- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.681
aynı şeyleri yaşıyoruz demek..evet sana katılıyorum 2. çoçuk daha farklı...
ben hiç beklemedim asker yolu..oğluşlar ilk olaçak...
Kaş aldırmak da mı günah, allahım yatacak yerim yok:18: :78:
he bende onu diyorum işte ya sen bayağı güzel bişisin üstelik doğal güzelliğin affına sığındığım rabbim adaletsiz davranmış beni yratırken erkek diye başlamış işi çıkınca buda bööle olsun demiş melekler bıyıkları silelim demişler boşverin çeşit olsun demiş beni göndermiş
he bende onu diyorum işte ya sen bayağı güzel bişisin üstelik doğal güzelliğin affına sığındığım rabbim adaletsiz davranmış beni yratırken erkek diye başlamış işi çıkınca buda bööle olsun demiş melekler bıyıkları silelim demişler boşverin çeşit olsun demiş beni göndermiş
ya benim dr hamileyken doğumdan sonra sıkılaşmazsa vajinl estetik yaparız demişti...belki işini görür...:94:
Gözün aydııııınnn :)
Bu tatilden, hepimizin beklediği güzel haberlerle, daha mutlu gelmeni diliyorum bütün kalbimle :)
Kulağın çınlar, o kesin ama sol kulak olmaz sanırım. Ama biraz hasetlenebiliriz, biz burda pineklerken o Eyfel'de şimdi diye :)
Allah bilir tüyün de yoktur senin...
ya kızlar
diye yazmıştım ama kimse bana fikir vermedi :26:
Hastayım diye çocuğu anneme baktırıp sonra burda çene çaldığım için kendimi esefle kınıyorum. Bana müsaade, gidip kuduruğu alayım da, zavallı annem dinlensin azıcık. Sayfayı açık bırakıyorum, gider gelir bakarım yine...
şimdi tadını çıkarmaya çalışıyorum ama kaybettiğim zaman için üzüldüm açıkcası..ay ben 2 tane yollayacağım askere...şimdiden aklıma geldikce içim sıkılıyor...
Hadi askere üniversiteye gittik, evlenirlerken napcaz
.
kaş aldırmak başka insanlar iin günah olabilir ama benim aldırmamam günah toplum huzurunu kaçırmaya hakkım yok
ben de beklemedim oğlum ilk olacak
o konuda farklı yorumlar var ya :18:
o zaten aklımda da 2.de gene aynı olcak of ya bizde karılık maskaralık diye bi söz vardır gerçekten öyle anasını satayım
ya diğerlerini almak sevapta kaşlar niye günah çözemedim gitti :26:
eee yakınına taşınsak mı ki?kem küm:78:
Netten koptum ancak cevap verebiliyorum, biz pazartesi günü (arefe günü yani) yola çıkıyoruz Meralcim.
Yazgı bu çok hoştu cnm, şimdi sen nasıl kaçsam diye düşünürken tam da
benim yemeği yapmam lazıımmmm
değil mi ama canım?iyi fikir.ne olurki girsem oğlum o benim.görmezsem olmazki.
O zaman sen de bi üste kat çıkarsın kapının girişini de senin dairenden verirsin, zırt pırt açar girersinsonra burda bize dersin ki "amaaaan bu ne biçim gelin kapının arkasına anahtar koymuş beni oğlumdan uzaklaştırıyor "
şöyle anlatayım bi de, tüylerini aldığın zaman sadece o fazlalıklardan kurtulmuş oluyosun. Oysa kaşlarını aldırınca şeklini değiştirmiş oluyorsun. Yani sanki yaradan güzel yaratmamış ta ben güzelleştireyim durumu oluyor ve bu nedenle haram kabul ediliyor. aynı sebeple sağlık için elzem olmadığı sürece estetik te günahtır.
Yani kızlar yanlış anlaşılmak istemem gerçeten ama neden diye sorduğunuz için açıklamak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?