2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın ciciş anneler
dün doktora gittik bebişimin kakasında kan ouyordu tahliller yemiz çıktı dr çatlaktam olduğunu söyledi biz besin alerjisi mi var diye çok korkmuştuk ben sütü yumurtayı kesmiştim artık yiyorum
oğlum 6450 gr olmuş boyuda 64cm bu ay kilo almış fazla uzamamış
mamaya başlamayacağım

mrl ben gündüz uyuduktan sonra 30 dk sonra dürtüyorum o zaman 1-1buçuk saat uyuyor gecede uayanacağı saatten 1 saat çnce dürtüyorum eğer aç değilse uyanmıyor gece 11den 4 e kadar uyuyor ama nadir bizimkide 2-3- saatte gecede uyanıyor

çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sıkıntıların geçer
bizim oğlanda açsa 5 buöukta toksa 6 çeyrekte uyanıyor
onları sadece uyutuyosunuz uyuşturyosunuz....gaz için başka cooooook yöntem var...istedikten sonra...
ne veriyorlarmış ebru
ben hiç ilaç vermiyorum gaz damlası bile

herkese günaydın.bu arada hepinizin bebişlerine oy verdim haberiniz olsun kızlar.bende kızımın resimlerini yükledim ceylin ipek(fotoğraf adına göre)kızım hepinizin oylarını bekliyor teyzoşları kızımı üzmeyin.

Canlar benimde sezeryan yerim kırmızı ve bir yeri hala kabuk bağlıyor ayrıca kesik dışa doğru çıkık gibi duruyor ne kötü :umursamaz:

kızlar dün akşmadan beri çok şiddetli kalça ve bacak ağrım var ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum canım çok yanıyo büyük ihtimal bel fıtığı gibi görünüyo bu sıkıntıyı çeken ve emzirme döneminde kullanılabilecek bir ilaç bilen varmı aranızda dünden beri atayla bile ilgilenemiyorum doğru dürüst annem bakıyor sağolsun

bu arada hijyen canım geçmiş olsun.kulak ağrısı çok kötü.benim erkek kardeşiminde sürekli kulak ağrısı oluyordu da ondan biliyorum.dikkat et canım gerekiyorsa da ameliyat ol.bak benim okuldaki öğretmen arkadaşım da geçenlerde çok ciddi bi kulak ameliyatı oldu ama şimdi çok iyi

kizlar az once dikkatimi cekti herkes yok 81 yok 84 dogumlu falan.en yasli benmiyim.herkes bi yasini yazsin bakayim yohusam terk edecem forumu

herkeslere günaydıııınna.s. istanbul çok sıcak bu sabah

günaydın teyjeleyima.s.

oy oy senin günaydın diyen dillerini yesinler.maşallah kızıma çok şeker olmuş.ya hasret kız izmirde çok sıcak ama ben daha yazlıık giydirmeye cesaret edemiyorum.evde ince giydiriyorum ama daha hiç kısa kolluyla dışarı çıkarmadım

günaydınnn..........

hijyenim geçmiş olsun,umarım iyileşrisin..evet arkadaşlar ben katılan herkese oy verdim...benim oğluşumun fotosuda yayınlnmış...onuda gördüm...bu arada beni oylyan olmamış.. (

geçmiş olsun canım.benimde boynum haşat durumda.boyun kemiğimde düzleşme var kaç defa fizik tedaviye gittim.doktor bi poşet bile taşımayacaksın ağırlık binice daha da kötükeşir diyor ama maşallah benim tombiş kızımda 2 aydır sürekli kucağımdaydı daha yeni yeni kendi kendine yatıyor uyuyor tabi gaz sancısı olmazsa.bide emzirikende boynuma yük biniyor.o yüzden bazen yatarak emziriyorum.anlayacağın harap haldeyim bende.şimdi doktora gitsem tekrar fizik tedavi vercek ona da gidemem şimdi.o uüzden doktora da gitmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…