- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #87.881
mrb kızlarr geçmiş bayramınızı kutlarımm kızımın dertlerini yazcam die bayram msjı yazmayı unutmuşum kızım babasıyla uyuyor bende biraz uyudum kalktım ew o kadar sessiz ki en ufak bi sese kıpırdanıor bende nefes alıorm sadece:)
hava çok güzell
hasret tatilinizin iyi geçmesine sewindim canım nefes almışsındır biraz. sandıklıda ki yeri anlatsana biraz daha güzelse bende gidebilirim ne kadara kiraladınız bide..
Herkesin bayramı neşeli geçmiştir umarım. (Mesaj sayısı zorunluluğu için bundan iyi yol bulamadım.)
Hayırlı olsun dişiniz.. Bizimkinin de alttan ikisi birlikte çıktı.. Şimdi de ağzının muhtelif yerleri kaşınıyo.. En sevdiği şey de kumandayı kemrmek!!!merhabalar kızlarrrr...geçmiş bayramınız kutlu olsun...herkesler iyidir inşallah...özlüyorum sizleri.....
biz bol bol gezdik bayramda..asyanın dişi de iyice göründü..gülünce çok şirin oluyo..ama daha birtanecik bizimki....hiç yerlere oturmuyo yatmıyo.hep ayakta dikilmek istiyo.koltuk kenarlarından ayrılmıyo bi aşağı bi yukarı çok hoşuna gidiyo....
bu arada ben de hiç beğenmedim sitenin bu yeni halini...
bu arada dün biricik kardeşimin nişanını yaptık.resmen görümce olduuuummmm hehehe....çok güzeldi ve 0 gün sonra askere yolluycaz kardeşciğimi...gelin hanımda bu duruma çok üzülüyo tabi....
bu arada dün biricik kardeşimin nişanını yaptık.resmen görümce olduuuummmm hehehe....çok güzeldi ve 0 gün sonra askere yolluycaz kardeşciğimi...gelin hanımda bu duruma çok üzülüyo tabi....
kızlar şu sitenin yeni halini hiç beğenmedim hiç yazasım gelmiyo ben tatilde bol bol ev yerleştirdim iyi oldu valla ev kendine geldi eve benzedi ata buhafta sakindi üzmedi beni çok şükür ....
Kk da japongulu dıye arat.onun bı tarıfı var.malzemelerı aldım ben baslayacagım.
Buarada yoğun istek üzerine saçlarımı uzatmaya karar verdim :))) ama şimdi bir sorun var benim saçım çok zor uzar çabuk uzatıcak yöntemler bekliyorum sizden.......
Sebnem Kk da japongulu dıye arat.onun bı tarıfı var sac uzatmak ıcın .malzemelerı aldım ben baslayacagım
kızlar şu sitenin yeni halini hiç beğenmedim hiç yazasım gelmiyo ben tatilde bol bol ev yerleştirdim iyi oldu valla ev kendine geldi eve benzedi ata buhafta sakindi üzmedi beni çok şükür ....
buarada yoğun istek üzerine saçlarımı uzatmaya karar verdim :))) ama şimdi bir sorun var benim saçım çok zor uzar çabuk uzatıcak yöntemler bekliyorum sizden.......
Günaydın, iyi haftalar güzel arkadaşlarım,
Geçen günlerden birinde siteye girdim, bayram mesajımı da yazdım hatta, ama silinmiş gitmiş, üzüldüm.
Geçmiş bayramınızı kutlarım, bir kez daha...
Sitenin yeni halini hiç beğenmedim, yazasım gelmiyor, hiç alışmadı gözüm.
Bayram tatilimiz biraz karışık, ama çook güzel geçti. Benim bir türlü iyileşememem, annemin belinin tutulması ve iki gün onun başını beklemem bile 9 gün oğlumla ve kocamla olmanın keyfini bozamadı. Bu arada Aylin'le buluşamadık, hala vicdan azabı çekiyorum
Hepinizi çook özledim, hadi gelin bir an önce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?