- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.321
Aylincim, kırılır diye kaldıranlara değil lafım, genelleme yaptım ama var benim tanıdığım öyle birkaç kendini ve sıpasını bilmez insanlar, gelirler mesela, ben mutfaktan salona bir girerim, anam bu ev benim mi derim, orta sehpanın örtüsünü ve üzerindeki süs eşyasını almış yere veya kenara koymuş, sıpası da orta sehpanın üzerine çıkmış, neymiş orda oturacakmış, oynayacakmış, bu gibi şeylerden bahsediyorum, yoksa evime gelen minik konukların can güvenliğini bende düşünürüm, hele ki şimdi bende anneyim 2 kat fazla düşünürüm, ama sırf kendi rahat etsin diye benim evimi oyun alanına dönüştüren kadınlara sinir oluyorum, birde çocuğunun peşinde hiç koşmaz lak lak etmeyi tercih ederse, elimden gelen hınzırlığı yaparım valla..
günaydın
şimdi ben geçmişe döneceğim,bakalım neler olmuş?aa ama şunu yazayım.
Alp im taytay durma işini bayağı ilerletti.artık 1 dk. bile duruyor.ayrıca ayakta bir yerden tutunurken kendi bırakıyor ellerini,hem taytay duruyor hem alkış bile yapıyor aynı anda.ayakta durmaktanda çok zevk alıyor,yorulunca veya dengeyi kaybedince atlıyor kucağıma,sarılıyor banapipilim benim:103:
Arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize, bi cee deyip kaçıcam, Eymenin sinir hali tam gaz devam ediyor. ben de zıvanadan çıktım artık haliyle çok gerginim. ben gerildikçe de o daha beter oluyor( saat 2 gibi doktora götürücem,inş idrar verebiliriz bi bakalım bişi var mı, niye böyle oldu anlamadım. eymen gitti başka sevimsiz bi eymen geldi. bu siniri nerden öğrendi onu da anlamıyorum,ede bağıran kimse yok halbuki. birden niye değişti bu çocuk yaaa ( hep olmadık şeyler istiyor ve yapmayınca deli gibi bağırıp manyak gibi ağlıyor
örneğin: kumandanın pilini çıkarıp oynayacakmış, her tür yemeğe elini daldıracakmış, buzdolabı açılınca tehlikeli şeyleri kaldırmama izin vermeden önünde duracakmış, ayakkabılarla oynayacakmışş ve bunun gibi bi sürü şey, eskiden de bunları yapmak isterdi ama hemen vazgeçerdi,başka şeyle oyalanırdı(
neyse biraz uzatmış oldum ama başka msj yazamam gayri bugün idare edin o bakımdan, yine de sizi okumaya çalışacam en azından belki keyfim azıcık yerine gelir, öpüyorum hepinizi
ayyy şimdi anladım dediğini,bende gıcık oluyorum öyle annelere,ama geçen gün melek bizi çağırdı(bakıcı) oturmaya ,mert orta sehpasını görür görmez saldırdı üstendeki vazoya ıvır zıvıraAylincim, kırılır diye kaldıranlara değil lafım, genelleme yaptım ama var benim tanıdığım öyle birkaç kendini ve sıpasını bilmez insanlar, gelirler mesela, ben mutfaktan salona bir girerim, anam bu ev benim mi derim, orta sehpanın örtüsünü ve üzerindeki süs eşyasını almış yere veya kenara koymuş, sıpası da orta sehpanın üzerine çıkmış, neymiş orda oturacakmış, oynayacakmış, bu gibi şeylerden bahsediyorum, yoksa evime gelen minik konukların can güvenliğini bende düşünürüm, hele ki şimdi bende anneyim 2 kat fazla düşünürüm, ama sırf kendi rahat etsin diye benim evimi oyun alanına dönüştüren kadınlara sinir oluyorum, birde çocuğunun peşinde hiç koşmaz lak lak etmeyi tercih ederse, elimden gelen hınzırlığı yaparım valla..
mertte yapıyor aynısını,çok mutlu oluyor ellerini bırakıncagünaydın
şimdi ben geçmişe döneceğim,bakalım neler olmuş?aa ama şunu yazayım.
Alp im taytay durma işini bayağı ilerletti.artık 1 dk. bile duruyor.ayrıca ayakta bir yerden tutunurken kendi bırakıyor ellerini,hem taytay duruyor hem alkış bile yapıyor aynı anda.ayakta durmaktanda çok zevk alıyor,yorulunca veya dengeyi kaybedince atlıyor kucağıma,sarılıyor banapipilim benim:103:
Heh işte ben de aynı şeyi düşünüyorum, ellemesine izin veriyor ama bir yandan da anlatıyorum, acaba kafası daha çok karışıyor mudur? Dozunu bilir mi kuzucuklar, Doruk en son çamaşır makinesinin içine girmeye çalışıyordu, ellemesine izin verdim diye mi ki?
Ben de dağıtmasını umursamıyorum, zaten öyle çok derli toplu değil evim, hatta bu aralar bilakis tımarhane gibi... Ama öğretemiyor muyuz, ne zaman, nasıl öğretecez, yaramazlık yapsınlar, keşfetsinler derken birer canavar yetiştiriyor olabilir miyiz ki
Ben de ellenmez oğlum diyorum, gülüyor şirin şirin, elliyor, ellenir ellenir bişi olmaz demek istiyor sanırsam :)
sabah şerifleriniz hayrolsun ben geç kaldım biraz galiba ama mazur görün
günaydınlar hepinize cumanız mübarek olsun dostlar
gece kimsecikler yok galiba burada ya tek ben vardım
Yazgı, Meral ve Olcay, günaydın hepinize de..
Demek tay tay duruyor Alp paşa, maşallah ona..
maşş alp paşaya tay tayını yerim ben. nası mutlu oluolar dimi bişi başardılar mı küçük insanlar sizi.
meralcim bence eymen ilgi istio şımarıo burayı bırak bugün tamamen onla ilgilen bakalım değişecek mi. dolabın önünden alınca başka şeylerle oynayın beraber oynayın ama. hadi bakalım inş bişey çıkmaz tahlilden. kolay gelsin canım görüşlürüzz
ay bende bi gideyim çakıldım buraya bugün cuma azcık bişiler okuyum görüşürüz kızlarr
Hee bizde de var öyleleri, tama çocuktur, evi karıştırır dağıtır ama sen ayak ayak üstüne atıp çocuğunun benim halılarıma çikolata ile resim yapmasına izin verirsen, ben de seni bi daha eve sokmam
Oyy maaşallah Alp'ime, tay tayını sevsinler onun... Zora gelince kucağa atlamaları yok mu, bayılıyorum, nasıl bir güven duygusudur bu, düşmeden tutacağımdan o kadar emin ki, paat diye bırakıyor kendini :)
mertte yapıyor aynısını,çok mutlu oluyor ellerini bırakınca
bence anlamıyorlar olar için zararlı olduğunu,bende anlatmaktan vazgeçtim tüm koltukları birleştirdim, plazmanın önüne komidin ve sehpayı koydum onlarıda birleştirdim,kurcalayacağı hiçbirşey kalmadı ortada,belki iyi yapmıyorum ama evde onun peşende yoruluyorum otomatiğe sarmış gibi durmadan oraya gidiyo
inşallah arkasından bi hastalık çıkmaz merolayn, ama bu sinir pek hayra alamet değil:26:Arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize, bi cee deyip kaçıcam, Eymenin sinir hali tam gaz devam ediyor. ben de zıvanadan çıktım artık haliyle çok gerginim. ben gerildikçe de o daha beter oluyor( saat 2 gibi doktora götürücem,inş idrar verebiliriz bi bakalım bişi var mı, niye böyle oldu anlamadım. eymen gitti başka sevimsiz bi eymen geldi. bu siniri nerden öğrendi onu da anlamıyorum,ede bağıran kimse yok halbuki. birden niye değişti bu çocuk yaaa ( hep olmadık şeyler istiyor ve yapmayınca deli gibi bağırıp manyak gibi ağlıyor
örneğin: kumandanın pilini çıkarıp oynayacakmış, her tür yemeğe elini daldıracakmış, buzdolabı açılınca tehlikeli şeyleri kaldırmama izin vermeden önünde duracakmış, ayakkabılarla oynayacakmışş ve bunun gibi bi sürü şey, eskiden de bunları yapmak isterdi ama hemen vazgeçerdi,başka şeyle oyalanırdı(
neyse biraz uzatmış oldum ama başka msj yazamam gayri bugün idare edin o bakımdan, yine de sizi okumaya çalışacam en azından belki keyfim azıcık yerine gelir, öpüyorum hepinizi
gececi senisabah şerifleriniz hayrolsun ben geç kaldım biraz galiba ama mazur görün
günaydınlar hepinize cumanız mübarek olsun dostlar
gece kimsecikler yok galiba burada ya tek ben vardım
Son cümlene aynen katılıyorum,Tv nin önünden çekersem sehpaya onun önünden çekersem kablolara,olmadı fiskosa o da olmadı karanlık demeden mutfağa dolapları karıştırmaya,kurulu oyuncak bebekler gibi, kabloları elleyemesin diye önüne minder koyduk kocaman, bikaç uğraştı baktı atlayamıyor üstünden yemek masasının arkasını dolaşıp U çizerek kablolara ulaşabileceğini keşfetti şimdi, minderle artık hiç uğraşmadan diğer yoldan kablolara gidiyor
Günaydınlarr...
Kızlar yogurt corbası yaptıgınız gün ayrıca yogurt veriyor musunuz kuzulara?
Günaydınlarr...
ne iş yapıyorsun sen canım bebeğine kim bakıyor geceleri huysuz değil herhalde seninki
onlar zehir gibler çok zekiler sen kim onu kandırmak kim çözerler onlarengel tanımazlar
Dün gece İklim bi ara o kadar çok tepindi, ağladı ki, neyi olduğunu anlayamadım, sonra bir baktım, ıkınıp duruyor, meğer karnında gaz varmış, biraz ovaladım karnını gazı çıktı, nasıl rahatladı çocuk, neşesi yerine geldi, ama genelde derdinin ne olduğunu anlamıyorum açıkçası..
Günaydın evet veriyorum çünkü 500 ml süt ve süt ürününü hergün tamamlatamıyorum Kerem e, hatta bakıyorum süt az içmiş hemen çorba olarak ertesi güne yoğurt çorbası yapıyorum.
Günaydınlarr...
polis memuruyum ben mardinde,geceleri mert enaz 6 kez kalkıyo buaralar,bazen 10 kez kalktığı oluyo hattabebeğe melek bakıyo ,komşum oluyo kendisi
sen ne iş yapıyosun,evdemisin, adın ne
Ya Barıs mama içmiyor yaklasık 3 aydır, agzına sürmüyor. Doktor zorlama aldıgı kalsiyum ona fazlasıyla yetiyor belli zaten dedi (11.200 kg, 83 cm) ne yerse onu yedir dedi. E simdi size bakıorum barıs az kalsiyum alıyor o zaman, sabah kahvaltıda bir lavas quirit peynir yiyo, 2 kasık mama atıyom birde, corbasını yogurtla veriom (bir çay bardagı yogurt), aksam muhallebi yiyo bir kase, bide yatmadan once icerse en fazla 50ml süt içio, gece katiyen sudan baska bişi içmio. az degil mi?nereye eklesem baska süt ürünü, önerisi olan var mı?
ne güzel sen çalşıyorsun ben ceseret edemiyorum emirhan geceleri çok huysuz oluyor uykusuz kalırsam işte verimli olmam
ben otomotiv sektöründe müşteri ilişkileri departmanında çalışıyordum
benim eşimde izin vermiyor şuan çalışmama zaten çocuğumuza kimse bakamaz sen bakıcaksın diyor bende 2 yaşına kadar bakıcam evdeyim büyük bir ihtimal sonrası allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?