2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım ben yaptım çokda güzel oldu 2 tane doldurdum bitaneyi 2 ye böldüm sulu yap ben domates soğan kıyma pirinç ve nanae koydum bence ver afiyet olsun

çok güzel olucak senin için güzelce dinlen keyfini çıkar banada böyle bir şans gülse ne iiyi olur bende saldım kendimi ...........

nörolojik bişy olduğunu sanmıyorum canım.özgürd de oluyor.sanki tiksiniyor gibi saniyelik titreme-silkinme.artık bebeksi davranışlarından kurtuluyorlar bn ona yoruyorum..

cok da besleyici olur.yesin yarasın alp bebeğe:)) artık yavaş yavaş kendi ydiklerimizdn vereceğiz canım...

Ayyyyyyyyyy benım oglum 8 aylık olmusssssssss kuzum benım

Nice mutlu 8 aylara yıllara inşallah....

Bence yap, yarasın Alp kuzuma, afiyetle yesin, benim kız herşeyi yiyor, bişey olmaz yedir..

evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım.nice güzel seneler sizin olsun.
annenin senin istediğin tavrı vermesi çok sevindirici.sonuçta evladısın esin mutlaka senin için üzülüyor ve nekadar kızsada yanında olacak.Eser e gelince o adam tam bir muamma.kendiyle ilgili çözemediği sorunları var bence bu adamın ve bunu size yansıtıyor.söyleyecek başka bişey bulamıyorum.sandalyeleri evet kirala.kendini yorma.
Alp tede oluyor ve aynı dediğin gibi arada bizdede olan şeytan dürttü dediğimiz gibi yapıyor ben birkaç kez farkettim anlık silkinme,titreme oluyor..ama nörolojik bişey olduğunu sanmıyorum aylin,öyle olsa Allah korusun hepimizinkinde mi sorun var?

Son düzenleme:

Bekleme yedir bence, artık herşeyi yiyebiliyorlar nasıl olsa ben dün ıspanaklı börek yedirdim.

tatlım ben yaptım çokda güzel oldu 2 tane doldurdum bitaneyi 2 ye böldüm sulu yap ben domates soğan kıyma pirinç ve nanae koydum bence ver afiyet olsun

cok da besleyici olur.yesin yarasın alp bebeğe:)) artık yavaş yavaş kendi ydiklerimizdn vereceğiz canım...

Bence yap, yarasın Alp kuzuma, afiyetle yesin, benim kız herşeyi yiyor, bişey olmaz yedir..

yapayım değil mi?sağolun kızlar.yani hep böyle çorba,püre tarzı şeyleri yiyiyor ,artık bunlarada alışsın istiyorum.biliyorum öğürecek,yemek istemeyecek,çünkü pütürlü yada taneli bişey verdiğimde böyle yapıyor ama alışsın artık.

Öznur maşallah Doğuhan paşaya, daha nice aylarını yaşlarını gör sağlıkla

ver tabi cnm, yerse çok iyi olur bence

hadi gözünaydın, çok bunalmıştın iyi gelecektir sana inş.

benim oğlan seninkinden küçük ama bu öylen biber dolması yiyecek anneannesi ben çıkarken pişiriyodu zaten adanada gittiğimiz prof da dolma ver dedi hem besleyici olur hem içindeki piriç enerji ihtiyacunu karşıar dedüüü rahatıkla verebiirsin yane

ben de yarın dolma yapayım, geçen sefer yememişti bakalım belki bu defa yer. Allahım acaba bigün bu çocuğun uzattığım kaşığa ağzını iştahla açtığını görebilecek miyim:97: her daim zorla tıkıştırılmak suretiyle yiyor yediği bikaç lokmayı:88:

Bekleme yedir bence, artık herşeyi yiyebiliyorlar nasıl olsa ben dün ıspanaklı börek yedirdim.

ozaman Alp bugün öğlen kabak dolması yiyorrrrrrrr:44:
sağolun hanımlar.

çok güzel olucak senin için güzelce dinlen keyfini çıkar banada böyle bir şans gülse ne iiyi olur bende saldım kendimi ...........

salmamak lazımmış canım onu gürdüm dün..fırsat yarat ilgilen kendinle de.

Öznur maşallah Doğuhan paşaya, daha nice aylarını yaşlarını gör sağlıkla
hadi gözünaydın, çok bunalmıştın iyi gelecektir sana inş.

sağol canım evet cok bunalmıştım..

size dün ne oldu anlatayım elim yazmaya dilim demeye varmıyor ama..
dün starcity akbankta calışan bir arkadaşımız var onu ziyarte gittik.otoparkta özgürün arabasını cıkarıyor bagajdan eşim bende üzerini giydiriyorum bir döndüm eşim kafasını kaldırdı yandaki hatuna baktı baktı..hatun da fıstık gibi tabeee mini leri ckmiş..sonra arabaya koydum cocuğu yürüdük..bozuntuya vermedim önce.sonra da dayanamayıp dedim.neye bakıyon sn öyle?hadi bakıyon bari bana çaktırma ...kızardı bozardı sarıldı öptü..ama cok üzüldüm cünkü 5-6 yıldır beraberiz hiç böyle bir hareketi olmadı en azından yanımdaykenn..düşününce cok da haksız değil..ben dde bir sweat kot saclar bağlı makyaj sıfır hatun su gibi..o an anladım kendimi nasıl koyvrdiğimi..içim hala acıyor ama...

benimde ağrı eşiğim yüksektir,dayanırım diye düşünüyorum, normal doğum yaptım,dr çok dayanıklısın demişti. ama yinede bi korku vardı içimde sağol biraz rahatladım şimdi. 5 dakikalık bişey dedi dr anestezi falan demedi.

valla ben dün yoğurtlu mantı verdim bi kaseyi bitirdi. daha öncede verdim. içinde azcuk baharat vardı hemde azcuk salçalıydı

yok acımasın için hayatım insan evladı şaşar beşer.
belkide bu sana bir mesajdı kendini toparlaman için.
bende 1 haftadır baktım olmuyor sporuma diyetime bakımlarıma başladım.
bundan sonrada her sabah makyajımı yapmayı planlıyorum.

evet normalde çok kısa süren bi işlem ama benimki baya uzun sürmüştü anestezi olmadığı için.sen kesin alırsın yoksa herşeyi hissetmek iyi değil.

Yaa bazen biz bile dayanamayıp süzüyoruz öyle fıstık gördük mü:)) erkeklerin bakması daha normal geliyor bana ama elbette kendini salma, ona baksa bile en güzeli benim karım be desin

meral niye böyle eymen yaa?yani hiç sevdiği bişey yok mu bu çocuğun,tamam Alp te uyumuyor gecede hala enaz 6 kez kalkıyor ama enazından açsa verdiğimi yiyiyor.hayır eymen kuzumun kendine böyle.
ben buna ifrit oluyorum.tamam o an bakımsız olabilirsin ama bu yinede bir sebep değil.yanında sen varsın yaa ötesi var mı?
şöyle birşey var bazen kadınlar öyle giyiniyorlar öyle ilgi çekiyorlarki bizler bile bakıyoruz,o bambaşka bişey.eşlerinin yanında onun kıskanmasına mahal verecek şekilde bakılması beni deli ediyor.anlayabiliyorum seni.ama sende toparlan bak kendine.

oyy maşallah mert e,yarasın afiyet olsun kuzuma.
yok Alp için bu bir başlangıç,daha mantıya yolu var gerçi dün döner yedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…