2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam millet bir sürü alıntı yapmıştım ama elektrikler kesildi hatırladklarımı yazayım
ESİN kredi kartı konusunda sonuna kadar arkandayım, kocanın o saçma tutumuna gelince aklı sıra annene çaktırmayacak vaziyeti bildiğinden haberi yok anlaşılan.
YAZGI ben artık salça falan demeyip biz ne yersek veriyorum hatta dün akşam peynirli börek yedik hep beraber
evlilik yıldönümü olan arkidiş nice güzel senelere
8.ayı dolan bebişin Allah mürüvetlerini görmeyi de nasibetsin
ya bri bayramda annesinin yanına revizyona , gidiyordu darısı başıma ben mecburen evde revizyon yapmaya çalışıyorum görümceler gelince belki biraz nefes alabilirim çok özlemişler yeğenlerini
şu kocişi başkasına bakarken yakalama meselesine gelince anacım ben iş sayesinde kendime bakmaya mecburum ama adama faydası yok ev okul çocuk kargaşasında adama ilgi gösteremiyorum ki, bir de ben hala doğum öncesi cinsel performansıma hala dönemedim ya kegel egzersizleri hiç fayda etmiyor sanki, sütten kesince düzelir mi acaba ona da daha çok var ramazanda kessem diyorum arkadaşlarım yazıktır iki yaşını bulsun diyor of ya sizde durum nasıl ben doktora gitsem mi "doktor doğum sonrası kontrolde dikilmemiş yırtıkların var onarır onlar kendini demişti ama :26:
güzele bakan koca mı kocam her zaman "bizim evde erkek sensin galiba" der, bakarım arkadaş giyimi falan da önemli değil güzelse hatta bir de arkamı döner bakarım hiç dayanamam güzel bayana hatta ben neye bakıyorum diye dönüp bakar sonra da kızar "dayak yicez bir gün senin yüzünden" diye

evet oğlum karar verdi emekleyecek.ikide bir bacaklarını karnına çekip duruyor.

evet alıntılarımdan biri de buydu gözün aydın benimki de artık sürünmeyi bıraktı ilerleyemese de dört ayak durup çaba gösteriyor, gidemiyo diye de kızıyo

ebuş umarım mr temiz çıkar

yaa evde Arabistandan gelmiş olan gold medal medicated oil diye bi damla var, aynen vicks gibi kokuyor ferahlatıcı bişi. Eymenin yakasına ondan damlattım sanırım bi sakıncası yoktur:26:

yaa evde Arabistandan gelmiş olan gold medal medicated oil diye bi damla var, aynen vicks gibi kokuyor ferahlatıcı bişi. Eymenin yakasına ondan damlattım sanırım bi sakıncası yoktur:26:

büyük ihtimalle yoktur ama googleden bak istersen adına çeviri yap butonuyla ne işe yaradığını anlayacak kadar çevirirsin

Hande geliyon ortaya bi laf deyiveriyon sonra da kayboluyon tüm gün be gülüm

kızlar bızım buradakı eczanede cold mix var galıba... varsa sıze alayım yazgı sana kargoyla onu da yollarım ,
meral sana da alırım gorusunce verırım tatlım benım :13:
bu arada ortaya laf attım kacmak zorunda kaldım cunku teımzlık yaptım, demırı annem aldı, sımdı de dısarı cıkıyorum... optum hepınızı coooookkkk

Son düzenleme:
Bi merak etmediniz di mi beni vicdansız kadınlar (((
Hiç bu kadar fena hasta olmamıştım, kafamı kaldıramıyorum, yataktan çıkamıyorum desem yeridir. Doruk'a annem bakıyor, ben yatıyorum. Ne içtiysem kar etmedi, Minoset'e başladım 8 saatte bir. İnsanın çocuğuna bakacak hali olmaması o kadar kötü bişey ki anlatamam. Allahım önce yavrularımıza sonra da onların hatırına bize sağlık versin...

canımmm cok cok gecmıs olsun, allah acıl sıfalar versınnn...

sağol cnm benim, sanırım onun arap versiyonu varmış zaten elimde:))
hadi bakalım iyi gezmeler yine, biz de öptük cnm

Çok geçmiş olsun cnm, ay ben merak ettim walla, tahmin ettim izin aldığını. e uzun bi tatile başladın, bol bol dinlenirsin artık, dikkat et kendine cnm

Tahmin ettik hayatım hasta olduğunu hatta ben elimden teelfonu bıraktım belki uyuyordur rahatsız olmasın diye, Bu kadar hastaysan iç 1-2 tane aferin, fayda/zarar ilişkisine göre antibiyotik bile veriyorlar unutma abartma yani şu durumda ilaç kullanmayayım diye.

Hande sağol canım.
Meral, aslında tam olarak izin almak denemez. Sabah kalktım, elimi yüzümü yıkayıp yatağa yığıldım. Biraz daha yatayım falan derken, annem geldi, kocamla bir olup canıma okudular, başlatma işinden diye. Kocam müdürüme telefon etti, çok fena hasta, işe gidecem diye tutturdu ama ben göndermiyorum dedi. O da tamam dinlensin demiş. O saatten beri ses yok, biraz emrivaki oldu yani ama napıyım valla sahiden gidecek gibi değilmişim.

BURCUM
çok geçmiş olsun.izinli olduğunu anlamıştım.çünkü dünde kötüydün.biran önce iyileş.temizliğe daldım yoksa msj atacaktım.dinlen toparla kendini.

HANDE CİM
burda o yok bu yok derken sonunda koli yapmak zorunda kalacaksın aşkım.
çok teşekkür ederiz oğlum ve ben.

Son düzenleme:
Sağol Aylin, şaka yaptım yaw, biliyorum tahmin ettiğinizi. Minoset iyi gelir dedi doktorum, ona başladım işte... En son 10 yıl önce böyle olmuştum. Doğum, emzirme, tiroid falan derken bağışıklık sistemim zayıfladı sanırsam...

çok iyi olmuş cnm gitmemen,eşin en doğrusunu yapmış. inşallah çarçabuk toparlarsın. annen bakıyor sanırım şimdi yine Doruk paşaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…