- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.301
Niye kimse konuşmuyor bea ?
En muzdarip olduğum konulardan birine parmak basmışsın... Aklım neyle oynayıp neyle oynayamacağını öğrenmesi lazım, anlat, öğret ve kaldırma diyor. Sadece büyük risk yaratanları kaldırdım, büyük vazolar, ferforje mumluklar gibi, lcd tv'yi de duvara astırıcaz en kısa sürede. Ama başka birley kaldırmadım, ellemesine izin veriyor ve anlatıyorum onlar bizim oyuncaklarımız değil diye, dinliyor, sonra dikkatini başka şeye çekiyorum, bırakıyor. Sonra yeniden başa sarıyoruz bu filmi... Öğrenir herhalde. Herşeyi ortadan kaldırırsak, yarın öbür gün başka eve gittiğimizde nasıl anlatıcaz bazı şeyleri ellememesi gerektiğini? 2-3 yaşına gelmiş bir çocukla misafirliğe gidince, milletin evinin eşyasını kaldırtmak çok sevimsiz geliyor bana...
bencede yapma ewin işi hiç bi zaman bitmez zaten.nankör bu ewler nankör:) doruk paşayla oyna sen boşwer amaaan.ben makineyi asla açamıorm zaten. çatkrımadan açarsam anca. benimki inmeye çalışıo o zmn kucaktan. karıştırcak illa. içine girio rafları çekio oturuo üstüne. açıldığını görünce cığlık cığlığa emeklio:) şu anda konsolu karıştırıo o kadar mutlu ki kıyamıorm kapatmaya döktü herşeyi:) dolap kiliti alıp almamakta kararsızım. ona zarar wercek şeyleri kaldırıp karıştırmasına izin m iwersem kilit mi alsam bilmiorm:S heryeri karıştırıo dün mutfak dolabını açmış tahin wardı olduğu gibi dökmüş tencereleri yere fırlatmış allahtan ayagına düşmemiş:S sizinkiler başladı mı ne yapmayı düşünüyorsunuz.
meydan bize kaldı burcu:) aynen bende öle düşünüyorum benim ortada öle mum fln yok bi konsulum war o kadar çekme sehpa bile yok:) o konuda rahatım ama dolaplar war işte onlarıda bazen karıştırtıyorum bazen hayır annecim diyorum oyuncak weriyorum bırakıp gidiyor. bende snir olurdum döken eden sıpalara bakalım benimki nasıl olacak başkasının ewinde.kilit alsam o ewde kilit olmicak haydaa açılıomuş bu dolap die saldırcak. bak az önce çöpü devirmiş dolabın içinden aldım geldim:) hayır annecim o çöp oynanmaz gel gidelim dedim tuttu elimi geldik. ısarar edip kendini arkaya atıp bagırmadı:) zamanla ögrenirler bence üstlerine düşersek. kilit almadan gitmeye çalışcam ben bakalım.
ewet erkenciyim kıskandım wala cık cıkkızım hep erken kalkarda kahvaltıdan sonra bakardım bu sefer önce bakim açılışı yapim dedim. al gel çayını yasemincim. gülşan sanada kolay gelsin kafaltımız masada bizde gidelim. gülşan bişi olmaz allaan izniyle bvüyür giderler yaa caymazsam ikinciden sonra tabi:) kalabalık bicir bicir ayy melikeden 3 tane daa olsa fena mı yani P
mert 3 kez kalksa keşke diye dua eder oldum benmelikede 3 kere kalktı ama 3 size göre az oluo dimi:) gerçi ben memnumun emişiyoz uyuoz sonra. size katılmayı siterdim ama kızlar sabah tayfaları yani:) toplanmayı bekleyen bir kahvaltı masası we mutfak e yatak odası haliyle. boşalmayı bekleyen bi makine derken bi ton işim war ben onları yaparken kızında uykusu gelir sonra gelebilirim inşş. görüşürüzzz
hayırlısı diyelim ayfercim,ben çok üzüldüm ama ateş düştüğü yeri yakarmış Rabbim sana sabır hilalimede uzun ömürler versin inşallah...Günaydın canlarım;
Öncelikle Yağız paşama çok geçmiş olsun....
Ata paşam da ilk adımları atmış maşallah
Yasemin doğum günü projen süper beğendim...
Ebru Yağmur prensesime de çok geçmiş olsun.....
Biz ailecek hastayız bugün gribin arttı iyice...Hilal günde 10 defa kaka yaptı ishal ve huysuzluğu yok ama ishal doktorunu aradım dişlerinden dir dedi olmazsa Cumartesi getir dedi.
Gece 3-4 defa uyandık ve altını değiştirdim....
Bana gelince BİTTİ dün doktora gittik eşim de geldi müdahale oldu....Üzülerek anlatıyorum sizlere ve eşime bu durum için beni çok yıprattığını da belirttim ve spiral taktırdım artık Hilal için kardeş düşünmediğimi de söyledim....Ailen duysa ne olurdu ? dedim bu senin sorumluluktan kaçtığını gösteriyor dedim....Doktorum benden haber almayınca karar verdiğimizi sanmış bende hayır dedim eşim istemiyor ve bende bu yükün altında çok ezildim dedim....Gece uyuyamadım döndüm durdum.Ağrım yok ama kalbim ağrıyor
bencede yapma ewin işi hiç bi zaman bitmez zaten.nankör bu ewler nankör:) doruk paşayla oyna sen boşwer amaaan.ben makineyi asla açamıorm zaten. çatkrımadan açarsam anca. benimki inmeye çalışıo o zmn kucaktan. karıştırcak illa. içine girio rafları çekio oturuo üstüne. açıldığını görünce cığlık cığlığa emeklio:) şu anda konsolu karıştırıo o kadar mutlu ki kıyamıorm kapatmaya döktü herşeyi:) dolap kiliti alıp almamakta kararsızım. ona zarar wercek şeyleri kaldırıp karıştırmasına izin m iwersem kilit mi alsam bilmiorm:S heryeri karıştırıo dün mutfak dolabını açmış tahin wardı olduğu gibi dökmüş tencereleri yere fırlatmış allahtan ayagına düşmemiş:S sizinkiler başladı mı ne yapmayı düşünüyorsunuz.
Başkasının evindeki eşyaları kaldıranlara bende sinir oluyorum, benim evime gelipte böyle yapanlara hep tepki göstermişimdir, o yüzden bende İklime karşı bu konuda hassasım, gittiğim evlerde şimdilik ilgisini çekmiyor o tür şeyler ama 2-3 yaşına geldiğinde sözümü dinletmem lazım bu konuda..
Niye kimse konuşmuyor bea ?
En muzdarip olduğum konulardan birine parmak basmışsın... Aklım neyle oynayıp neyle oynayamacağını öğrenmesi lazım, anlat, öğret ve kaldırma diyor. Sadece büyük risk yaratanları kaldırdım, büyük vazolar, ferforje mumluklar gibi, lcd tv'yi de duvara astırıcaz en kısa sürede. Ama başka birley kaldırmadım, ellemesine izin veriyor ve anlatıyorum onlar bizim oyuncaklarımız değil diye, dinliyor, sonra dikkatini başka şeye çekiyorum, bırakıyor. Sonra yeniden başa sarıyoruz bu filmi... Öğrenir herhalde. Herşeyi ortadan kaldırırsak, yarın öbür gün başka eve gittiğimizde nasıl anlatıcaz bazı şeyleri ellememesi gerektiğini? 2-3 yaşına gelmiş bir çocukla misafirliğe gidince, milletin evinin eşyasını kaldırtmak çok sevimsiz geliyor bana...
meydan bize kaldı burcu:) aynen bende öle düşünüyorum benim ortada öle mum fln yok bi konsulum war o kadar çekme sehpa bile yok:) o konuda rahatım ama dolaplar war işte onlarıda bazen karıştırtıyorum bazen hayır annecim diyorum oyuncak weriyorum bırakıp gidiyor. bende snir olurdum döken eden sıpalara bakalım benimki nasıl olacak başkasının ewinde.kilit alsam o ewde kilit olmicak haydaa açılıomuş bu dolap die saldırcak. bak az önce çöpü devirmiş dolabın içinden aldım geldim:) hayır annecim o çöp oynanmaz gel gidelim dedim tuttu elimi geldik. ısarar edip kendini arkaya atıp bagırmadı:) zamanla ögrenirler bence üstlerine düşersek. kilit almadan gitmeye çalışcam ben bakalım.
Niye kızıyorsun ki, çocuğunun kırma huyunu bildiği halde kaldırmayıp kırılmasına neden olursa kızarım ben.
Ben hayır oğlum diyorum hıh diye ses çıkarıyor,aklınca bana cevap veriyor racon kesiyo haspa
Günaydın
Bugün sabah sabah çalıştım hem de sahada hem de buz gibi havada
Ben de neyi kaldırıp neyi kaldırmama konusunda kararsızım,sonuçta hayatında ilk defa gördüğü için dokunmasını tanımasını istiyorum,ama o da dozunu kaçırıyor,geçen akşam kaşla göz arasında mutfak dolabını açıp yağı devirdi halıya,dün akşam da zeytinyağı cam şişede onu devirdi allahtan açılmadı ve kırılmadı ama bu sefer çıkan sesten korkup ağladı :)tencere kapakları süzgeçler plastikler falan bi bakıyorum yerlerde,prize gittikçe hayır diyorum daha çok gidiyor,ilgisini başka yere çekmeye çalışıyorum biraz sonra yine oraya gidiyor,şimdilik tanısa ilerleyen zamanlarda yapma desek bu sefer de daha önce yapıyordum şimdi niye kızıyorsun der mi acaba (tabi içinden :))
o açıdan bakınca 10 tane mert dolaşsın evde tabi isterim
mert 3 kez kalksa keşke diye dua eder oldum ben
hayırlısı diyelim ayfercim,ben çok üzüldüm ama ateş düştüğü yeri yakarmış Rabbim sana sabır hilalimede uzun ömürler versin inşallah...
mertte çekmece boşaltmaya bayılıyor, okadar mutluki yaramazlık yaparken bende dağıtmasına izin veriyorumsonra tekrar topluyorum dağıtması değilde sorun, elini sıkıştırmasından korkuyorum:18: akşam eşimin işi uzadı,evde yoktu, bende bugünün yemeğini yapayım dedim mertle birlikte ne yapılır, makarna yapayım dedim onu bile yaktım düşünün mertle iş yapmanını zorluğunu
Niye kızıyorsun ki, çocuğunun kırma huyunu bildiği halde kaldırmayıp kırılmasına neden olursa kızarım ben.
Ben hayır oğlum diyorum hıh diye ses çıkarıyor,aklınca bana cevap veriyor racon kesiyo haspa
altıntı yapmayı unutmuşum yaa. benimkide öle bi yere gitceem zaman asla uyanmaz hergün gidiyim derim bende:) benim ayakkabıda bileğine kadar bildiğin ayakkabı gibi ama tabanı ikiye bölük. zor giyilmiyorsa problem yok. bileğini acıtmasında...
günaydınnnnnnnnnnn yarm saate kafaltımızı yapcaz bi action bi gelişme yok.kızımda bende iyiyiz şükür. bugün aklıma, ben 4 çocuk istiyorum ya inş.) aralarında 3 sene olursa 12 sene fln edio e 39 oluo e bide birer sene hamilelik desek. olmuo yaa:)) bişiler düşünmem lazım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?