2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hee bizde de var öyleleri, tama çocuktur, evi karıştırır dağıtır ama sen ayak ayak üstüne atıp çocuğunun benim halılarıma çikolata ile resim yapmasına izin verirsen, ben de seni bi daha eve sokmam

Oyy maaşallah Alp'ime, tay tayını sevsinler onun... Zora gelince kucağa atlamaları yok mu, bayılıyorum, nasıl bir güven duygusudur bu, düşmeden tutacağımdan o kadar emin ki, paat diye bırakıyor kendini :)

Allah Allaaahh, noldu bu çocuğa böyle ki? Bir sıkıntısı var da böyle mi ifade ediyor acaba Meral yaa? Bi götür bakalım doktora, hayırlı haberler alırsın inşallah, kolay gelsin sana da...

ayyy şimdi anladım dediğini,bende gıcık oluyorum öyle annelere,ama geçen gün melek bizi çağırdı(bakıcı) oturmaya ,mert orta sehpasını görür görmez saldırdı üstendeki vazoya ıvır zıvıra mecburen topladım kırmasın diye,melek mutfaktan gelince niye topladın dedi kırmasın diye dedim oda merte kızdı; len niye yaramazlık yapıyosun,evimin süsünü bozuyosun ellerine vurdu aha ah diye sonra öptü ellerini,mertte bi gülüyoki meleğe kızamadı melek daha fazla,ama biraz bozuldu galiba evini bozduk diye:44:
mertte yapıyor aynısını,çok mutlu oluyor ellerini bırakınca

bence anlamıyorlar olar için zararlı olduğunu,bende anlatmaktan vazgeçtim tüm koltukları birleştirdim, plazmanın önüne komidin ve sehpayı koydum onlarıda birleştirdim,kurcalayacağı hiçbirşey kalmadı ortada,belki iyi yapmıyorum ama evde onun peşende yoruluyorum otomatiğe sarmış gibi durmadan oraya gidiyo

AYFER cim bişey demek anlamsız.geçmiş olsun,umarım acın biran evvel diner.
HASTA anne ve bebeklere acil şifalar diliyorum.
MERAL İM ne oldu bu çocuğa böyle?bir sıkıntısı var kesin.bakalım doktor ne diyecek?güzl haberlerle dönersin inşaallah.

Son düzenleme:
sabah şerifleriniz hayrolsun ben geç kaldım biraz galiba ama mazur görün
günaydınlar hepinize cumanız mübarek olsun dostlar
gece kimsecikler yok galiba burada ya tek ben vardım

Günaydın..
Sana da hayırlı cumalar, gece ve hafta sonu pek uğramıyoruz siteye, en azından kendi adıma öyle..
Çalıştığım için akşamları ve hafta sonları evimle, ailemle ve kızımla ilgileniyorum daha çok...
Sende gececilerdensin anlaşılan :))

Yazgı, Meral ve Olcay, günaydın hepinize de..
Demek tay tay duruyor Alp paşa, maşallah ona..

teşekkür ederiz teyzeler.küçük adamım benim

şu üstte bahsettiğin o tipleri boğasım geliyor,bizdede var bir-iki tane:95:.
hemde öyle güveniyorki bana,arada dönüp bakıyor,yanındayım diye seviniyor,sonra hop atıyor kendini kollarıma

mertte yapıyor aynısını,çok mutlu oluyor ellerini bırakınca

sıpa bunlar yaa

Son cümlene aynen katılıyorum,Tv nin önünden çekersem sehpaya onun önünden çekersem kablolara,olmadı fiskosa o da olmadı karanlık demeden mutfağa dolapları karıştırmaya,kurulu oyuncak bebekler gibi, kabloları elleyemesin diye önüne minder koyduk kocaman, bikaç uğraştı baktı atlayamıyor üstünden yemek masasının arkasını dolaşıp U çizerek kablolara ulaşabileceğini keşfetti şimdi, minderle artık hiç uğraşmadan diğer yoldan kablolara gidiyor

Meral bence de kesin bir sıkıntısı var Eymen in, doktordan iyi haberlerle dönersin inşallah..
Dün gece İklim bi ara o kadar çok tepindi, ağladı ki, neyi olduğunu anlayamadım, sonra bir baktım, ıkınıp duruyor, meğer karnında gaz varmış, biraz ovaladım karnını gazı çıktı, nasıl rahatladı çocuk, neşesi yerine geldi, ama genelde derdinin ne olduğunu anlamıyorum açıkçası..

inşallah arkasından bi hastalık çıkmaz merolayn, ama bu sinir pek hayra alamet değil:26:
sanada hayırlı cumalar buarada çok mutluyum yarın tatil çünkü
sabah şerifleriniz hayrolsun ben geç kaldım biraz galiba ama mazur görün
günaydınlar hepinize cumanız mübarek olsun dostlar
gece kimsecikler yok galiba burada ya tek ben vardım
gececi seni geç yatarsan geç kalkarsın tabii hayırlı cumalar canım

sen keremitoyu kandırabileceğinimi sandın çok zeki bunlar, bende mama sandalyesine tırmanmasın diye mertin çok korktuğu bi at vardı onu önüne koyuyodum artık onu ittire ittire kendinin sığacağı bi yer açıp yine bildiğini okuyo

Günaydınlarr...
Kızlar yogurt corbası yaptıgınız gün ayrıca yogurt veriyor musunuz kuzulara?

Günaydın evet veriyorum çünkü 500 ml süt ve süt ürününü hergün tamamlatamıyorum Kerem e, hatta bakıyorum süt az içmiş hemen çorba olarak ertesi güne yoğurt çorbası yapıyorum.

sanada hayırlı cumalar buarada çok mutluyum yarın tatil çünkü
gececi seni geç yatarsan geç kalkarsın tabii hayırlı cumalar canım

ne iş yapıyorsun sen canım bebeğine kim bakıyor geceleri huysuz değil herhalde seninki

sen keremitoyu kandırabileceğinimi sandın çok zeki bunlar, bende mama sandalyesine tırmanmasın diye mertin çok korktuğu bi at vardı onu önüne koyuyodum artık onu ittire ittire kendinin sığacağı bi yer açıp yine bildiğini okuyo[/QUOTE]

onlar zehir gibler çok zekiler sen kim onu kandırmak kim çözerler onlar engel tanımazlar

ne iş yapıyorsun sen canım bebeğine kim bakıyor geceleri huysuz değil herhalde seninki
onlar zehir gibler çok zekiler sen kim onu kandırmak kim çözerler onlar engel tanımazlar

polis memuruyum ben mardinde,geceleri mert enaz 6 kez kalkıyo buaralar,bazen 10 kez kalktığı oluyo hatta bebeğe melek bakıyo ,komşum oluyo kendisi
sen ne iş yapıyosun,evdemisin, adın ne

slm millet
sadece son iki sayfayı okudum geçmişe günün ilerleyen saatlerinde dalıcam :44:

yazgı gözün aydın hayırlısıyla yürüsün inşallah.
meral umarım sorunu belli olur küçük delikanlının da rahatlarsın.
ayfer allah sabır versin söylenecek başka hiç bir şey yok

bebişlerin kurcalamasından bahsediyorsunuz sanırım benimki de kablo manyağı ama prizlerim yerden 1,5 metre yüksek olduğu için rahatım, bu ara sıkıldı sanırım zaten eskisi kadar ilgilenmiyor onlarla bozuk şarj aleti saç kurutma makinesi gibi şeylerle hevesini almasını sağlamaya çalışıyorum. kırılıp ona zarar verebilecek şeyleri kaldırdım ortalıktan ama sehpa örtülerim ve canını yakmayacak biblolar ortalıkta döküyor atıyor örtülerimle halıyı siliyor (nereden öğrendi acep ) ama bu ara ilgsi azalmaya başladı sıkılıyor sanırım. bizimki HAYIRı öğrenmeye başladı sanırım yapmasını istemediğimiz şeyleri engellerken hep hayır kullandık babası da bende bilinçli değildi aslında; ilk zamanlar huysuzlanıp kızıyordu şimdi hayır deyip durdurduğumuzda sorun çıkarmıyor.
herşeyi kaldırmayın arkadaşlar kendi evinde görüp karıştıramadığı şeyleri aşka yerlerde görünce daha çok kurcalamak istiyorlar

ben de hepsini anlayamıyorum hareketlerini gözlemeye çalışıyorum bir yerini tutuyor mu gösteriyor mu diye çoğu zaman bir şekilde yakalıyorum ama konuşabilseler de ağrıyan yerlerini söyleseler hiç karkum kalmayacak

Günaydın evet veriyorum çünkü 500 ml süt ve süt ürününü hergün tamamlatamıyorum Kerem e, hatta bakıyorum süt az içmiş hemen çorba olarak ertesi güne yoğurt çorbası yapıyorum.

Ya Barıs mama içmiyor yaklasık 3 aydır, agzına sürmüyor. Doktor zorlama aldıgı kalsiyum ona fazlasıyla yetiyor belli zaten dedi (11.200 kg, 83 cm) ne yerse onu yedir dedi. E simdi size bakıorum barıs az kalsiyum alıyor o zaman, sabah kahvaltıda bir lavas quirit peynir yiyo, 2 kasık mama atıyom birde, corbasını yogurtla veriom (bir çay bardagı yogurt), aksam muhallebi yiyo bir kase, bide yatmadan once icerse en fazla 50ml süt içio, gece katiyen sudan baska bişi içmio. az degil mi?nereye eklesem baska süt ürünü, önerisi olan var mı?

polis memuruyum ben mardinde,geceleri mert enaz 6 kez kalkıyo buaralar,bazen 10 kez kalktığı oluyo hatta bebeğe melek bakıyo ,komşum oluyo kendisi
sen ne iş yapıyosun,evdemisin, adın ne

ne güzel sen çalşıyorsun ben ceseret edemiyorum emirhan geceleri çok huysuz oluyor uykusuz kalırsam işte verimli olmam

ben otomotiv sektöründe müşteri ilişkileri departmanında çalışıyordum
benim eşimde izin vermiyor şuan çalışmama zaten çocuğumuza kimse bakamaz sen bakıcaksın diyor bende 2 yaşına kadar bakıcam evdeyim büyük bir ihtimal sonrası allah kerim

canım mertte hiç süt içmiyo,ben işe gitmeden emziriyorum ve 70-100 cc süt sağıp bırakıyorum içiremiyolar, içine kaşık maması koyup yediriyolar ancak,sende öyle yapabilirsin,istersin
ben eve kaçıyorum birazdan

negüzel ben çok isterdim 2 yaşına kadar bakmayı ama olmadı,tadını çıkar bari yavrunla birlikte olmanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…