2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen de sağ ol teyzesi olmasın boşver
geç olsun güç olmasın eymenin tüm huysuzluğu belki de bu yüzden
vakti gelince gelir inciler de
:13:

woee noluyoree site yine bozulmuş bakıyorum we hiç güzel olmamış
ben geldim arkadaşlar antalya cery sayesinde bana zehir oldu ceryi götürme git keyfine bak diyen şebnem arkadaşımı minnetle andım... diğerlerine ise cerysiz tatilmi our annesini özler şöle olur böle olur diyenleriiiii ulan her sabah gün ağarmasıyla 6da kalktı we işkenceye başladı uykusu 1 saati geçmedi.. gece hep beni yanında istedi hep emmek istedi, bütün tatili yapışık ikiz gibi geçirdik gece ne bara ne oraya buraya çıkabildim dolayısıyla cengiz bey arkadaşlarıyla takıldı.. bnde odada ceryle:119:
bebek arabasını alamamıştık yanımıza we bu da en büyük hataydı.. ordan baston bi araba aldık onun sayesinde biraz gezebildik.. denizede girdim mangal sefası 1 gün gezdik orayı burayı o kadar...
cengizle detaylı bir konuşma yapamadık hiç başbaşa sakin bir ortamımız olmadı...
dönerken sandıklıda kaplıcalara gittik özel sıcak hawuz oda tuttuk dün gece ordaydık2,3saat cery bayıldı sıcak su hawuzuna çıkmak istemedi.. benim içinde işte tatil sadece o 3 saatten ibaretti diyebilirim, çok eğlendik anne baba we kızımız..
ceryi götürmesem eminim çok özleyecektik we yine tatili belki yaşayamayacaktık, götürdük bu defada çok yorulduk, yine anlamadık tatili hele ben 2 kat fazla yoruldum, kimseye gitmiyo we sürekli kucağımda durmak istyodu neyse.. ceryi anneme sattık w bu gece tatilimize dewam ediyoruz biz:103: adaya geçioruz, hemen balık rakı keyfi yapıp motele geçip öğlene kadar yatyoruz deliksizzz:108: we pazarda gezioruz yiyoruz içioruz akşam dönüyoruz.. umarım planlar bozulmaz

Son düzenleme:

11aylık 9 kilo we topaç gibimiii yanlışın olmasın sıska demek istedin sanırım..cerynin 8.ay kilosu 9600 we hiçte öle topaç mopaç değil

ceroşun diş durumuna gelince üstte 4 altta 1 dişti şimdi alttan 2.de geliyor we toplam 6 dişimiz oluyor

vay bee burada incin top oynuyor.tatil fena vurmuş burayı :100::100:
bende bir bakayım demiştim.tatilde biz evdeydik.bayramda bile çıkmadık yani el öpmeye falan.ama onun haricinde bolca gezdik,kendimizi eğledik:87:ALP çok huysuz çokkk,diş çıkarıyor,geceler hala hatta songünlerde daha fazla uykusuz geçiyor:120:ama bir tatlı olduki sormayın,yeni yeni şeyler öğrendi.tam yemelik kıvamında sıpam.

sitenin yeni haline alışmak zor olacak yavv:111:

ceryi götür diyenlerden biride bendim :)))))) sandıklı kütahyaya cok yakın bi daha buralardan gecerseniz bizdede mola verebilirsiniz cok sevinirim

adam karısını olduğu gibi seviyor ne güzel....

o ayrı emmeeee zatı trafık kazasında burnum kırılmıs.her halukarda yaptırmam lazım.fakat ben nefes almamı engelleyene kadar bekleme taraftarıydım.

11aylık 9 kilo we topaç gibimiii Yanlışın olmasın sıska demek istedin sanırım..cerynin 8.ay kilosu 9600 we hiçte öle topaç mopaç değil

efet efet katılıyorum.doguhan 10 bucuk kılo ama yanakları olmasa hıcde oyle topac falan gorunmuyor.

ceroşun diş durumuna gelince üstte 4 altta 1 dişti şimdi alttan 2.de geliyor we toplam 6 dişimiz oluyor

hayırlı olsun canım

ceryi götür diyenlerden biride bendim :)))))) sandıklı kütahyaya cok yakın bi daha buralardan gecerseniz bizdede mola verebilirsiniz cok sevinirim

kütahyadan geçtik canım ama kimsenin numarası yoktu hijyenime mesaj attım antalyadan filizin nosunu istedim saolsun geri dönmedi bile handeyle konuştum o da izmirdeymiş o yüzden ulaşamadım kimseye..
ay o sandıklıdaki termal tesis süper ama canım yaa walla yakın olsak biz her haftasonu gitmeyi isterdik.. ilk fırsatta yine kaçacağız oraya.. süperdi her yöndennn
siz gidiomusunuz oralara?

selam millet, site öyle kötü görünüyor ki gözüme yazasım gelmiyor, benim tatil evde misafi4r ağarlayarak geçti yanıma kar kalan sabah geç kalkabilmek :) neyse buna da şükür yalnız pazartesi babamızın başı dertte oğlum fena alıştı ikimizle beraber uyanmaya tatil sonraları zor oluyor ya. siteyi çözen birileri bize de anlatsın lütfen...

11aylık 9 kilo we topaç gibimiii yanlışın olmasın sıska demek istedin sanırım..cerynin 8.ay kilosu 9600 we hiçte öle topaç mopaç değil

valla topaç gibi. demekki etleri fos bebişin.senin kız sporcu tipli maşallah. benim defne 9 kilo bile olsa öyle tombiş durmaz. boyumuz iyi neyseki. yaklaşık o bebek kadar vardı.

Pazar sabahı kör vakitte herkese günaydın... Ve iyi bayramlar..
Herkesin bebeği mışıl mışıl uyuyo heralde!!!!!

biraz gec kaldım biliyorm..herkese iyi bayramlar.:))
siteye ne olmuş böyle ?? tuhaf olmuşş.
ben bilecikte annemdeyim:)) rahatım yerinde.oğlum mutlu:))cok özlemişim bizimkileri...evlendiğimden beri ilk defa bu kadar uzun kalıyorum annemde:))
haftaya bugün evimde olacağım..önce kaynanatöre uğrayacağız ama..buna da razıyım annede kaldım ya ruhum dinlendi resmen:)benden böyle.umarım herkes güzel bir tatil gecirmiştir.tüm bebişleri kocaman öpüyorum:)) sizleri de..

canım biz afyonda ömer termal var oraya gidiyoruz orası da cok süper ev tarzı suitlerden tutuyoruz içinde hamam var müthiş bi sey orayıda tavsiye ederim.

yaaaaa bu çocuk çok yaramaz oldu biraz ilk torun diye abartıyo herkes otokontrolümü yitiriyorum ege üzerinde ((((( kesinlikle yalnız kalmayacak ve cok hareketli durmuyo bi sn yerinde

mrb kızlarr geçmiş bayramınızı kutlarımm kızımın dertlerini yazcam die bayram msjı yazmayı unutmuşum kızım babasıyla uyuyor bende biraz uyudum kalktım ew o kadar sessiz ki en ufak bi sese kıpırdanıor bende nefes alıorm sadece:)
hava çok güzell
hasret tatilinizin iyi geçmesine sewindim canım nefes almışsındır biraz. sandıklıda ki yeri anlatsana biraz daha güzelse bende gidebilirim ne kadara kiraladınız bide..

yaaaaa bu çocuk çok yaramaz oldu biraz ilk torun diye abartıyo herkes otokontrolümü yitiriyorum ege üzerinde ((((( kesinlikle yalnız kalmayacak ve cok hareketli durmuyo bi sn yerinde

canım şimdiden otocontrol diye bişey tabiki olmaz..
bunlar ne ki daha...bir ve iki yaş arası en sancılı dönemimiz olucak...
şu anda tabiki dozunda şımartılıcaklar sevgiye ihtiyacları var..
mesela yagmur da da herşeyi aglayark elde etme güdüsü başladı..
cogu kez tabiki aglatmıorum zararlı olmayan herşeyi veriorum eline ki aklı onda kalıp hepten hırcınlaşmasın..dozunda..her sefer de vermiorum..böyle bi denge tutturmaya calışıorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…