- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.581
Doğuhan şu an yerde oynuyor.Arada birde yüzüstüyken bacaklarını karnına çekiyor.Bu emeklemeye hazırlık mı acaba ?
yok acımasın için hayatım insan evladı şaşar beşer.
belkide bu sana bir mesajdı kendini toparlaman için.
bende 1 haftadır baktım olmuyor sporuma diyetime bakımlarıma başladım.
bundan sonrada her sabah makyajımı yapmayı planlıyorum.
Yaa bazen biz bile dayanamayıp süzüyoruz öyle fıstık gördük mü:)) erkeklerin bakması daha normal geliyor bana ama elbette kendini salma, ona baksa bile en güzeli benim karım be desin
meral niye böyle eymen yaa?yani hiç sevdiği bişey yok mu bu çocuğun,tamam Alp te uyumuyor gecede hala enaz 6 kez kalkıyor ama enazından açsa verdiğimi yiyiyor.hayır eymen kuzumun kendine böyle.
bikaç hafta önce kamilde tv de kanal değiştirirken bi kanalda takıldı kaldı bi baktım güzel bi hatun aynı senin gibi içim yandı, hemen gidip totosundan ısırdım, ne bakıyon dedim, güldü öptü beni. bende ertesi gün işe giderken dikkat çekici bi kıyafet ve bol pırıltılı bi makyaj yaptım. asansörde bu ne hal coşmuşsun dedi. benim cevabımda şu oldu seni tvdeki kadınlara kaptıracak halim yok onlara bakacağına bana bak, bundan sonra böyle dedim. tamam ama makyajı çok abartma dedi. beylerimiz eski halimizi özlüyo galiba bizim gibi...salmamak lazımmış canım onu gürdüm dün..fırsat yarat ilgilen kendinle de.
sağol canım evet cok bunalmıştım..
size dün ne oldu anlatayım elim yazmaya dilim demeye varmıyor ama..
dün starcity akbankta calışan bir arkadaşımız var onu ziyarte gittik.otoparkta özgürün arabasını cıkarıyor bagajdan eşim bende üzerini giydiriyorum bir döndüm eşim kafasını kaldırdı yandaki hatuna baktı baktı..hatun da fıstık gibi tabeee mini leri ckmiş..sonra arabaya koydum cocuğu yürüdük..bozuntuya vermedim önce.sonra da dayanamayıp dedim.neye bakıyon sn öyle?hadi bakıyon bari bana çaktırma ...kızardı bozardı sarıldı öptü..ama cok üzüldüm cünkü 5-6 yıldır beraberiz hiç böyle bir hareketi olmadı en azından yanımdaykenn..düşününce cok da haksız değil..ben dde bir sweat kot saclar bağlı makyaj sıfır hatun su gibi..o an anladım kendimi nasıl koyvrdiğimi..içim hala acıyor ama...
abooo tırsmaya başladım şimdi:18:evet normalde çok kısa süren bi işlem ama benimki baya uzun sürmüştü anestezi olmadığı için.sen kesin alırsın yoksa herşeyi hissetmek iyi değil.
tüçük yaramaz koca poposunu kaldırıp emeklemeye karar verdi galiba. mertte emeklemeye öyle başlamıştı ama biz biraz yardımcı olduk emekleme pozisyonu verdik bacaklarına arkadan ittik babasıda karşıdan terlik vs ilgisini çeken objelerle heyecanlandırdı:90:Doğuhan şu an yerde oynuyor.Arada birde yüzüstüyken bacaklarını karnına çekiyor.Bu emeklemeye hazırlık mı acaba ?
yaaa bazende ben kendim gösteriyorum eşime biliyor musunuz?
şuna bak,nasıl giyinmiş diye.
deli miyim neyim?:83:
dönermimeral niye böyle eymen yaa?yani hiç sevdiği bişey yok mu bu çocuğun,tamam Alp te uyumuyor gecede hala enaz 6 kez kalkıyor ama enazından açsa verdiğimi yiyiyor.hayır eymen kuzumun kendine böyle.
ben buna ifrit oluyorum.tamam o an bakımsız olabilirsin ama bu yinede bir sebep değil.yanında sen varsın yaa ötesi var mı?
şöyle birşey var bazen kadınlar öyle giyiniyorlar öyle ilgi çekiyorlarki bizler bile bakıyoruz,o bambaşka bişey.eşlerinin yanında onun kıskanmasına mahal verecek şekilde bakılması beni deli ediyor.anlayabiliyorum seni.ama sende toparlan bak kendine.
oyy maşallah mert e,yarasın afiyet olsun kuzuma.
yok Alp için bu bir başlangıç,daha mantıya yolu var gerçi dün döner yedi
he vallah sen delüsünyaaa bazende ben kendim gösteriyorum eşime biliyor musunuz?
şuna bak,nasıl giyinmiş diye.
deli miyim neyim?:83:
:94: bencede katılıyorum bu mesajı beğeniyorumhehe evet delisinöyle son derece bakımlı ve güzel hatun görüldüğünde kocaların itinayla ilgileri başka yöne çekilmelidir
hehe evet delisinöyle son derece bakımlı ve güzel hatun görüldüğünde kocaların itinayla ilgileri başka yöne çekilmelidir
Benim eşimde bakar, ben hiç umursamam..
valla eserde bakar ona kızarım umursarmış gibi aslında umursamam niden derseniz bende hoş adam gördüm mü süzerimmmm
yani bir çözümü olmaalı gibime geliyor meral.gerçi yemek istemeyen çocuğa neyapsan fayda etmiyor.Alp te hala emiyor ama ek gıdayıda verince yiyor.ama tabi çok aç olması lazım yoksa kıyamet kopuyor.bende emmeye bağlıyorum eymen in durumunu.umarım düzelir de rahat edersin.yemeyen çocuk çok zor çünkü.Walla ben de anlamıyorum Yazgıcım ve canımı sıkıyor iyice bu durum. İdrar yolunda enfeksiyon çıkmıştı 2 ay öncesi falan, o da çok iştahsızlık yaparmış. o sıralar o nedenle iştahsızdı ve sanırım artık öyle de devam etti.
En severek yediği şey hazır meyve püresi ve muz, onları da azıcık. hayatta bitirmez bi kavanoz püre, türlü oyunlarla yarısına kadar anca yer. Diğer tüm öğünler ise ağzına zorla tıkıştırılmak suretiyle bikaç çaykaşığı.
Çok emdiği için belki ama emmek istediği zaman hiçbi güç durduramıyo onu ille de emecek
Kendini salma diyosunuz da salmasak bile yine minili abartılı makyajlı veya frapan bir kadın gördüklerinde ba-ka-cak-lar, ben elbiselerime ve minilerime uzuuuun zaman önce veda ettim çünkü dışarda Kerem e nasıl eğilicem onları giyersem, onları giymeyip kot giyiyorum mecburen eee sonuçta makyajlı bile olsam dekolteli mini elbiseli birine kesin bakacak/bakıyordur. Bir kere bir AVM deyiz, önümüzdeki kadın bişey düşürdü ve şak diye eğildi dikti dötünü havaya ve biz tam arkadayız bi baktım eşim poposuna bakıyor ama kim olsa bakar çünkü ben de aynı yere baktım, tabi sonrasında ben eşime bakıyorum o da döndü bana baktı ve şöyle dedi "senin popon daha güzel", be salak bari inkar et
hehe evet delisinöyle son derece bakımlı ve güzel hatun görüldüğünde kocaların itinayla ilgileri başka yöne çekilmelidir
valla eserde bakar ona kızarım umursarmış gibi aslında umursamam niden derseniz bende hoş adam gördüm mü süzerimmmm
ben oğluşuma kaçayımbiriki çamaşır atayım makinaya akşam valiz hazırlıycam çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?