- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.541
canım benim sağol onu düşünmekten tansiyonum çıktı dün geberiyordum az dahabakalım yaw dert etme lkonusunda üstüme yok onun o ıkınmasını gördünce üzülüyorum bakalım
günaydın ayfer evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllar geçirirsiniz umarım beraberce
annem geldi dün ve beklediğimden çok daha sakin karşıladı sarıldı bana dinledi dizinde uyuttu eser eve geldi ve hatta gayet sakin hiçbişey olmamış gibiydi annem yokken bana nerde yatayım diye sordu nerde istersen dedim sonra anem varken de sordu bende aşağda yat biz annemle yatalım dedim annem yok oğlum yerinde yat sen dedi eserde esin kaç gündür siz geleceksiniz diye hevesleniyor dedi aşağda yattı hal ve hareketleri kesinlikle mantıklı değildi yorum yapamıorum o yüzden annem pişman olmuş heralde dedi ama tınnnn siz esin sakin ol demeden önce sabahki hadiseyi de anlatayım hedik için kayınvalidemin evinden sandalye gelecekti kaynıma rica etmiştim eser götürmiyeceksin die bağırıp çağırmış yazık çocuk ta arada kalmış bende dedim ki tmm benim araba var bikaç tur yaparım ben hallederim benzin parasını da onun kartından çekerim ama şimdi daha iyi bi fikrim var sandalye kiralıyım kendileri getirsin parası neyse öderiz kartıyla
esin annein tuumu seni rahatlatmış belli .. bende çok sevindim . sandelye meselesi için kesinlikle katılıyorum hep türk ekonumisinede katkısı olsun :):)
Herkese günaydın, Kerem de son günlerde 3-4 defa ani üşüme gibi titreme farkettik ama çok anlık hani biz şeytan yokladı deriz ya öyle bişey, geçenlerde Merve de aynı şeyi söylüyordu, başka olan bebik var mı? acaba ben farketmiyorum ama üşüyor mu?nazar mı değdi?nörolojik bişey değildir diye umut ediyorum.
canım adet söktürücü en iyi bitki ısırganotu ve maydonozdur. çay demler gibi demle günde iki bardağı geçmesin ama.hem ağrıları azaltır hep adet söktürür. bende rahim ağzı yaramı yaktırdıktan sonra spiral düşünüyorum ama iğnenin yan etkisi varmı ondan bi bilginiz varmı.of of uykum var, bir de canavarım var evde tek ebeveynle bulunmaktan hoşlanmayanbütün gün bana etmediğini bırakmadı babası geldikten sonra ne benim ne onun yüzüne bakmadan oyuncaklarıyla oynamaya başladı, kaçıkmıdır nedir
kızlar ya adet gecikmesine çare bilen hani sökülmesini sağlayacak bişey bir haftadır anamı ağlattı gelen bir iki damla belim, karnım heryerim ağrıyor, spiral yüzünden oluyo biliyorum şu emzirme işi bitse de hapıma geri dönsem
canım inşallah bian önce unutulur yaşananlar ve annende sizde huzurlu bi şekilde hayatınıza devam edersiniz.ben iyiyim,dün gece pislik herif beni aradı birde,yok böyle bişey.
annem de iyi olmaya çalışıyor,olacakta.bugün teyzem ona hediyeler almış o uyurken.sonra vermiş falan,ben arıyorum sık sık Alp ten bahsediyorum ediyorum,o konuları konuşmuyorum.düzelteceğiz canım.
öyle deme kız bizim patron çok iyidir sağolsun,görgülü saygılıdır. kimseye torpil yapmaz kanuna nizama göre hareket eder, ben iş disiplinini beğeniyorum. rapor konusunda tüm amirler gıcıklık çıkarır zaten ama seni emsal göstermesi kötü olmuş canım:90:amaaan okul müdürünü atıverydin dışarı...
kaymakamları oldum olası sevmem.
ben bir keresinde rapor aldım. bir daha bu kadın gibi rapor almayın diye bütün ilçeye rapor çıkardıydı birisi...
Aleykümselam
mertte bir aydır böyle ağlıyo geceleri. dün 5 kez kalktı misal. eşimi salona postalayıp yanıma aldım artık pışpışlayarak anca uyuduk ölüyorum uykusuzluktan.ne bileyim canım ya eymen gözlerinide açmıyor öyle ya meme veriyorum ya yanımıza alıyorum ya da sallıyorum türlü türlü hallerdeyim geceleri en az 5-6 kez oluyor dün gece 10 olmuştur sanırım :2:
1000 hayal kurarım biri gerçekleşmez bir hayat yaşarım ki kimse hayal bile edemez :)
nice mutlu yıllara canım Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahgÜNAYDIN VE HAYIRLI CUMALAR HEPİMİZE
BUGÜN EŞİMLE EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ 5 .INCI YILIMIZA GİRİCEZ ....AİLEMİZE KATILAN HİLAL'İM İLE DAHA DA PERÇİNLEŞTİ SEVGİMİZ SORUNSUZ EVLİLİK YOKTUR AMA SEVGİMİZDE DE EKSİLME HİÇ OLMAMIŞTIR BU ZAMANA KADAR......
canım fitil kullanma bence çünkü sonra vücut alışıyo bebek ıkınmayı unutuyomuş kabızlık kronikleşiyomuş. merttede olmuştu keçi kakası sorunu. ben kayısı hoşafından katıyorum mamalarına. bol bol armut yedir. suyundan çok posasını verki bağırsakları çalıştırsın. bide poposuna zeytinyağı sürki kaka yaparken zorlayıp çatlak falan olmasın, canı yanar sonra. mertinki 10 günde düzene girmişti bol bol sıvı şeyler vermeye çalış canım. geçmiş olsun.kızlar günaydın herkesi güzel hafta sonları ve hayırlı cumalar pancuben nice uzun sağlıklı güzel kızınla eşinle yıldönümlerin olsun.
benim kızım bana zaman bırakmadıgından aranızda olamıyorum olsamda 5 dk bakıp çıkıyorum benim bir sorunum var zeyno 3 gündür keçi pisliği gibi az az katı kaka yapıyor çok ıkınıyor yavrum fitil denedim ıkınmasıyla çıkıyor dün dr götürdüm debridat verdi bende verdim ama kustu miğdede ne varsa çıktı bu sabahta denedim içmek istemedi saabh armut suyu kayısı verdim ama fayda etmedi ne yapsam acep bu ilacı bişeyelre katsam olurmu? kullanan varmı ?
günaydın ayfer evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllar geçirirsiniz umarım beraberce
annem geldi dün ve beklediğimden çok daha sakin karşıladı sarıldı bana dinledi dizinde uyuttu eser eve geldi ve hatta gayet sakin hiçbişey olmamış gibiydi annem yokken bana nerde yatayım diye sordu nerde istersen dedim sonra anem varken de sordu bende aşağda yat biz annemle yatalım dedim annem yok oğlum yerinde yat sen dedi eserde esin kaç gündür siz geleceksiniz diye hevesleniyor dedi aşağda yattı hal ve hareketleri kesinlikle mantıklı değildi yorum yapamıorum o yüzden annem pişman olmuş heralde dedi ama tınnnn siz esin sakin ol demeden önce sabahki hadiseyi de anlatayım hedik için kayınvalidemin evinden sandalye gelecekti kaynıma rica etmiştim eser götürmiyeceksin die bağırıp çağırmış yazık çocuk ta arada kalmış bende dedim ki tmm benim araba var bikaç tur yaparım ben hallederim benzin parasını da onun kartından çekerim ama şimdi daha iyi bi fikrim var sandalye kiralıyım kendileri getirsin parası neyse öderiz kartıyla
gÜNAYDIN VE HAYIRLI CUMALAR HEPİMİZE
BUGÜN EŞİMLE EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ 5 .INCI YILIMIZA GİRİCEZ ....AİLEMİZE KATILAN HİLAL'İM İLE DAHA DA PERÇİNLEŞTİ SEVGİMİZ SORUNSUZ EVLİLİK YOKTUR AMA SEVGİMİZDE DE EKSİLME HİÇ OLMAMIŞTIR BU ZAMANA KADAR......
Herkese günaydın, Kerem de son günlerde 3-4 defa ani üşüme gibi titreme farkettik ama çok anlık hani biz şeytan yokladı deriz ya öyle bişey, geçenlerde Merve de aynı şeyi söylüyordu, başka olan bebik var mı? acaba ben farketmiyorum ama üşüyor mu?nazar mı değdi?nörolojik bişey değildir diye umut ediyorum.
Aylincim burada titreme olayını söyleyen birkaç arkadaştan sonra bende kızıma dikkat ettim var mı diye, geçenlerde kucağımda oturuyordu durup dururken titredi, ürperme gibiydi, anneme sordum arada yapıyor dedi ama hergün ve günün her saati yapmıyormuş, bende anlam veremedim ve üşüdüğünü düşündüm, önümüzdeki ay kontrolünde doktora soracam, bakalım ne diyecek..
Ayyyyyyyyyy benım oglum 8 aylık olmusssssssss kuzum benım
nice mutlu aylara inşallah.Allah uzun ömürler versin kuzularımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?