2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sanırım benim buraya çok takıldığımı anladılar, iş üstüne iş bindiriyorlar Aklım sizde ama yazamıyorum, affola...

ismim hanife unutmuşum yazmayı zorunlu görevmi senmi orda oturuyorsun
facede eklemek mistersen ekleyebilirsin HANİFE UYSAL POLAT

memnun oldum hanife ben gülşan zorunlu görev için burdayız 2 sene 8 ay daha ben face kullanmıyorum canım eşim biraz takıntılı kıskanç bu konuda,daha kadınlar kulübünü hazmedemedi zaten kıskanıyo

şimdi geldimmm aylin ....... :)

babası daha yolda 1 saat içinde burda olucak

gece mesaj yazmış bana ( eğer heyecandan ölürsem hakkını helal et )

buarada geçmişe çok bakamadım

ayfer geçmiş olsun canım zamanla kalbinin acısıda azalıcak allah sana ve hilalime sağlık huzur versin

yazgı alp paşa aferinnn alkış :))

nimet geçmiş olsun canım inş. en kısa zamanda toparlanırsınız

buarada meral ne oldu eymen paşa inş. eski eymen hemen geri gelir

unuttuğum varsa kusura bakmayın ata çıldırmış vaziyette

kesin anlıyo birşeyleri kapının orda ayakta duruyo şaka gibi ben odaya getiriyorum o gidiyo :))
düngecede çok zor uyudu hep oturmak istiyordu

ata ıslak bendil paketini kapmış ve içindekileri tek tek çıkarmış onu bir gördüm elleri üzerinde emekleyerek kaçıyo bir yandan da gülüyo

tam sıpaya

Şebnemcim, parantez içinde yazdığın cümleyi mi mesaj olarak yazmış ex eşin..?
Eğer öyleyse, onun açısından bişeyler değişmiş, güzelleşmiş gibi görünüyor...

ata ıslak bendil paketini kapmış ve içindekileri tek tek çıkarmış onu bir gördüm elleri üzerinde emekleyerek kaçıyo bir yandan da gülüyo

tam sıpaya

Islak mendil düşmanı bu bebeler zaten, İklimde yapıyor, içindekileri çıkarıp çıkarıp yere atıyor, hatta geçenlerde ağzına sokmuş emiyordu mendili, zor aldım elinden..

ortalık fena boşalmış yaw herkes yemeğe mi gitti

Selam kızlar,

ruyamda ayfer"ı gordum.gecmısı okuyamadım.azıcık bılgı verebılır mısınız ?

ayer oldukça üzgün kocası galip gelmiş, dün sonuçlandırmışlar :2:

tam sıpaya

yaman delikanlı, deniz de takık ıslak mendil paketine ama henüz içindekileri çıkarmayı beceremiyor

Son düzenleme:
Şeymacım, merhaba;
Yukarı yazmışsın görmedim, şimdi okudum. Hakkaten konuşmaya başlasalarda dertlerini anlatabilseler, bilmeden, ağrısı olduğu halde bişey yapmadan geçiştirdiğim olmuş mudur acaba diye düşünmekten helak oluyorum...

öznurcum, ayfer dün doktora gitmiş ve hamileliği sonlandırmışlar, artık bebek yok yani, eşi istememiş..

haklarında hayırlısı ınsallah budur.sagolun kızlar.

tam sıpaya

Hilal kuzumun en sevdiği şey ıslak mendilleri çıkarmak ve bu aralar çıkarırken kendi kendine de bişeyler söylenerek çıkarıyor....

selam canolar...
dün kontrole götrdüm tombimi..öğleden sonra iki gıdım uyku uyuyabildi uyandıgında da hafif ateşi vrdı gene..
hfif gribi var ama iltihaplı degil dedi..
burun akıntısı tıkanıklıgı falan yok sadece cok nadir de olsa hafif bi öksürük var..bunun için aferin şurup verdi..paranox fitil ide cok huzursuzlanıp ateşi yukselirse vericem..
idrar iltihabından şüphelendi..tahlil verdik..bugün tlf la ögrenicem sonucu..
elleri ayakları buz gibiydi iki kat corap giydrmeme ragmen..
fitil attı yagmura ve teşi huzursuzlugu dindi cok şükür..
1o kilo 79 cm..acıkcası bu bile iyi yani bukadarını beklemiodum..

Herseyim Hilal benim
Kızım artık yaslanmadan durabiliyor bir iki adım atıp sonra poposunun üstüne oturuyor
ALO yerine ABOO diyor...
Anne kelimesini çok net söylüyor
CISS dediğimde tekrarlıyor
ŞİTTT dediğim de de taklitimi yapıyor
İlk arabamla yürürken DÜTTTT YERİNE DİTTTTTTT diyor
Gel dediğimde Bana dsa aynısı diyor.....
Kaka yapacağı zaman en köse yere gidip sessizce halletmeye çalışıyor...
Reklam hastası bu aralar TURKCELL reklamına taktı
APAHCI müziğinde poposunu kaldırarak el şaklatarak oynuyor ...Tempo tutuyor...
Odanın kapısı açık olduğunda direk bilgisayar odasına gidip orayı karıştırmaya bayılıyor
Bulaşık makinesini kapağını açmaya bayılıyor
Meyvaları ısırıp ısırıp bırakıyor ....onlara bişeyler söyleniyor...
Yatma şeklimiz tamamen değişti ayakları tamamen gövdemde kafa başka yerde....

hasta olan tüm bebilerimize gecmişler olsun bu arada..göz ucuyla bakabiliorum gecmişe..
daha corbasını yapmadım mamurun..keza ev işi bitmiyo..sallıyorum arada..

AYFER CİM gecmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…