- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.641
Sağol Aylin, şaka yaptım yaw, biliyorum tahmin ettiğinizi. Minoset iyi gelir dedi doktorum, ona başladım işte... En son 10 yıl önce böyle olmuştum. Doğum, emzirme, tiroid falan derken bağışıklık sistemim zayıfladı sanırsam...
kulanabilirsin şekerim aynısından bizdede var vicks türeverinden daha bitkisel bişi o biz kendimize kullanıyoruz bebeğe şimdiye kadar vermemiştim ama madem vicks koklatabiliyoruz unu daha rahat koklatabilirsinyaa evde Arabistandan gelmiş olan gold medal medicated oil diye bi damla var, aynen vicks gibi kokuyor ferahlatıcı bişi. Eymenin yakasına ondan damlattım sanırım bi sakıncası yoktur:26:
Bi merak etmediniz di mi beni vicdansız kadınlar(((
Hiç bu kadar fena hasta olmamıştım, kafamı kaldıramıyorum, yataktan çıkamıyorum desem yeridir. Doruk'a annem bakıyor, ben yatıyorum. Ne içtiysem kar etmedi, Minoset'e başladım 8 saatte bir. İnsanın çocuğuna bakacak hali olmaması o kadar kötü bişey ki anlatamam. Allahım önce yavrularımıza sonra da onların hatırına bize sağlık versin...
Yazgım, sağol canım.
Meralcim, annem bakıyor valla, o olmasa dötümü kim toplardı bilmiyorum.
On-line grup süpermiş sahiden, size bi bakıp çıkarım demiştim ama çıkamıcam galiba :)
Ebru arada bi diyo ya ben bu grubu çok sevdim diye
ben de bu on-line grubu çok sevdim
ya her seferinde beğnilen grupta bende varım herkes beni beğeniyo herkes bana hayran netcez şimdiii
ya kızlar emirhan son bir haftadır gece nerdeyse hiç uyumuyo,ölüyorum uykusuzluktan.tüm günde genel bir huysuzluk var,,odadan falan çıkamıyorum sürekli kuçağımda olmak istiyor,sızlanıyor hep.damaklarına baktım..ön taraftaki alt cene beyaz beyaz duruyor ama kabarıklık yok acaba dişmi geleçek,huysuzluk ondanmıki?
kızlar naber?burcu nasılsın bu gün..inşallah çabuçak iyileşirsin...
yazgı çok duygulandırdın kız beni...zaman nede çabuk geçti..bende sabahleyin emirhanı severken eray aklıma geldi oda böyle tatlımıydı...nasıldı diye düşündüm...ve oğlumun bebekliğini unutmuşum...çünkü onunla emirhanla ilgilendiğim gibi ilgilenememiştim..biraz kötü zamanlar geçiriyordum..o karmaşada onun tadını çıkaramamışım...büyüyü vermiş gitmiş...şimdi çok üzülüyorum,eşimle ilgili ailesiyle ilgili sıkıntılarla uğraşırken oğlumun bebekliğini kaçırmışım...bir bakıçaz gelmişler 7 yaşına okula başlıyor..bir bakaçağız üniversiteden mezun oluyor...bir bakıyoruz onlar kocaman insanlar olmuş biz yaşlanmışız...onlara veda vakti gelmiş...hayat bir varsın bir yoksun....
Yasemincim siz ne zaman çıkıyosunuz yola cnm?
ya kızlar emirhan son bir haftadır gece nerdeyse hiç uyumuyo,ölüyorum uykusuzluktan.tüm günde genel bir huysuzluk var,,odadan falan çıkamıyorum sürekli kuçağımda olmak istiyor,sızlanıyor hep.damaklarına baktım..ön taraftaki alt cene beyaz beyaz duruyor ama kabarıklık yok acaba dişmi geleçek,huysuzluk ondanmıki?
canım üzülme.ozaman psikoljin şimdiki gibi değilmiş,şartlar kötüymüş,yeni evliymişsin, sende istemezdin böyle olsun.eray da emir de çok şanslılar anneleri yönünden sıkma canını.sende şimdinin tadını çıkar.ayy evet gün gelecek okuldaki durumları kurcalayacak kafamızı.vedA etme kısmı benide sarstı.iyisimi ben oğlumdan hiç ayrılmayayım,üniversiteye askere bereber gidelim oğluşumlakızlar naber?burcu nasılsın bu gün..inşallah çabuçak iyileşirsin...
yazgı çok duygulandırdın kız beni...zaman nede çabuk geçti..bende sabahleyin emirhanı severken eray aklıma geldi oda böyle tatlımıydı...nasıldı diye düşündüm...ve oğlumun bebekliğini unutmuşum...çünkü onunla emirhanla ilgilendiğim gibi ilgilenememiştim..biraz kötü zamanlar geçiriyordum..o karmaşada onun tadını çıkaramamışım...büyüyü vermiş gitmiş...şimdi çok üzülüyorum,eşimle ilgili ailesiyle ilgili sıkıntılarla uğraşırken oğlumun bebekliğini kaçırmışım...bir bakıçaz gelmişler 7 yaşına okula başlıyor..bir bakaçağız üniversiteden mezun oluyor...bir bakıyoruz onlar kocaman insanlar olmuş biz yaşlanmışız...onlara veda vakti gelmiş...hayat bir varsın bir yoksun....
Ebru arada bi diyo ya ben bu grubu çok sevdim diye
ben de bu on-line grubu çok sevdim
sanırsam seviliyorumYazgım, sağol canım.
Meralcim, annem bakıyor valla, o olmasa dötümü kim toplardı bilmiyorum.
On-line grup süpermiş sahiden, size bi bakıp çıkarım demiştim ama çıkamıcam galiba :)
olabilir cnm, bizimkinde de pek kabarıklık yoktu bi baktım patlamış
hımmm...sizdedemi yoktu kabarıklık kızlarr..ya inşallah dişlerdir geldinler artıkta normal yemeklere köftelere falan geçelim...mamalardan bıktım iyice..canım bizdede hiç kabarıklık olmadı bi gün eltim yemeği metal kaşıkla vermiş tık tık ona gelmiş ilk ön dişlerde kabarıklık olmayabiliyomuş zaten
Ebru tüylerimi diken diken ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?