- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.621
Aylinciğim neden yaktırma yöntemini tavsiye etmiyorsun.Merak ettim?
evet oğlum karar verdi emekleyecek.ikide bir bacaklarını karnına çekip duruyor.
yaa evde Arabistandan gelmiş olan gold medal medicated oil diye bi damla var, aynen vicks gibi kokuyor ferahlatıcı bişi. Eymenin yakasına ondan damlattım sanırım bi sakıncası yoktur:26:
yaa evde Arabistandan gelmiş olan gold medal medicated oil diye bi damla var, aynen vicks gibi kokuyor ferahlatıcı bişi. Eymenin yakasına ondan damlattım sanırım bi sakıncası yoktur:26:
İçeriği ne yazıyo, bitki ismi yazması lazım okalüptüs sanırım mentollü bitkinin adı
Hande geliyon ortaya bi laf deyiveriyon sonra da kayboluyon tüm gün be gülüm
Bi merak etmediniz di mi beni vicdansız kadınlar(((
Hiç bu kadar fena hasta olmamıştım, kafamı kaldıramıyorum, yataktan çıkamıyorum desem yeridir. Doruk'a annem bakıyor, ben yatıyorum. Ne içtiysem kar etmedi, Minoset'e başladım 8 saatte bir. İnsanın çocuğuna bakacak hali olmaması o kadar kötü bişey ki anlatamam. Allahım önce yavrularımıza sonra da onların hatırına bize sağlık versin...
kızlar bızım buradakı eczanede cold mix var galıba... varsa sıze alayım yazgı sana kargoyla onu da yollarım ,
meral sana da alırım gorusunce verırım tatlım benım :13:
bu arada ortaya laf attım kacmak zorunda kaldım cunku teımzlık yaptım, demırı annem aldı, sımdı de dısarı cıkıyorum... optum hepınızı coooookkkk
Hiç bu kadar fena hasta olmamıştım, kafamı kaldıramıyorum, yataktan çıkamıyorum desem yeridir. Doruk'a annem bakıyor, ben yatıyorum. Ne içtiysem kar etmedi, Minoset'e başladım 8 saatte bir. İnsanın çocuğuna bakacak hali olmaması o kadar kötü bişey ki anlatamam. Allahım önce yavrularımıza sonra da onların hatırına bize sağlık versin...
Hande sağol canım.
Meral, aslında tam olarak izin almak denemez. Sabah kalktım, elimi yüzümü yıkayıp yatağa yığıldım. Biraz daha yatayım falan derken, annem geldi, kocamla bir olup canıma okudular, başlatma işinden diye. Kocam müdürüme telefon etti, çok fena hasta, işe gidecem diye tutturdu ama ben göndermiyorum dedi. O da tamam dinlensin demiş. O saatten beri ses yok, biraz emrivaki oldu yani ama napıyım valla sahiden gidecek gibi değilmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?