- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.681
Çık anacım. Şimdiden iyigeceler sana. Ben de başkalarının yanında rahat giremiyorum şuraya. Ne yazıp duruyo diye bakınıyolaraklinialirimsmile Haydi biz de yatalım Öznurum bari
Ahh bi bilsem Ebrum bi bilsem. Ne gece ne gündüz daha 1 saatten uzun uyuduğunu görmedim. Artık düzeleceğine dair bi ümidim de kalmadı. Benim büyük oğlum da 2 yaşına kadar emdi ve emmeyi bırakana dek geceleri en fazla saat başı kalkardı o da:bbo: Korkarım bununla da 2 yaşına gelene dek başım belada
çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sıkıntıların geçer
Sağ olun canlar doktor genç yaşta sağır olmak istemiyorsan ameliyat olan lazım dedi
kulak zarımda kocaman bir delik var bende gördüm bu sefer
antibiyotik yazdı 1000 mg ve birde alkolden yapılan bir damla
akşam koca kişisi damlattı o kadar can yakıyor ki tavana vuracaktım neredeyse
haftaya kontrolumuz var bakalım :1no2:
günaydın a.s.
Eymen beylerin anaları olarak pek erkenciyiz sabah 6 da uyanıyor benim oğlan da hihoyyyt
ne veriyorlarmış ebruonları sadece uyutuyosunuz uyuşturyosunuz....gaz için başka cooooook yöntem var...istedikten sonra...
çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sıkıntıların geçer
bizim oğlanda açsa 5 buöukta toksa 6 çeyrekte uyanıyor
herkese günaydın.bu arada hepinizin bebişlerine oy verdim haberiniz olsun kızlar.bende kızımın resimlerini yükledim ceylin ipek(fotoğraf adına göre)kızım hepinizin oylarını bekliyor teyzoşları kızımı üzmeyin.
ne oyu benim haberim yokhiç üzermiyim ben onu hemen atıyorum oyunu
Canlar benimde sezeryan yerim kırmızı ve bir yeri hala kabuk bağlıyor ayrıca kesik dışa doğru çıkık gibi duruyor ne kötü :umursamaz:
kizlar az once dikkatimi cekti herkes yok 81 yok 84 dogumlu falan.en yasli benmiyim.herkes bi yasini yazsin bakayim yohusam terk edecem forumu
kızlar dün akşmadan beri çok şiddetli kalça ve bacak ağrım var ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum canım çok yanıyo büyük ihtimal bel fıtığı gibi görünüyo bu sıkıntıyı çeken ve emzirme döneminde kullanılabilecek bir ilaç bilen varmı aranızda dünden beri atayla bile ilgilenemiyorum doğru dürüst annem bakıyor sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?