2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bnce dra gitmelisin kesinlkle... o diklmemiş yırtıklar için bile gitmen gerekirdi.. sebebi onlar olabilir canım kaynamamış olabilirler
ben neden cold mix damla bulamıyorum yahu, kaç eczaneye sordum yok, eşime söylemiştim o da bulamamış
bn aldım bizim eczanede wardı
ceren bugün salçalı acılı limonlu şehriye çorbası içti hemde 1 kase ben yiodum sırnaştı 1 kaşık werdim we yapıştı yakama kendi yemeklerine burun kıwıran çocuuk o çorbayı sildi süpürdü..
bn artık beklemiorum ne pişerse weriorum kuru fasulye bile yiyor 2 aydır

kızz hasret nerelerdesinn sennnn

cınımmmmmmmmmm, firardayım:))))

18:00 itibari ile 9 günlük bayram tatilim başlamış olacak, ben çıkıyorum, masamı toparlayıp, b.sayarımı kapattığım gibi evin yolunu tutacam, evden foruma giremeyebilirim, o yüzden şimdiden hepinizin bayramını kutlar, sağlıkla nice bayramlar geçirmenizi dilerim..

Aylincim bikinimi valize çoktan koydum :)))

geçmiş olsun şekerim.ben sana dedim ya sen çürüğe çıktın kızım.
takibi gerekiyorsa takip ettireceksin yoksa fena yaparım

ALP bir kabak dolmasının yarısını yedi.
küçük bir kabak değildi ama yarımları bile iriceneydi.aslında tamamını yedi ama son kaşıkta yarısını kustu.buna şükür ilk kez yiyor sonuçta.bütün bir babymix e karıştırmıştım,yarasın kuzuma.

Son düzenleme:
belli olmaz canım belki sen defol git derim ben gezerim oralarda:) zaten onun bi sürü çewresi war oralarda takılsın.. numaranı atsana abana kaydedem kemere gelirsek görüşürüz imkan olursa
hasret götür kızını yazık emiyo çocuk ... ve evde durmayan cocuk oralarda (antalyada)duruyo biz ne zaman gitsek egem hiç sorun cıkarmadı evde uyumayan cocuk orda geceleri uyuyo
inşallah ceryde çıkarmaz.. götüreceğim tabii onsuz olmazzz
yaa kızın olmadan ne işin var gezmede?yakına gitmiyorsunki.bişey olsa dönüp gelemezsin hemen.gelsin sizle bence.ben bırakmazdım.annen anneannesi ceren in,annesi sensin.

:18:
kız o sadece bi düşünceydi ben hayatta gidemem, zaten ben gitsem cengiz bıramaz kızını :)1,2 gün olsa tamam
o zaman ta dibime gelip uğramamazlık etmeyin hede buraya da gelin gezdirem sizi
kız dibin nireee:))) hataya gelirsem kalpten ölürüm yollarda
ilk aşkım yılan hikayesine dönüşen sewgilimin tüm sülalesi orda yaşıyor we hepsi beni tanıyor.. biri görecek die ödüm botuma karışır:))) ama sana yaklaşırsam söz aricam:54
:

ewet canım ruhen gayet iyiym, umarım bu tatil iyi gelir sen ne yaptın gidiyomusunuz bursaya

a iwettt bnde koyammm:))) bu koca göwdeye ne iğrenç olacak ikini ama nyse..
ben yarın hazırlanırım...
canım öptüm çok ii tatiller

ebruş geçmiş olsun canım.benimkide bel düzleşmesi....niye düzleşiyoruz anlamadımki

geçmiş olsun şekerim.ben sana dedim ya sen çürüğe çıktın kızım.
takibi gerekiyorsa takip ettireceksin yoksa fena yaparım

saolun arkadaşlar....

Geçmiş olsun cnmç Walla zamane insanları hepimiz çürüğüz Ebrucum, daha genç yaşlarda tanışmadığımız hastalık kalmıyor, sonra da yaşlılar başlıyor biz sizin yaşınızdayken başımız bile ağrımazdı demeye:97: dikkat et cnm bundan sonra ağır kaldırmamaya,ters hareketler yapmamaya falan

miralowssski...!!!

bu oklava niye şimdi?:26:

önce azı dişi de çıkabiliyomuş cnm, olabilir yane

ohhh şifa olsun paşama

ebru geçmiş olsun canım..sakın ihmal etme!

hasretbenimki 2 gündür şehir dışında konuşamadık bursa işini..benim gönlüm kalmaktan yana..zaten emirhan pek huysuz bir kaç gündür...istemiyorum..adette görecdğim..hiç çekilmez geliyor bana...bu akşam konuyu açarsa konuşurum..ama kendim açmak istemiyorum..onun derdi benim burda yalnız kalmam değil,bebeği kaynanama götürmek;orda herkese sevdirmek,yeni arabamlada tüm sülalesini gezdirmek(normalde vermiyorm ona arabamı)...ben değilim yani onun derdi...

ne cadozsun hee adamın aldığı arabayı adama mı wermiyon?
başka bi yere gidin sizde bursa yerine teklif et kocana:))))

ne cadozsun hee adamın aldığı arabayı adama mı wermiyon?
başka bi yere gidin sizde bursa yerine teklif et kocana:))))

vermiyom!! :)))) çok sert kullanıyor bütün koltuk ayarlarımı vs karıştırıyor...!
başka bir yere gidelim diyemem..çünkü gitmemek için bahane olarak emirhan hastalanıyor her yola çıktığımızda...yine hasta olur gelemem dedim..şimdi desem başka yere gidelim diye..orda hastalanmıyormu emirhan der?

geçmiş olsun ebuş yaaaa benim kocada da daralma var onurilik çok sıkıntılı konu, kaçırma takiplerini şakaya gelmez

yine prima bulamadım..
huggs bez aldım ....
cok kötü!!!!
gazete kagıdıyla bezle daha iyi..

prima piyasada çok zor bulunuyor bu ara biz sürekli arama derdindeyiz 3-4 paket stokluyoruz artık

bu ne demek şimdi :44:

:90:

bnce dra gitmelisin kesinlkle... o diklmemiş yırtıklar için bile gitmen gerekirdi.. sebebi onlar olabilir canım kaynamamış olabilirler

bn artık beklemiorum ne pişerse weriorum kuru fasulye bile yiyor 2 aydır

değil mi ben de onun için fikir almak istedim bayramdan sonra gitmeye çalışayım bari burada da doğru düzgün doktor yok ki anasını satayım of bıktım artık ben yaaaaa bir kurtulsam şuradan

deniz de bu akşam ezoğelin çorba, fırında karnıbahar ve salçalı makarna yedi hemde bayıla bayıla , , , püreleri hiç sevmemişti zaten şimdi biz ne yersek ondan vermeye başladım severek yiyo

bu arada iyi dinlenmişsin sevindim belki yavaş yavaş aklı başına gelir, yalnız tatili arabada geçireceksiniz bu gidişle cero o kadar uzun yolculuk kaldıramaz bebişle sen de tabi bence antalyada tutunmaya bak yoksa helakolacaksınız, deniz arabayı sevmesine rağmen batman gezisini burnumuzdan getirmişti

ewde kocanla başbaşasın o zamn:)))))))
ya da git nolcek değişiklik olur:)

ewde kocanla başbaşasın o zamn:)))))))
ya da git nolcek değişiklik olur:)

kız ben gitmesemde o gidecek erayla...ben yalnız kalaçağım burda emirhanla...aslına bakarsan asıl gitmek istememin sebebi az kafa dinlemek istemem..çok yorgun hissediyorum kendimi..orda dinlenemem daha yorulur gelirim...burda hazır onlarda yokken biraz kafamı dinlerim...birde hasret orda ben tuvalete bile çıkamıyorum ev 70 mkare,ve büyük görümçem kocası 3 çoçuğu,kaynana kayınpeder,küçük görümce 4 kişide biz oluyoruz...her odada g.t g.te oluyoruz yani...çok gelen gidende oluyor onlara..rahat edemiyorum hiç...her bayram ordaydık zaten...

Son düzenleme:
kızlar slm ne habersiniz ben yorgunluktan ölüyorum her yerim ağrıyo hem bayram temizliği hem eşya yerleşmesi bitirdi beni tabiii birde ata var yapışık geziyoruz hep yanımda olmak istiyor zor iş yaptırıyor
buarada geçmişe bakamadım herşey yolundadır umarım
şimdilik bu kadar en kısa zamanda burda olucam bol bol görüşürüz

hoşgeldin..çok orucu olmuş..çoçukla iş yapmak daha da zor zaten..neyse yerleşte iyice dinlenirsin sonra

yok yaa o gitsin gezsin ben işime gelen yerlere giderim derdim gezmek değil dinlenmek..

ewwt ya kenimize pişen yemekleri büyük bi iştahla yiyo.. bnde weriorum bazen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…