2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğum günü dediniz yaralarımı açtınız, ben bu iğrenç yerde olduğum müddetçe hiç bişey yapamayacağım maalesef
taşınma işiimizde bahara kaldığına göre kendi aramızda bir pastayla yetineceğiz yada aşağıda cafede bir doğum günü organizasyonu düşünebilirim aslında

yok kardeşim ne yardımı ya annem ya ben yapıyoruztüm sınıf böyle herkesin ablası annesi babası yapıyor ödewleri öyle acaip şeyler istyolar ki..
öğretmenleri lanetliyorum her ödew önüme geldiğinde
ya yıllardır böyle yasemincim(( sıkılıyorum tersliyorum bağırıyorum bu defa bnde üzülüyorum annemde laf söylemeye buraya bir daha gelmemek gibi imalarda bulunuyo hemen.. ama ben hergün ödew yapmaktan bıktım((((
Zaten performans ödevleri çocukla aile birlikte kaliteli zaman geçirebilsin diye veriliyormuş,yani hakikaten sadece çocuğa değil ödev
ya hangi kaliteli zaman hergün kaliteli zamanmı olur yaa! bu anne babanın başka işi, çocuğu, ne bişlim yani başka bişileri war..
bu ne böyle..
ingilizce performans
sosyal bilgiler performans
türkçe performans
resim yap
boş gün yok ya bi günde werin deftreden kitaptan bişey oturup soru çözsünlerbişey yapsınlar canımdan bezdim walla
bu halimle bide onun stresini çekiyorum hergün
annem benim çocuğuma we ewime bakıyosa bnde onun ödewlerini yapmak zorundaymışım..
kitap görmekten kusasım geliyo.. cerene we ulaşa bu nefretle nasıl werimli olacağım onu düşünüyorum üzülerek
yok bebeğim ya demekki değil işte saatlerce uğraşıyo yanlış yapıyo yamuk yumuk yapıyo kötü not alıyo.. şimdiki neyse büyüdü diosun 3,4,5. sınıflarda werdikleri ödewleri bu çocukların yapmaları mümkün değil!!!!!
kız walla hergün ayrı dersten proje performans bişeyler gelio işte..
ya yazar hayatı araştırıp resimlerini, eserlerini bulup kartonlara yapıştırıyoruz, ya acaip konulu resimler yapıyoruz
ya ingilizceden 7göbek soy ağacı, haywanlar alemi, ingilizce takwim ulup çözüp yapıyoruz
ya sosyal bilgilerden tarım ürünleri
iklimler
eski uygarlıllararaştır bul kitap haline getir..
bıktım kartonlardan ondan bundan..
çok nadir görüyorum kitaptan defterden ödew

güzelim sen en fazla bilgiye ulaşmasına yardım etmelisin kesme yırtma yapıştırma işlerini onun yapması gerekiyor sizin yaptığınız onun öğrenmesini değil iyi not almasını sağlıyor bu da doğru değil yarın sbs var diğer sınavlar var yerine sınava siz giremeyeceğinize göre bunlardan edineceği kazanımları farkında olmadan engellemeyin varsın çirkin olsun hata yaparak yapmamayı öğrenmesi gerekiyor. doğrusu bu

Geçimş olsun Şebnem. Bence de zaman geçirmeden bi dr a görün..

ah işte sbs de öss de bu yapıştırma soy ağaçları cartlar curtlar çıkmayacak.. sistem yanlış zaten! bu kadar olmaz ki yaa ayda 1 werirsin anlarım ben bu ne ya her hafta her hafta..
ben zaten yapma taraftarı değilim karşı çıktığımda annemin sawunma mekanizmasına çarpıyorum.. 'ewdeolsak bizhemen yapıyoruz burda sana yalwarıyoruz'.. kahretsin ki elim mahkum yoks hiç anne kardeş tanimicam gidin 3,4 ay görüşmeyelim dicem..
çok bunalttılar beni bildiğiniz gibi değil.. en güzeli ne kadar uzak o kadar iyi...

Son düzenleme:
İndirim deyince aklıma geldi, Mothercare'de de indirim başlamış, uygun fiyata çok güzel eşofmanlar tişörtler var, ürünlerini sevenlerin bilgisine... Yakınında olmayanlara temin ve gönderim hizmeti verilir

MOTHERCAREEEEE!!!! Komik ama kaç kere rüyalarıma girdi. Bilimum alışveriş merkezlerinde hep mothercare ararım rüyalarımda. Çok alışveriş canavarı gördüm kendimi!!

kusura bakma canım yeni girdim siteye 1800 e aldım taksitle ve süper değer canım değer sadece süpürge değil halı, yatak koltuk temizleyip yıkıyo yaaa süperr keşkee dahaa önce alsaymışımm dedimm kaçırmayın derimm..
elife doğduğundan beri bunu söylyüyorumm bayılıyo sakinleşiyoo gülüyoo
süpermişşş yaaaa

ben 2 kutlama yapacağım biri benim okulda rehabilitasyon merkezi olduğu için orda parti yapıp bir sürü çocuk eğlenecek palyaço ve sihirbaz ayarlayacağım çocuklar eğlenecekk onları gülümsetmek süper olacakk 2. kutlama ablamızın evinde olur benimki küçük. hatıra olarak elifin resmi olan kokulu sabunlar düşünüyorum magnetler olabilir, kartpostallar olabilirr hıı bi topik açalım yaaa

Ben anı defteri, kapı süsü, şekerler, magnetler vs vs bi çoğunu Pelin'in doğumunda yaptığım için hevesim geçmiş olacak ki planlarınızı okuyunca bi ağırlık çöktü omuzlarıma...Sanırsam çekirdek ailemizin bi arada olması (çat kapı kayınvalidemlerin gelmemesi yani) benim için en güzel doğumgünü olcak...

ben artık yetişemiorm bu cadılara allah muhabbetlerini artırsın ne dielim aradada biz gireriz böle.
dün pançodan ayakkabı aldım kızıma sürekli yürümek istiyor avm lerde sokaklarda fln. adidastan ilk adım ayakkabı almıştım ama onun altı ince yürürken üşür die başka aldık mecburen. ayakkabı dünyasında flo'da bücürükte kanz'da istediğim gibi ulamadım çok sertler sokamadım ayaana resmen bileğini acıttım cocugumun bazısıda deri diiller son umut pançoya girmiştim orda süper bi tane buldum yarı yumuşak taban ve topuk kısmı ayakkabı altı gibi ara kısmı boş. yani ayaanı iyi kıvırabilsin die. tamamen deri doktor tavsiyeliymiş tam ortopedik kıpkırmızı süper bişi 55 e aldım içime oturdu ama kızım çok kolay giydi çokda sewdi mağazada bi yürütelim dedim rahatmı die ayaklarıas bakcam die yürümedi.:)
bide nuktan cam biberon aldım bebedor almıştım onun içine hava doldu ememedik babama nuk agız sipariş etmiştim biberonda satmışlar dedesinin zaafını görüp. içine hava dolmuo rahat rahat içioruz.
bunları nie yazdım ayakkabı arayanlara yarıdmcı oluyum die yanlış anlaşılmıodur umarım
biberon kullanlarda lütfen cam alsınlar ya hem sağlıklı hem tertemiz oluo ben naylonlardaki kokuyla baş edemedim ne kadar kaynatsamda. en iyisi cam ohh yıkıorum gıcır gıcır oluo.
şimdilik bu kadar görüşüzzzzzz

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR BİZ ANA OGUL HASTAYIZ(
ben kendi hastalıgımı unutum bogazım agrıyo birde regli oldum iyice enalaştım.
neyse beni geçtim yagız gün gece sabaha kadar ateş içindeydi.gece araştırmaya götürdüm.
50 kişi var bana diyoki en sona geç ya çocugun ateşi var diyorum olsun diyo. bende
böyle hastanenin iptal et ben muayene ettirmiyecem dedim eve getirdik.
banyo yaptırdım 2 dea soguk suyla hep şok yaptık ama düşüyo 2 saa sonra geriye çıkıyo.
sabah dr götürdüm tahlil yaptırdık kanında mikrop çıktı tahlil sonucunu beklerken yine ateşi çıktı 39 a
dr böyle eve gönderemem serum takalım dedi.birde ateş düşürücü igne yaptılar.çocugum çok agladı
bende onunla birlikte birde tek başınayıım teleonum yok ordaki birisinden rica ettim eşimi aradım
geldi 3 saat sürdü serum ama yagız çok dagıttı kendini elini kartonla felan sabitlediler ama mümkün deil durmadı.çok şükür bitirdik.serumu ama 5 tane igne verdi+dolven+calpol+muculator birde burun damlası.bunları kulanıcaz.eve geldim tabi iyice doluydum aglayarak boşaldım sofra başındaşimdi biraz sakinim oglumda uyuyo.
geçmişe bakamıyacam hasta olan bebek yoktur umarım varsa çok geçmiş olsun.
hepinizi öpüyorum

ay cnm yaa çok geşmiş olsun yawrum nası yorulmuştur keşke kalmasaydınız hastanede ewde bi gece daha geçirseydiniz bizimde öyle oldu dr hemen hastaneye alalım dedi eşim almadı ertesi günü bekleyelim dedi çok mafolur dedi ewde bekledik ertesi gün düştü ama baya sürdü sizin inş çözüm olur. en hareketli zamanı serumla çok zorlamıştır senide kendinide.sende üzülme canım bi güzel uyusun dinlensin sabaha unutur o. ağlayıp boşalmışsan iyi olmuştur. bebek bunlar hepsi olacak. sağlık hastalığı devalı hastalık olsunlar. sende uyu dinlen görüşürüzz

teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bir haberimiz var ...................

ata bugün yürümeye başladı 10 adım falan atıyo :)))

alkış alkış alkış

öpücük atan kızım uyandı cengiz birazdan seslenir hasreeeet die hepinize iyi akşamlar...

bende uykusuz kaldığım günler anneme koşarım o bakar emirhanıma ben akşama kadar uyurum oda olmasa halim harap :)
slm anneleri ve sıpaları he hoşuma gitti :)
Ben Şubat 2010 annelerinde benimle aynı yaşta olan ve oğlu olan bir Çorlulu bulduuuum
hayırlı olsun sevindim acilen buluşma ayarla hemen kendine :)
gece benim emirhanımda uyumadı çok geçmiş olsun önemli değilmişya o kadar takma
benimkide gece uyumadı diye sabahta kalkmak istemedi arkDAŞA kahvaltıya gidicektik normal zaman olsa canıma minnet zorla uyandırdım afacanı :)
günaydın canlarım anneler
ve ayrıca kocalara ölüüüüüümmmmmm
AYLİN bende istiyorum hatayda anne bende bakıcamheveslendim heycanlandım:92:

babam gitti Melike'de bende çok alışmıştık iki günde:S benim ömrüm kavuşmak ve ayrılmakla geçecek sanırım(
allah kavuştursun tatlım
merhaba herkese ben 2010 şubat annesiyim daha doğrusu şubat derken ocakta doğum yaptım çokoprensimle özelden yazıştık sizede söylemiş nasılsınız
slm hoşgeldin bende çok yeniyim henüz buğün bütün gün ev gezmesi yaptk akşama kadar az önce geldik çok iyiyim ama uykusuzum birazdan yatmayı düşünüyorum benim afacan uyanmazsa
O kadar çok çalıştım ki karnım acıktı, yemeğe gidiyorum, öğleden sonafira full enerji ile burdayım :)))
afiyet olsun
bende ilk adım ayakkabısı aldım ama benimkide çok sert ve ağıröyle oluyormuş dedi satıcı arkadaş bende yumuşak olsun istiyordum rahat hareket etsin diye ama ayağını kavrasın diye sert ve bileklerine kadar olması gerekiyormuş 60 a aldım bende benimkide deri bende ilk doğduğundan beri hemde hijyen için cam kullanıyorum

çok geçmiş olsun bu aralar kimi duysam hasta zaten salgın gibi dikkat etmek insanlarla fazla temastan kaçınılmalı

mrb kızlar nasılsınızgündüz gezmede olduğumuzdan yoktum ama gecede kimsecikleryok herhalde

gece benim emirhanımda uyumadı sabahta 10.30 daha uyanıcak arkadaşa kahvaltıya gidicek olmasam benimde canıma minnet ama çocuk tık sesine uyanırdı gürültüler yapıyorum sesleniyorum mıncıklıyorum yok anam ıhhh mıhhhh diyor tekrar uykuya dalıyor aaaaaaaa dedim geç kaldık zaten kalk hadi yeter bende seni uyutmıcam şimdi dedim bak nasıl oluyormuş sende beni böyle uyandırıyon dedim ne kadar anladı artık bilmem
şimdi de erkenden uyudu yoruldu herhalde gezmekten çünkü her gittimiz evde bebek vardı ondan büyük abileri vardı onlarla boğuştu oynadı yoruldu herhalde erkenden uyudu sabahta erkenden uyanır artık
neyse iyi geceler herkese bende kaçtım kimsecikler yok anam herkes uyudu herhalde

altıntı yapmayı unutmuşum yaa. benimkide öle bi yere gitceem zaman asla uyanmaz hergün gidiyim derim bende:) benim ayakkabıda bileğine kadar bildiğin ayakkabı gibi ama tabanı ikiye bölük. zor giyilmiyorsa problem yok. bileğini acıtmasında...
günaydınnnnnnnnnnn yarm saate kafaltımızı yapcaz bi action bi gelişme yok.kızımda bende iyiyiz şükür. bugün aklıma, ben 4 çocuk istiyorum ya inş.) aralarında 3 sene olursa 12 sene fln edio e 39 oluo e bide birer sene hamilelik desek. olmuo yaa:)) bişiler düşünmem lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…