2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Öznur yaa, bu arada şu göbek işi kafamı karıştırdı. ben doktora sormuştum,normal bi durum demişti. Sana neyle mi kesmişler dedi? Ve ne zaman geçermiş?

Öznur yaa, bu arada şu göbek işi kafamı karıştırdı. ben doktora sormuştum,normal bi durum demişti. Sana neyle mi kesmişler dedi? Ve ne zaman geçermiş?

bak benimki disari cikik gibi ve sanki ici kirli gibi.temizlemeye calisiyorum kendimce gecmiyor.sanki cildin altinda kir koyu koyu cizgiler var o bogumlu yerleri yani.
dr koterlemi kestiler dedi.
koteri biliyorum yakma aleti gibi birsey.bizim dr da normal diyor.

Maşallah hem dizi izliyon hem film izliyon hem de bize laf yetiştiriyonalkisalkisalkis

ben uyuyakaliyorum oyle oglus memede.sendede oluyormu?

Canım benimki yarım saatte bi kalkıp emdiği için öyle uzun uzun kalmıyor memede e dolayısıyla uyumaya fırsat olmuyorkaydirigubbakcemile3

Benimki de aynen öyle. İyi madem inş. inemli değildir cidden

Onun yerine ben diyem tövbee. Ama sen de dikkatli ol cidden. öyle tam olarak dalıyo musun yani uykuya?

evet canim ya bildigin uyuyorum.ama nasil oluyor bilmiyorum arada kalkip kalkip kontrol ediyorum.sesini duyuyorum.kendimi geriye atar pozisyonda uyuyorum.

anamın dikkatını cekmeye başladım gene ben cıkarım şincik buraya takılıomya bi ara onataktı..

:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…