- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.261
yok kardeşim ne yardımı ya annem ya ben yapıyoruztüm sınıf böyle herkesin ablası annesi babası yapıyor ödewleri öyle acaip şeyler istyolar ki..ahh ah
daha öncede dedimya hayatım sana,psikopat olacak o çocuk içerde,çıkınca doktoru doğramasın dikkat et.
bir bırakamadılar yakanı.ayrıca ödevi sana değil melisa ya veriyorlar.yardım başka şey,senin yapman başka şey.
öğretmenleri lanetliyorum her ödew önüme geldiğindeFazla yorma kendini, daha önünde ödevlerini yapman gereken 2 adet çocuk var, Melisa niye kendi yapmıyor, zor mu bu kadar da sen yapıyon, eğer zorsa öğretmeni ile neden konuşmuyorsunuz, çocuklara yapamayacakları ödevleri neden verirler anlamış değilim..
ya hangi kaliteli zaman hergün kaliteli zamanmı olur yaa! bu anne babanın başka işi, çocuğu, ne bişlim yani başka bişileri war..Zaten performans ödevleri çocukla aile birlikte kaliteli zaman geçirebilsin diye veriliyormuş,yani hakikaten sadece çocuğa değil ödev
yok bebeğim ya demekki değil işte saatlerce uğraşıyo yanlış yapıyo yamuk yumuk yapıyo kötü not alıyo.. şimdiki neyse büyüdü diosun 3,4,5. sınıflarda werdikleri ödewleri bu çocukların yapmaları mümkün değil!!!!!bu söylediklerini tek başına yapabilecek yaşta değil mi melisa, o ödevlerle ilgili gerekli bilgilendirme ve açıklama yapılıyor yolgöstericidir veli ödev yapıcı değil
katılıyorum
bu söylediğin her zaman için geçerli değil performans görevi her gün verilen bir şey değildir
yok bebeğim ya demekki değil işte saatlerce uğraşıyo yanlış yapıyo yamuk yumuk yapıyo kötü not alıyo.. şimdiki neyse büyüdü diosun 3,4,5. sınıflarda werdikleri ödewleri bu çocukların yapmaları mümkün değil!!!!!
kız walla hergün ayrı dersten proje performans bişeyler gelio işte..
ya yazar hayatı araştırıp resimlerini, eserlerini bulup kartonlara yapıştırıyoruz, ya acaip konulu resimler yapıyoruz
ya ingilizceden 7göbek soy ağacı, haywanlar alemi, ingilizce takwim ulup çözüp yapıyoruz
ya sosyal bilgilerden tarım ürünleri
iklimler
eski uygarlıllararaştır bul kitap haline getir..
bıktım kartonlardan ondan bundan..
çok nadir görüyorum kitaptan defterden ödew
kızlar bu arada benim topuğum hala çok ağrıyo basamıyorum üzerine offf offff yine doktor yolu gözüküyo nerden çıktı şimdi bu(
ağrı kesici içince geçiyo sonra yine başlıyo off yaa bu galiba çogu kişinin dediği gibi topuk dikeni galiba(
ah işte sbs de öss de bu yapıştırma soy ağaçları cartlar curtlar çıkmayacak.. sistem yanlış zaten! bu kadar olmaz ki yaa ayda 1 werirsin anlarım ben bu ne ya her hafta her hafta..güzelim sen en fazla bilgiye ulaşmasına yardım etmelisin kesme yırtma yapıştırma işlerini onun yapması gerekiyor sizin yaptığınız onun öğrenmesini değil iyi not almasını sağlıyor bu da doğru değil yarın sbs var diğer sınavlar var yerine sınava siz giremeyeceğinize göre bunlardan edineceği kazanımları farkında olmadan engellemeyin varsın çirkin olsun hata yaparak yapmamayı öğrenmesi gerekiyor. doğrusu bu
İndirim deyince aklıma geldi, Mothercare'de de indirim başlamış, uygun fiyata çok güzel eşofmanlar tişörtler var, ürünlerini sevenlerin bilgisine... Yakınında olmayanlara temin ve gönderim hizmeti verilir
kusura bakma canım yeni girdim siteye 1800 e aldım taksitle ve süper değer canım değer sadece süpürge değil halı, yatak koltuk temizleyip yıkıyo yaaa süperr keşkee dahaa önce alsaymışımm dedimm kaçırmayın derimm..Günaydııın
Ev yemekleri daha katı olduğundan ve daha fazla çiğnemesi gerektiğinden 2-3 kaşık yiyip sıkılıyor ama çorbanın içine ekmek doğruyorum onu da yutması kolay oluyor o yüzden 1 kaseyi bitiriyor,bu sebeple tercihim çorbadan yana oluyor, bulgur çorbası ne ki? bi de paça çorbası nasıl yapılıyor ben hiç yapmadım :26:
Sümeyra kaça aldın?bizim bi arkadaş sıkı pazarlıkla 1750 ye kadar düşürmüş, o da çok memnun bana da muhakkak al dedi ama o kadar para bir süpürgeye nasıl verilir diye düşünüyorum hala :26:
elife doğduğundan beri bunu söylyüyorumm bayılıyo sakinleşiyoo gülüyooBENİM ANNEM
Küçücükken başucumda
Bana ninni söylerdin.
Sabahları uyanınca
Beni okşar severdin...
Benim annem,güzel annem.
Beni al kollarına.
Kucağında okşa beni
Ninniler söyle bana.
Bugün hâlâ kulağımda.
Çınlıyor tatlı sesin.
Güzel annem kalbimin sen
En büyük neşesisin.
Benim yavrum tatlı yavrum.
Gel benim kollarıma.
Kucağımda uzan öyle.
Ninniler söyleyim sana...
Benim annem güzel annem.
Beni al kollarına.
Kucağında okşa beni.
Ninniler söyle bana...
Bende İklime hep bunu söylüyorum, uyurken bunu dinlemeye bayılıyor, ilk defa eşim söylemişti İklime, baktık çok hoşuna gitti devamlı söylemeye başladık...
süpermişşş yaaaaKızlar ben evde küçük şirin bir sandık yaptım, İklime hatıra olarak saklamak istediğim şeyleri onun içinde biriktiriyorum.
Bebiklerinizin doğduğu güne ait bir gazete alıp onu da saklayın, ben gazete de biriktirecem her yıl..
Aylincim, kapı süsü olarak benim de aklımda olan şeyler var ama dış kapıya asarsam öyle birşey, komşularımda gelir, gören gelir yani, o zaman ev çok kalabalık olur, ailenin dışında kimseyi istemediğim için o fikirden vazgeçtim..
1 temalı tabak-çanak almayacam ben sadece peçete hoşuma gitti ama duvarlara yazılar ve süsler kesin asarım..
Yazgı, bende birçok malzmeeyi o siteden alacam sanırsam, aynı yere bakmışız..
yasemin pastamız ve süslemelrimiz aynı olacak.tabisi şıklığımız,süsümüzde öyle.bunları seçmiştim zaten.
ama anı defteri fikrini çalıyorum.
bende Alp in doğduğu günkü ve 1.yaşındaki halini bir kartpostal yaptırıp üstüne hoş bir yazı yazacağım,gelenlere dağıtacağım.Allah nasip ederse tabi.birde küçük doğumgünü çerçeveleri var,onlardan alıp dağıtacağım.ben belki evde yapmayabilirim.benim ev 15-20 kişiyi zor alır çünkü.
sana gelen dertler benim,
mutluluk senin olsun..
hobaaaaaaaaa:111::89:
MOTHERCAREEEEE!!!! Komik ama kaç kere rüyalarıma girdi. Bilimum alışveriş merkezlerinde hep mothercare ararım rüyalarımda. Çok alışveriş canavarı gördüm kendimi!!
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR BİZ ANA OGUL HASTAYIZ(
ben kendi hastalıgımı unutum bogazım agrıyo birde regli oldum iyice enalaştım.
neyse beni geçtim yagız gün gece sabaha kadar ateş içindeydi.gece araştırmaya götürdüm.
50 kişi var bana diyoki en sona geç ya çocugun ateşi var diyorum olsun diyo. bende
böyle hastanenin iptal et ben muayene ettirmiyecem dedim eve getirdik.
banyo yaptırdım 2 dea soguk suyla hep şok yaptık ama düşüyo 2 saa sonra geriye çıkıyo.
sabah dr götürdüm tahlil yaptırdık kanında mikrop çıktı tahlil sonucunu beklerken yine ateşi çıktı 39 a
dr böyle eve gönderemem serum takalım dedi.birde ateş düşürücü igne yaptılar.çocugum çok agladı
bende onunla birlikte birde tek başınayıım teleonum yok ordaki birisinden rica ettim eşimi aradım
geldi 3 saat sürdü serum ama yagız çok dagıttı kendini elini kartonla felan sabitlediler ama mümkün deil durmadı.çok şükür bitirdik.serumu ama 5 tane igne verdi+dolven+calpol+muculator birde burun damlası.bunları kulanıcaz.eve geldim tabi iyice doluydum aglayarak boşaldım sofra başındaşimdi biraz sakinim oglumda uyuyo.
geçmişe bakamıyacam hasta olan bebek yoktur umarım varsa çok geçmiş olsun.
hepinizi öpüyorum
teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bir haberimiz var ...................
ata bugün yürümeye başladı 10 adım falan atıyo :)))
alkış alkış alkış
öpücük atan kızım uyandı cengiz birazdan seslenir hasreeeet die hepinize iyi akşamlar...
He He HE evettt, herseyi biliorummmBiraz önce seyma yeni gelen arkadasa (bu arada hos geldin hanife) ne güzel bir sürü soru sordun, diger arkadaslar sormamıstı yazmamıstı bu kadar demis de ne sorayım anacım biliomki ben herseyi Saka bir yana, pişmanım keske daha önce taa hamileyken yazmya baslasaymısım
bende uykusuz kaldığım günler anneme koşarım o bakar emirhanıma ben akşama kadar uyurum oda olmasa halim harap :)Günaydın Arkadaşlar;
Ben bugün uykumu aldım ve bomba gibiyim, annecim sağolsun, beni uyutup sabaha kadar İklim le uğraştı, ayrıca bizim evde bir adet bunak bir dede var biliyorsunuz, o da bu aralar sapıtmaya başladı, ev tımarhane gibi :))) Zavallı annemin hakkını nasıl ödeyecez dedemle ben bilmem..
Bugün çok işim var, 2 gündür burada size laf yetiştirecem diye işler biirkti, bugün onlarla ilgileneyim biraz, sayfa açık olacak elbette arada yazarım, öpüyorum hepinizi..
slm anneleri ve sıpaları he hoşuma gitti :)günaydınLARRRRRRRRRR anneleri ve sıpalarııııııı
kafaltı yapcaz birazdan bi bakim dedim.
gülşancım öle düşünme ordaki insanlar için orda olduğunu değilde devletimin toprağı için orda olduğunu düşün devletinin saana ihtiyacı olduğunu düşün. iyi gelirmertede çok geçmiş olsun balgam atmaya çalışırken sırtına avcının içini hafif dışa doğru cıkar parmaklarını birleştir düz yumruk gibi yani sırtına hafif vur atmasına yardımcı olur. tıkandığı zaman elin nemliyken azcık sil yüzünü o ferahlatır. kuzucum yaa ayva ve ıhlamur kaynat içir. geçmiş olsun tekrar bu arada dolabın yenilerdense bozulmamıştır canım 24 saat garanti weriolar şimdi.
aylin dün ne çorba yaptın milleti seferber ettin:)
burcu tebrik ederim canım barış imzalamışsın:) umarım bidaa olmaz. oh iyi yapmışsınız iyi gelio insana gezmek. önceden şu avmler yokken napardık merak ediorm:)
başka başkaaa
ayy bugün ayfer doktora gitcek dimi. gelip kızlarr yapamadım aldırmadık geri geldik die yazmasını ne kadar isterdim kocasını ben bile affetmicem değilim ki ayfer naapsın.
yasemin kolay gelsin sana .
şimdilik bu kadar ben gider görüşürüzzz....
hayırlı olsun sevindim acilen buluşma ayarla hemen kendine :)Ben Şubat 2010 annelerinde benimle aynı yaşta olan ve oğlu olan bir Çorlulu bulduuuum
gece benim emirhanımda uyumadı çok geçmiş olsun önemli değilmişya o kadar takmagünaydın ,,,
ama bana değil selin dün gece canıma okudu uyumadı uyutmadı ,,,
birde akşam eşim selinle oynarken sol memebaşında boncuk tanesi gibi bişey hissetmiş bi baktık ki hakakten öyle bişi var hemen doktorunu aradık korkmayın önemli bişi değil cuma günü geldiğinde ultrasonlada bakarız dedi ama tabi içimiz rahat etmedi medicalpark a götürdük acilde çocuk doktoru baktı bunda korkulacak bişey yok takip edin zamanla geçer hiç önemli değil dedi eve döndüktabi teleşımızı anlatmaya cümle yetmez :)
benimkide gece uyumadı diye sabahta kalkmak istemedi arkDAŞA kahvaltıya gidicektik normal zaman olsa canıma minnet zorla uyandırdım afacanı :)Günaydın canlar,
Ben yine uykusuzum yaa, bomba gibi başlayacağım sabahlar çok uzak gibi
Eymen herzamankine göre erken kalktı, şimdi de mızmızlanıyo,, GÜLŞAN geçmiş olsun cnm inşallah çabuk atlatır
AYLİN sevindim walla senin için, o kadar istiyodun, inşallah kafa dengi olur.ç ama bizi bırakıp ta şubat annelerine de takılmayasın ha
günaydın canlarım anneler
ve ayrıca kocalara ölüüüüüümmmmmm
AYLİN bende istiyorum hatayda anne bende bakıcamheveslendim heycanlandım:92:
allah kavuştursun tatlımbabam gitti Melike'de bende çok alışmıştık iki günde:S benim ömrüm kavuşmak ve ayrılmakla geçecek sanırım(
slm hoşgeldin bende çok yeniyim henüz buğün bütün gün ev gezmesi yaptk akşama kadar az önce geldik çok iyiyim ama uykusuzum birazdan yatmayı düşünüyorum benim afacan uyanmazsamerhaba herkese ben 2010 şubat annesiyim daha doğrusu şubat derken ocakta doğum yaptım çokoprensimle özelden yazıştık sizede söylemiş nasılsınız
afiyet olsunO kadar çok çalıştım ki karnım acıktı, yemeğe gidiyorum, öğleden sonafira full enerji ile burdayım :)))
bende ilk adım ayakkabısı aldım ama benimkide çok sert ve ağıröyle oluyormuş dedi satıcı arkadaş bende yumuşak olsun istiyordum rahat hareket etsin diye ama ayağını kavrasın diye sert ve bileklerine kadar olması gerekiyormuş 60 a aldım bende benimkide deri bende ilk doğduğundan beri hemde hijyen için cam kullanıyorumben artık yetişemiorm bu cadılara allah muhabbetlerini artırsın ne dielim aradada biz gireriz böle.
dün pançodan ayakkabı aldım kızıma sürekli yürümek istiyor avm lerde sokaklarda fln. adidastan ilk adım ayakkabı almıştım ama onun altı ince yürürken üşür die başka aldık mecburen. ayakkabı dünyasında flo'da bücürükte kanz'da istediğim gibi ulamadım çok sertler sokamadım ayaana resmen bileğini acıttım cocugumun bazısıda deri diiller son umut pançoya girmiştim orda süper bi tane buldum yarı yumuşak taban ve topuk kısmı ayakkabı altı gibi ara kısmı boş. yani ayaanı iyi kıvırabilsin die. tamamen deri doktor tavsiyeliymiş tam ortopedik kıpkırmızı süper bişi 55 e aldım içime oturdu ama kızım çok kolay giydi çokda sewdi mağazada bi yürütelim dedim rahatmı die ayaklarıas bakcam die yürümedi.:)
bide nuktan cam biberon aldım bebedor almıştım onun içine hava doldu ememedik babama nuk agız sipariş etmiştim biberonda satmışlar dedesinin zaafını görüp. içine hava dolmuo rahat rahat içioruz.
bunları nie yazdım ayakkabı arayanlara yarıdmcı oluyum die yanlış anlaşılmıodur umarım
biberon kullanlarda lütfen cam alsınlar ya hem sağlıklı hem tertemiz oluo ben naylonlardaki kokuyla baş edemedim ne kadar kaynatsamda. en iyisi cam ohh yıkıorum gıcır gıcır oluo.
şimdilik bu kadar görüşüzzzzzz
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR BİZ ANA OGUL HASTAYIZ(
ben kendi hastalıgımı unutum bogazım agrıyo birde regli oldum iyice enalaştım.
neyse beni geçtim yagız gün gece sabaha kadar ateş içindeydi.gece araştırmaya götürdüm.
50 kişi var bana diyoki en sona geç ya çocugun ateşi var diyorum olsun diyo. bende
böyle hastanenin iptal et ben muayene ettirmiyecem dedim eve getirdik.
banyo yaptırdım 2 dea soguk suyla hep şok yaptık ama düşüyo 2 saa sonra geriye çıkıyo.
sabah dr götürdüm tahlil yaptırdık kanında mikrop çıktı tahlil sonucunu beklerken yine ateşi çıktı 39 a
dr böyle eve gönderemem serum takalım dedi.birde ateş düşürücü igne yaptılar.çocugum çok agladı
bende onunla birlikte birde tek başınayıım teleonum yok ordaki birisinden rica ettim eşimi aradım
geldi 3 saat sürdü serum ama yagız çok dagıttı kendini elini kartonla felan sabitlediler ama mümkün deil durmadı.çok şükür bitirdik.serumu ama 5 tane igne verdi+dolven+calpol+muculator birde burun damlası.bunları kulanıcaz.eve geldim tabi iyice doluydum aglayarak boşaldım sofra başındaşimdi biraz sakinim oglumda uyuyo.
geçmişe bakamıyacam hasta olan bebek yoktur umarım varsa çok geçmiş olsun.
hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?