2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi iyi buluşun hade, fazla dedikodu yapmaın ama kulaklarımı çınlatmayın oralarda, hele sol kulağım sakın çınlamasın

2. cümleyi anlamadım ben yaw, biri bişi mi yazmıştı bu konuda da kaçırdım mı ki? yoksa bana ithafen mi yazdın

Ebru cnm insan büyüdükçe cidden farklılaşıyor herşey, şimdi ben de düşündüğüm zaman Furkana karşı daha sabırsız olduğumu hatırlıyorum ve ben de aynen senin gibi üzülüyorum. Bi de ikinci çocuk daha farklı bi duygu kızlar, nasip olur da sizler de yaşarsanız anlayacaksınız ne demek istediğimi. ilk çocukta anneliği öğreniyorsun ama ikincide ilk doğduğu anda annesin. ikisi de ayrı bi anlam kazanıyor hayatında

şimdi tadını çıkarmaya çalışıyorum ama kaybettiğim zaman için üzüldüm açıkcası..ay ben 2 tane yollayacağım askere...şimdiden aklıma geldikce içim sıkılıyor...

meral fransa yolcusu musun yanehade yolun açık olsun muhteşem bir tatil olsun herşeyi unuttursun klbin mutlulukla dolsun ve daha nice iyi dileklerim seninle
bu arada bişi sordum sen kaş bıyık aldırmıyo musun dedim

Burcuuu, çok geçmiş olsun, bende tahmin ettim işe gidemediğini ve evde yatıyor olabileceğini ama dinleniyorsundur diye aramak istemedim inan..

Ebru ben eşimi de yollamıştım askere hatta ondan önce de 2 sevgilimi yollamıştım bir de Kerem i yollayacağım, hayatım asker yolu beklemekle geçiyor
Meral gördüğün üzere iletini hiç beğenmedim Paris e giden Çorluya da gelir, benimle görüşmek istiyorsan Çorlu ya gel, bak ben İstanbula geliyorum yoksun

valla ben oğlumu askere fln göndermem ya beni de alırlar yda onu almak için cesedimi çiğnemeleri lazım genelkurmayı dağıtırım gelmesinler üstüme (elinde oklava sırtında bazukalı smile)

haha ben bu soruyu kaçırmışım işte:)) yok cnm aldırmıyorum. zaten bıyık falan yok bende rahatsız edecek derecede

aynı şeyleri yaşıyoruz demek..evet sana katılıyorum 2. çoçuk daha farklı...

ben hiç beklemedim asker yolu..oğluşlar ilk olaçak...

meral fransa yolcusu musun yanehade yolun açık olsun muhteşem bir tatil olsun herşeyi unuttursun klbin mutlulukla dolsun ve daha nice iyi dileklerim seninle
bu arada bişi sordum sen kaş bıyık aldırmıyo musun dedim

çok sağol cnm, evet pazartesi akşamı uçuyorum:))
ya ben o soruyu görmemişim ama geç te olsa cevapladım:)) kaşlarımı günah kabul edildiği için almıyorum yüzümün geri kalan tüylerini de ihtiyaç duymadığım için

ben de senin iletini beğenmedim yaa İstanbula gelmek için benim olmadığım bi tarihi seç sonra da bana laf at hıh
Ya gerçekten senle tanışmayı çok isitorum elbet bigün bnasip olacaktır ama di mi:13:

valla ben oğlumu askere fln göndermem ya beni de alırlar yda onu almak için cesedimi çiğnemeleri lazım genelkurmayı dağıtırım gelmesinler üstüme (elinde oklava sırtında bazukalı smile)

iyi ana oğul gidersiniz o halde askere, sen de orda bulaşıkları yıkarsın artık

bir sürü alavere dalaver ecevirip askere gitmeyen o kadar çokki..bizim bir tanıdık var...adam çok kilolu,az kilo versin yemeği artırıyor...kilodan dolayı çürük raporu olsun diye....bir senesi daha var..yaşı doluyor sonrada zaten...

Hadi askere üniversiteye gittik, evlenirlerken napcaz

vizeler çıktı

Gözün aydııııınnn :)
Bu tatilden, hepimizin beklediği güzel haberlerle, daha mutlu gelmeni diliyorum bütün kalbimle :)

Kulağın çınlar, o kesin ama sol kulak olmaz sanırım. Ama biraz hasetlenebiliriz, biz burda pineklerken o Eyfel'de şimdi diye :)

Burcuuu, çok geçmiş olsun, bende tahmin ettim işe gidemediğini ve evde yatıyor olabileceğini ama dinleniyorsundur diye aramak istemedim inan..

İnandım inandım :))) Sağol Yasemincim...

haha ben bu soruyu kaçırmışım işte:)) yok cnm aldırmıyorum. zaten bıyık falan yok bende rahatsız edecek derecede

Allah bilir tüyün de yoktur senin...

ya kızlar

diye yazmıştım ama kimse bana fikir vermedi :26:

kaynanamı daha iyi anladım şimdi....

he bende onu diyorum işte ya sen bayağı güzel bişisin üstelik doğal güzelliğin affına sığındığım rabbim adaletsiz davranmış beni yratırken erkek diye başlamış işi çıkınca buda bööle olsun demiş melekler bıyıkları silelim demişler boşverin çeşit olsun demiş beni göndermiş

Hastayım diye çocuğu anneme baktırıp sonra burda çene çaldığım için kendimi esefle kınıyorum. Bana müsaade, gidip kuduruğu alayım da, zavallı annem dinlensin azıcık. Sayfayı açık bırakıyorum, gider gelir bakarım yine...

ya kızlar

diye yazmıştım ama kimse bana fikir vermedi :26:

Evet emzirme kesilince prolaktin azalıp östrojen yükseliyor ve isteklerin artıyor ama bu sefer de çok yorulduğundan uyku tatlı geliyor uyumayı tercih ediyorsun, ben artık yaptığımız zamanlarda daha fazla zevk alıyorum emzirmem bittiğinden beri ama mesela haftada 1den fazla istemiyorum çünkü yorgun oluyorum ve uyumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…