2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım akşamdı biz gittiğimizde fazla gezemedim, içinde bayanlar erkekler ayrı kükürtlü hawuz falan war büyük, sauna, çamur banyosu, hamam falanwar ayrı ayrı.. birde özel odalar biz özel odaya girdik içinde 1 oda bir wc birde hawuzlu odasıwar işte minik sıcak su hawuzu hamam işte cery bayıldı sıcak su hawuzuna bnde tabi... geçen.kurbandada.gitmiştik.amaben.5,6aylık.hamiştim.girmemiştim..
ama çokeğlendikkk:)

merhabalar kızlarrrr...geçmiş bayramınız kutlu olsun...herkesler iyidir inşallah...özlüyorum sizleri.....
biz bol bol gezdik bayramda..asyanın dişi de iyice göründü..gülünce çok şirin oluyo..ama daha birtanecik bizimki....hiç yerlere oturmuyo yatmıyo.hep ayakta dikilmek istiyo.koltuk kenarlarından ayrılmıyo bi aşağı bi yukarı çok hoşuna gidiyo....

bu arada ben de hiç beğenmedim sitenin bu yeni halini...

Son düzenleme:
bu arada dün biricik kardeşimin nişanını yaptık.resmen görümce olduuuummmm hehehe....çok güzeldi ve 0 gün sonra askere yolluycaz kardeşciğimi...gelin hanımda bu duruma çok üzülüyo tabi....

Hayırlı olsun dişiniz.. Bizimkinin de alttan ikisi birlikte çıktı.. Şimdi de ağzının muhtelif yerleri kaşınıyo.. En sevdiği şey de kumandayı kemrmek!!!
Peln de hiç durmuyo.. Emeklemeye dair hiç bi belirti yok ama bıraksan koşacak.. Çok hevesli...

bu arada dün biricik kardeşimin nişanını yaptık.resmen görümce olduuuummmm hehehe....çok güzeldi ve 0 gün sonra askere yolluycaz kardeşciğimi...gelin hanımda bu duruma çok üzülüyo tabi....

Gözünüzaydın. İnşallah çabucak gder gelir de düğününü de yaparsınız..
Nereye gidiyo kardeşin belli oldu mu yeri?
Gelininiz ne iş yapıyo?
Ne kadar zamandır beraberlerdi?
Meraklı melahat smilesi yokmu yahuuuuu

Selam kızlar,
Süper bir tatil geçirdim, 2. balayı gibiydi adeta, İklimi götürmemekle ne iyi etmişim, çok özledim elbette ama onu götürsem tatil değil işkenceye gitmiş olacaktım, kızımda benim yokluğumda kimseyi üzmemiş ve bol bol bayram gezmesi yapmış, dün gece geldik evimize ve sabah beni gördüğünde çok şaşırdı İklim, şaşkınlığını attıktan sonra da üstüme atlayıp yüzümü yalamaya ve saçlarımı çekmeye başladı, annem gece-gündüz gözlemlemiş, bizim yokluğumuzda davranışlarında v.s. bir değişiklik olacakmı diye ama olmamış, anneme alışkın olmasının da etkisi var sanırım, birde gezmelere gidince dünya umurunda olmaz benim gezenti kızın... işte böyle arkadaşlar, herşey çok güzeldi anlayacağınız...

Sitenin yeni halini bende hiç beğenmedim bu arada...

kızlar şu sitenin yeni halini hiç beğenmedim hiç yazasım gelmiyo ben tatilde bol bol ev yerleştirdim iyi oldu valla ev kendine geldi eve benzedi ata buhafta sakindi üzmedi beni çok şükür ....

buarada yoğun istek üzerine saçlarımı uzatmaya karar verdim :))) ama şimdi bir sorun var benim saçım çok zor uzar çabuk uzatıcak yöntemler bekliyorum sizden.......

Herkes tatilden dönüyor ne güzel bizde oturduk kös kös ama yazın gidicem bende inşş.
yarın burcu aylin esin gülşan herkes sapır sapır dökülür artık deliler gibi ilerler sayfalar siteyi görüncede şok olcaklar iyi olmuş lem insan bi dk.da olsa uğrar siteye bi tebrik yazar nerdee:)

hayırlı olsun canım.

saçla ilgili tek bildiğim dışardan yapılanların işe yaramadığı....ister uzatmak için olsun ister çıkarmak...
daha çok nasıl beslendiğimizle alakalı diye biliyorum ben...
işin bu kısmını araştırmalı...
sonuçta artık madde aslında....
benim saçlarım çok çabuk uzar ve düzenli olarak kestiririm
ama uzadığı için mi kestiriyorum kestirdiğim için mi uzuyor emin değilim...
ortalama 3 ayda bir kestiriyorum daha doğrusu düzelttiriyorum katlarımı...
geçen yıl hamile kalınca kısacık kestirmiştim doğumdan hemen sonra omuzlarımdan biraz daha aşağıdaydı
yine kestirdim..... şimdi sırtımın ortasına geliyor yine kestirmem lazım...

Son düzenleme:
günaydın canlar hepinize çok çok güzel bir tatilin ardından işteyiz ... bu dokuz gün ( pazartesi yarım gün çalışsamda ynede 9 sayılır ) hem bize hem seline çok çok iyi geldi , selin coştukça bizide coşturdu , eşimlede maşşlah mevlam nazardan saklasın çok çok güzel bir tatil geçirdik , 5 yıldızlı otelde krel dairesinde kalsak bu kadar mutlu olmazdık herhalde kendi krel dairemizdegüzel zaman geçirdik mutluyum ,,, sadece dün akşam oda olmazsa büyü bozulurdu zaten bir tartışma yaşadık dengesizliği tutu illa ama genelde iyyidi bu tatil,,,

Günaydın, iyi haftalar güzel arkadaşlarım,
Geçen günlerden birinde siteye girdim, bayram mesajımı da yazdım hatta, ama silinmiş gitmiş, üzüldüm.
Geçmiş bayramınızı kutlarım, bir kez daha...

Sitenin yeni halini hiç beğenmedim, yazasım gelmiyor, hiç alışmadı gözüm.

Bayram tatilimiz biraz karışık, ama çook güzel geçti. Benim bir türlü iyileşememem, annemin belinin tutulması ve iki gün onun başını beklemem bile 9 gün oğlumla ve kocamla olmanın keyfini bozamadı. Bu arada Aylin'le buluşamadık, hala vicdan azabı çekiyorum

Hepinizi çook özledim, hadi gelin bir an önce :)

Şebnemcim, ben internetten ERC kozmetik diye bir yerden bir serum ve şampuan aldım, hem saçlarım gürleşti hemde çabuk uzuyor, hala kullanıyorum, HC sac bakım diye nette aratırsan bulursun, ben memnun kaldım, tavsiye ederim...

Sisli ve soğuk bir Ankara sabahından sıcacık bir günaydın canım arkadaşlarım..
Hala Antalya nın ve tatilin etksindeyim ben, hepinizi çok özledim, mesajların bir kısmı silinmiş, bende yeniden geçmiş bayramınızı kutlarım, sevgiler..

gunaydın canım benım....
seninde gecmıs byaramın kutlu olsun...
guzel gecmıesıne cok cok sevındım....
bizde izmirdeydik malum... bekledigim kadar kotu gecmedi ama kadın yıne yapacklarını yaptı...
bu arada site cooook kötu olmusss....

Fatma ve Burcu, tatilinizin güzel geçmesine sevindim arkadaşlar, Burcucum şimdi nasılsın, hala hasta mısın yoksa, annene de geçmiş olsun, benim anneminde beli tutuldu, fıtık var zaten belinde, iğne tedavisine başladı hemen, inşallah annelerimiz bir an evvel iyileşir, onlar bizim herşeyimiz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…