- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.641
noluyo leyn herkes dogum tarihini dökmüş ortaya..ne iş..tanışma törenimi.??CADIARZU
yaaa kızlar benim sıpa sağ memyi almıyor sol meme boş habire onu emiyor napıyımda aldın sağ memyi süpürgeyi çalıştırsam alıyoor ancak oda azıcık emiyor
e be meralim anam bacim biz burda hasretle yirtiniyoruz spiral taktiracagiz regl olmayi bekliyoruz diye neden soylemion hee neden :))) saglik ocagindami taktirmistin
aman kocisinede kiyamazmis masallah masallah
Ne bileyim anacım bu kadar cahil olduğunuzulülülülülülü Canım ben siz de korkuyorsunuz,daha kolay olur diye bekliyosunuz diye düşündüm:kedi:
Bu arada sağlık ocağında taktırmadım canım. Bence sen de kendi güvendiğin doktoruna taktır. Zira önemli bi durum. Kayma falan yapabiliyor bazılarında
ben söylemiiim ozaman dogum tarihimi????????yok yawris ben didim
yok canim ben oyle korkmam kolay kolay.dogumda bile once ben oldugum halde hadi ne zaman hadi diye direttim.dogumdan sonrada ayni gun kalktim bi dahada oturmadim.goz ameliyatimdada tek basima gittim tek basima geldim.
bilsem cokdannnnnn taktirirdim.yarin arayacagim kendi doktorumu.
basini gogsune hafifce bastir.cok acikmasini bekle daya memeyi bitanem.
ben söylemiiim ozaman dogum tarihimi????????
ben söylemiiim ozaman dogum tarihimi????????
İyi o zaman vakit kaybetmeden taktır bence de. walla büyük rahatlık. Ben de lohusalık biter bitmez taktırmayı düşünüyodum ama gerek kalmadı:1no2:
doguhan 3 bucukdan beri uyuyor gozlerim yasardi.kaldirip emziriyorum yine yatiyor.banyo iyi geldi.ama butun gun uyudu umarim gece kudurmaz.aksam yikamaya devam gunduz olmuyor boyle.ozledim oglusumu.
seninkide yaptımı canım ayy yook nerdee bastırıyorum durustanmı diorumpozisyon deiştiriyorum yok yok yok eliyle bile itiyor inat fecii inat kolundan kan alınırken bile alamıyor memyi verice bağırıyor feryat figannkafamçokkarıştı
aşkım hadi gecmiş olsun maşallah ALP ime..6 kilo oldumu yaw..yagmur um ancak 5 bucuk olmuştr ama boyunu görme..
kizlar gece nasil emziriyorsunuz bal sarmalarini minik murunlu bebiklerinizi?
ben 1 aydir yatarak emziriyorum.cok rahat oluyor.
annemdeydim biraz önce taksiyle benim ewe geldik anamla..aşkımemnuyu euro d den izliorum daha gec veriyo bu kanal..reklam arası film izliom işte..Ebru sen annende misin şimdi?
eeee teyzesi büyüdü tabi küçüğüm.bugün bizimkinin boyuna bakmadı en son 60 cm di.yağmur kızımız manken olacak herhaldebayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?