2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla nereye bakarsa baksın dışarda onunla beraberken başkaları bana ve kızıma bakınca yaşadığı rahatsızlık yeterince onu oyalıyor.Güzel hatunlarada beraber bakıyoruzdur herhalde.Giderse de güle güle kapı açık zaten en baştan en net bildiği şey bu.Bir gıcığım ona bu aralar hiç batmasın gözüme ......

HAYIRLI CUMALAR KIZLAR bakıp hemen çıkmam lazım
annemle babam bize geliyolar bayramıda bizde geçirmelerini istiyorum ama
bakalım kalırlarsa foruma giremezsem buluşma gün belli olursa BANA haber verin annemler bizde olmazsa gelirim,

selam gencler...
AYFER...
NİCE GÜZEL SENELR...EŞİNLE VE KIZINLA...
baş baş ebuuu ,hoşgeldin.
ben neden cold mix damla bulamıyorum yahu, kaç eczaneye sordum yok, eşime söylemiştim o da bulamamış

canım benim eşim ecza deposunda çalışıyor.yani hertürlü ilacın içinde o bile bulamadı.düşün artık ,anlamadım bende.kullanılan bir ilaç neden piyasada yok?

Gülşan canım kork diye yazmadım tam aksine korkma diye yazdım.Lokal anestezi ile 5 dk da biter.Zaten operasyon bittikden sonra hiç acı hissetmiyorsun.Kalk 1 dk sonra yürü evine git.

Cold mix evet zor bulunuyor bana da eczacım depodan getirdi, bulamayanlar vicks alın 1 bardak sıcak suya çay kaşığının ucuyla koyun ve kaloriferin üstüne koyun aynı etkiyi yapacaktır, cold mixte zaten aynen onun gibi mentollü sıvı damla

benim oğlum bukadarcıktı kızlar,nasılda büyüyor.
ogün koynumda yatan,kucağımda küçücük kalan şey şimdi kucakta zor taşınıyor,yaramazlık yapıyor.

[canım benim eşim ecza deposunda çalışıyor.yani hertürlü ilacın içinde o bile bulamadı.düşün artık ,anlamadım bende.kullanılan bir ilaç neden piyasada yok?

hımmm, burda o kadar bahsedildi ki ben de tek bulamayan benim sandım. Bizim eczanelerde depolara sordurdu ama onlarda bile bulamadık. neyse ben de vicks deneyeyim

ogün koynumda yatan,kucağımda küçücük kalan şey şimdi kucakta zor taşınıyor,yaramazlık yapıyor.

Allahım sen ne tatlısın öyle, o zaman bile cin gibi bakmış aşkitom insan zamanın nasıl da geçtiğini anlamıyor cidden
Dün akşam Furkan Eymenle oynarken ay sen büyüdün mü abicim falan diyodu, artık belirgin tepkiler veriyor ya onun da hoşuna gidiyor. Bana da anne dönencesindeki ayıcıklara ilk elini uzattığında bile ne kadar heyecanlanmıştık baksana şimdi neler yapıyor falan dedi. cidden öyle, büyüdüler

bir damla yaş düştü....
yok aglamadım......
iyiki kollarımızdalar..iyiyki elleri avuclarımızda.....iyiki hayatımızın tümünde yer alacak olan canımızdan bi parcalar...

sorma,doğdu gözler açık.adam cin cin
gerçekten anlamıyor meral.dün akşamki konuşmanız senin için çok duygulu olmuştur ama sadece eymen için değil,furkan açısındanda öyle oda birzamanlar okadardı.bak sen furki ye.meral im,furkan anlattığın kadarı ile çok duygusal çok içli ve birokadarda akıllı bir çocuk.görmeden sevdim onu.

evet cnm öyledir doğrusu oğluşum sağol
Zaten Eymen abisinin bebekliğine o kadar benziyor ki, bazen ona bakınca Furkan geliyor aklıma, ne zaman büyüdü bu çocuk bu kadar diyorum, şaşırıp kalıyorum. nasip olursa miniklerimiz de öyle büyüyecekler biz hiç farkına vamadan
Allahım hepsini hayırlı evlatlar kılsın, bize onların sıkıntısını acısını göstermesin inşallah

Offf gözlerim doldu Yazgııı, kopardın beni, kızımı özledim ama bennn..

bir damla yaş düştü....
yok aglamadım......
iyiki kollarımızdalar..iyiyki elleri avuclarımızda.....iyiki hayatımızın tümünde yer alacak olan canımızdan bi parcalar...

benimde bu resimlere bakarken gözlerim doldu.
ama ağlayın diye yazmadım canlarım.
mutlu olmalıyız hatta hayatımızın en değerlileri hızla büyüyor.
gerçi ben buruk hissediyorum,büyüyecek ve birdaha hiç bukadar küçük olmyacaklar.
doymalıyız onların her haline.
birde ne güzeldir ki,biz bu dönemleri öncelerini sonralarını hep beraber paylaştık.

aminnn canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…