- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.841
hoş geldin 2010 mart annesi misin?Tüm mart annelerine hayırlı bayramlar ve günaydınlar...Ben burayı yeni keşfettim ya :) çok hoşuma gitti...
Selamsssssssssss
oglusum 2.ıncısını bugun verdı.annesıne bol hedıyelı bır bayram yasattı kuzum :)))
yine ne olmuş burası.
bu arada herkese iyi bayramlar.
pütürlü yemeye alışıyorlar aslında. defne de başta öyleydi ama şimdi pilav bile yiyor cadı.
tabi kilomuz hala az. bu ay dr. a götürmeyeceğim.moralim bozuluyor.
kuzenin oğlu 11 aylık 9 kilo. çocuk ekgıdayı şiddetle reddediyor ama maşallah topaç gibi. anne sütü yarıyor demekki.bizimki de elimdeki gofrete bile canı kalıyor ama kendi çorbasnı içmiyor. böyle bir cins işte.
Canım ben artık biz ne yersek ondan yediriyorum çorbalarımızı bi ona göre yapıyorum. dün ona avm de çorba içirdim bayıldı. pütürlüyü çok rahat yiyoruz. kahvaltıda artık karışık yemiyo. tek tek yiyecek. ilk zamanlarda bizimkide öle yapıyodu. yanında biberonu ( suluğunu) bulundur. öğürdüğünde içirebilirsin. alışacak ama zorlama sizinle beraber masada yemek yerken ona da küçük küçük ekmeği yemeğin suyuna batırarak ver. alıştır.kızlar pütürlü yedirebiliyormusunuz yaa benim kız yemiyor yani yiyorda yawrum öğürüyor gözleri yaşarıyor yutamıyor bazende kusuyor. erken desem değil 6 dişi war. sarma içi yedirdim bugün mesela yarım sarma içini zor yedi yogurda karıştırdım gene yemedi yogurdu yutmaya çalışırken pütür takılınca yutamıyor bende sarmayı eliğmle koydum agzına minik minik o zaman zor bela yedi. sonra bıraktı.az yiyor pütürlü yedirmeye çalıştığım zaman. siz nasıl yapıyorsunuz ya. azcık yiyo ezsem bi tabak yediriyorum pütürlü yedircem die zayıflicak çocuum:S
kızımmm günlerdir kimse yok yaa özledikk bi buluşma yapalım ama şişli mecidiyeköy civarı olsun yaa
eymen bey de öyle ne yazık ki özel yapılan şeyleri yemiyor bizim yediğimizden yiyecekmiş hep
sen ne diyorsun canım ya ben etrafımda 6 aylıkken 9-10 kg olanlar biliyorum
biz hala yedilililerdeyizpazartesi doktora gideceğiz inşallah bu ay yarım kilo almış olsun diye dua ediyorum
ya bu topikin insanları nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hepinizi özledim
geçen gün kuju yani seyhan aradı beni hepinize selamı var
maşallahhhheymen bugün altıncı inciyi patlattı
öznurcuğum sizin inci de hayırlı olsun... Maşallah Doğuhan paşaya
Selam herkese gecen gün yazmıştım ama sitedeki bakım nedeniyle silinmiş. herkese iyi bayramlar tekrardan. Ben mersaayris nickimi değiştirdim. Bu arada maşallah bebislere incileri hayırlı olsun. Bizim daha hiç çıkmadı sanırım sadece biz kaldık disi olmayan. Öpüyorum Bebisleride
ben burnumu yaptırmak ıstıyorum dedım kocama, adam dırekt bana senı bosarım dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?