- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.701
o zaten aklımda da 2.de gene aynı olcak of ya bizde karılık maskaralık diye bi söz vardır gerçekten öyle anasını satayım
ya diğerlerini almak sevapta kaşlar niye günah çözemedim gitti :26:
eee yakınına taşınsak mı ki?kem küm:78:
selam canlarımmm
dün hiç giremedim cengizin kafasına taş düşmüştü tm gün dükkna o baktı.. bn ewdeydim kızmla laptoptan girecektim yine şarjı bozulmuş giremedim.. kızımla paraka gittik markete gittik beraber uyudukkkk
pazar akşamı yola çıkıyoruz muhtemelen ya da ptesi sabahı.. rotada kayma olmazsa antalya gibi görünüyo..
yarında dr randewum war kontrole gideceğim..
manikürcüm geldi bugünde işlerimizi bitirdik çok çükür baştan aşağı tertemizimbayrama hazırım pazarda saçlarıma bi kaç paket balyaj attrmayı planlıyorum..
cengizle konuşmuyorum 2 gecedir salonda yatmıyor yatağımıza transfer oldu.. ama temas yok
annem geldi ohh o da burda hftasonu rahatım anlayacağınız:78:
bizden bu kadar... şimdi bakabildiğim kadar geçmişe dalacağım canlarım ama fazla aktif olamazsam kusura bakmayın çünkü son iş günü veresiyelere yüklenmem laızım...
O zaman sen de bi üste kat çıkarsın kapının girişini de senin dairenden verirsin, zırt pırt açar girersinsonra burda bize dersin ki "amaaaan bu ne biçim gelin kapının arkasına anahtar koymuş beni oğlumdan uzaklaştırıyor "
ceryi götürüp götrmeme konusunda kararsızım kendini we beni perişan edermi acaba bir de biz arabayla gidiyoruz.. oralardada huysuzlanacak annemi 2 gün görmeyince yemeden içmeden kesiliyo çocuk çok alıştı:26:
ama bnde onsuz duramam gece memem olmadan dururmuki 1 gece dursa 2.gece
bnde özlerim sanırım keyif alamam, kocaylada aram yok
yok yok kızımda geldin anası neredeyse onun yeri ora sanırım
bizde antalya merkezde olacakmışız ama sabit kalmazmışız mersin adana falan gezebilirmişiz..
her konuda olduğu gibi kocamın dengesizliği bu tatil planında da hüküm sürecek
şöyle anlatayım bi de, tüylerini aldığın zaman sadece o fazlalıklardan kurtulmuş oluyosun. Oysa kaşlarını aldırınca şeklini değiştirmiş oluyorsun. Yani sanki yaradan güzel yaratmamış ta ben güzelleştireyim durumu oluyor ve bu nedenle haram kabul ediliyor. aynı sebeple sağlık için elzem olmadığı sürece estetik te günahtır.
Yani kızlar yanlış anlaşılmak istemem gerçeten ama neden diye sorduğunuz için açıklamak istedim
yaa kızın olmadan ne işin var gezmede?yakına gitmiyorsunki.bişey olsa dönüp gelemezsin hemen.gelsin sizle bence.ben bırakmazdım.annen anneannesi ceren in,annesi sensinceryi götürüp götrmeme konusunda kararsızım kendini we beni perişan edermi acaba bir de biz arabayla gidiyoruz.. oralardada huysuzlanacak annemi 2 gün görmeyince yemeden içmeden kesiliyo çocuk çok alıştı:26:
bizde antalya merkezde olacakmışız ama sabit kalmazmışız mersin adana falan gezebilirmişiz..
doğru vallahi..2. cide aynı olaçak...ya belki 2.ci sezeryan olur...
heee..sonra gelir senn gelin burda konu acar..kaynanam bize hiç rahat vermiyor dakika başı bizde diye....?
:
ceryi götürüp götrmeme konusunda kararsızım kendini we beni perişan edermi acaba bir de biz arabayla gidiyoruz.. oralardada huysuzlanacak annemi 2 gün görmeyince yemeden içmeden kesiliyo çocuk çok alıştı:26:
o zaman ta dibime gelip uğramamazlık etmeyin hede buraya da gelin gezdirem sizi
Antalya ya gidiyolar ve sen dibime geliyosunuz mu diyosunarabayla istanbul-antalya kadar sürer be orası, Antalya-Adana bile 9 saat :86:
geldim....
annem ben doğuştan anti doğmuşum...
bi külüstür belgesi cıkartıp kendi imzamı basıcam üstüne !!!!!!!
doguştan omurilik cevresinde bi bant gibi sarılmış hafif iltihabi bi durum sözkonusu..
artı hafif boyun fıtıgı...boyun düzleşmesi...ve romatizma....
gene maşşallum var...tabiki böyle bi kapasiteye sahip olmak istemezdim...
bu bantta bi büyüme olur ise ameliyat gerektiriyo..şu anda herhangi bi cerrahi işleme gerek yok dedi..
2 ay sonra tekrar bi film istedi...
takibi gerekiyomuş...
aşkımm saol ...ebrum gemiş olsun şekerim bendede düzleşme var korkun baş ağrısı yapıyo fizik tedaviye gitmem gerek ama ne zman nası bende pert olmuş bi insanımdır gayet ii anlıyorum seni
aşkımm saol ...
fizik tedavi vermedi nedense...
omurilik beyin cerrahıyla ilgili bi durumdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?