- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.761
yok yok bi yere gitmedim:)) koca kişisi geldi
offf içim sıkılıyorrrr içimmm
canım turşu suyu çekio sanırım kızlarrrr:89:
bi saattri bedne gözüm yolda bekliyorum demek kocanı karşılamaya gittin :)):):) benimki halaaa yokkk ortalarda(
kıslarrrrrrr
benim oğlan kudurdu.babasıyla oturuyorduk Doguhan kucagımdaydı.Mutfağı temizleyeyim ben dedim oğluşu ana kucağına koydum mutfaga gittim.1 dk olmadı Şenol Doğuhan"a bişeyler söylüyor.Sonra aniden güm diye bi ses duydum.Elim ayağım karıştı noluyor yine mi başını çarptı diye bişey mi oldu nasıl oldu.İçeri koşdum ilk gözüme çarpan anakucağı boş.Heh dedim bu yine kendini atmış.Serseri ya anakucağından kendini yüzüstü atmış tam doğrulurken kocam görmüş oda kendini atmış yere yakalamış Doğuhan"ı.O gelen sesde kocişimden çıkmış.
Zaten adama sıkıntılar üst üste geliyor.Allah dan oğluşla sınamadı rabbim bizi.
fazla abartmamak kaydıyla iç madem
Cnm artık kemerini takmalısın zaten sürekli, tosbik geç bile kaldı bu hareketlere, ama bi kere bişi keşfettiler mi zaten gerisi geliyo. hep aynını yapmaya devam ediyolar. o nedenle dikkat
Merlaciğim koca göbeğinden kemer mi oluyor sanki.Kapanmıyor artık.Şenol ile alternatif ne var düşünüyor bakınıyoruz.Fikri yada bildiği olan varsa paylaşırsa süper olur.
hadi cnm kapanmıyo mu cidden kemeryerim ben onun koca göbişini, çözüm şudur ki artık ona koymucan çocuğu, zaten niye hala orda duruyo yavrucak. temiz bişi serip yere koy çocuğu, rahatça gezinsin,azıcık hareket etsin, oyuncaklarla oynasın, sürünsün
olmuyor teyzesi
ay Miral naptın beni anacım o kadar da psiko değilim çocuğu fanusda büyüüteyim
Doğuhan ın odası üst katta.Üst kat salonda her daim yere serili battaniyesi oyuncakları oluyor.
Alt kat da mutfak var.Yemek zamanları yada Şenol geldiğinde aşağıda oluyorum.Oradada havuzu var içinde battaniye falan amma her zaman olmuyor.
Mutfakdayken mama sandalyesinde oturuyor.Yalnız bırakmıyorum zaten.Wc ye falan gideceğim zaman koyuyorum.Genelde biri muhakkak yanında oluyor ana kucağındayken.
Zati kudurdu oğlan.Emziğini nasıl yaptıysa az önce koltuğun altına sokmuş bide gelmiş elini sokuyor onu oradan çıkaracağım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?