2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bıtkısel kurlerımı yapayım bare.umarım ıse yararlar
mero bak bana faceden cevap yazıp durma sılmeyecem ya

wayy bitkisel kürler:82: yap bakalım

meral saka bi yana gerçekden rahatsız oluyorsan hemen silerim canım benim.

walla silersen müteşekkir olurum. yalnız olduğum pozların hepsini, diğerleri bebeklerin hürmetine sineye çekilebilir:))

Günaydın

Ben bu uykuda ağlama problemeni dün araştırdım biraz
Bebeler hareket ettikçe kabusları çoğalırmış bir yorum...
Diğer bir yorumsa gün içinde çok hoppala zıppala yapan bebe gece rüyasında düşmekten korkarmış..
Diğer bir yorumsa yatmadan önce verilen mamaya dikkat etmek gerekirmiş hazımsızlık yapmaması açısından...

Bu gece de en az on kere ağladı Eymen sanırsam
Bi şey değil yanımızda yatmaya alışıyor
:85:

günaydın anneler ,,,,

bugün normal şartlarda süt izmin var amaaaaa ben yine buradayım neden çünki bizim gerzek müdürler beni arayıp eleman ayarlayamadık sen çalışırmısın dedi tamam dedim ..

ama çizelgede buraya gelecek arkadaşı arayıp gitme demediği için kızcağızda gelmiş şimdi iki kişiyiz ,,,

şimdi gelip onu alacakalr ,,,

biri personel sorumlusu , diğer tahsialt işlemelri müdürü ,, pabucumun müdürleri ulan ben 10000 kişiyi idare ettim bunalr 180 kişiyi idare edemiyroalr 4 kişi ,,, neyse yapacak bişi yok ,,,

canım yaaa,,, kucağumda ne güzel uyumuştu ,,, gönder ben ansısla selin için kalkıyorum alışığım selini ayağımda eymeni kucağımda sallar dururum ,,

ne güzel iyikide büyük dede ve nineye çekmişler :):) selinede güzel olurdu mavi göz aslında ):): )

sarışın mavi göz dşiyince aklıma ata geliyor ...

gÜNAYDIN VE HAYIRLI CUMALAR HEPİMİZE
BUGÜN EŞİMLE EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ 5 .INCI YILIMIZA GİRİCEZ ....AİLEMİZE KATILAN HİLAL'İM İLE DAHA DA PERÇİNLEŞTİ SEVGİMİZ SORUNSUZ EVLİLİK YOKTUR AMA SEVGİMİZDE DE EKSİLME HİÇ OLMAMIŞTIR BU ZAMANA KADAR......

canım yaaa,,, kucağumda ne güzel uyumuştu ,,, gönder ben ansısla selin için kalkıyorum alışığım selini ayağımda eymeni kucağımda sallar dururum ,, ...

gönderiyorum kap gündüz her türlü uyuyor uykusu gelince de gece olmuyor işte canım sağ ol...

Kutlu olsun Daha nice seneler huzurla sağlıkla Hilal'le inşallah...

kızlar günaydın herkesi güzel hafta sonları ve hayırlı cumalar pancuben nice uzun sağlıklı güzel kızınla eşinle yıldönümlerin olsun.
benim kızım bana zaman bırakmadıgından aranızda olamıyorum olsamda 5 dk bakıp çıkıyorum benim bir sorunum var zeyno 3 gündür keçi pisliği gibi az az katı kaka yapıyor çok ıkınıyor yavrum fitil denedim ıkınmasıyla çıkıyor dün dr götürdüm debridat verdi bende verdim ama kustu miğdede ne varsa çıktı bu sabahta denedim içmek istemedi saabh armut suyu kayısı verdim ama fayda etmedi ne yapsam acep bu ilacı bişeyelre katsam olurmu? kullanan varmı ?

nice uzuuuuuuuuuunnnnnnnnnn uzuuuuuuuuunnnnn mutlu yıllar canım hilalinizle mutluluğunuzla ...

ben 1 aydır ne çekiyorum bu ağlamalardan ve öyle yatakta uyumuyor sonra alıp gezdirip daldırıyorum uykuya öyle koyuyorum yatagına bunun için dr gittim bu bir süreç dedi diş, karın ağrısı rüya vs herşey olabilir dedi bay bay diye bir bitkisel ilaç verdi lanet olası yerde olmadıgından netten aldım bir kaç güne gelir elime ama bu ara biraz rahatladı kızım sanrıım diştendi bizim kalkamalarımız

günaydın ayfer evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllar geçirirsiniz umarım beraberce
annem geldi dün ve beklediğimden çok daha sakin karşıladı sarıldı bana dinledi dizinde uyuttu eser eve geldi ve hatta gayet sakin hiçbişey olmamış gibiydi annem yokken bana nerde yatayım diye sordu nerde istersen dedim sonra anem varken de sordu bende aşağda yat biz annemle yatalım dedim annem yok oğlum yerinde yat sen dedi eserde esin kaç gündür siz geleceksiniz diye hevesleniyor dedi aşağda yattı hal ve hareketleri kesinlikle mantıklı değildi yorum yapamıorum o yüzden annem pişman olmuş heralde dedi ama tınnnn siz esin sakin ol demeden önce sabahki hadiseyi de anlatayım hedik için kayınvalidemin evinden sandalye gelecekti kaynıma rica etmiştim eser götürmiyeceksin die bağırıp çağırmış yazık çocuk ta arada kalmış bende dedim ki tmm benim araba var bikaç tur yaparım ben hallederim benzin parasını da onun kartından çekerim ama şimdi daha iyi bi fikrim var sandalye kiralıyım kendileri getirsin parası neyse öderiz kartıyla

Günaydın canım, benim kızımda bir ara öyle kaka yapıyordu, ne doktora götürdüm ne de herhangi bir ilaç verdim, kendiliğinden düzeldi, yemeklerine dikkat et yeter, bol bol sıvı ver, armut ve kayısıya devam, bişey olmaz telaşlanma yani, kısa zamanda düzelir.

canım benim sağol onu düşünmekten tansiyonum çıktı dün geberiyordum az daha bakalım yaw dert etme lkonusunda üstüme yok onun o ıkınmasını gördünce üzülüyorum bakalım

Esincim günaydın,
Annenin tutumuna sevindim senin adına ama Eser in ne yapmaya çalıştığı tam bir muamma açıkçası, aklı çok karışık anlaşılan, sandalye konusuna gelince madem kaynına izin vermemiş eşin sende kirala ve karttan çektir gitsin, bu hedik için o kadar heveslendin, kimsenin hevesini kursağında bırakmasına izin verme..

öyle yapayım dimi görsün bakalım donuyla inatlaşmak nası olurmuş

gönderiyorum kap gündüz her türlü uyuyor uykusu gelince de gece olmuyor işte canım sağ ol...

Kutlu olsun Daha nice seneler huzurla sağlıkla Hilal'le inşallah...

sağol canım benim Eymen'ini de öp benim için uyku problemi içinde ablamın oğluda öyleydi be hala öyle geceleri 1 saat arayla kalkıyor ve kalkarken ağlıyor doktora götürdüler hersey normal sağlıklı bir bebek dedi sadece yapısı ve huyu böyle dedi yapılacak bişey olmadığını söyledi.Geçen hafta 3 gün 3 gece hep ağlamış azı dişi çıkardığından çok huysuzdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…