- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.661
Walla ben karyolada yanımda yatrıyorum, sağ tarafımda yatıyor. O nedenle sağ göğsümü verirken sadece dönüp yatarak emziriyorum. Sol göğsümde ise oturuyorum:ecrin_bebek:
kız bogulur yavru memende ..murnu kapanır yawiiben uyuyakaliyorum oyle oglus memede.sendede oluyormu?
Öznur yaa, bu arada şu göbek işi kafamı karıştırdı. ben doktora sormuştum,normal bi durum demişti. Sana neyle mi kesmişler dedi? Ve ne zaman geçermiş?
annemdeydim biraz önce taksiyle benim ewe geldik anamla..aşkımemnuyu euro d den izliorum daha gec veriyo bu kanal..reklam arası film izliom işte..
boyuda cok iyi maşallah annesi ii bakıosun..
bu arada şaka yaptım yaw sadece 82 dogumluyum ne var cokmu yaşlıyım..cocukta yaparım kariyerde..
ben uyuyakaliyorum oyle oglus memede.sendede oluyormu?
kız bogulur yavru memende ..murnu kapanır yawii
bak benimki disari cikik gibi ve sanki ici kirli gibi.temizlemeye calisiyorum kendimce gecmiyor.sanki cildin altinda kir koyu koyu cizgiler var o bogumlu yerleri yani.
dr koterlemi kestiler dedi.
koteri biliyorum yakma aleti gibi birsey.bizim dr da normal diyor.
yine 3 muz kalmisiz.
tovbeAllah korusun kiz tovbe de
Allah korusun kiz tovbe de
Ben de ilk muz olarak okudum. ne diyor yaw bu diyorumkaydirigubbakcemile3
Meral senin yawri yarim saatte bi emiyorsa anacim hic uykusuz nasil dayaniyorsun ?
anamın dikkatını cekmeye başladım gene ben cıkarım şincik buraya takılıomya bi ara onataktı..
Onun yerine ben diyem tövbee. Ama sen de dikkatli ol cidden. öyle tam olarak dalıyo musun yani uykuya?
anamın dikkatını cekmeye başladım gene ben cıkarım şincik buraya takılıomya bi ara onataktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?