2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:81: alkışlıyorum seni Esin en güldüğüm yazılardan biri bu oldu :90:

Allah iyiliğini versin Esin senin, giderayak çatlattın beni gülmekten...
Kaş aldırmak da mı günah, allahım yatacak yerim yok :18::78:

Evet, benim de yok. Kanımca bizi çöpe atacaklar ölünce :)

ya benim dr hamileyken doğumdan sonra sıkılaşmazsa vajinl estetik yaparız demişti...belki işini görür...:94:

o zaten aklımda da 2.de gene aynı olcak of ya bizde karılık maskaralık diye bi söz vardır gerçekten öyle anasını satayım

ya diğerlerini almak sevapta kaşlar niye günah çözemedim gitti :26:

sağol cnm iyi dilekler için, walla ordan ben de sizi kıskanabilirim şimdi buluşmuşladır diye:))
yok yaa tüyüm var malesef, annem de hiç ama hiç tüy yoktu ama. keşke ben de ona çekseydim

ya kızlar

diye yazmıştım ama kimse bana fikir vermedi :26:

cnm ben tam anlayamadım, ağrın mı oluyor ki?

iltifat için teşekkür ederim cnm tüylerin çok mu bilmiyorum ama çok güzel bi hatun olduğunu sen de biliyosun di mi

Kaş aldırmak da mı günah, allahım yatacak yerim yok :18::78:

:97: evet günah, ya zaten o kadar çok günahın içindeyiz ki yaradanın sonsuz rahmetine sığınıyoruz ancak:18:

çok yormamaya çalış yine de kendini ve dikat et dorukla çok haşr neşir olma cnm

kaş aldırmak başka insanlar iin günah olabilir ama benim aldırmamam günah toplum huzurunu kaçırmaya hakkım yok

ay çok alemsin Esin yaa Ama cidden erkek kaşlarını andıracak derecede ise alınabiliyormuş, özellikle iki kaş ortada birleşiyorsa o orta kısmı almak caiz

ben de beklemedim oğlum ilk olacak

o konuda farklı yorumlar var ya :18:

ya cnm pek çok sahih hadiste bu konu açıkça belirtilmiş ama yukarda da dediğim gibi bazı durumlarda alınabiliyo

o zaten aklımda da 2.de gene aynı olcak of ya bizde karılık maskaralık diye bi söz vardır gerçekten öyle anasını satayım
ya diğerlerini almak sevapta kaşlar niye günah çözemedim gitti :26:

diğerlerini almak seap değil cnm caiz, ister al ister alma. anlayacağın seni erkeğe benzetebilecek tüyleri alabiliyosun, bıyık,sakal gibi

kaş aldırmak günah mı?birde ben kendim alıyorum,daha beter mi durum benim için
ama bıyık aldırmıyorum,hemde hiç aldırmadım

MARALIM valla ben acayip kıllıyımdır ortaokulda başladım aldırmaya annem ok karşı ıktı ama aldırdıktan sonra rengin aıldı demekten alıkoyamadı kendini 15 gün almasm eciş bücüş bişeye dönüşürüm bildiin gibi deil yane:86:

selam canlarımmm
dün hiç giremedim cengizin kafasına taş düşmüştü tm gün dükkna o baktı.. bn ewdeydim kızmla laptoptan girecektim yine şarjı bozulmuş giremedim.. kızımla paraka gittik markete gittik beraber uyudukkkk

pazar akşamı yola çıkıyoruz muhtemelen ya da ptesi sabahı.. rotada kayma olmazsa antalya gibi görünüyo..
yarında dr randewum war kontrole gideceğim..
manikürcüm geldi bugünde işlerimizi bitirdik çok çükür baştan aşağı tertemizim bayrama hazırım pazarda saçlarıma bi kaç paket balyaj attrmayı planlıyorum..
cengizle konuşmuyorum 2 gecedir salonda yatmıyor yatağımıza transfer oldu.. ama temas yok
annem geldi ohh o da burda hftasonu rahatım anlayacağınız:78:
bizden bu kadar... şimdi bakabildiğim kadar geçmişe dalacağım canlarım ama fazla aktif olamazsam kusura bakmayın çünkü son iş günü veresiyelere yüklenmem laızım...

QUOTE=cokoprensim;16210326]
O zaman sen de bi üste kat çıkarsın kapının girişini de senin dairenden verirsin, zırt pırt açar girersin sonra burda bize dersin ki "amaaaan bu ne biçim gelin kapının arkasına anahtar koymuş beni oğlumdan uzaklaştırıyor "
[/QUOTE]

[

şöyle anlatayım bi de, tüylerini aldığın zaman sadece o fazlalıklardan kurtulmuş oluyosun. Oysa kaşlarını aldırınca şeklini değiştirmiş oluyorsun. Yani sanki yaradan güzel yaratmamış ta ben güzelleştireyim durumu oluyor ve bu nedenle haram kabul ediliyor. aynı sebeple sağlık için elzem olmadığı sürece estetik te günahtır.
Yani kızlar yanlış anlaşılmak istemem gerçeten ama neden diye sorduğunuz için açıklamak istedim

Netten koptum ancak cevap verebiliyorum, biz pazartesi günü (arefe günü yani) yola çıkıyoruz Meralcim.

ceryi götürüp götrmeme konusunda kararsızım kendini we beni perişan edermi acaba bir de biz arabayla gidiyoruz.. oralardada huysuzlanacak annemi 2 gün görmeyince yemeden içmeden kesiliyo çocuk çok alıştı:26:
ama bnde onsuz duramam gece memem olmadan dururmuki 1 gece dursa 2.gece
bnde özlerim sanırım keyif alamam, kocaylada aram yok
yok yok kızımda geldin anası neredeyse onun yeri ora sanırım
bizde antalya merkezde olacakmışız ama sabit kalmazmışız mersin adana falan gezebilirmişiz..
her konuda olduğu gibi kocamın dengesizliği bu tatil planında da hüküm sürecek

Yazgı bu çok hoştu cnm, şimdi sen nasıl kaçsam diye düşünürken tam da

benim yemeği yapmam lazıımmmm

değil mi ama canım?iyi fikir.ne olurki girsem oğlum o benim.görmezsem olmazki.
ayy yok yaa mutlu olsun,huzurlu olsunda.ben razıyım arada bir görmeye.benimki latife.
hele kendi kaynanam gibi olacaksam,gidip ötenazi falan yaptırayım kendime

yok canım ne yanlış anlaşılacaksın?biz sorduk sende cevapladın.sonuçta bilgi sahibisin bu konuda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…