2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benden bugünlük bu kadar, herkesi öpüyorum. Eymen beyi sinirlendirmemem gerek, bi kızdı mı tüm geceyi burnumdan getiriyo:18: sayfa açık kalsın arada okurum belki. byby

Sinirlenmez inşallah bu gece Meralcim, sen de kızdığı şeyleri yapma, sert erkek işte, taviz vermiyor.

geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey değildir:26:
Fikrim geldi, topicten ayrılmasın işten ayrılsın nası çözüm zaten çalışmayı sevmiyor

Yazgı verdiğin linkteki d.günü süslerine bayıldım, ben de burdan alırım kesin
bayıldım bu fikrine

Bitirdim geldim, önümüzdeki 40 dk boyunca yalnızca size aitim

Kızlar benden bugünlük bu kadar, herkesi öpüyorum. Eymen beyi sinirlendirmemem gerek, bi kızdı mı tüm geceyi burnumdan getiriyo:18: sayfa açık kalsın arada okurum belki. byby

güle güle merolayn eymen paşaya papatya çayı içirmeye çalış sakinleştirir

İndirim deyince aklıma geldi, Mothercare'de de indirim başlamış, uygun fiyata çok güzel eşofmanlar tişörtler var, ürünlerini sevenlerin bilgisine... Yakınında olmayanlara temin ve gönderim hizmeti verilir

ben bu stres içinde nasıl bir çocuk doğuracaım bilmiyorum, ceryi aratmayan bi canawar olacak sanırım...
annem we melisanın gerginliklerinden bunaldım, sinir hastası oldum yaaa.. hergün onun bitmeyen ödewlerinden gına geldi..
bu öğretmenler ödewleri çocuklara değil velilerine weriyorlar..
bıktım yaa ha karton al ha resim çıkar, ha proje ödewi, ha araştırma ödewi ne bu yaaaaaaaa

İndirim deyince aklıma geldi, Mothercare'de de indirim başlamış, uygun fiyata çok güzel eşofmanlar tişörtler var, ürünlerini sevenlerin bilgisine... Yakınında olmayanlara temin ve gönderim hizmeti verilir

ahh ah

daha öncede dedimya hayatım sana,psikopat olacak o çocuk içerde,çıkınca doktoru doğramasın dikkat et.
bir bırakamadılar yakanı.ayrıca ödevi sana değil melisa ya veriyorlar.yardım başka şey,senin yapman başka şey.

Son düzenleme:

Fazla yorma kendini, daha önünde ödevlerini yapman gereken 2 adet çocuk var, Melisa niye kendi yapmıyor, zor mu bu kadar da sen yapıyon, eğer zorsa öğretmeni ile neden konuşmuyorsunuz, çocuklara yapamayacakları ödevleri neden verirler anlamış değilim..

Zaten performans ödevleri çocukla aile birlikte kaliteli zaman geçirebilsin diye veriliyormuş,yani hakikaten sadece çocuğa değil ödev

bu söylediklerini tek başına yapabilecek yaşta değil mi melisa, o ödevlerle ilgili gerekli bilgilendirme ve açıklama yapılıyor yolgöstericidir veli ödev yapıcı değil

katılıyorum

Zaten performans ödevleri çocukla aile birlikte kaliteli zaman geçirebilsin diye veriliyormuş,yani hakikaten sadece çocuğa değil ödev

bu söylediğin her zaman için geçerli değil performans görevi her gün verilen bir şey değildir

Selini doğduğundan beri şu şarkı ile uyutuyordum ,,, demin televizyonda çıkmış selin kapıya koşmuş ııhh ıhh diyormuş :)) ay canım yawrum yaaa,,,

dur yazayım onun ve tüm kuzucuklar için olsun bu şarkı ,,,

gülüm benim
gülüm benim
derdim aşkım canım benim
ayırmasın mevlam bizi
budur inan tek dileğim ,,
karda açan çiçek gibi
çölde yağan yağmur gibi
ne bir heves
ne bir tutuku
kara sevda benimkisi

BENİM ANNEM

Küçücükken başucumda

Bana ninni söylerdin.

Sabahları uyanınca

Beni okşar severdin...

Benim annem,güzel annem.

Beni al kollarına.

Kucağında okşa beni

Ninniler söyle bana.

Bugün hâlâ kulağımda.

Çınlıyor tatlı sesin.

Güzel annem kalbimin sen

En büyük neşesisin.

Benim yavrum tatlı yavrum.

Gel benim kollarıma.

Kucağımda uzan öyle.

Ninniler söyleyim sana...

Benim annem güzel annem.

Beni al kollarına.

Kucağında okşa beni.

Ninniler söyle bana...

Bende İklime hep bunu söylüyorum, uyurken bunu dinlemeye bayılıyor, ilk defa eşim söylemişti İklime, baktık çok hoşuna gitti devamlı söylemeye başladık...

sealmlar ekspertizden şimdi döndüm
doğum günü demişiz ben çok büyük bişey yapmayı düşünmüyorum eserin kardeşleri annesi bide benim annemler o kadar çünkü hediği büyük yaptım çocuğum hiçbişey anlamadı hatta bunaldı hakbuki onun günü olsun o çok eğlensin istiyorum bu arada fikir olsun ben hedikte davetiye olarak kuzunun siyah beyaz fotoğraflarını bastırdım üzerine nazar boncuğu koydurdum arkasına da galiba dişim çıktı sanırım hedik yapıyoruz mutlaka bekliyoruz zannederim geliyosunuz yazdırdım birde gelenlere boncuktan ve tülden yapılmış lavantalı mıknatıslı yusufçuklar dağıttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…