- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.661
Meral, yok valla buluşma aklıma bile gelmedi. Hem telefonla haberleşicez biz şekerim, burda olmama gerek yok. Hatuna bak yaw, hem gezmeye gidiyor, hem de bizim 2 saatlik buluşma sefamızda gözü kalıyor :))
Ayy, keşke ben de kaşlarımı aldırmasam, ama bende bir kaş var, iki parmak, yüzümün yarısını kaplıyor, nasıl aldırmıcam! Acaba lazım olmayan kısımlarına epilasyon mu yaptırsam...
vizeler çıktı
Yazgış seviliyosun tabi, yeni mi anladın be güzelim
canım üzülme.ozaman psikoljin şimdiki gibi değilmiş,şartlar kötüymüş,yeni evliymişsin, sende istemezdin böyle olsun.eray da emir de çok şanslılar anneleri yönünden sıkma canını.sende şimdinin tadını çıkar.ayy evet gün gelecek okuldaki durumları kurcalayacak kafamızı.vedA etme kısmı benide sarstı.iyisimi ben oğlumdan hiç ayrılmayayım,üniversiteye askere bereber gidelim oğluşumla
sanırsam seviliyorum
mutlu oldum şimdi
valla burcucum bana da ööle olur ne zaman annemin dediğinin tersini yapsam bi tarafımda patlar en çok da bu yüzden dinerim sözünü
Meral bişi sorucam sen kaşlarını aldırmıyosun dimi bıyıklarını da mı aldırmıyosun
Ebru cnm insan büyüdükçe cidden farklılaşıyor herşey, şimdi ben de düşündüğüm zaman Furkana karşı daha sabırsız olduğumu hatırlıyorum ve ben de aynen senin gibi üzülüyorum. Bi de ikinci çocuk daha farklı bi duygu kızlar, nasip olur da sizler de yaşarsanız anlayacaksınız ne demek istediğimi. ilk çocukta anneliği öğreniyorsun ama ikincide ilk doğduğu anda annesin. ikisi de ayrı bi anlam kazanıyor hayatında
Ebru ben eşimi de yollamıştım askere hatta ondan önce de 2 sevgilimi yollamıştım bir de Kerem i yollayacağım, hayatım asker yolu beklemekle geçiyor
Meral gördüğün üzere iletini hiç beğenmedimParis e giden Çorluya da gelir, benimle görüşmek istiyorsan Çorlu ya gel, bak ben İstanbula geliyorum yoksun
meral fransa yolcusu musun yanehade yolun açık olsun muhteşem bir tatil olsun herşeyi unuttursun klbin mutlulukla dolsun ve daha nice iyi dileklerim seninle
bu arada bişi sordum sen kaş bıyık aldırmıyo musun dedim
Ebru ben eşimi de yollamıştım askere hatta ondan önce de 2 sevgilimi yollamıştım bir de Kerem i yollayacağım, hayatım asker yolu beklemekle geçiyor
Meral gördüğün üzere iletini hiç beğenmedimParis e giden Çorluya da gelir, benimle görüşmek istiyorsan Çorlu ya gel, bak ben İstanbula geliyorum yoksun
valla ben oğlumu askere fln göndermem ya beni de alırlar yda onu almak için cesedimi çiğnemeleri lazım genelkurmayı dağıtırım gelmesinler üstüme (elinde oklava sırtında bazukalı smile)
valla ben oğlumu askere fln göndermem ya beni de alırlar yda onu almak için cesedimi çiğnemeleri lazım genelkurmayı dağıtırım gelmesinler üstüme (elinde oklava sırtında bazukalı smile)
canım üzülme.ozaman psikoljin şimdiki gibi değilmiş,şartlar kötüymüş,yeni evliymişsin, sende istemezdin böyle olsun.eray da emir de çok şanslılar anneleri yönünden sıkma canını.sende şimdinin tadını çıkar.ayy evet gün gelecek okuldaki durumları kurcalayacak kafamızı.vedA etme kısmı benide sarstı.iyisimi ben oğlumdan hiç ayrılmayayım,üniversiteye askere bereber gidelim oğluşumla
sanırsam seviliyorum
mutlu oldum şimdi
vizeler çıktı
iyi iyi buluşun hade, fazla dedikodu yapmaın ama kulaklarımı çınlatmayın oralarda, hele sol kulağım sakın çınlamasın
2. cümleyi anlamadım ben yaw, biri bişi mi yazmıştı bu konuda da kaçırdım mı ki? yoksa bana ithafen mi yazdın
Burcuuu, çok geçmiş olsun, bende tahmin ettim işe gidemediğini ve evde yatıyor olabileceğini ama dinleniyorsundur diye aramak istemedim inan..
haha ben bu soruyu kaçırmışım işte:)) yok cnm aldırmıyorum. zaten bıyık falan yok bende rahatsız edecek derecede
ya bri bayramda annesinin yanına revizyona, gidiyordu darısı başıma ben mecburen evde revizyon yapmaya çalışıyorum görümceler gelince belki biraz nefes alabilirim çok özlemişler yeğenlerini
şu kocişi başkasına bakarken yakalama meselesine gelince anacım ben iş sayesinde kendime bakmaya mecburum ama adama faydası yok ev okul çocuk kargaşasında adama ilgi gösteremiyorum ki, bir de ben hala doğum öncesi cinsel performansıma hala dönemedim ya kegel egzersizleri hiç fayda etmiyor sanki, sütten kesince düzelir mi acaba ona da daha çok var ramazanda kessem diyorum arkadaşlarım yazıktır iki yaşını bulsun diyor of yasizde durum nasıl ben doktora gitsem mi "doktor doğum sonrası kontrolde dikilmemiş yırtıkların var onarır onlar kendini demişti ama :26:
Hadi askere üniversiteye gittik, evlenirlerken napcaz
Gözün aydııııınnn :)
Bu tatilden, hepimizin beklediği güzel haberlerle, daha mutlu gelmeni diliyorum bütün kalbimle :)
Kulağın çınlar, o kesin ama sol kulak olmaz sanırım. Ama biraz hasetlenebiliriz, biz burda pineklerken o Eyfel'de şimdi diye :)
İnandım inandım :))) Sağol Yasemincim...
Allah bilir tüyün de yoktur senin...
haha ben bu soruyu kaçırmışım işte:)) yok cnm aldırmıyorum. zaten bıyık falan yok bende rahatsız edecek derecede
ya kızlar
diye yazmıştım ama kimse bana fikir vermedi :26:
ya kızlar
diye yazmıştım ama kimse bana fikir vermedi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?