2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evde olman bile ne güzel,,, benim kızıma şuan kuzenim bakıyor annem tatile gitti , eşim çalışıyor başka kimsemizde yok zaten D

Fatma günaydın canım
Biz de Eymenle beşten beri ayaktayız

eymen enden o kadar erken uyanıyor erken mi yatıyor yoksa diyeceğim ama gecede çok kalkıyordu sanırım , madem o kadar erken uyanıyor sabah ezanının okunduğu saatelrde onu dışarda tut bir kaç dakika o havayı alsın ,, vücüda apatyrı bir etkisi varmış o saatlerde oksijenin , sonra bence biraz uyur birde öyle dene bakalım işe yarayacak mı ??

hasretimm canım benimm, gidiyhormussunuz cokk sevindim...
umarım cook guzel gecer...
cengızle orada guzelce otur konuss

bayram tatili fena vurmuş bizim topiği...
tatilcilere iyi tatiller

hasret delü müsün karnında bebeylen go kart yapılır mı hiç yaa
:90:

ay yok boyumun ölçüsünü aldım zaten yok melisa yüzünden oldu gözüm hep ondaydı aman bişey olmasın die, ona bakarken oldu bide arkadan o bana girince

wayyy canına bayram derinden etkilemiş topici..
canlar her zamnki gibi tatil planımız bir kaç saat aksamış bulunmakta, şöför beyimizin yine mühim işleri çıktığından su almaya cengiz gitti.. akşam 8,9 gibi çıkacağız muhtemelen..
hepinizin bayramını kutluyorum, sizleri we meleklerimizi tek tek öpüp kokluyorum canlarım..
laptopu götüreceğim eğer cengiz yüklerimi fazla bulmazsa:))) (3 bawulcuk)

piwwwwwwww kimsecikler yok.oğluşumu kontrole götürdük.15 günde 800 gram alıp kendini aşmış durumda.son haliyle 10 500 kg oldu.boyu aynı 74 cm.
yarın büyük olasılıkla 40 kapı gezip evimize geleceğiz.
şimdiden hepinize hayırlı bayramlar diliyorum.

Yahu bu çocuk neden birden fazla kilo almaya başladı aynı yediği halde? doktorun bişey demiyor mu?10.5 kg olması çok fazla değil ama 15 günde 800 gr alması tuhaf değil mi?

birden sayılmaz aslında.1 ay once birden 1450 kg aldı.
sonraki 15 günde hiç kilo almadı hatta üstüne 70 gram verdi.15 gün sonra bugün tartıda 10550 kg çıktı ama dr karnesine 10 500 yazdı.Aylinciğim Doğuhan bıraksan beni bile yer :))
Ek gıdadan hemen sonra genelde emiyor.Birde aynı şeyleri yiyor ama miktarını zorla bana arttırtıyor çünkü doymuyor.Koca bir kase de sabah kahvaltısı hazırlanıyor.Öğlen yine aynı koca bir kase çorba içiyor.Daha nele neler yiyor.Yazıpda bebeği yemeyen anneleri endişelendirmek istemiyorum.

maşallahh paşama ya benim cadı da öyle allaha şükür iştahımız yerinde ye pütürlüye geçtik artık. Ama emeklemek istemiyo yuvarlanarak her haltı yapıyo ve oturmayacak hep ayakta duracak mışş yaa doğuhan emekliyo muu

demir ilacı yada witamin kullanyomusun iştahını açan noldu ki?

kızlar kıymayı nasıl yediriyorsunu ben çorbanın içine kavurup attım parçalamdım elimden geldiğince ama sanki yutamaz yani çiğneyemez gibi gelio öğürür hemen çiğnencek gibi diil cunku sakız sakız. napıyım nası weriyim.

ben kahvaltıda kıymalı yumurtanın sarı ile omlet yaptımm bayıldııı::)))))))))))

ben ek gıdaya geçtiğimizden beri pütürlü veriyorum.dişi varmış gibi çiğnemeye çalışıyor.o kadar şirin oluyor ki ısırıp öpesim geliyor.
Doğuhan 1 hafta önce yuvarlanarak ulaşıyordu herşeye.ellerimle destek yapıp arada bi kontrol ediyordum poposunu kaldıracak mı diye fakat tınnn herif bişey yapmıyordu.1 hafta önce poposunu dikmeye başladı, bacaklarını karrnına geçmeye.2 gün öncede asker sürünme stilini öğrendi.bugun ellerimle destek yaparken ilerlemeye başladı.
ayakda durmak değilde ayakdayken zıplamayı seviyor.

demir ilacı yada witamin kullanyomusun iştahını açan noldu ki?

iştahı hep açıkdı maşallah.doktoru sadece multitaps kullandırıyor canım.
birde bu işin soy çekimiylede alakası var hayatım.babası, dayıları iştahlı.rahmetli dedeleride iştahlı.

bişey olmaz çiğner.hem öğürsede sürekli denemek zorundasın.neticede alışmak durumunda.

biydeeeeeee doktor dediki 2 ön diş geliyor
eve geldim baktım ön alt iki diş yeri kabar kabar olmuş.
sizlerin bahsettiği damak kabarıklığını ben yanlış anlamışım meğer.diyorum ki kendi kendime " damaklarıda kabardı diş nerede""

bugünden itibaren Doğuhan"ın odasında kalmamaya karar verdim.babasına kamerasını kurdurdum.duvara monte etti.uyku tulumunu giydirdim, yinede üzerine ince polar battaniye attım fekat gelin görünki oğluşumun odasının yanından ayrılamıyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…