- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.521
bıtkısel kurlerımı yapayım bare.umarım ıse yararlar
mero bak bana faceden cevap yazıp durma sılmeyecem ya
meral saka bi yana gerçekden rahatsız oluyorsan hemen silerim canım benim.
Günaydın
Ben bu uykuda ağlama problemeni dün araştırdım biraz
Bebeler hareket ettikçe kabusları çoğalırmış bir yorum...
Diğer bir yorumsa gün içinde çok hoppala zıppala yapan bebe gece rüyasında düşmekten korkarmış..
Diğer bir yorumsa yatmadan önce verilen mamaya dikkat etmek gerekirmiş hazımsızlık yapmaması açısından...
Bu gece de en az on kere ağladı Eymen sanırsam
Bi şey değil yanımızda yatmaya alışıyor :85:
belki dedelere ninelere falan benziyordur...benim ortanca ablamın çoçuklarıda ne ablama ne enşteme benzerler...sarışın mavi gözlüler....ama benim anne annem ve eniştenin dedesisarışın mavi gözlüymüş,,çekmişler ikisinden birine...
canım yaaa,,, kucağumda ne güzel uyumuştu ,,, gönder ben ansısla selin için kalkıyorum alışığım selini ayağımda eymeni kucağımda sallar dururum ,, ...
gÜNAYDIN VE HAYIRLI CUMALAR HEPİMİZE
BUGÜN EŞİMLE EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ 5 .INCI YILIMIZA GİRİCEZ ....AİLEMİZE KATILAN HİLAL'İM İLE DAHA DA PERÇİNLEŞTİ SEVGİMİZ SORUNSUZ EVLİLİK YOKTUR AMA SEVGİMİZDE DE EKSİLME HİÇ OLMAMIŞTIR BU ZAMANA KADAR......
gÜNAYDIN VE HAYIRLI CUMALAR HEPİMİZE
BUGÜN EŞİMLE EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ 5 .INCI YILIMIZA GİRİCEZ ....AİLEMİZE KATILAN HİLAL'İM İLE DAHA DA PERÇİNLEŞTİ SEVGİMİZ SORUNSUZ EVLİLİK YOKTUR AMA SEVGİMİZDE DE EKSİLME HİÇ OLMAMIŞTIR BU ZAMANA KADAR......
Günaydın
Ben bu uykuda ağlama problemeni dün araştırdım biraz
Bebeler hareket ettikçe kabusları çoğalırmış bir yorum...
Diğer bir yorumsa gün içinde çok hoppala zıppala yapan bebe gece rüyasında düşmekten korkarmış..
Diğer bir yorumsa yatmadan önce verilen mamaya dikkat etmek gerekirmiş hazımsızlık yapmaması açısından...
Bu gece de en az on kere ağladı Eymen sanırsam
Bi şey değil yanımızda yatmaya alışıyor :85:
kızlar günaydın herkesi güzel hafta sonları ve hayırlı cumalar pancuben nice uzun sağlıklı güzel kızınla eşinle yıldönümlerin olsun.
benim kızım bana zaman bırakmadıgından aranızda olamıyorum olsamda 5 dk bakıp çıkıyorum benim bir sorunum var zeyno 3 gündür keçi pisliği gibi az az katı kaka yapıyor çok ıkınıyor yavrum fitil denedim ıkınmasıyla çıkıyor dün dr götürdüm debridat verdi bende verdim ama kustu miğdede ne varsa çıktı bu sabahta denedim içmek istemedi saabh armut suyu kayısı verdim ama fayda etmedi ne yapsam acep bu ilacı bişeyelre katsam olurmu? kullanan varmı ?
Günaydın canım, benim kızımda bir ara öyle kaka yapıyordu, ne doktora götürdüm ne de herhangi bir ilaç verdim, kendiliğinden düzeldi, yemeklerine dikkat et yeter, bol bol sıvı ver, armut ve kayısıya devam, bişey olmaz telaşlanma yani, kısa zamanda düzelir.
Esincim günaydın,
Annenin tutumuna sevindim senin adına ama Eser in ne yapmaya çalıştığı tam bir muamma açıkçası, aklı çok karışık anlaşılan, sandalye konusuna gelince madem kaynına izin vermemiş eşin sende kirala ve karttan çektir gitsin, bu hedik için o kadar heveslendin, kimsenin hevesini kursağında bırakmasına izin verme..
gönderiyorum kapgündüz her türlü uyuyor uykusu gelince de gece olmuyor işte canım sağ ol...
Kutlu olsun Daha nice seneler huzurla sağlıkla Hilal'le inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?