- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.741
ebru geçmiş olsun canım..sakın ihmal etme!
saol adaşım...
hasretbenimki 2 gündür şehir dışında konuşamadık bursa işini..benim gönlüm kalmaktan yana..zaten emirhan pek huysuz bir kaç gündür...istemiyorum..adette görecdğim..hiç çekilmez geliyor bana...bu akşam konuyu açarsa konuşurum..ama kendim açmak istemiyorum..onun derdi benim burda yalnız kalmam değil,bebeği kaynanama götürmek;orda herkese sevdirmek,yeni arabamlada tüm sülalesini gezdirmek(normalde vermiyorm ona arabamı)...ben değilim yani onun derdi...
sorma meral ya bu yaşta bukadar çürüge cıkmakta noliiiGeçmiş olsun cnmç Walla zamane insanları hepimiz çürüğüz Ebrucum, daha genç yaşlarda tanışmadığımız hastalık kalmıyor, sonra da yaşlılar başlıyor biz sizin yaşınızdayken başımız bile ağrımazdı demeye:97: dikkat et cnm bundan sonra ağır kaldırmamaya,ters hareketler yapmamaya falan
bu oklava niye şimdi?:26:
önce azı dişi de çıkabiliyomuş cnm, olabilir yane
ohhh şifa olsun paşama
snede ayakta uyuyon len...nen war mr sonucumu bişi yok dimi?
geçmiş olsun ebuş yaaaabenim kocada da daralma var onurilik çok sıkıntılı konu, kaçırma takiplerini şakaya gelmez
prima piyasada çok zor bulunuyor bu ara biz sürekli arama derdindeyiz 3-4 paket stokluyoruz artık
bu ne demek şimdi :44:
:90:
değil mi ben de onun için fikir almak istedim bayramdan sonra gitmeye çalışayım bari burada da doğru düzgün doktor yok ki anasını satayım of bıktım artık ben yaaaaa bir kurtulsam şuradan
deniz de bu akşam ezoğelin çorba, fırında karnıbahar ve salçalı makarna yedi hemde bayıla bayıla, , , püreleri hiç sevmemişti zaten şimdi biz ne yersek ondan vermeye başladım severek yiyo
bu arada iyi dinlenmişsin sevindim belki yavaş yavaş aklı başına gelir, yalnız tatili arabada geçireceksiniz bu gidişle cero o kadar uzun yolculuk kaldıramaz bebişle sen de tabi bence antalyada tutunmaya bak yoksa helakolacaksınız, deniz arabayı sevmesine rağmen batman gezisini burnumuzdan getirmişti
şebnem geçmiş olsun hemen lasonil jel sür morarmasını engeller,şişini alır.oyyy yavrum kıyamam.kızlar çok acil cevap !!!!
ata oyuncağının üstüne düştü yanağını vurmuş yanak şişti ve kıpkırmızı oldu ne yapabilirim
hala iç çekiyo çok ağladı yavrum hala içim acıyo
Geri geldim.
Annem Doruk'u bana vermiyor, gece de kendi evime indireyim diyor. Kuzu da hapşırmaya başladı. Napıyım şimdi ben, ıhlamur mu vereyim?
kızlar çok acil cevap !!!!
ata oyuncağının üstüne düştü yanağını vurmuş yanak şişti ve kıpkırmızı oldu ne yapabilirim
Geri geldim.
Annem Doruk'u bana vermiyor, gece de kendi evime indireyim diyor. Kuzu da hapşırmaya başladı. Napıyım şimdi ben, ıhlamur mu vereyim?
sao bibiimm...
kız güldrdün beni şeyma..
sevdiğim bi parcadan sözler...
arada esio takılıorum...
kızlar çok acil cevap !!!!
Meralcim, gece durur mu annemle hiç bilmiyorum, bazen uyandığında meme emmeden uyumuyor çünkü. Aslında problem olmayacağını bilsem işime gelir yani :)
kız ben gitmesemde o gidecek erayla...ben yalnız kalaçağım burda emirhanla...aslına bakarsan asıl gitmek istememin sebebi az kafa dinlemek istemem..çok yorgun hissediyorum kendimi..orda dinlenemem daha yorulur gelirim...burda hazır onlarda yokken biraz kafamı dinlerim...birde hasret orda ben tuvalete bile çıkamıyorum ev 70 mkare,ve büyük görümçem kocası 3 çoçuğu,kaynana kayınpeder,küçük görümce 4 kişide biz oluyoruz...her odada g.t g.te oluyoruz yani...çok gelen gidende oluyor onlara..rahat edemiyorum hiç...her bayram ordaydık zaten...
Selam hadi toplanın gelin eşim mesaide selinde biradan uyur iki dedikodu ederdikkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?