- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.601
baş baş ebuuu ,hoşgeldin.selam gencler...
AYFER...
NİCE GÜZEL SENELR...EŞİNLE VE KIZINLA...
ben neden cold mix damla bulamıyorum yahu, kaç eczaneye sordum yok, eşime söylemiştim o da bulamamış
Gülşan ben yine söylüyorum yaktırma yerine dondurmayı tercih et ya da bu konuyu biraz araştır sonra yaptır
[canım benim eşim ecza deposunda çalışıyor.yani hertürlü ilacın içinde o bile bulamadı.düşün artık ,anlamadım bende.kullanılan bir ilaç neden piyasada yok?
Cold mix evet zor bulunuyor bana da eczacım depodan getirdi, bulamayanlar vicks alın 1 bardak sıcak suya çay kaşığının ucuyla koyun ve kaloriferin üstüne koyun aynı etkiyi yapacaktır, cold mixte zaten aynen onun gibi mentollü sıvı damla
hımmm, burda o kadar bahsedildi ki ben de tek bulamayan benim sandım. Bizim eczanelerde depolara sordurdu ama onlarda bile bulamadık. neyse ben de vicks deneyeyim
Allahım sen ne tatlısın öyle, o zaman bile cin gibi bakmış aşkitominsan zamanın nasıl da geçtiğini anlamıyor cidden
Dün akşam Furkan Eymenle oynarken ay sen büyüdün mü abicim falan diyodu, artık belirgin tepkiler veriyor ya onun da hoşuna gidiyor. Bana da anne dönencesindeki ayıcıklara ilk elini uzattığında bile ne kadar heyecanlanmıştık baksana şimdi neler yapıyor falan dedi. cidden öyle, büyüdüler
canımsın:):48:sonuçların tertemiz çıkar inşallah Ebrucum
Nimetcim gözünaydın cnm
sorma,doğdu gözler açık.adam cin cin
gerçekten anlamıyor meral.dün akşamki konuşmanız senin için çok duygulu olmuştur ama sadece eymen için değil,furkan açısındanda öyle oda birzamanlar okadardı.bak sen furki ye.meral im,furkan anlattığın kadarı ile çok duygusal çok içli ve birokadarda akıllı bir çocuk.görmeden sevdim onu.
Offf gözlerim doldu Yazgııı, kopardın beni, kızımı özledim ama bennn..
bir damla yaş düştü....
yok aglamadım......
iyiki kollarımızdalar..iyiyki elleri avuclarımızda.....iyiki hayatımızın tümünde yer alacak olan canımızdan bi parcalar...
evet cnm öyledir doğrusu oğluşumsağol
Zaten Eymen abisinin bebekliğine o kadar benziyor ki, bazen ona bakınca Furkan geliyor aklıma, ne zaman büyüdü bu çocuk bu kadar diyorum, şaşırıp kalıyorum. nasip olursa miniklerimiz de öyle büyüyecekler biz hiç farkına vamadan
Allahım hepsini hayırlı evlatlar kılsın, bize onların sıkıntısını acısını göstermesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?