2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o zaten aklımda da 2.de gene aynı olcak of ya bizde karılık maskaralık diye bi söz vardır gerçekten öyle anasını satayım

ya diğerlerini almak sevapta kaşlar niye günah çözemedim gitti :26:

doğru vallahi..2. cide aynı olaçak...ya belki 2.ci sezeryan olur...

eee yakınına taşınsak mı ki?kem küm:78:

heee..sonra gelir senn gelin burda konu acar..kaynanam bize hiç rahat vermiyor dakika başı bizde diye....?

iyi hadi bu gün dinlenmişsin biraz..tatilde iyi gelir...

o zaman ta dibime gelip uğramamazlık etmeyin hede buraya da gelin gezdirem sizi

meralim cok dogru gercekten ama ben 15 gün aldırmasam taş devrindeki insanlar gibi olurum magara adamları gibi ... kocam benden kacar

maralım ne yanlış anlicam allasen ben sordum sen anlattın bilgilendim ha aldırmaktan vazgeicen mi dersen geemem durum ciddi artık sırat üzerinde bi pazarlık yolu bulcaz (çarpılacam kesin çarpılacam)

yaa kızın olmadan ne işin var gezmede?yakına gitmiyorsunki.bişey olsa dönüp gelemezsin hemen.gelsin sizle bence.ben bırakmazdım.annen anneannesi ceren in,annesi sensin.
doğru vallahi..2. cide aynı olaçak...ya belki 2.ci sezeryan olur...

heee..sonra gelir senn gelin burda konu acar..kaynanam bize hiç rahat vermiyor dakika başı bizde diye....?

:

:18:

hasret götür kızını yazık emiyo çocuk ... ve evde durmayan cocuk oralarda (antalyada)duruyo biz ne zaman gitsek egem hiç sorun cıkarmadı evde uyumayan cocuk orda geceleri uyuyo

geldim....
annem ben doğuştan anti doğmuşum...
bi külüstür belgesi cıkartıp kendi imzamı basıcam üstüne !!!!!!!
doguştan omurilik cevresinde bi bant gibi sarılmış hafif iltihabi bi durum sözkonusu..
artı hafif boyun fıtıgı...boyun düzleşmesi...ve romatizma....
gene maşşallum var...tabiki böyle bi kapasiteye sahip olmak istemezdim...
bu bantta bi büyüme olur ise ameliyat gerektiriyo..şu anda herhangi bi cerrahi işleme gerek yok dedi..
2 ay sonra tekrar bi film istedi...
takibi gerekiyomuş...

ebrum gemiş olsun şekerim bendede düzleşme var korkun baş ağrısı yapıyo fizik tedaviye gitmem gerek ama ne zman nası bende pert olmuş bi insanımdır gayet ii anlıyorum seni

aşkımm saol ...
fizik tedavi vermedi nedense...
omurilik beyin cerrahıyla ilgili bi durumdu...

beni beyin cerrahı fizik tedaviye yönlendirdi 15 gün ok ii gelmişti sonrada evde yapılacak hareketler verdi ama tabi yapan kim ama bi daha başlicam fizik tedaviye sonra evde düzenli yapıcam bıktım her sabah baş ağrısıyla yanmaktan
şekerlerim ben kaıyorum evi toparliyim halıları kaldırayım yarın misafirleri ayakabıyla sokacam eve 30 kişi kadar ettik terlik yetiştiremicem bayramda girer yoklarım sizi hade öptüm hepinize harika muhteşem keyifli bayramlar

ebruş geçmiş olsun canım.benimkide bel düzleşmesi....niye düzleşiyoruz anlamadımki

Tersi döndü güvenin ansızın belirdi dostun hilesi, fincan kahve içtim kursağımda kaldı telvesi.
Kırıştır yalan kahpesi, baştan akıl alır ya cilvesi.
Yıkar geçer bir dostun düşmancasına hamlesi.
İki boy aşmış ihanetin ki kat'i yok bahanesi, hayrından umutsuzum getirme bari şerrini.
Ve hepsi aynı yolda yolcu onca bedenin kellesi, meydan önüne dizilecek ve alınacak ifadesi.
Dualar olmasaydı kim kovardı kalleş iblisi? Kalbim ak da pak da desen yüzünden yansır pisliğin.
Altın harflerle yaz mahlasımı. Halvetim kasvet, kem gözlere şiş!...

napanıs yawrular.geçmişi okuyamayacağım maşallah hepiniz on parmak çalışmışsınız yine.
Doguhan"ın sol ust arka damağı kabarmış ve bir beyazlık var.acep ilk diş oradan gelme ihtimali var mı ?
gelirsede çok şaşırmam babası kılıklı kodu bozuk oğlum benim.

Kızlar maşallah, şurda bir proje çizip geleyim dedim kıldı tüydü bir sürü konuşmuşsunuz yine..

Ebrucum, çok geçmiş olsun, madem takip dedi doktor takiplerini yaptır düzenli olarak, bana da doktor bel boşluğunda sıvı birikmesi var dedi ama kafana takma dedi, ne olduğunu bilmiyorum ama içimden araştırmak gelmedi, öyle yaşayıp gidiyoruz işte..

Hasretcim, dinlenmiş olmana sevindim, bak ne güzel tatil ayarlamış Cengiz diyecektim ki 2. mesajını gördüm, tek bir yerde dinlenmek yerine orası sen misin burası ben miyim gezmenin ne alemi var, yorulmaz mısınız böyle, ben İklimi götürmemekte kararlıyım, emmediği için geceleri de beni arayacağını sanmam, anneme de alışkın nasılolsa, onu götürürsem tatil değil işkence olur bana açıkçası, hiç gitmeyim daha iyi ama Allah korusun herhangi bir durumda annem aradığında anında geri dönerim duramam tabiki oralarda, biz Kemerde olacaz hep, uğramak isterseniz beklerim.. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…