2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

e be meralim anam bacim biz burda hasretle yirtiniyoruz spiral taktiracagiz regl olmayi bekliyoruz diye neden soylemion hee neden :))) saglik ocagindami taktirmistin

aman kocisinede kiyamazmis masallah masallah

Ne bileyim anacım bu kadar cahil olduğunuzulülülülülülü Canım ben siz de korkuyorsunuz,daha kolay olur diye bekliyosunuz diye düşündüm:kedi:

Hayırlı akşamlar kızlar
Pek giremiyorum malesef ( özledim burayı
Dün kontrolümüz vardı ve de 3 tane aşımız :gitme:
Nasıl ağladık nasılll içim eridi resmen (
Kilomuz 5.750 olmuş boy da 60 cm
Herşey gayet iyiyiymiş hamdolsun
Ensar ımın resimlerini yükledim buyrun Ensar

Pınar cım geçmiş olsun cnm a.s.

Hepinize öpücüklerrr a.s.

Bu arada sağlık ocağında taktırmadım canım. Bence sen de kendi güvendiğin doktoruna taktır. Zira önemli bi durum. Kayma falan yapabiliyor bazılarında

Ne bileyim anacım bu kadar cahil olduğunuzulülülülülülü Canım ben siz de korkuyorsunuz,daha kolay olur diye bekliyosunuz diye düşündüm:kedi:

Bu arada sağlık ocağında taktırmadım canım. Bence sen de kendi güvendiğin doktoruna taktır. Zira önemli bi durum. Kayma falan yapabiliyor bazılarında

yok canim ben oyle korkmam kolay kolay.dogumda bile once ben oldugum halde hadi ne zaman hadi diye direttim.dogumdan sonrada ayni gun kalktim bi dahada oturmadim.goz ameliyatimdada tek basima gittim tek basima geldim.
bilsem cokdannnnnn taktirirdim.yarin arayacagim kendi doktorumu.

İyi o zaman vakit kaybetmeden taktır bence de. walla büyük rahatlık. Ben de lohusalık biter bitmez taktırmayı düşünüyodum ama gerek kalmadı:1no2:

doguhan 3 bucukdan beri uyuyor gozlerim yasardi.kaldirip emziriyorum yine yatiyor.banyo iyi geldi.ama butun gun uyudu umarim gece kudurmaz.aksam yikamaya devam gunduz olmuyor boyle.ozledim oglusumu.

basini gogsune hafifce bastir.cok acikmasini bekle daya memeyi bitanem.

seninkide yaptımı canım ayy yook nerdee bastırıyorum durustanmı diorumpozisyon deiştiriyorum yok yok yok eliyle bile itiyor inat fecii inat kolundan kan alınırken bile alamıyor memyi verice bağırıyor feryat figannkafamçokkarıştı

ben söylemiiim ozaman dogum tarihimi????????

o niden kis?

İyi o zaman vakit kaybetmeden taktır bence de. walla büyük rahatlık. Ben de lohusalık biter bitmez taktırmayı düşünüyodum ama gerek kalmadı:1no2:

pazartesi hem diyetisyen hem lazer epilasyon randevum var.yarin dr uma da randevu alir taktiririm.pazartesi tum gunum hastanede gececek sanirim.

doguhan 3 bucukdan beri uyuyor gozlerim yasardi.kaldirip emziriyorum yine yatiyor.banyo iyi geldi.ama butun gun uyudu umarim gece kudurmaz.aksam yikamaya devam gunduz olmuyor boyle.ozledim oglusumu.

ahh bende özledimm kızmı özlediğim günlerimi yorgunummm cook yorgun

benimki solu almayi kesti birden.ama simdi iyi.
yatar pozisyonda emzirmeyi denedin mi hic ? ben geceleri sol memeyi oyle veriyordum istemediginde.ayirdinin farkina varamiyorlar bence.birde gogus ucunu kontrol et kuculmus olabilir digerine oranla.eger kucukse emzirmeden once cimdik at ucuna iyice disari ciksin.

Walla bu Bihterden korkulur. Yaptı yine yapacağını, nasıl da tongaya düşürdü Behlülüaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

kizlar gece nasil emziriyorsunuz bal sarmalarini minik murunlu bebiklerinizi?
ben 1 aydir yatarak emziriyorum.cok rahat oluyor.

Walla ben karyolada yanımda yatrıyorum, sağ tarafımda yatıyor. O nedenle sağ göğsümü verirken sadece dönüp yatarak emziriyorum. Sol göğsümde ise oturuyorum:ecrin_bebek:

Ebru sen annende misin şimdi?
annemdeydim biraz önce taksiyle benim ewe geldik anamla..aşkımemnuyu euro d den izliorum daha gec veriyo bu kanal..reklam arası film izliom işte..
eeee teyzesi büyüdü tabi küçüğüm.bugün bizimkinin boyuna bakmadı en son 60 cm di.yağmur kızımız manken olacak herhaldebayanssulusmile

boyuda cok iyi maşallah annesi ii bakıosun..
bu arada şaka yaptım yaw sadece 82 dogumluyum ne var cokmu yaşlıyım..cocukta yaparım kariyerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…