ben ciddi anlamda 2.yi cooookkk sonra dusunuyorum.hamile kalirsam aldiramam.sirf bu yuzden spiral taktiracagim.sen nerde taktirmistin.soylede gitmeyeyim oraya.
anammmmm tombismi olmus pasa.
canim cok gecmis olsun.tonimer damlat emzirmeden once.bide otri bebenin su aletinden al onunla cekmek kolay oluyor.
sağol ebrucum.eray ada çok geçmiş olsun.aynı evin içinde ee birde sürekli temas halinde olunca ister istemez bulaşıyor.birde yaklaşma etme desen bu sefer ters teper değil mi???umarım emirhan kapmadan eray iyileşir.
Evet canım ama hiç olmak istemiyorum çok korkuyorum kafamçokkarıştı
teşekkür ederim canım a.s.
Geçmiş olsun Eraya çabuk atlatır inşallah...
Oyy oyy bir taraftan kulak ağrısı bir taraftan oğluşumla uykusuz geceler
çıldırücüüün :1shok:
Gelen gidenden buraya hiç bakamıyorum artık eskiden ne güzeldi alsanaalsanasmile
sağol öznurcumopuyorumnanaktan. damlanın adı physiologica gifrer.bunu verdi doktor.
öznur ben 7 sene boyunca spiralle korundum ve çok memnun kaldım tatlım
O ZAMN HEMEN TAKTIRMAK LAZIMkaydirigubbakcemile3
maşallah alp bebeğenasıl rahatladınmı cnm istanbul hawası açmıştır seniyerimseniben
haziran da regl olur olmaz gideceğim taktırmaya olmuyo böyle walla korka korka bi hal oldumsempatiksalakcinni
ama otrı bebeyi tavsiye ediyorum canim.diger burun aspiratorleri gibi ugrastirmiyor.
zayiflama var miydi sende ?
yawrukusummmmmmm illa regl olmayi beklemek gerekmiyormus.bugun arastirdim.normal zamandada takiliyormus.ben yarin dr umu arayip teyit alacagim.eger oyleyse gidip taktiracagim kendi doktorumda 120 tl mis.saglik ocagini aradim reglinin 3 yada 4 gunu diyor.
kızlar bebişleriniz günde kaç saat uyuyor? benimki 9-10 saat uyursa ben bayram ediyorum.uykusu babasına cekmiş deliricemlaelaelaelaelae
periiiiiii verme kiz cocuga muscat falan.bildigin uyusturucu bayiltiyor cocugu.git rezene yap nolur verme muscat
yokk kız ne uyusturucusu allah aşkına yaa dün akşam okşutarak verdim ama nafile tüm gece ayaktaydık
maşllah cnm.. kız özooo aynı kızarıklıktan cerenin ensesindede war.. çilek kadar.. ben geçer die bekliorum ama.. aynı zamnda göz kapağının üstünde de köşede war o kızarıklıktan annem dediki sendede wardı bebekken dedi.. bnde geçer die umuyorum.. göz kapağında olmasın ya ense önemli değilde:1no2:
bn cewaplamıştım sanırım sorunu.. 2.5 3 aydan sonra eskisi gibi dolu dolu olmazmış sıwıya tatlıya yüklen..
valla maşallah diyeyim akşam 8den sabah 6ya kadar uyuyor (12de ben emziriyorum 4te de kendisi kalkıyor emmek için) sonra 7 den 10 a kadar gün içinde de kısa kısa 3-4 uyku çekiyor...toplamda bir 15 saat uyuyor galiba
başlarda uyumazdı ama zor oluyor ilk 10gün sabahlara kadar ayaktaydık...zamanla uyumayı da öğreniyorlar:)
bu benim zilli kızım bi alem.hiç bi günü diğerine uymuyor.dün bütün gün hiç uyumadı sürekli kucağımdaydı beni çıldırttı akşam yemeği bile yapamadım valla.bugünde 6 da kalktı 9 a kadar oynadık 9 dan 11 buçuga kadar uyudu.karnını doyurup altını temizledim.12 de uyudu hala uyuyor.bütün işlerimi yaptım akşam yemeğini bile yaptım.çok enterasan bi çocuk.sizinkilerde öyle mi?tam düzene giriyor diyorum sonraki gün başka bi çeşit oluyor
sağol canım evet çok iyigeldi rahatlattı özlemiştim çok.maşallah alp bebeğenasıl rahatladınmı cnm istanbul hawası açmıştır seniyerimseniben
tamam canım görüşelim döndüğünde.ben suat gündoğdu ya gidiyorum edremitte ve çok memnunum.çok ilgili bir doktor.yani burda böylesi zor bulunur.90 lira veriyorum sonra 20 gün süresince tüm kontroller ücretsiz.ve sürekli haftasonu geceyarısı istediğin anda ulaşabiliyorsun.tavsiye ederim şebnemcim.hoşgeldiniz bizde küçükkuyuya dayıma geldik haftaya altınoluğa geçicez görüşürüz artık burada doktora nereye götürüyorsun ne kadar veriyorsun aklımda bulunsun gitmemiz gerekirse ben hiç bilmiyorum
aman iyi ozaman geçmez inşaallah canım.ya neyseki bilinçlide kendi uzak duruyor geçmesin diye..ama sonuçta aynı evde işte...
çanım sağol......
[
kocişe söyleyeyim canım hemen.malum adam ilaçların ve böyle malzemelerin içinde çalışıyor.ama otrı bebeyi tavsiye ediyorum canim.diger burun aspiratorleri gibi ugrastirmiyor.
selam verdim ama kimse almadı belki soruma cvp veren olur sizin bebişlerde de salya tükürük akıyormu benimkinin azınada dolu tükürük hepsi de dısarda
geldiğim gibi gidiyorum eşime yardım edeyim sınav okuyor canla başla:)
iyi geceler herkeseopuyorumnanaktan
Walla canım ilk çocuk sonrası epey hızlı kilo ermiştim ama buna spiralin katkısı var mıydı bilmiyorum:sm_confused: Ve evet regl olman şart değil taktırmak için. Sadece o dönem açıklık olduğundan daha rahat taktıkları için tercih ediyorlar
selam kızlar heralde herkes aşkı memnu başında
selam verdim ama kimse almadı belki soruma cvp veren olur sizin bebişlerde de salya tükürük akıyormu benimkinin azınada dolu tükürük hepsi de dısarda
geldiğim gibi gidiyorum eşime yardım edeyim sınav okuyor canla başla:)
iyi geceler herkeseopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?