2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaw kızlar bawul hazırlıyorum antalyada kısakollu mu giyiliyor hala.. yoksa serinmi ordada? offff kısa kollu falan alıyorum hep ama

yok be anacım sürekli durmuyor ana kucağında.wc ye falan gidersem birde evdeyken babası yanındaysa koyuyordum 2 iş yapayım diye.neyse evet bi yürüteç alalım tosbikime.dr da onay verdı. 8 - 9.aylarda kullanmaya başlayabilirsiniz demişti.

Şebnemciğim enteresan bi şekilde Doğuhan da banyoya girdiğimizde irkiliyor.Odasında küvettinde yıkadığımda problem yok.Ortam değiştirmeyi dene istersen bi.
Birde ayrıca uzun saç sana yakışıyormus :)

günaydın herkeseee cengiz bey ankaraya gitti dün gece bu gece gelir..
gece 2de uyudum annem de salonda yttı gece cerye mama wermiş emziremedim hiç

yaw kızlar bawul hazırlıyorum antalyada kısakollu mu giyiliyor hala.. yoksa serinmi ordada? offff kısa kollu falan alıyorum hep ama

Bayramda Antalya nın 31 derece olacağı söyleniyor ama sen yine de birkaç tane de uzun kollu al bence, geceleri çok fena soğuk oluyor çünkü, ben daha önce gittiğimde gündüz tişörtle gezip gece de donmuştum...

Özel mesaj attım sana orayada bakıver bi :)))

Kimsecikler yok ama ben yine de yazayım, hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum, Rabbim nice bayramlar görmeyi nasip etsin yavrularımızla ve sevdiklerimizle beraber..

2 hırka koydum
yetmezmi yaw genelde kısakollu mu aldın?

bu bulantı bitircek beni dişim ağrımaya başladı yine.. 2 hafta sonra dişçiye gidiop azğımda ne wr ne yok yaptrcam... çok fena..

Hasretcim, biz yarın gece yola çıkıyoruz, tur firması ile gideceğimiz için otelden pek çıkacağımızı sanmıyorum, otelin içi de sıcak olur muhtemelen, o yüzden fazla uzun kollu almadım ben, yolda gidip gelirken üşürüz diye koydum 1-2 tane..

Siz merkezde olacakmışsınız, Beach Park a gidin mutlaka, ben çok beğenmiştim orayı..

Kimse girmez olmuş bu ne yaa! Bayram dönüşü gelenleride ben almicam hee
amma kocacıymışsınız arkadaş:) kızım ve kocam uyuyo bende büttüüün gün ayaktaydım ne yaptın die sorsanız elle tutulur bişey yok ama inanın daha yeni oturdum biton ütü yapcam yemek yapcam daha. kızımın iştahı bu aralar iyi maşş. beni emmeyi abarttı iyice yetiştiremiyorum hatta:) ek gıdalarımızda iyi kıyma çıkardım ıdşarı onla çorba yapcam bakalım artık.
görüşmek üzereee

aaaa ewet gidicem tabi, bide damlataş,peynir deliği, aslanlı mağaralarını çok merak ediorum fırsat bulursam onlarıda gezmeyi istyorum cerenle naısl olacaksa inşallah hawa sıcak olur yaa:)))
akşamları biz hep dışarda oluruz ben olmasamda cengiz olur o yüzden uzunlollu we hatta abartarak 1 tanede kazak koydum ama kime sorsam akşamları çok serin we esintili dediler:18:

bu arada başıma geleni bilmiosunuz

dün akşam melisayla go karta gittik allahım gitmez olaydım... karting yapıcam die kaburgallardan oluyodum.. kaza yaptım gaza fazla yüklendim we firajda duwara tosladım melisada arkadan tüm hızıyla bana wurunca kafamdan kask falan fırladı..
we bugün terminatör gibiyim fena tutulmuş boynum omuzlarım kımıldamıyorrrrr
senin neyine gerek öle tehlikeli şeyler ama ii oldu boyumun ölçüsünü aldım :82:

hasretimm canım benimm, gidiyhormussunuz cokk sevindim...
umarım cook guzel gecer...
cengızle orada guzelce otur konuss

:81::81: ahahah basarılarının devamını dılerımmm
delüü dikkatli kullanaydın bariii...
gerci bende bayılırım go karta...

bayram tatili fena vurmuş bizim topiği...
tatilcilere iyi tatiller

hasret delü müsün karnında bebeylen go kart yapılır mı hiç yaa
:90:

selam millet pek bir yalnız kalmış sayfamız yazık ona
ve bayram günü giremeyeceğim kesin oolduğu için şimdiden iyi bayramlar herkese sevdikleriyle birlikte , :79:

Kimsecikler yok ama ben yine de yazayım, hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum, Rabbim nice bayramlar görmeyi nasip etsin yavrularımızla ve sevdiklerimizle beraber..

güzel dileklerin için teşekkürler canım sana da iyi bayramlar :)

bunun kocalarla değil direk bayram temizliğiyle alakası var bence milletin günahını alma yardım eden olmasa benim temizlik yetişmezdi kesin daha dağ gibi ütü var en az 8 pantolon ütülencek (tabi hepsi o kadar değil) dün akşam oğluşa bayramlık aldık 100 tl sadece ona harcandı kışlık mont aldım kuzuma motorcu montu çok tatlı oldu ağlum

e bacım senin yaptığının adı kaşınmak biliyosun değil mi dikkat et biraz kendine, diş için de geçmiş olsun aman ihmal etme hamileyken olabilecek en kötü şey diş ağrısı :18:

Son düzenleme:
günaydınnnn
ewet gene kimsecikler yokk çalışanlar hadi ewde ama ew hanımları nerde yaa onlardamı tatile çıkarttılar kendierini:) biz full mesai devam kuduruk kızım uyuyo kocamda uyuyo ben uyumaya gitsem kızım uyanır o yüzdne bende kafaltı yaptım bişiler atıştırdım. biraz nette dolanimm görüşürüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…