- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.241
Kızlar benden bugünlük bu kadar, herkesi öpüyorum. Eymen beyi sinirlendirmemem gerek, bi kızdı mı tüm geceyi burnumdan getiriyo:18: sayfa açık kalsın arada okurum belki. byby
geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey değildir:26:kızlar bu arada benim topuğum hala çok ağrıyo basamıyorum üzerine offf offff yine doktor yolu gözüküyo nerden çıktı şimdi bu(
ağrı kesici içince geçiyo sonra yine başlıyo off yaa bu galiba çogu kişinin dediği gibi topuk dikeni galiba(
Fikrim geldi, topicten ayrılmasın işten ayrılsın nası çözüm zaten çalışmayı sevmiyor
Yazgı verdiğin linkteki d.günü süslerine bayıldım, ben de burdan alırım kesin
Bitirdim geldim, önümüzdeki 40 dk boyunca yalnızca size aitim
Kızlar benden bugünlük bu kadar, herkesi öpüyorum. Eymen beyi sinirlendirmemem gerek, bi kızdı mı tüm geceyi burnumdan getiriyo:18: sayfa açık kalsın arada okurum belki. byby
İndirim deyince aklıma geldi, Mothercare'de de indirim başlamış, uygun fiyata çok güzel eşofmanlar tişörtler var, ürünlerini sevenlerin bilgisine... Yakınında olmayanlara temin ve gönderim hizmeti verilir
ben bu stres içinde nasıl bir çocuk doğuracaım bilmiyorum, ceryi aratmayan bi canawar olacak sanırım...
annem we melisanın gerginliklerinden bunaldım, sinir hastası oldum yaaa.. hergün onun bitmeyen ödewlerinden gına geldi..
bu öğretmenler ödewleri çocuklara değil velilerine weriyorlar..
bıktım yaa ha karton al ha resim çıkar, ha proje ödewi, ha araştırma ödewi ne bu yaaaaaaaa
ben bu stres içinde nasıl bir çocuk doğuracaım bilmiyorum, ceryi aratmayan bi canawar olacak sanırım...
annem we melisanın gerginliklerinden bunaldım, sinir hastası oldum yaaa.. hergün onun bitmeyen ödewlerinden gına geldi..
bıktım yaa ha karton al ha resim çıkar, ha proje ödewi, ha araştırma ödewi ne bu yaaaaaaaa
Öpüyorum, gidiyorum...
ahh ah
daha öncede dedimya hayatım sana,psikopat olacak o çocuk içerde,çıkınca doktoru doğramasın dikkat et.
bir bırakamadılar yakanı.ayrıca ödevi sana değil melisa ya veriyorlar.yardım başka şey,senin yapman başka şey.
Zaten performans ödevleri çocukla aile birlikte kaliteli zaman geçirebilsin diye veriliyormuş,yani hakikaten sadece çocuğa değil ödev
Selini doğduğundan beri şu şarkı ile uyutuyordum ,,, demin televizyonda çıkmış selin kapıya koşmuş ııhh ıhh diyormuş :)) ay canım yawrum yaaa,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?