2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım dikkat et kendine....

kızlar naber?burcu nasılsın bu gün..inşallah çabuçak iyileşirsin...
yazgı çok duygulandırdın kız beni...zaman nede çabuk geçti..bende sabahleyin emirhanı severken eray aklıma geldi oda böyle tatlımıydı...nasıldı diye düşündüm...ve oğlumun bebekliğini unutmuşum...çünkü onunla emirhanla ilgilendiğim gibi ilgilenememiştim..biraz kötü zamanlar geçiriyordum..o karmaşada onun tadını çıkaramamışım...büyüyü vermiş gitmiş...şimdi çok üzülüyorum,eşimle ilgili ailesiyle ilgili sıkıntılarla uğraşırken oğlumun bebekliğini kaçırmışım...bir bakıçaz gelmişler 7 yaşına okula başlıyor..bir bakaçağız üniversiteden mezun oluyor...bir bakıyoruz onlar kocaman insanlar olmuş biz yaşlanmışız...onlara veda vakti gelmiş...hayat bir varsın bir yoksun....

Son düzenleme:
Yazgım, sağol canım.
Meralcim, annem bakıyor valla, o olmasa dötümü kim toplardı bilmiyorum.
On-line grup süpermiş sahiden, size bi bakıp çıkarım demiştim ama çıkamıcam galiba :)

yaa evde Arabistandan gelmiş olan gold medal medicated oil diye bi damla var, aynen vicks gibi kokuyor ferahlatıcı bişi. Eymenin yakasına ondan damlattım sanırım bi sakıncası yoktur:26:
kulanabilirsin şekerim aynısından bizdede var vicks türeverinden daha bitkisel bişi o biz kendimize kullanıyoruz bebeğe şimdiye kadar vermemiştim ama madem vicks koklatabiliyoruz unu daha rahat koklatabilirsin

burcucum çok geçmiş olsun canım bu arada seni anık anmadan geçmedik ama tahmin ettik hasta olduğunu ve evet insanın çocuğuna bakamayacak kadar hasta olması çok kötü bişey biliyosun geçen ay 1,5 yıldan sonra ilk kez adet oldum bide griptim oğlum ağlarken kucağıma bile alamadım üstelik hastaydı kucağımda okşaya okşaya uyutacak takatim yoktu çok kötüydü hasta omanın en kötü tarafı buydu
HANDECİM esere ne oldu demişsin geçmişte yazmıştım ama sana özet geçeyim akşam geldi annemle gayet güzel muhabbet etti annem odada yokken bana nerde yatayım dedi nerde istersen dedim annemyanımdayken sordu aşağıda yat dedim annem yok oğlum yrinde yat falan dedi eserde esin kaç gündür siz geleceksiniz diye hevesleniyor dedi gitti alt katta yattı neyse bu kısmın yorumunu sana bırakıyorum ha pişman olmuş demeden önce belirtiyim sabah öğrendim ki ben kaynımdan kayınvalidemin evindeki sandalyeleri istemiştim hedik için kaynıma bağırıp çağırmış sandalyeleri getirmiceksin diye çocuk da arada kalmış falan napiyim diyo neyse ben hallettim sandalye işini ama çok kızgınım çok pazar aşamı annemle dönecektim antakyaya annem pazartesi kal bayramlarını kutla sonra gel dedi sakin ol falan dedi bende anne sözü dinlicem

Yazgım, sağol canım.
On-line grup süpermiş sahiden, size bi bakıp çıkarım demiştim ama çıkamıcam galiba :)

Ebru arada bi diyo ya ben bu grubu çok sevdim diye
ben de bu on-line grubu çok sevdim

ya her seferinde beğnilen grupta bende varım herkes beni beğeniyo herkes bana hayran netcez şimdiii

ya kızlar emirhan son bir haftadır gece nerdeyse hiç uyumuyo,ölüyorum uykusuzluktan.tüm günde genel bir huysuzluk var,,odadan falan çıkamıyorum sürekli kuçağımda olmak istiyor,sızlanıyor hep.damaklarına baktım..ön taraftaki alt cene beyaz beyaz duruyor ama kabarıklık yok acaba dişmi geleçek,huysuzluk ondanmıki?

Son düzenleme:
Ayfercim, Ebrucum, Esincim sağolun. Yarını bilemem ama pazara bişeyim kalmaz inşallah, tatili yatarak heba edemem :)
Esin, ben de şimdi okudum, dün de dediğim gibi Eser'in ayarı fena halde bozulmuş. Annenin anlayışlı davranmasına çok sevindim ve ben de anne sözü dinlemen taraftarıyım. Bişey bildiğimden değl, ben ne zaman annemin sözünü dinlemesem başıma bi hal gelir de ondan :)

Burcu senin evdeyken online olman ilginç sahi, sırf şu bayramda yapacağınız sinir bozucu buluşmayı konuşmak için burdasındır Allah bilir insanın katılamayacağı bi buluşma olunca çekemiyomuş sahi

valla burcucum bana da ööle olur ne zaman annemin dediğinin tersini yapsam bi tarafımda patlar en çok da bu yüzden dinerim sözünü
Meral bişi sorucam sen kaşlarını aldırmıyosun dimi bıyıklarını da mı aldırmıyosun

olabilir cnm, bizimkinde de pek kabarıklık yoktu bi baktım patlamış

Ebru tüylerimi diken diken ettin

canım bizdede hiç kabarıklık olmadı bi gün eltim yemeği metal kaşıkla vermiş tık tık ona gelmiş ilk ön dişlerde kabarıklık olmayabiliyomuş zaten

canım üzülme.ozaman psikoljin şimdiki gibi değilmiş,şartlar kötüymüş,yeni evliymişsin, sende istemezdin böyle olsun.eray da emir de çok şanslılar anneleri yönünden sıkma canını.sende şimdinin tadını çıkar.ayy evet gün gelecek okuldaki durumları kurcalayacak kafamızı.vedA etme kısmı benide sarstı.iyisimi ben oğlumdan hiç ayrılmayayım,üniversiteye askere bereber gidelim oğluşumla
Ebru arada bi diyo ya ben bu grubu çok sevdim diye
ben de bu on-line grubu çok sevdim

Yazgım, sağol canım.
sanırsam seviliyorum
mutlu oldum şimdi

Son düzenleme:
Meral, yok valla buluşma aklıma bile gelmedi. Hem telefonla haberleşicez biz şekerim, burda olmama gerek yok. Hatuna bak yaw, hem gezmeye gidiyor, hem de bizim 2 saatlik buluşma sefamızda gözü kalıyor :))

Ayy, keşke ben de kaşlarımı aldırmasam, ama bende bir kaş var, iki parmak, yüzümün yarısını kaplıyor, nasıl aldırmıcam! Acaba lazım olmayan kısımlarına epilasyon mu yaptırsam...

olabilir cnm, bizimkinde de pek kabarıklık yoktu bi baktım patlamış

canım bizdede hiç kabarıklık olmadı bi gün eltim yemeği metal kaşıkla vermiş tık tık ona gelmiş ilk ön dişlerde kabarıklık olmayabiliyomuş zaten
hımmm...sizdedemi yoktu kabarıklık kızlarr..ya inşallah dişlerdir geldinler artıkta normal yemeklere köftelere falan geçelim...mamalardan bıktım iyice..

Ebru tüylerimi diken diken ettin

çoçuğunla geçirdiğin her anın tadını çıkar,,,çok çabuk geçiyor zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…