- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.781
canım ara doktoruna sor.için rahat etsin.Kzıalr ya ishalimiz geçti çok şükür ilaçlarımızın sonunu dün werdim ama bugün kakasında kırmızılıklar gördüm gene sanki tahlil yapılmıştı gerçi ama. kıvamı iyi ama kırmızılıklar wardı kan gibii değil gibii bende öle kırmızılı bişi yemedim akşam çorba içti o ben balık yedim. susuz kalınca mı oluo deniodu ama suyuda içiriyorum bilgisi olan war mı.??
Günaydınnn,
Hala iyileşemedim, kafamı kaldıramıyorum, noldu bana bilmiyorum. Koci baktı ki durumum vahim, aldı Doruk'u dışarı çıkardı, hem o temiz hava alsın hem de sen dinlen dedi, Allah razı olsun :) Ben de banyo yaptım, ortalığı topladım, ıhlamurumu aldım yanıma, uzandım, sizsiz olmadı :)
Merve, kakadaki o kırmızılıklar alerjik bi durumdan ya da yediği birşeyden olabilir. Susuz kaldığında bezinde oluyor kırmızı lekeler, çiş yaptığı yerin hizasında. Yine bir sor istersen doktoruna, tatil başlayınca ulaşman zor olur belki.
Şebnem, başbaşa mısınız yakışıklımla ? Boşver işi gücü, keyfini çıkar bugünlerin yaw, kendini de çok yorma...
Pınar, teşekkürler geçmiş olsun dileklerin için.
altıda kalktık canım ya benden erkencisi var mı ki :83:
sen nasılsın ?
kızlar slm
bugün ve yarın ata ile yanlız kalıyoruz başbaşa :)
anneannemiz gezmeye gitti kendine tatil verdi ...
tabiii öyle olunca atadan ayrı kalmak mümkün olmuyor dibimden ayrılmıyor hem onunla oynayıp hemde yatak odasını yerleştirmeye çalışıyorum ama birtürlü yerleşmiyo offf offff bayrama kadar ancak yerleşiriz bayram ve sonrasında yan gelip yatacam valla :)
Günaydınnn,
Hala iyileşemedim, kafamı kaldıramıyorum, noldu bana bilmiyorum. Koci baktı ki durumum vahim, aldı Doruk'u dışarı çıkardı, hem o temiz hava alsın hem de sen dinlen dedi, Allah razı olsun :) Ben de banyo yaptım, ortalığı topladım, ıhlamurumu aldım yanıma, uzandım, sizsiz olmadı :)
Merve, kakadaki o kırmızılıklar alerjik bi durumdan ya da yediği birşeyden olabilir. Susuz kaldığında bezinde oluyor kırmızı lekeler, çiş yaptığı yerin hizasında. Yine bir sor istersen doktoruna, tatil başlayınca ulaşman zor olur belki.
Şebnem, başbaşa mısınız yakışıklımla ? Boşver işi gücü, keyfini çıkar bugünlerin yaw, kendini de çok yorma...
günaydın herkeseee...temizlik yapıyorum.bişiler atıştırırken bi bakıyım dedim.
canım ara doktoruna sor.için rahat etsin.
Meral sildim resimleri.
günaydın :89:
yine eymen beyin muhteşem bir gece huzursuzluğu performansı sayesinde sarhoş gibiyim
Ebuş ve Burcu geçmiş olsun canlar..
Kzıalr ya ishalimiz geçti çok şükür ilaçlarımızın sonunu dün werdim ama bugün kakasında kırmızılıklar gördüm gene sanki tahlil yapılmıştı gerçi ama. kıvamı iyi ama kırmızılıklar wardı kan gibii değil gibii bende öle kırmızılı bişi yemedim akşam çorba içti o ben balık yedim. susuz kalınca mı oluo deniodu ama suyuda içiriyorum bilgisi olan war mı.??
kızlar slm
bugün ve yarın ata ile yanlız kalıyoruz başbaşa :)
anneannemiz gezmeye gitti kendine tatil verdi ...
tabiii öyle olunca atadan ayrı kalmak mümkün olmuyor dibimden ayrılmıyor hem onunla oynayıp hemde yatak odasını yerleştirmeye çalışıyorum ama birtürlü yerleşmiyo offf offff bayrama kadar ancak yerleşiriz bayram ve sonrasında yan gelip yatacam valla :)
Günaydınnn,
günaydın herkeseee...temizlik yapıyorum.bişiler atıştırırken bi bakıyım dedim.
Günaydın kolay gelsin cnm sana da
selam aşklar...
burcu ve ata bebek gecmiş olsun...
pınarrrr saolasın tatlım...
mero pişşşt nbr?
hava süper burda...iyiyim tatlım, senden naber. Bu arada Ata hasta değil ki:))
hava süper burda...
ee dolayısıyla ruhuma yansıyo en pozitisinden...
sirseriiii....bebnin üstüne oyuncak düşmüş ya hasta mı olması lazım gecmişolsun dilekleri için haaaaa
efeeet bende kendimeee:)heee sen dün geceden bahsediyon, ne bilem anacım bu kadar geriden takibi sana yakıştıramıyorum
şimdik benim biraz iş yapmam lazım, byby
zemheride uzadıkça uzadı
seni baharmışsın gibi düşlüyorum...
offf içim sıkılıyorrrr içimmm
canım turşu suyu çekio sanırım kızlarrrr:89:
kıslarrrrrrr
benim oğlan kudurdu.babasıyla oturuyorduk Doguhan kucagımdaydı.Mutfağı temizleyeyim ben dedim oğluşu ana kucağına koydum mutfaga gittim.1 dk olmadı Şenol Doğuhan"a bişeyler söylüyor.Sonra aniden güm diye bi ses duydum.Elim ayağım karıştı noluyor yine mi başını çarptı diye bişey mi oldu nasıl oldu.İçeri koşdum ilk gözüme çarpan anakucağı boş.Heh dedim bu yine kendini atmış.Serseri ya anakucağından kendini yüzüstü atmış tam doğrulurken kocam görmüş oda kendini atmış yere yakalamış Doğuhan"ı.O gelen sesde kocişimden çıkmış.
Zaten adama sıkıntılar üst üste geliyor.Allah dan oğluşla sınamadı rabbim bizi.
günaydın :89:
yine eymen beyin muhteşem bir gece huzursuzluğu performansı sayesinde sarhoş gibiyim
Ebuş ve Burcu geçmiş olsun canlar..
slm millet bayram temizliğine başladık görümceyle perişan oldum ama pencere, kapılar ve ütü kaldı sadece umarım tembellik etmeden bayramdan önce bitiririm
bu arada YILBAŞI ÇEKİLİŞİ BU GÜN OLMAYACAK MIYDI :26:
güzel dizeler beğendim
iç artık şunu da hepimiz rahatlayalım :13:
biz bebek arabasından düşürdük gözümüzün önünde kemerler çok önemli ya şansa bırakmamak gerekiyo :18:
bizimki de 7de kalktı tatilde bile rahat yok bu sıpalardan neyse en azından 5.30da kalktığında geri yatmıştı.
anakucagı yerdeydıcocuk duramıyor artık
dr a gittim alışweriş yaptım geldimmmm..
karnımda ki welet 9+6haftalık 10. haftamdayım dr gelişimini gayet iyi buldu.. kıpırdıyodu off izledim hareketlerini kolları bedeni oynuyordu kıpır kıpır
sonra çizme aldım, adil ışıktan bişeyler aldım we yemek yiyip geldim, tabi baş müdawim melisada yanımdaydı onada niketan bişeyler aldık..
antalyaya gidyoruz kesinleşti.. ptesi yola çıkıyoruz
cengizin ankaraya gitme ihtimali war yarın, off bnmde otelde masaj hamam planım war bakalım nasıl olacak!
bizden bu kadr cerynin keyfi yerinde çığlık atıyo, annemler bizde..
kızlar yaaaaa
bu çocuğun huyu değişti eskiden banyodan keyif alırdı denizden çıkmazdı şimdi yapmadığım şey kalmıyo ama sudan çok korkuyo ne yapıcam ben
kuvetini dldurdu içine oyuncak koydum yine hüsran ellerini bile yıkarken kıyamet kopuyo su sesini duyunca başlıyo kıyamet
çok canım sıkılıyor bu işe ooooffffffffff
banyodadüştü mü hiç, ya da denizde tatsız bir şey oldu mu bebekler çok çabuk bağlantı oluşturuyormuş, pek fazla yapılacak şey yok zamanla geçmesini bekleyeceksin suyla oynamasına izin ver diyeceğim ama kış geldi o olmaz şimdi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?