2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

regl agrim var 1 haftadir ama kendi yok uyus oluyorum.regl olsam hemen spiral taktiracagim.bu arada spiral de kilo verdiriyor.ama bazilarinda tam tersi etki yapiyormus.
O ZAMN HEMEN TAKTIRMAK LAZIMkaydirigubbakcemile3
maşallah alp bebeğe nasıl rahatladınmı cnm istanbul hawası açmıştır seniyerimseniben
öznur ben 7 sene boyunca spiralle korundum ve çok memnun kaldım tatlım

haziran da regl olur olmaz gideceğim taktırmaya olmuyo böyle walla korka korka bi hal oldumsempatiksalakcinni

hoşgeldiniz bizde küçükkuyuya dayıma geldik haftaya altınoluğa geçicez görüşürüz artık burada doktora nereye götürüyorsun ne kadar veriyorsun aklımda bulunsun gitmemiz gerekirse ben hiç bilmiyorum

bende resim ekledim selkie kullanıcım adım orda yine..oyları bekliyorum ben burdan herkesi oyladım...

ya ben kendi dr mde taktırmıştım,aslında iyi bir dr dir.bana yaramadı işte,her bünye farklı cevap veriyormuş zaten...

ya neyseki bilinçlide kendi uzak duruyor geçmesin diye..ama sonuçta aynı evde işte...

çanım sağol......

[

sağol öznurcumopuyorumnanaktan. damlanın adı physiologica gifrer.bunu verdi doktor.

ama otrı bebeyi tavsiye ediyorum canim.diger burun aspiratorleri gibi ugrastirmiyor.

öznur ben 7 sene boyunca spiralle korundum ve çok memnun kaldım tatlım

zayiflama var miydi sende ?

yawrukusummmmmmm illa regl olmayi beklemek gerekmiyormus.bugun arastirdim.normal zamandada takiliyormus.ben yarin dr umu arayip teyit alacagim.eger oyleyse gidip taktiracagim kendi doktorumda 120 tl mis.saglik ocagini aradim reglinin 3 yada 4 gunu diyor.

Walla canım ilk çocuk sonrası epey hızlı kilo ermiştim ama buna spiralin katkısı var mıydı bilmiyorum:sm_confused: Ve evet regl olman şart değil taktırmak için. Sadece o dönem açıklık olduğundan daha rahat taktıkları için tercih ediyorlar

kızlar bebişleriniz günde kaç saat uyuyor? benimki 9-10 saat uyursa ben bayram ediyorum.uykusu babasına cekmiş deliricemlaelaelaelaelae

benimki [dün gece 4 de uyudu 6 ya kadar 2 saat uykuyla gün bu gün sabahta 11 den 2 ye kadar toplamda 5 saat uykuyla duruyor sayılır ayak üstü uyumaları saymıyıorum /B]

1 yasinda geciyormus hasretcigim.benim oglusun tam alninin ortasin iki gozunun ortasi var ya tam orda.kilcal damarlar deriye cok yakin oluyormus buyuyunce geciyormus.
sicakda belirginlesip serinde gidermis.merak edilecek bisey degil yani kuzum.ama icin rahat etsin diye bi dahaki dr kontrolunuzde sor canim.

klava: yapmayin lutfen resmen kendi ellerinizle bebelerinizi bayiltiyorsunuz.

masallah artik hep kendin yikarsin.ben bugun hala yikayamadim.disaridan geldik uyudu ve hala uyuyor.[/QUOTE]

kooocaman bi maşallah ozaman benimkide başlarda çok iyi uyuyordu şimdi gözünü bile kırpmıyor ahh ahhhh

valla büyüdü akıllanır die beklerken tam tersi olduk yaa 2 gün gece gündüz uyuyoır hıh diom ertesi gün avaz avaz çığlık çğlığa ayaktayız

maşallah alp bebeğe nasıl rahatladınmı cnm istanbul hawası açmıştır seniyerimseniben
sağol canım evet çok iyigeldi rahatlattı özlemiştim çok.
tamam canım görüşelim döndüğünde.ben suat gündoğdu ya gidiyorum edremitte ve çok memnunum.çok ilgili bir doktor.yani burda böylesi zor bulunur.90 lira veriyorum sonra 20 gün süresince tüm kontroller ücretsiz.ve sürekli haftasonu geceyarısı istediğin anda ulaşabiliyorsun.tavsiye ederim şebnemcim.
ya neyseki bilinçlide kendi uzak duruyor geçmesin diye..ama sonuçta aynı evde işte...

çanım sağol......

[
aman iyi ozaman geçmez inşaallah canım.
ama otrı bebeyi tavsiye ediyorum canim.diger burun aspiratorleri gibi ugrastirmiyor.
kocişe söyleyeyim canım hemen.malum adam ilaçların ve böyle malzemelerin içinde çalışıyor.

herkese selam ;
bizim kız büyüyor ben yaşlanıyorum yahu..
allahtan bir sorunumuz yok çok şükür ama çok kapalı kaldım evlerde
neyseki bu pazar İstanbul'a gidiyorum.. hiç bu kadar İstanbul'a gidiyorum
diye heveslenmemiştim.. çok sıkıldım sanırım ondan...sinirlerim harap asosyal oldum
İstanbul'a gideyimde ananesi baksın kızıma içim rahat gezeyim bende

selam verdim ama kimse almadı belki soruma cvp veren olur sizin bebişlerde de salya tükürük akıyormu benimkinin azınada dolu tükürük hepsi de dısarda

selam verdim ama kimse almadı belki soruma cvp veren olur sizin bebişlerde de salya tükürük akıyormu benimkinin azınada dolu tükürük hepsi de dısarda

aleyküm selam...ben o diziyi izlemiyorumsempatiksalakcinni
ama burayı da açık bırakmışım yeni oturdum bilgisayarın başına...bilmiyorumkismile
bizim kızda tükürük saçıyo valla baloncuklar yapıyodelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

e be meralim anam bacim biz burda hasretle yirtiniyoruz spiral taktiracagiz regl olmayi bekliyoruz diye neden soylemion hee neden :))) saglik ocagindami taktirmistin?

selam kızlar heralde herkes aşkı memnu başında

selam macim yok men izlemez

gorunce aldim selamini sekerim.evet bizim bebikdede var.baloncuklar salyalar ohooo hemde nasil akio.

geldiğim gibi gidiyorum eşime yardım edeyim sınav okuyor canla başla:)
iyi geceler herkeseopuyorumnanaktan

aman kocisinede kiyamazmis masallah masallah

yaaa kızlar benim sıpa sağ memyi almıyor sol meme boş habire onu emiyor napıyımda aldın sağ memyi süpürgeyi çalıştırsam alıyoor ancak oda azıcık emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…