2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sorma meral ya bu yaşta bukadar çürüge cıkmakta noliii
yaşlılılıga bişe bırakmadık..yandık valla...küstm...
bu arada o oklavayı onlıne grubu meselesi açısından şeyettrdim..
nen war mr sonucumu bişi yok dimi?
snede ayakta uyuyon len...

sao bibiimm...
kız güldrdün beni şeyma..
sevdiğim bi parcadan sözler...
arada esio takılıorum...

Bu arada Ebrucum bence de gitme ohhh evde emirhanla keyif çat walla, çık gez toz, dinlen
Hasretcim şimdden iyi tatiller cnm, bence de Cery gelmeli seninle
Şebnem kolaqy gelsin cnm, walla ben burada olmayacağım için bayram temizliğini de dönüşe bıraktım bakalım

kızlar çok acil cevap !!!!

ata oyuncağının üstüne düştü yanağını vurmuş yanak şişti ve kıpkırmızı oldu ne yapabilirim
hala iç çekiyo çok ağladı yavrum hala içim acıyo

Geri geldim.
Annem Doruk'u bana vermiyor, gece de kendi evime indireyim diyor. Kuzu da hapşırmaya başladı. Napıyım şimdi ben, ıhlamur mu vereyim?

şebnem geçmiş olsun hemen lasonil jel sür morarmasını engeller,şişini alır.oyyy yavrum kıyamam.

Geri geldim.
Annem Doruk'u bana vermiyor, gece de kendi evime indireyim diyor. Kuzu da hapşırmaya başladı. Napıyım şimdi ben, ıhlamur mu vereyim?

burcum dinlen sen,bak kuzuya da geçireceksin,bırak annen baksın bugünlük.hasta olsa daha çok üzüleceksin Allah korusun.sende iyice dinlenir yarına toparlarsın hayatım.

geçmiş olsun mavişime, cnm buz koy dicem ama ona da dayanamaz herhalde şimdi:26:

Geri geldim.

hımm annen haklı aslında, hem ona bulaşmasın hem de sen iyice dinlenip çarçabuk iyileş. ıhlamur ve zencefil iyi diyolar cnm

sao bibiimm...
kız güldrdün beni şeyma..
sevdiğim bi parcadan sözler...
arada esio takılıorum...

ben çok çağdışı kalmışım yaaaaa, ne müzikten haberim var ne şarkıdan

geçmiş olsun
lasinoh ve benzerleri iyi geliyor, ya da bir peçeteye sarıp buz koy buz direk uygulanmazmış bir beden eğitimi öğretmeni söylemişti

Meralcim, gece durur mu annemle hiç bilmiyorum, bazen uyandığında meme emmeden uyumuyor çünkü. Aslında problem olmayacağını bilsem işime gelir yani :)

Baba geldi, anneanne gitti, baba 15 dk sonra e oğlum 10 dk durmuyorsun demeye başladı. Duruma el koyayım, gelicem yine :)

Meralcim, gece durur mu annemle hiç bilmiyorum, bazen uyandığında meme emmeden uyumuyor çünkü. Aslında problem olmayacağını bilsem işime gelir yani :)

e nasılsa aynı binadasınız, baktı ki durmuyor getiriverir. Sen de hastasın zaten, gece yarısı frapan bi gecelikle açma ihtimalin yok kapıyı

ooo süper o zamn Sn onları yollamaya bak emirhanda hasta olsun hatta ateşi war falan de sen Kafayı dinlersin
Oo şartlar kötü gerçekten onlar baba oğul gitseler sana süper bi tatil olur:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…