- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.821
günaydınnnn
ewet gene kimsecikler yokk çalışanlar hadi ewde ama ew hanımları nerde yaa onlardamı tatile çıkarttılar kendierini:) biz full mesai devam kuduruk kızım uyuyo kocamda uyuyo ben uyumaya gitsem kızım uyanır o yüzdne bende kafaltı yaptım bişiler atıştırdım. biraz nette dolanimm görüşürüzzz
Fatma günaydın canım
Biz de Eymenle beşten beri ayaktayız
hasretimm canım benimm, gidiyhormussunuz cokk sevindim...
umarım cook guzel gecer...
cengızle orada guzelce otur konuss
bayram tatili fena vurmuş bizim topiği...
tatilcilere iyi tatiller
hasret delü müsün karnında bebeylen go kart yapılır mı hiç yaa:90:
selam millet pek bir yalnız kalmış sayfamız yazık ona
ve bayram günü giremeyeceğim kesin oolduğu için şimdiden iyi bayramlar herkese sevdikleriyle birlikte, :79:
güzel dileklerin için teşekkürler canım sana da iyi bayramlar :)
bunun kocalarla değil direk bayram temizliğiyle alakası var bence milletin günahını alma yardım eden olmasa benim temizlik yetişmezdi kesin daha dağ gibi ütü var en az 8 pantolon ütülencek (tabi hepsi o kadar değil) dün akşam oğluşa bayramlık aldık 100 tl sadece ona harcandı kışlık mont aldım kuzuma motorcu montu çok tatlı oldu ağlum
e bacım senin yaptığının adı kaşınmak biliyosun değil midikkat et biraz kendine, diş için de geçmiş olsun aman ihmal etme hamileyken olabilecek en kötü şey diş ağrısı :18:
piwwwwwwww kimsecikler yok.oğluşumu kontrole götürdük.15 günde 800 gram alıp kendini aşmış durumda.son haliyle 10 500 kg oldu.boyu aynı 74 cm.
yarın büyük olasılıkla 40 kapı gezip evimize geleceğiz.
şimdiden hepinize hayırlı bayramlar diliyorum.
birden sayılmaz aslında.1 ay once birden 1450 kg aldı.
Sonraki 15 günde hiç kilo almadı hatta üstüne 70 gram verdi.15 gün sonra bugün tartıda 10550 kg çıktı ama dr karnesine 10 500 yazdı.aylinciğim doğuhan bıraksan beni bile yer :))
ek gıdadan hemen sonra genelde emiyor.birde aynı şeyleri yiyor ama miktarını zorla bana arttırtıyor çünkü doymuyor.koca bir kase de sabah kahvaltısı hazırlanıyor.öğlen yine aynı koca bir kase çorba içiyor.daha nele neler yiyor.yazıpda bebeği yemeyen anneleri endişelendirmek istemiyorum.
birden sayılmaz aslında.1 ay once birden 1450 kg aldı.
sonraki 15 günde hiç kilo almadı hatta üstüne 70 gram verdi.15 gün sonra bugün tartıda 10550 kg çıktı ama dr karnesine 10 500 yazdı.Aylinciğim Doğuhan bıraksan beni bile yer :))
Ek gıdadan hemen sonra genelde emiyor.Birde aynı şeyleri yiyor ama miktarını zorla bana arttırtıyor çünkü doymuyor.Koca bir kase de sabah kahvaltısı hazırlanıyor.Öğlen yine aynı koca bir kase çorba içiyor.Daha nele neler yiyor.Yazıpda bebeği yemeyen anneleri endişelendirmek istemiyorum.
kızlar kıymayı nasıl yediriyorsunu ben çorbanın içine kavurup attım parçalamdım elimden geldiğince ama sanki yutamaz yani çiğneyemez gibi gelio öğürür hemen çiğnencek gibi diil cunku sakız sakız. napıyım nası weriyim.
maşallahh paşama ya benim cadı da öyle allaha şükür iştahımız yerinde ye pütürlüye geçtik artık. Ama emeklemek istemiyo yuvarlanarak her haltı yapıyo ve oturmayacak hep ayakta duracak mışş yaa doğuhan emekliyo muu
demir ilacı yada witamin kullanyomusun iştahını açan noldu ki?
kızlar kıymayı nasıl yediriyorsunu ben çorbanın içine kavurup attım parçalamdım elimden geldiğince ama sanki yutamaz yani çiğneyemez gibi gelio öğürür hemen çiğnencek gibi diil cunku sakız sakız. napıyım nası weriyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?