2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

meydan bize kaldı burcu:) aynen bende öle düşünüyorum benim ortada öle mum fln yok bi konsulum war o kadar çekme sehpa bile yok:) o konuda rahatım ama dolaplar war işte onlarıda bazen karıştırtıyorum bazen hayır annecim diyorum oyuncak weriyorum bırakıp gidiyor. bende snir olurdum döken eden sıpalara bakalım benimki nasıl olacak başkasının ewinde.kilit alsam o ewde kilit olmicak haydaa açılıomuş bu dolap die saldırcak. bak az önce çöpü devirmiş dolabın içinden aldım geldim:) hayır annecim o çöp oynanmaz gel gidelim dedim tuttu elimi geldik. ısarar edip kendini arkaya atıp bagırmadı:) zamanla ögrenirler bence üstlerine düşersek. kilit almadan gitmeye çalışcam ben bakalım.

Başkasının evindeki eşyaları kaldıranlara bende sinir oluyorum, benim evime gelipte böyle yapanlara hep tepki göstermişimdir, o yüzden bende İklime karşı bu konuda hassasım, gittiğim evlerde şimdilik ilgisini çekmiyor o tür şeyler ama 2-3 yaşına geldiğinde sözümü dinletmem lazım bu konuda..

Günaydın
Bugün sabah sabah çalıştım hem de sahada hem de buz gibi havada
Ben de neyi kaldırıp neyi kaldırmama konusunda kararsızım,sonuçta hayatında ilk defa gördüğü için dokunmasını tanımasını istiyorum,ama o da dozunu kaçırıyor,geçen akşam kaşla göz arasında mutfak dolabını açıp yağı devirdi halıya,dün akşam da zeytinyağı cam şişede onu devirdi allahtan açılmadı ve kırılmadı ama bu sefer çıkan sesten korkup ağladı :)tencere kapakları süzgeçler plastikler falan bi bakıyorum yerlerde,prize gittikçe hayır diyorum daha çok gidiyor,ilgisini başka yere çekmeye çalışıyorum biraz sonra yine oraya gidiyor,şimdilik tanısa ilerleyen zamanlarda yapma desek bu sefer de daha önce yapıyordum şimdi niye kızıyorsun der mi acaba (tabi içinden :))

ayfercim çok geçmiş olsun.ne olur üzülme bu kalp ağrısı zamanla azalacak..tamamen geçmez tabi ama ne yapalım kader....benim de başımdan geçti hep içimde vicdan azabı var ama ilk zamanlar kadar üzüntüsü kalmadı..üzme kendini tatlım...

Son düzenleme:

Benim de sehpam yok, bir pufum vardı ortada duran, onu da salonda pikapın, kitapların falan durduğu alçak rafın önüne çektim Doruk girmesin diye, dar bir yer orası, girince çıkamıyordu sıpacım... Konsolun var, kapakları sürgülü ve camlı, büyük tehlike yani, kilit taksam da tehlikeyi geçirmez, o yüzden ellememeyi öğretmem lazım. Şimdilik Doruk da tutturmuyor, eline bişi verince bırakıyor, ama yeniden aklına gelirse son sürat emekliyor aynı yere :)
Yasemincim, kapıların kapanmasını önleyen aparatlardan bize de şart sanırım, çünkü elini kapı menteşelerinin içine sokuyor, onları sökmeye çalışıyor maymun, yakındır elini sıkıştırması...

o açıdan bakınca 10 tane mert dolaşsın evde tabi isterim
mert 3 kez kalksa keşke diye dua eder oldum ben

hayırlısı diyelim ayfercim,ben çok üzüldüm ama ateş düştüğü yeri yakarmış Rabbim sana sabır hilalimede uzun ömürler versin inşallah...

mertte çekmece boşaltmaya bayılıyor, okadar mutluki yaramazlık yaparken bende dağıtmasına izin veriyorum sonra tekrar topluyorum dağıtması değilde sorun, elini sıkıştırmasından korkuyorum:18: akşam eşimin işi uzadı,evde yoktu, bende bugünün yemeğini yapayım dedim mertle birlikte ne yapılır, makarna yapayım dedim onu bile yaktım düşünün mertle iş yapmanını zorluğunu

Niye kızıyorsun ki, çocuğunun kırma huyunu bildiği halde kaldırmayıp kırılmasına neden olursa kızarım ben.
Ben hayır oğlum diyorum hıh diye ses çıkarıyor,aklınca bana cevap veriyor racon kesiyo haspa

Kapı arasına konulan aparatla ilgili bir site bilen var mı? çorluda nerde bulurum bilmiyorum bari netten alayım,bizimkinin de elini sıkıştırması yakın kapıları kapamaya bayılıyor.
Günaydın Merolaynnn sana güvenip ıspanak çorbası yaptım bakalım yiyecek mi Keremito,vıcık vıcık gayet kötü görünüyordu :78:

arkadaşlar üçünüzede katılıyorum valla boşuna uzun uzun yazıp kafa şişirmeyim dedim

Aylincim, kırılır diye kaldıranlara değil lafım, genelleme yaptım ama var benim tanıdığım öyle birkaç kendini ve sıpasını bilmez insanlar, gelirler mesela, ben mutfaktan salona bir girerim, anam bu ev benim mi derim, orta sehpanın örtüsünü ve üzerindeki süs eşyasını almış yere veya kenara koymuş, sıpası da orta sehpanın üzerine çıkmış, neymiş orda oturacakmış, oynayacakmış, bu gibi şeylerden bahsediyorum, yoksa evime gelen minik konukların can güvenliğini bende düşünürüm, hele ki şimdi bende anneyim 2 kat fazla düşünürüm, ama sırf kendi rahat etsin diye benim evimi oyun alanına dönüştüren kadınlara sinir oluyorum, birde çocuğunun peşinde hiç koşmaz lak lak etmeyi tercih ederse, elimden gelen hınzırlığı yaparım valla..

Son düzenleme:
günaydın

şimdi ben geçmişe döneceğim,bakalım neler olmuş?aa ama şunu yazayım.
Alp im taytay durma işini bayağı ilerletti.artık 1 dk. bile duruyor.ayrıca ayakta bir yerden tutunurken kendi bırakıyor ellerini,hem taytay duruyor hem alkış bile yapıyor aynı anda.ayakta durmaktanda çok zevk alıyor,yorulunca veya dengeyi kaybedince atlıyor kucağıma,sarılıyor banapipilim benim:103:

Heh işte ben de aynı şeyi düşünüyorum, ellemesine izin veriyor ama bir yandan da anlatıyorum, acaba kafası daha çok karışıyor mudur? Dozunu bilir mi kuzucuklar, Doruk en son çamaşır makinesinin içine girmeye çalışıyordu, ellemesine izin verdim diye mi ki?

Ben de dağıtmasını umursamıyorum, zaten öyle çok derli toplu değil evim, hatta bu aralar bilakis tımarhane gibi... Ama öğretemiyor muyuz, ne zaman, nasıl öğretecez, yaramazlık yapsınlar, keşfetsinler derken birer canavar yetiştiriyor olabilir miyiz ki

Ben de ellenmez oğlum diyorum, gülüyor şirin şirin, elliyor, ellenir ellenir bişi olmaz demek istiyor sanırsam :)

Arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize, bi cee deyip kaçıcam, Eymenin sinir hali tam gaz devam ediyor. ben de zıvanadan çıktım artık haliyle çok gerginim. ben gerildikçe de o daha beter oluyor( saat 2 gibi doktora götürücem,inş idrar verebiliriz bi bakalım bişi var mı, niye böyle oldu anlamadım. eymen gitti başka sevimsiz bi eymen geldi. bu siniri nerden öğrendi onu da anlamıyorum,ede bağıran kimse yok halbuki. birden niye değişti bu çocuk yaaa( hep olmadık şeyler istiyor ve yapmayınca deli gibi bağırıp manyak gibi ağlıyor
örneğin: kumandanın pilini çıkarıp oynayacakmış, her tür yemeğe elini daldıracakmış, buzdolabı açılınca tehlikeli şeyleri kaldırmama izin vermeden önünde duracakmış, ayakkabılarla oynayacakmışş ve bunun gibi bi sürü şey, eskiden de bunları yapmak isterdi ama hemen vazgeçerdi,başka şeyle oyalanırdı(
neyse biraz uzatmış oldum ama başka msj yazamam gayri bugün idare edin o bakımdan, yine de sizi okumaya çalışacam en azından belki keyfim azıcık yerine gelir, öpüyorum hepinizi

maşş alp paşaya tay tayını yerim ben. nası mutlu oluolar dimi bişi başardılar mı küçük insanlar sizi.
meralcim bence eymen ilgi istio şımarıo burayı bırak bugün tamamen onla ilgilen bakalım değişecek mi. dolabın önünden alınca başka şeylerle oynayın beraber oynayın ama. hadi bakalım inş bişey çıkmaz tahlilden. kolay gelsin canım görüşlürüzz
ay bende bi gideyim çakıldım buraya bugün cuma azcık bişiler okuyum görüşürüz kızlarr

yok benimkide rahat giyiliyor birsorun yok şimdilik planlarımı bende ona göre ayarlama yapıyorum hep ama huysuzluğu ve uynamaması tutuyor bazen
maşallah sana 4 çocuk he gözün kara herhalde veya senin bebişin çok uslu

sabah şerifleriniz hayrolsun ben geç kaldım biraz galiba ama mazur görün
günaydınlar hepinize cumanız mübarek olsun dostlar
gece kimsecikler yok galiba burada ya tek ben vardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…