2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler canlarım benim ....
Azem canım Depridanta devam et canım olmadı meyva püresininin içine kat faydasını görürsün inşallah biz görmüştük....

canım benim sağol onu düşünmekten tansiyonum çıktı dün geberiyordum az daha bakalım yaw dert etme lkonusunda üstüme yok onun o ıkınmasını gördünce üzülüyorum bakalım

Yok yok hiç kafana takma, bebeklerimiz çok sağlam bir dirence sahipler inan, bırak ıkınsın bişey olmaz, İklim de aynı öyleydi, kıpkırmızı olurdu ıkınacam diye ama ıkınırken kusma falan oluyorsa ona dikkat et, beslenme düzeni de bozulur o zaman çünkü..

Herkese günaydın, Kerem de son günlerde 3-4 defa ani üşüme gibi titreme farkettik ama çok anlık hani biz şeytan yokladı deriz ya öyle bişey, geçenlerde Merve de aynı şeyi söylüyordu, başka olan bebik var mı? acaba ben farketmiyorum ama üşüyor mu?nazar mı değdi?nörolojik bişey değildir diye umut ediyorum.

esin annein tuumu seni rahatlatmış belli .. bende çok sevindim . sandelye meselesi için kesinlikle katılıyorum hep türk ekonumisinede katkısı olsun :):)

esin annein tuumu seni rahatlatmış belli .. bende çok sevindim . sandelye meselesi için kesinlikle katılıyorum hep türk ekonumisinede katkısı olsun :):)

evet açıkçası annemin böyle davranması çok rahatlattı kendime olan güvenim arttı sandalye konusundada aldım verdim ben seni yendim yapıcam

benimki yemek yerken dööle tiksin me hareketi gibi bi titreme yapıyo onun dışında yapmıyo ama nörolojik falan deildir sanmıyorum

canım adet söktürücü en iyi bitki ısırganotu ve maydonozdur. çay demler gibi demle günde iki bardağı geçmesin ama.hem ağrıları azaltır hep adet söktürür. bende rahim ağzı yaramı yaktırdıktan sonra spiral düşünüyorum ama iğnenin yan etkisi varmı ondan bi bilginiz varmı.

canım inşallah bian önce unutulur yaşananlar ve annende sizde huzurlu bi şekilde hayatınıza devam edersiniz.

öyle deme kız bizim patron çok iyidir sağolsun,görgülü saygılıdır. kimseye torpil yapmaz kanuna nizama göre hareket eder, ben iş disiplinini beğeniyorum. rapor konusunda tüm amirler gıcıklık çıkarır zaten ama seni emsal göstermesi kötü olmuş canım:90:

ne bileyim canım ya eymen gözlerinide açmıyor öyle ya meme veriyorum ya yanımıza alıyorum ya da sallıyorum türlü türlü hallerdeyim geceleri en az 5-6 kez oluyor dün gece 10 olmuştur sanırım :2:
mertte bir aydır böyle ağlıyo geceleri. dün 5 kez kalktı misal. eşimi salona postalayıp yanıma aldım artık pışpışlayarak anca uyuduk ölüyorum uykusuzluktan.

1000 hayal kurarım biri gerçekleşmez bir hayat yaşarım ki kimse hayal bile edemez :)
negüzel laf etmişsin canım.
nice mutlu yıllara canım Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
canım fitil kullanma bence çünkü sonra vücut alışıyo bebek ıkınmayı unutuyomuş kabızlık kronikleşiyomuş. merttede olmuştu keçi kakası sorunu. ben kayısı hoşafından katıyorum mamalarına. bol bol armut yedir. suyundan çok posasını verki bağırsakları çalıştırsın. bide poposuna zeytinyağı sürki kaka yaparken zorlayıp çatlak falan olmasın, canı yanar sonra. mertinki 10 günde düzene girmişti bol bol sıvı şeyler vermeye çalış canım. geçmiş olsun.

bencede öyle yap ekstreyi görünce aklı başına gelsin

Son düzenleme:

nice uzun,mutlu ve huzurlu senelere hilal kuzuyla beraber cnm

Annenin böyle davranması çok güzel olmuş cnm sevindim, Eser için artık yorum bile yapmaya gerek yok zaten. Sandalye işini de içinden nasıl geliyorsa ne yapmak istiyorsan öyle yap bence de

Merve söyleyince bikaç kişi daha bebeğinde aynı durumun olduğunu söylemişti cnm ama bizde yok. Çok terliyosa belki de anlık içi ürperiyo olabilir. sen yine de takipte ol

Aylincim burada titreme olayını söyleyen birkaç arkadaştan sonra bende kızıma dikkat ettim var mı diye, geçenlerde kucağımda oturuyordu durup dururken titredi, ürperme gibiydi, anneme sordum arada yapıyor dedi ama hergün ve günün her saati yapmıyormuş, bende anlam veremedim ve üşüdüğünü düşündüm, önümüzdeki ay kontrolünde doktora soracam, bakalım ne diyecek..

bende günaydın demeyi unutmuşum:78: bugün bian önce bitsinde 20 günlük tatilime başlayayım bende yarın sabah yola çıkcaz kayseriye doğru ordanda ankara dönüştede malatya sonra mardine dönüş
aylin o titremelerden mertede oluyo. bir aydır var yaklaşık olarak. dikkat ettim genelde uykusu gelmeye yakın başlıyo titremeler ve diş çıkarmaya yakın dahada sıklaşıyo. kayseride çocuk nöroloğuna götürcem mutlaka.

Bu çocuklar bizi manyak yaptı 2 gıdım aklımız var onu da alacaklar elimizden

Gülşan senin o yakma dediğin işlemi koter ile yapıyorlar.Ben hamile olduğum için herhangi bir anestezi olayına giremediler.İğne ile denediler olmadı sprey sıktılar olmadı.Canlı canlı ve hamile hamile yaktırmıştım.Canım kolay kolay yanmaz dayanmıştım.

günaydın herkese.

ben sorumu sorayım ,bir geçmişe bakayım sizde o arada cevaplarsanız sevinirim.
diyorumki ben bugün alp e çorba yerine dolma yapayım.kabak doldurayım bol kıymalı falan,yoğurda ezip vereyim öğlen.yada bunun için 9.ayını doldurmasını mı bekliyeyim?

günaydın:)istanbul daki son günüm yarın anneme gidiyorum:))
annemde evlndiğimden beri hiç bu kadar kalmadım 10 gün kadar durucam..bana da cok iyi gelecek kanımca.kendimi toparlar ceki düzn veriirim cok salmışım hele dün den sonra bunu iyic anladım..hiç bakmamışım kendime doğumdan sonra..bol bol dinlenmek istiyorum rahatlamak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…