2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnn,
Hala iyileşemedim, kafamı kaldıramıyorum, noldu bana bilmiyorum. Koci baktı ki durumum vahim, aldı Doruk'u dışarı çıkardı, hem o temiz hava alsın hem de sen dinlen dedi, Allah razı olsun :) Ben de banyo yaptım, ortalığı topladım, ıhlamurumu aldım yanıma, uzandım, sizsiz olmadı :)
Merve, kakadaki o kırmızılıklar alerjik bi durumdan ya da yediği birşeyden olabilir. Susuz kaldığında bezinde oluyor kırmızı lekeler, çiş yaptığı yerin hizasında. Yine bir sor istersen doktoruna, tatil başlayınca ulaşman zor olur belki.
Şebnem, başbaşa mısınız yakışıklımla ? Boşver işi gücü, keyfini çıkar bugünlerin yaw, kendini de çok yorma...
Pınar, teşekkürler geçmiş olsun dileklerin için.

günaydın herkeseee...temizlik yapıyorum.bişiler atıştırırken bi bakıyım dedim.
canım ara doktoruna sor.için rahat etsin.

geçmiş olsun canım.off off çocukluyken hastalık çok zor.ben yataktan çıkmazdım hastayken.şimdi koştur koştur.ALLAH yardımcın olsun...

Son düzenleme:
altıda kalktık canım ya benden erkencisi var mı ki :83:

sen nasılsın ?

iyim cnm nolsun kızla uğraşıyorum işte sabahları göğsüme alırsam 8e kadar almazsam 6 ya kadar uyuyor hanfendi. göğsüme alınca ben uyuyamıorm ama belim yanım agrıyor aynı pozisyondan. o uyanıncada uyuyyamıorm o yüzden göğsüme alıp dinlenmeyi tercçh ediyorum bazen:)

kolay glesin cnm yaa insanın kaçası gelir o durumda ewden. ama mecbur yapcaksın uyutunca yap bari çok yorma senin ewin senin eşyan nasılsa..

geçmiş olsun burcu yaa bende öyleyim biliyormusun 7.5 kilo kızım agır geliyor inan. hava deişiminden bence bi kanımı saydırıyım diyorum hiç bi iş yapmasamda bacaklarım inanılmaz halsiz. geçmiş olsun canım ohh afiyet olsun..

canım ara doktoruna sor.için rahat etsin.

kolay gelsin canımm ben prş günü kadın aldım hallettim o işi arefe günü bi silip süpürsem tamamdır. tatlıda kabak tatlısı yapcam wala baklava bilmem hazırda alabilirim ama ewde kabak war onu yapim deişiklik olur..

Meral sildim resimleri.

walla mı, teşkür ederim cnm

günaydın :89:

yine eymen beyin muhteşem bir gece huzursuzluğu performansı sayesinde sarhoş gibiyim

Ebuş ve Burcu geçmiş olsun canlar..

Günaydın cnm, ben de aynı hallerdeyim

sen bunu bi sor cnm doktorunuza, geçmiş olsun

kolay gelsin cnm, kolay değil cidden taşınma işleri hele de bebelerle

Günaydın cnm, inşallah bugünü de dinlenerek geçirirsen akşama daha iyi hissetmeye başlarsın

Günaydın kolay gelsin cnm sana da

valla atanın yanağında küçük bir morluk oldu
ilk hasarımız allah daha beterinden korusun

buarada burcum geçmiş olsun sana kendine dikkat et ve iyi bak doruk paşamıda hasta etme sakınnn

slm millet bayram temizliğine başladık görümceyle perişan oldum ama pencere, kapılar ve ütü kaldı sadece umarım tembellik etmeden bayramdan önce bitiririm

bu arada YILBAŞI ÇEKİLİŞİ BU GÜN OLMAYACAK MIYDI :26:

zemheride uzadıkça uzadı
seni baharmışsın gibi düşlüyorum...

güzel dizeler beğendim

offf içim sıkılıyorrrr içimmm
canım turşu suyu çekio sanırım kızlarrrr:89:

iç artık şunu da hepimiz rahatlayalım :13:

biz bebek arabasından düşürdük gözümüzün önünde kemerler çok önemli ya şansa bırakmamak gerekiyo :18:

günaydın :89:

yine eymen beyin muhteşem bir gece huzursuzluğu performansı sayesinde sarhoş gibiyim

Ebuş ve Burcu geçmiş olsun canlar..

bizimki de 7de kalktı tatilde bile rahat yok bu sıpalardan neyse en azından 5.30da kalktığında geri yatmıştı.

anakucagı yerdeydı cocuk duramıyor artık

dr a gittim alışweriş yaptım geldimmmm..
karnımda ki welet 9+6haftalık 10. haftamdayım dr gelişimini gayet iyi buldu.. kıpırdıyodu off izledim hareketlerini kolları bedeni oynuyordu kıpır kıpır
sonra çizme aldım, adil ışıktan bişeyler aldım we yemek yiyip geldim, tabi baş müdawim melisada yanımdaydı onada niketan bişeyler aldık..
antalyaya gidyoruz kesinleşti.. ptesi yola çıkıyoruz
cengizin ankaraya gitme ihtimali war yarın, off bnmde otelde masaj hamam planım war bakalım nasıl olacak!
bizden bu kadr cerynin keyfi yerinde çığlık atıyo, annemler bizde..

anakucagı yerdeydı cocuk duramıyor artık

ben beşinci ayda kaldırdım anakucağını öyle çok kıpırdıyordu ki ayakları yerde sırtı anakucağında kalıyordu kemeri taktığımda zaten kıyamet seninki çok bile durmuş kaldır artık onu yürüteç daha çok işine yarar gerçi çekmeceler hışmından epey faydalanır ama korkunun ecele faydası yok bugün olmazsa yarın başlayacaklar zaten :18:

allah ona da sağlıklı bir ömür nasibetsin gelişi size huzur getirsin umarım tatilin çooook iyi geçer şimdiden iyi yolculuklar

hazırlık yapıyorum
yarın sabah yola çıkıyoruz
bayram haftası Trabzondayız...
annemlerde int. var ama giremem muhtemelen
şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun:))
iyi tatiller....

kızlar yaaaaa

bu çocuğun huyu değişti eskiden banyodan keyif alırdı denizden çıkmazdı şimdi yapmadığım şey kalmıyo ama sudan çok korkuyo ne yapıcam ben

kuvetini dldurdu içine oyuncak koydum yine hüsran ellerini bile yıkarken kıyamet kopuyo su sesini duyunca başlıyo kıyamet

çok canım sıkılıyor bu işe ooooffffffffff

banyodadüştü mü hiç, ya da denizde tatsız bir şey oldu mu bebekler çok çabuk bağlantı oluşturuyormuş, pek fazla yapılacak şey yok zamanla geçmesini bekleyeceksin suyla oynamasına izin ver diyeceğim ama kış geldi o olmaz şimdi :26:

valla banyoda hic düşmedi en son deniz maceramızda çok keyifliydi ne oldu anlamadım kışta olsa küçük leğene su koyucam içine de oyuncakları koyup oynatıcam başka çarem yok

çok kötü her yıkanmamız kabus banyo bitene kadar çığlık çığlıga ağlıyo nasıl yıkadığımı anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…