- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.721
bnce dra gitmelisin kesinlkle... o diklmemiş yırtıklar için bile gitmen gerekirdi.. sebebi onlar olabilir canım kaynamamış olabilirlerselam millet bir sürü alıntı yapmıştım ama elektrikler kesildihatırladklarımı yazayım
ESİN kredi kartı konusunda sonuna kadar arkandayım, kocanın o saçma tutumuna gelince aklı sıra annene çaktırmayacak vaziyeti bildiğinden haberi yok anlaşılan.
YAZGI ben artık salça falan demeyip biz ne yersek veriyorum hatta dün akşam peynirli börek yedik hep beraber
evlilik yıldönümü olan arkidiş nice güzel senelere
8.ayı dolan bebişin Allah mürüvetlerini görmeyi de nasibetsin
ya bri bayramda annesinin yanına revizyona, gidiyordu darısı başıma ben mecburen evde revizyon yapmaya çalışıyorum görümceler gelince belki biraz nefes alabilirim çok özlemişler yeğenlerini
şu kocişi başkasına bakarken yakalama meselesine gelince anacım ben iş sayesinde kendime bakmaya mecburum ama adama faydası yok ev okul çocuk kargaşasında adama ilgi gösteremiyorum ki, bir de ben hala doğum öncesi cinsel performansıma hala dönemedim ya kegel egzersizleri hiç fayda etmiyor sanki, sütten kesince düzelir mi acaba ona da daha çok var ramazanda kessem diyorum arkadaşlarım yazıktır iki yaşını bulsun diyor of yasizde durum nasıl ben doktora gitsem mi "doktor doğum sonrası kontrolde dikilmemiş yırtıkların var onarır onlar kendini demişti ama :26:
güzele bakan koca mıkocam her zaman "bizim evde erkek sensin galiba" der, bakarım arkadaş giyimi falan da önemli değil güzelse hatta bir de arkamı döner bakarım hiç dayanamam güzel bayana hatta ben neye bakıyorum diye dönüp bakar sonra da kızar "dayak yicez bir gün senin yüzünden" diye
bn aldım bizim eczanede wardıben neden cold mix damla bulamıyorum yahu, kaç eczaneye sordum yok, eşime söylemiştim o da bulamamış
ceren bugün salçalı acılı limonlu şehriye çorbası içti hemde 1 kase ben yiodum sırnaştı 1 kaşık werdim we yapıştı yakama kendi yemeklerine burun kıwıran çocuuk o çorbayı sildi süpürdü..günaydın herkese.
ben sorumu sorayım ,bir geçmişe bakayım sizde o arada cevaplarsanız sevinirim.
diyorumki ben bugün alp e çorba yerine dolma yapayım.kabak doldurayım bol kıymalı falan,yoğurda ezip vereyim öğlen.yada bunun için 9.ayını doldurmasını mı bekliyeyim?
kızz hasret nerelerdesinn sennnn
geldim....
annem ben doğuştan anti doğmuşum...
bi külüstür belgesi cıkartıp kendi imzamı basıcam üstüne !!!!!!!
doguştan omurilik cevresinde bi bant gibi sarılmış hafif iltihabi bi durum sözkonusu..
artı hafif boyun fıtıgı...boyun düzleşmesi...ve romatizma....
gene maşşallum var...tabiki böyle bi kapasiteye sahip olmak istemezdim...
bu bantta bi büyüme olur ise ameliyat gerektiriyo..şu anda herhangi bi cerrahi işleme gerek yok dedi..
2 ay sonra tekrar bi film istedi...
takibi gerekiyomuş...
belli olmaz canım belki sen defol git derim ben gezerim oralarda:) zaten onun bi sürü çewresi war oralarda takılsın.. numaranı atsana abana kaydedem kemere gelirsek görüşürüz imkan olursaKızlar maşallah, şurda bir proje çizip geleyim dedim kıldı tüydü bir sürü konuşmuşsunuz yine..
Ebrucum, çok geçmiş olsun, madem takip dedi doktor takiplerini yaptır düzenli olarak, bana da doktor bel boşluğunda sıvı birikmesi var dedi ama kafana takma dedi, ne olduğunu bilmiyorum ama içimden araştırmak gelmedi, öyle yaşayıp gidiyoruz işte..
Hasretcim, dinlenmiş olmana sevindim, bak ne güzel tatil ayarlamış Cengiz diyecektim ki 2. mesajını gördüm, tek bir yerde dinlenmek yerine orası sen misin burası ben miyim gezmenin ne alemi var, yorulmaz mısınız böyle, ben İklimi götürmemekte kararlıyım, emmediği için geceleri de beni arayacağını sanmam, anneme de alışkın nasılolsa, onu götürürsem tatil değil işkence olur bana açıkçası, hiç gitmeyim daha iyi ama Allah korusun herhangi bir durumda annem aradığında anında geri dönerim duramam tabiki oralarda, biz Kemerde olacaz hep, uğramak isterseniz beklerim.. :)))
inşallah ceryde çıkarmaz.. götüreceğim tabii onsuz olmazzzhasret götür kızını yazık emiyo çocuk ... ve evde durmayan cocuk oralarda (antalyada)duruyo biz ne zaman gitsek egem hiç sorun cıkarmadı evde uyumayan cocuk orda geceleri uyuyo
kız o sadece bi düşünceydi ben hayatta gidemem, zaten ben gitsem cengiz bıramaz kızını :)1,2 gün olsa tamamyaa kızın olmadan ne işin var gezmede?yakına gitmiyorsunki.bişey olsa dönüp gelemezsin hemen.gelsin sizle bence.ben bırakmazdım.annen anneannesi ceren in,annesi sensin.
:18:
kız dibin nireee:))) hataya gelirsem kalpten ölürüm yollardao zaman ta dibime gelip uğramamazlık etmeyin hede buraya da gelin gezdirem sizi
doğru vallahi..2. cide aynı olaçak...ya belki 2.ci sezeryan olur...
heee..sonra gelir senn gelin burda konu acar..kaynanam bize hiç rahat vermiyor dakika başı bizde diye....?
iyi hadi bu gün dinlenmişsin biraz..tatilde iyi gelir...
18:00 itibari ile 9 günlük bayram tatilim başlamış olacak, ben çıkıyorum, masamı toparlayıp, b.sayarımı kapattığım gibi evin yolunu tutacam, evden foruma giremeyebilirim, o yüzden şimdiden hepinizin bayramını kutlar, sağlıkla nice bayramlar geçirmenizi dilerim..
Aylincim bikinimi valize çoktan koydum :)))
ebruş geçmiş olsun canım.benimkide bel düzleşmesi....niye düzleşiyoruz anlamadımki
Kızlar maşallah, şurda bir proje çizip geleyim dedim kıldı tüydü bir sürü konuşmuşsunuz yine..
Ebrucum, çok geçmiş olsun, madem takip dedi doktor takiplerini yaptır düzenli olarak, bana da doktor bel boşluğunda sıvı birikmesi var dedi ama kafana takma dedi, ne olduğunu bilmiyorum ama içimden araştırmak gelmedi, öyle yaşayıp gidiyoruz işte..
Hasretcim, dinlenmiş olmana sevindim, bak ne güzel tatil ayarlamış Cengiz diyecektim ki 2. mesajını gördüm, tek bir yerde dinlenmek yerine orası sen misin burası ben miyim gezmenin ne alemi var, yorulmaz mısınız böyle, ben İklimi götürmemekte kararlıyım, emmediği için geceleri de beni arayacağını sanmam, anneme de alışkın nasılolsa, onu götürürsem tatil değil işkence olur bana açıkçası, hiç gitmeyim daha iyi ama Allah korusun herhangi bir durumda annem aradığında anında geri dönerim duramam tabiki oralarda, biz Kemerde olacaz hep, uğramak isterseniz beklerim.. :)))
geçmiş olsun şekerim.ben sana dedim ya sen çürüğe çıktın kızım.
takibi gerekiyorsa takip ettireceksin yoksa fena yaparım
geldim....
doguştan omurilik cevresinde bi bant gibi sarılmış hafif iltihabi bi durum sözkonusu..
bu bantta bi büyüme olur ise ameliyat gerektiriyo..şu anda herhangi bi cerrahi işleme gerek yok dedi..
takibi gerekiyomuş...
napanıs yawrular.geçmişi okuyamayacağım maşallah hepiniz on parmak çalışmışsınız yine.
Doguhan"ın sol ust arka damağı kabarmış ve bir beyazlık var.acep ilk diş oradan gelme ihtimali var mı ?
gelirsede çok şaşırmam babası kılıklı kodu bozuk oğlum benim.
ALP bir kabak dolmasının yarısını yedi.
küçük bir kabak değildi ama yarımları bile iriceneydi.aslında tamamını yedi ama son kaşıkta yarısını kustu.buna şükür ilk kez yiyor sonuçta.bütün bir babymix e karıştırmıştım,yarasın kuzuma.
ebru geçmiş olsun canım..sakın ihmal etme!
hasretbenimki 2 gündür şehir dışında konuşamadık bursa işini..benim gönlüm kalmaktan yana..zaten emirhan pek huysuz bir kaç gündür...istemiyorum..adette görecdğim..hiç çekilmez geliyor bana...bu akşam konuyu açarsa konuşurum..ama kendim açmak istemiyorum..onun derdi benim burda yalnız kalmam değil,bebeği kaynanama götürmek;orda herkese sevdirmek,yeni arabamlada tüm sülalesini gezdirmek(normalde vermiyorm ona arabamı)...ben değilim yani onun derdi...
ne cadozsun hee adamın aldığı arabayı adama mı wermiyon?
başka bi yere gidin sizde bursa yerine teklif et kocana:))))
geldim....
takibi gerekiyomuş...
yine prima bulamadım..
huggs bez aldım ....
cok kötü!!!!
gazete kagıdıyla bezle daha iyi..
Tersi döndü güvenin ansızın belirdi dostun hilesi, fincan kahve içtim kursağımda kaldı telvesi.
Kırıştır yalan kahpesi, baştan akıl alır ya cilvesi.
Yıkar geçer bir dostun düşmancasına hamlesi.
İki boy aşmış ihanetin ki kat'i yok bahanesi, hayrından umutsuzum getirme bari şerrini.
Ve hepsi aynı yolda yolcu onca bedenin kellesi, meydan önüne dizilecek ve alınacak ifadesi.
Dualar olmasaydı kim kovardı kalleş iblisi? Kalbim ak da pak da desen yüzünden yansır pisliğin.
Altın harflerle yaz mahlasımı. Halvetim kasvet, kem gözlere şiş!...
napanıs yawrular.geçmişi okuyamayacağım maşallah hepiniz on parmak çalışmışsınız yine.
Doguhan"ın sol ust arka damağı kabarmış ve bir beyazlık var.acep ilk diş oradan gelme ihtimali var mı ?
gelirsede çok şaşırmam babası kılıklı kodu bozuk oğlum benim.
bnce dra gitmelisin kesinlkle... o diklmemiş yırtıklar için bile gitmen gerekirdi.. sebebi onlar olabilir canım kaynamamış olabilirler
bn artık beklemiorum ne pişerse weriorum kuru fasulye bile yiyor 2 aydır
vermiyom!! :)))) çok sert kullanıyor bütün koltuk ayarlarımı vs karıştırıyor...!
başka bir yere gidelim diyemem..çünkü gitmemek için bahane olarak emirhan hastalanıyor her yola çıktığımızda...yine hasta olur gelemem dedim..şimdi desem başka yere gidelim diye..orda hastalanmıyormu emirhan der?
ewde kocanla başbaşasın o zamn:)))))))
ya da git nolcek değişiklik olur:)
kızlar slm ne habersiniz ben yorgunluktan ölüyorum her yerim ağrıyo hem bayram temizliği hem eşya yerleşmesi bitirdi beni tabiii birde ata var yapışık geziyoruz hep yanımda olmak istiyor zor iş yaptırıyor
buarada geçmişe bakamadım herşey yolundadır umarım
şimdilik bu kadar en kısa zamanda burda olucam bol bol görüşürüz
geçmiş olsun ebuş yaaaabenim kocada da daralma var onurilik çok sıkıntılı konu, kaçırma takiplerini şakaya gelmez
prima piyasada çok zor bulunuyor bu ara biz sürekli arama derdindeyiz 3-4 paket stokluyoruz artık
bu ne demek şimdi :44:
:90:
değil mi ben de onun için fikir almak istedim bayramdan sonra gitmeye çalışayım bari burada da doğru düzgün doktor yok ki anasını satayım of bıktım artık ben yaaaaa bir kurtulsam şuradan
deniz de bu akşam ezoğelin çorba, fırında karnıbahar ve salçalı makarna yedi hemde bayıla bayıla, , , püreleri hiç sevmemişti zaten şimdi biz ne yersek ondan vermeye başladım severek yiyo
bu arada iyi dinlenmişsin sevindim belki yavaş yavaş aklı başına gelir, yalnız tatili arabada geçireceksiniz bu gidişle cero o kadar uzun yolculuk kaldıramaz bebişle sen de tabi bence antalyada tutunmaya bak yoksa helakolacaksınız, deniz arabayı sevmesine rağmen batman gezisini burnumuzdan getirmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?