2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıslarrrrrrr
benim oğlan kudurdu.babasıyla oturuyorduk Doguhan kucagımdaydı.Mutfağı temizleyeyim ben dedim oğluşu ana kucağına koydum mutfaga gittim.1 dk olmadı Şenol Doğuhan"a bişeyler söylüyor.Sonra aniden güm diye bi ses duydum.Elim ayağım karıştı noluyor yine mi başını çarptı diye bişey mi oldu nasıl oldu.İçeri koşdum ilk gözüme çarpan anakucağı boş.Heh dedim bu yine kendini atmış.Serseri ya anakucağından kendini yüzüstü atmış tam doğrulurken kocam görmüş oda kendini atmış yere yakalamış Doğuhan"ı.O gelen sesde kocişimden çıkmış.
Zaten adama sıkıntılar üst üste geliyor.Allah dan oğluşla sınamadı rabbim bizi.

offf içim sıkılıyorrrr içimmm
canım turşu suyu çekio sanırım kızlarrrr:89:

fazla abartmamak kaydıyla iç madem

bi saattri bedne gözüm yolda bekliyorum demek kocanı karşılamaya gittin :)):):) benimki halaaa yokkk ortalarda (

Cnm artık kemerini takmalısın zaten sürekli, tosbik geç bile kaldı bu hareketlere, ama bi kere bişi keşfettiler mi zaten gerisi geliyo. hep aynını yapmaya devam ediyolar. o nedenle dikkat

Merlaciğim koca göbeğinden kemer mi oluyor sanki.Kapanmıyor artık.Şenol ile alternatif ne var düşünüyor bakınıyoruz.Fikri yada bildiği olan varsa paylaşırsa süper olur.

Merlaciğim koca göbeğinden kemer mi oluyor sanki.Kapanmıyor artık.Şenol ile alternatif ne var düşünüyor bakınıyoruz.Fikri yada bildiği olan varsa paylaşırsa süper olur.

hadi cnm kapanmıyo mu cidden kemer yerim ben onun koca göbişini, çözüm şudur ki artık ona koymucan çocuğu, zaten niye hala orda duruyo yavrucak. temiz bişi serip yere koy çocuğu, rahatça gezinsin,azıcık hareket etsin, oyuncaklarla oynasın, sürünsün

kk da japongülü kullanıcısının bi tarifi var saçları uzatmak için.deneyenler memnun kalmış bende bi deneyeyim dedim.kocam bugün erken geldi.markete gidecekti.dedim ki şu otu birde şu vitamini alır mısın.gitmiş otu bulamamış eczacıda buna zayıflama çayı vermiş vitaminle beraber.bırde içmesin o otu falan demiş.hayır yani eczacıya kim sorduysa ayın kaçı
eve geldi anlattı ay askım ben bunları içmeyecemki saçıma süreceğim.olsun bak bana zayıflama çayı almadı kocam deme diyor

olmuyor teyzesi
ay Miral naptın beni anacım o kadar da psiko değilim çocuğu fanusda büyüüteyim
Doğuhan ın odası üst katta.Üst kat salonda her daim yere serili battaniyesi oyuncakları oluyor.
Alt kat da mutfak var.Yemek zamanları yada Şenol geldiğinde aşağıda oluyorum.Oradada havuzu var içinde battaniye falan amma her zaman olmuyor.
Mutfakdayken mama sandalyesinde oturuyor.Yalnız bırakmıyorum zaten.Wc ye falan gideceğim zaman koyuyorum.Genelde biri muhakkak yanında oluyor ana kucağındayken.
Zati kudurdu oğlan.Emziğini nasıl yaptıysa az önce koltuğun altına sokmuş bide gelmiş elini sokuyor onu oradan çıkaracağım diye.

haa iyi bari, ben de bi an çocuğu hep onda tutuyosun diye korkmuştum:90: ne bileyim artık kimse koymuyodur sanırım onlara

selam kızlar tatil başladı evet ama beni bi hüzün aldı sormayın. bakıcımızın altına taşındım demiştim ya çoooooookkkkk iyi bi karar vermişim beni hiç yanlız bırakmadılar taşınalı 14 gün felan oldu ve daha bir defa yemek yaptım bi onlar bi üstümdeki çağırıyo gitmezsem kapıda tepsiyle geliyorlar. dün akşamda bahçede balık keyfi yaptık bayadır böle rahat mutlu olmamıştım.hüzne gelince bayram geliyo benim annemler akrabalar samsunda eşiminki amasyada bizde gideriz demiştik ama planlar değişti. az öncede ablamızı memlekete yolladık hemşeriyiz senide götürelim dedi ısrar etti eşimde git istersen dedi ama onsuz biyere gidemem ki ben. yani bayramdada yanlızız anlayacağınızz neysekiii kızım varr.. siz varsınızz

günaydın :89:

yine eymen beyin muhteşem bir gece huzursuzluğu performansı sayesinde sarhoş gibiyim

Ebuş ve Burcu geçmiş olsun canlar..

Kzıalr ya ishalimiz geçti çok şükür ilaçlarımızın sonunu dün werdim ama bugün kakasında kırmızılıklar gördüm gene sanki tahlil yapılmıştı gerçi ama. kıvamı iyi ama kırmızılıklar wardı kan gibii değil gibii bende öle kırmızılı bişi yemedim akşam çorba içti o ben balık yedim. susuz kalınca mı oluo deniodu ama suyuda içiriyorum bilgisi olan war mı.??

kızlar slm

bugün ve yarın ata ile yanlız kalıyoruz başbaşa :)
anneannemiz gezmeye gitti kendine tatil verdi ...
tabiii öyle olunca atadan ayrı kalmak mümkün olmuyor dibimden ayrılmıyor hem onunla oynayıp hemde yatak odasını yerleştirmeye çalışıyorum ama birtürlü yerleşmiyo offf offff bayrama kadar ancak yerleşiriz bayram ve sonrasında yan gelip yatacam valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…