2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğuhan şu an yerde oynuyor.Arada birde yüzüstüyken bacaklarını karnına çekiyor.Bu emeklemeye hazırlık mı acaba ?

daha yeni başladıysa bu hareketi yapmaya emeklemeye epey var gibi. benimki onu çok öncesinden yapmaya başlamıştı, ha emekledi ha emekleyecek diye bekle bekle neredeyse 2 ay sonra başladı tam emeklemeye:))

bence de msajdı..yanımda baktı ya yokken bn de bakarım gecerim.yakalayınca fena oldu:)

Yaa bazen biz bile dayanamayıp süzüyoruz öyle fıstık gördük mü:)) erkeklerin bakması daha normal geliyor bana ama elbette kendini salma, ona baksa bile en güzeli benim karım be desin

normal canım baksın ama yanımda değil:)) bir de ilk kez regl oldum dün onunda etkisiyle çok etkilendim sanırım
dediğin cok doğru ama..salmamak lazımmış..:))

meral niye böyle eymen yaa?yani hiç sevdiği bişey yok mu bu çocuğun,tamam Alp te uyumuyor gecede hala enaz 6 kez kalkıyor ama enazından açsa verdiğimi yiyiyor.hayır eymen kuzumun kendine böyle.

Walla ben de anlamıyorum Yazgıcım ve canımı sıkıyor iyice bu durum. İdrar yolunda enfeksiyon çıkmıştı 2 ay öncesi falan, o da çok iştahsızlık yaparmış. o sıralar o nedenle iştahsızdı ve sanırım artık öyle de devam etti.
En severek yediği şey hazır meyve püresi ve muz, onları da azıcık. hayatta bitirmez bi kavanoz püre, türlü oyunlarla yarısına kadar anca yer. Diğer tüm öğünler ise ağzına zorla tıkıştırılmak suretiyle bikaç çaykaşığı.
Çok emdiği için belki ama emmek istediği zaman hiçbi güç durduramıyo onu ille de emecek

bikaç hafta önce kamilde tv de kanal değiştirirken bi kanalda takıldı kaldı bi baktım güzel bi hatun aynı senin gibi içim yandı, hemen gidip totosundan ısırdım, ne bakıyon dedim, güldü öptü beni. bende ertesi gün işe giderken dikkat çekici bi kıyafet ve bol pırıltılı bi makyaj yaptım. asansörde bu ne hal coşmuşsun dedi. benim cevabımda şu oldu seni tvdeki kadınlara kaptıracak halim yok onlara bakacağına bana bak, bundan sonra böyle dedim. tamam ama makyajı çok abartma dedi. beylerimiz eski halimizi özlüyo galiba bizim gibi...

evet normalde çok kısa süren bi işlem ama benimki baya uzun sürmüştü anestezi olmadığı için.sen kesin alırsın yoksa herşeyi hissetmek iyi değil.
abooo tırsmaya başladım şimdi:18:

Doğuhan şu an yerde oynuyor.Arada birde yüzüstüyken bacaklarını karnına çekiyor.Bu emeklemeye hazırlık mı acaba ?
tüçük yaramaz koca poposunu kaldırıp emeklemeye karar verdi galiba. mertte emeklemeye öyle başlamıştı ama biz biraz yardımcı olduk emekleme pozisyonu verdik bacaklarına arkadan ittik babasıda karşıdan terlik vs ilgisini çeken objelerle heyecanlandırdı:90:

Kendini salma diyosunuz da salmasak bile yine minili abartılı makyajlı veya frapan bir kadın gördüklerinde ba-ka-cak-lar, ben elbiselerime ve minilerime uzuuuun zaman önce veda ettim çünkü dışarda Kerem e nasıl eğilicem onları giyersem, onları giymeyip kot giyiyorum mecburen eee sonuçta makyajlı bile olsam dekolteli mini elbiseli birine kesin bakacak/bakıyordur. Bir kere bir AVM deyiz, önümüzdeki kadın bişey düşürdü ve şak diye eğildi dikti dötünü havaya ve biz tam arkadayız bi baktım eşim poposuna bakıyor ama kim olsa bakar çünkü ben de aynı yere baktım, tabi sonrasında ben eşime bakıyorum o da döndü bana baktı ve şöyle dedi "senin popon daha güzel", be salak bari inkar et

dönermi sen direk kur atlatmışsın alp paşaya:90: nasıl çiğnedi döneri o minicik ağzıyla:90:
yaaa bazende ben kendim gösteriyorum eşime biliyor musunuz?
şuna bak,nasıl giyinmiş diye.
deli miyim neyim?:83:
he vallah sen delüsün

hehe evet delisin öyle son derece bakımlı ve güzel hatun görüldüğünde kocaların itinayla ilgileri başka yöne çekilmelidir
:94: bencede katılıyorum bu mesajı beğeniyorum

hehe evet delisin öyle son derece bakımlı ve güzel hatun görüldüğünde kocaların itinayla ilgileri başka yöne çekilmelidir

Benim eşimde bakar, ben hiç umursamam..

aynen yaa umrumda olömyor, bakarsa baksın, kaldı ki ben bile bakıyorum, vay bee hatuna bak diyee
gozunm gordugunu kuldan mı gızlıycen sonucta
bi de su yonden dusunuyorum sonucta goruyor 2 dkka sonra kadın gıdıyor, bakmıs ne olacak ki...
soonucta bnede yakısıklı bır adam gorudgumde bakıyorummm

yani bir çözümü olmaalı gibime geliyor meral.gerçi yemek istemeyen çocuğa neyapsan fayda etmiyor.Alp te hala emiyor ama ek gıdayıda verince yiyor.ama tabi çok aç olması lazım yoksa kıyamet kopuyor.bende emmeye bağlıyorum eymen in durumunu.umarım düzelir de rahat edersin.yemeyen çocuk çok zor çünkü.

kadınların taktiği hep aynı sanırım.
ben baktım karşıdan hoş bir hatun geliyor.önce kendim bakarım,süzerim.
sonra kafamı eşime çeviririm,taki hatun yanımızdan geçip gidene dek,psikolojik baskı yaratırım üstünde.
eşim zaten anlar durumu yaa güler ya kafasını çevirir.
ama tabi önce bakar hatuna.
yanındaki kadın nekadar güzel çekici olursa olsun erkek milleti mutlaka dışardakilere bakıyor.

normalde çok fenayımdır bu konuda.vliliğimizin ilk yıllarında ne patırtılar kopardım bu hususta.ama artık çok absürd bişey gördüm mü baksana diyorum.gösterdiğimde bakınca yada yorum yapınca kızmıyor muyum kızıyorum.o sebeple gösterdiğimde eşim banane der ama kaçamak bakışlar atar

Son düzenleme:
valla eserde bakar ona kızarım umursarmış gibi aslında umursamam niden derseniz bende hoş adam gördüm mü süzerimmmm

Evet aynennnnn hem de ne süzerim var yaaa havaalanındaki pilot haaaala aklımda :82:
Bi de şöyle düşünmek lazım biz yürürken de başka adamlar da bize bakıyor ve onların yanındakiler de bize gıcık oluyor yani bu bir kısırdöngü, sonunda önemli olan herkes kürkçü dükkanına dönüyorsa nema problema

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…