2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
biraz işim var onları halledeyim döncem size

çok geçmiş olsun canım
merve hayırdır sabahçısın bugün açılışı sen yapmışsın hadi kahvaltınızı yapın gelin bekliyoz

Çok geçmiş olsun canım, Yağız için üzüldüm, umarım bir an evvel toparlanırsınız, haliyle sende gerilmiş ve dolmuşsun, geçecek hepsi, sıkma canını, dualarım sizinle olacak, çok öptüm..

4 çocukmu nası bakacan okadar çocuğa ay:26: iki taneyi düşündükçe gözüm korkuyo benim

Günaydın;
Merve bugün erkencisin, açılışı da yapmışsın, kıskandın dimi sabah tayfasının erkenden gelip açılışı yapmalarını :))))

Bende bir çay alıp geleyim, bugünde işlerim yoğun ama yine buraya bakmaktan bişey yapamayacam sanırım :))))

ewet erkenciyim kıskandım wala cık cık kızım hep erken kalkarda kahvaltıdan sonra bakardım bu sefer önce bakim açılışı yapim dedim. al gel çayını yasemincim. gülşan sanada kolay gelsin kafaltımız masada bizde gidelim. gülşan bişi olmaz allaan izniyle bvüyür giderler yaa caymazsam ikinciden sonra tabi:) kalabalık bicir bicir ayy melikeden 3 tane daa olsa fena mı yaniP

Aldım çayımı Mervecim, ama hala uyuyorum yaa, İklim gece yine felaketti, kabusum oldu bu çocuk artık...

Ayfercim, nasılsın, gelişmelerden ne haber, sesin soluğun çıkmıyor, dün doktora gittiniz mi..?

Günaydın, güzel cumalar arkadaşlarım,

Bilgisayarım açılmadı sabah, biraz geç kaldım, kusura bakmayın...

Nimetcim, çok geçmiş olsun Yağız'a da sana da. Çok hırpalanmış kuzucuk, kıyamam , Allah şifa versin. Haklı olarak çok bunalmışsın, iyi olmuş ağlaman, hafiflemişsindir biraz. Yalnız da arkadaşım yaa, Allah kolaylık versin, yapabileceğimiz bişey olursa haberdar et bizi de, atlar geliriz, tek başına zor bu işler...

melikede 3 kere kalktı ama 3 size göre az oluo dimi:) gerçi ben memnumun emişiyoz uyuoz sonra. size katılmayı siterdim ama kızlar sabah tayfaları yani:) toplanmayı bekleyen bir kahvaltı masası we mutfak e yatak odası haliyle. boşalmayı bekleyen bi makine derken bi ton işim war ben onları yaparken kızında uykusu gelir sonra gelebilirim inşş. görüşürüzzz

Biz burdayız Mervecim, ilşlerini bitir, yine gel..

Günaydın canlarım;
Öncelikle Yağız paşama çok geçmiş olsun....
Ata paşam da ilk adımları atmış maşallah
Yasemin doğum günü projen süper beğendim...
Ebru Yağmur prensesime de çok geçmiş olsun.....

Biz ailecek hastayız bugün gribin arttı iyice...Hilal günde 10 defa kaka yaptı ishal ve huysuzluğu yok ama ishal doktorunu aradım dişlerinden dir dedi olmazsa Cumartesi getir dedi.
Gece 3-4 defa uyandık ve altını değiştirdim....

Bana gelince BİTTİ dün doktora gittik eşim de geldi müdahale oldu....Üzülerek anlatıyorum sizlere ve eşime bu durum için beni çok yıprattığını da belirttim ve spiral taktırdım artık Hilal için kardeş düşünmediğimi de söyledim....Ailen duysa ne olurdu ? dedim bu senin sorumluluktan kaçtığını gösteriyor dedim....Doktorum benden haber almayınca karar verdiğimizi sanmış bende hayır dedim eşim istemiyor ve bende bu yükün altında çok ezildim dedim....Gece uyuyamadım döndüm durdum.Ağrım yok ama kalbim ağrıyor

Günaydın Burcucum, bende sana hayırlı cumalar diliyorum, Nimet in eşi uzakta mı, yakınında kimsesi yok mu, anlamadım ben o kısmını..?

Ayfercim, geçmiş olsun, kalp ağrısı can ağrısından zordur ama geçecek, bugünlerde geçecek arkadaşım, senin için rahat olsun, çünkü elinden geleni yaptın, eşin istemediyse bunun yükünü tek başına omuzlayacak değildin elbet, yapamazdın, spiral taktırman iyi olmuş, Rabbim Hilale uzun ve sağlıklı bir ömür versin, yavruna sımsıkı sarıl ve başka bişey düşünme artık...

Atacaklar bizi işten

Evde olunca da böyle işte anacım, evin işi hiç bitmiyor ki... Sen bunları yaparken Melike napıyor Mervecim, öyle kendi kendine oynuyor mu?

Biz burdayız Mervecim, ilşlerini bitir, yine gel..

Evet, biz hep burdayız, o yüzden işler hiç yetişmiyo zati

Ayfer, canım, bu vakitten sonra bu konuda bişey söylemeye, düşünmeye gerek yok, Allahım Hilal'ime uzun ömür, sağlık versin, sımsıkı sarıl güzel kızına, kalp ağrını da hafifletecek olan odur arkadaşım. Allah sabır ve sağlık versin.

Günaydın Burcucum, bende sana hayırlı cumalar diliyorum, Nimet in eşi uzakta mı, yakınında kimsesi yok mu, anlamadım ben o kısmını..?

Sağol Yasemincim...
Eşi çalışıyor, rahat izin alamıyor, yakınında eşinin akrabaları var ama çok yardımları olmuyor diye biliyorum ben... Uyduruyor olabilir miyim ki :26:

Sağol balım çok zor bir dönem olucak nasıl unutucam bilmiyorum dün ablam defalarca aradı yanına gelyi çok istedim ama cesaretim olmadı eşine o kadar laf söylerdim ki dedi bu sefer sizin huzurunuz bozulmasın diye susuyorum dedi..
Eşimin kızkardeşi de akşam arıyorda öğrenmek istiyor eşim de yarın konuşuruz dedi. dün akşam misafirim vardı en yakın abim bildiğim insanın gözlerine baka baka yalan söyledim senin neyin var dedi bende gribim dedim

Evde olunca da böyle işte anacım, evin işi hiç bitmiyor ki... Sen bunları yaparken Melike napıyor Mervecim, öyle kendi kendine oynuyor mu?

ewet canım oynuyor. bazen paçama yapışıyor beraber yürüyoruz. mutfakla oturma odam bir benim. stüdyo yani. o yüzden rahat oluo oyuncaklarıyla oynuyor ilerde. şu an ilk arabamın tepesindeki zımbırtıları çevirio. heh şimdide yanıma geldi mesela:) o öle oynarken ben genelde bi iş yapmam ya uyuyunca yaparım yada babası gelince o zmn bnm ewde olmamamın bi mantığı kalmıo çocukla ilgilenmedikten iş yaptıktan sonra. ne anladım ben çalışmamaktan. acil şeyleri yapıorm kalanı hafta sonu. o yerde oynarkende gelmiorm o yüzden pek buraya kıyamıorm yani. senin hafta sonu hiç buraya uğramaman gibi yani burcucum:)

Doruk uyanıkken ben de hiç iş yapamıyorum da o yüzden sordum. Zaten durmuyor, dediğin gibi sürekli paçama yapışıyor, al beni kucağına bulaşık makinesini beraber boşaltalım diye... Almazsam makinenin içine gitmeye çalışıyor bu sefer de :) Ben hafta sonu da uyanıkken pek iş yapmıyorum Mervecim yaa, yemek yapıyorum, bi de bulaşık yerleştiriyorum, yatak falan topluyorum, o kadar, tam arızalıyım yani, eve kadın gelmezse hiç bitmez ki benim işlerim...

bencede yapma ewin işi hiç bi zaman bitmez zaten.nankör bu ewler nankör:) doruk paşayla oyna sen boşwer amaaan.ben makineyi asla açamıorm zaten. çatkrımadan açarsam anca. benimki inmeye çalışıo o zmn kucaktan. karıştırcak illa. içine girio rafları çekio oturuo üstüne. açıldığını görünce cığlık cığlığa emeklio:) şu anda konsolu karıştırıo o kadar mutlu ki kıyamıorm kapatmaya döktü herşeyi:) dolap kiliti alıp almamakta kararsızım. ona zarar wercek şeyleri kaldırıp karıştırmasına izin m iwersem kilit mi alsam bilmiorm:S heryeri karıştırıo dün mutfak dolabını açmış tahin wardı olduğu gibi dökmüş tencereleri yere fırlatmış allahtan ayagına düşmemiş:S sizinkiler başladı mı ne yapmayı düşünüyorsunuz.

Niye kimse konuşmuyor bea ?
En muzdarip olduğum konulardan birine parmak basmışsın... Aklım neyle oynayıp neyle oynayamacağını öğrenmesi lazım, anlat, öğret ve kaldırma diyor. Sadece büyük risk yaratanları kaldırdım, büyük vazolar, ferforje mumluklar gibi, lcd tv'yi de duvara astırıcaz en kısa sürede. Ama başka birley kaldırmadım, ellemesine izin veriyor ve anlatıyorum onlar bizim oyuncaklarımız değil diye, dinliyor, sonra dikkatini başka şeye çekiyorum, bırakıyor. Sonra yeniden başa sarıyoruz bu filmi... Öğrenir herhalde. Herşeyi ortadan kaldırırsak, yarın öbür gün başka eve gittiğimizde nasıl anlatıcaz bazı şeyleri ellememesi gerektiğini? 2-3 yaşına gelmiş bir çocukla misafirliğe gidince, milletin evinin eşyasını kaldırtmak çok sevimsiz geliyor bana...

İklimde her yeri karıştırıyor, ben dolap kilitlerinden almıştım ama hepsini söktü zilli, boşa para vermeyin o kilitlere nasıl sökeceklerini çok iyi biliyorlar, bir tek priz kilitleri ve kapıların kapanmasını engelleyen zımbırtılar işe yarıyor, onun dışındaki o ev güvenlik setinin içindeki hiç bir şey işe yaramadı malesef..

İklim de konsolu açıp içinde ne kadar tabak çanak süs eşyası varsa yere indiriyor, kırıp dökmüyor ama birgün onu da yapabilir, çekmeceleri hiç saymıyorum bile, içinde ne varsa yerde hep..

Ben salonda orta sehpayı kaldırdım, ona zarar verebilecek tüm süs eşyalarını da kaldırdım, dilediği gibi evde at koşturuyor İklim hanım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…