- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.361
[sıze="3"]slmlar,.ayfercim geçmişi okumadım,.direkt seni görünce sormak istedim,.bebik ne alemde,.[/sıze]
hasta olan tüm bebilerimize gecmişler olsun bu arada..göz ucuyla bakabiliorum gecmişe..
Daha corbasını yapmadım mamurun..keza ev işi bitmiyo..sallıyorum arada..
ayfer cim gecmiş olsun...
selam canolar...
dün kontrole götrdüm tombimi..öğleden sonra iki gıdım uyku uyuyabildi uyandıgında da hafif ateşi vrdı gene..
hfif gribi var ama iltihaplı degil dedi..
burun akıntısı tıkanıklıgı falan yok sadece cok nadir de olsa hafif bi öksürük var..bunun için aferin şurup verdi..paranox fitil ide cok huzursuzlanıp ateşi yukselirse vericem..
idrar iltihabından şüphelendi..tahlil verdik..bugün tlf la ögrenicem sonucu..
elleri ayakları buz gibiydi iki kat corap giydrmeme ragmen..
fitil attı yagmura ve teşi huzursuzlugu dindi cok şükür..
1o kilo 79 cm..acıkcası bu bile iyi yani bukadarını beklemiodum..
Herseyim Hilal benim
Kızım artık yaslanmadan durabiliyor bir iki adım atıp sonra poposunun üstüne oturuyor
ALO yerine ABOO diyor...
Anne kelimesini çok net söylüyor
CISS dediğimde tekrarlıyor
ŞİTTT dediğim de de taklitimi yapıyor
İlk arabamla yürürken DÜTTTT YERİNE DİTTTTTTT diyor
Gel dediğimde Bana dsa aynısı diyor.....
Kaka yapacağı zaman en köse yere gidip sessizce halletmeye çalışıyor...
Reklam hastası bu aralar TURKCELL reklamına taktı
APAHCI müziğinde poposunu kaldırarak el şaklatarak oynuyor ...Tempo tutuyor...
Odanın kapısı açık olduğunda direk bilgisayar odasına gidip orayı karıştırmaya bayılıyor
Bulaşık makinesini kapağını açmaya bayılıyor
Meyvaları ısırıp ısırıp bırakıyor ....onlara bişeyler söyleniyor...
Yatma şeklimiz tamamen değişti ayakları tamamen gövdemde kafa başka yerde....
üzgünüm canım hamileliğimi dün sonlandırdım...
selam canolar...
dün kontrole götrdüm tombimi..öğleden sonra iki gıdım uyku uyuyabildi uyandıgında da hafif ateşi vrdı gene..
hfif gribi var ama iltihaplı degil dedi..
burun akıntısı tıkanıklıgı falan yok sadece cok nadir de olsa hafif bi öksürük var..bunun için aferin şurup verdi..paranox fitil ide cok huzursuzlanıp ateşi yukselirse vericem..
idrar iltihabından şüphelendi..tahlil verdik..bugün tlf la ögrenicem sonucu..
elleri ayakları buz gibiydi iki kat corap giydrmeme ragmen..
fitil attı yagmura ve teşi huzursuzlugu dindi cok şükür..
1o kilo 79 cm..acıkcası bu bile iyi yani bukadarını beklemiodum..
Ya Barıs mama içmiyor yaklasık 3 aydır, agzına sürmüyor. Doktor zorlama aldıgı kalsiyum ona fazlasıyla yetiyor belli zaten dedi (11.200 kg, 83 cm) ne yerse onu yedir dedi. E simdi size bakıorum barıs az kalsiyum alıyor o zaman, sabah kahvaltıda bir lavas quirit peynir yiyo, 2 kasık mama atıyom birde, corbasını yogurtla veriom (bir çay bardagı yogurt), aksam muhallebi yiyo bir kase, bide yatmadan once icerse en fazla 50ml süt içio, gece katiyen sudan baska bişi içmio. az degil mi?nereye eklesem baska süt ürünü, önerisi olan var mı?
Geçmiş olsun Mamura, kilosu ve boyu çok iyi bence, maşallah, idrar tahlilinde de bişey çıkmaz inşallah, gribal enfeksiyonlar mevsimden dolayı kol geziyor, en kısa zamanda atlatır umarım..
Yerim ben o HİLAL i, maşallah kızıma benim, akıllı kızım..
Benim kızda kaka yapınca, yanıma gelip üfff kaka kaka diyor şu sıralar... Akıllı bıdık yaa.. Yaza doğru çişini söylemeyi öğretecem inşallah.. Oturak bile aldım :)))
Geçmiş olsun Mamura, kilosu ve boyu çok iyi bence, maşallah, idrar tahlilinde de bişey çıkmaz inşallah, gribal enfeksiyonlar mevsimden dolayı kol geziyor, en kısa zamanda atlatır umarım..
Yerim ben o HİLAL i, maşallah kızıma benim, akıllı kızım..
Benim kızda kaka yapınca, yanıma gelip üfff kaka kaka diyor şu sıralar... Akıllı bıdık yaa.. Yaza doğru çişini söylemeyi öğretecem inşallah.. Oturak bile aldım :)))
babası geldiiiiiiiiii
ve ata yıktı ortalığı ağlamaktan katıldı resmen asla gitmiyo babasına bana sarılıp duruyo
babası geldiiiiiiiiii
ve ata yıktı ortalığı ağlamaktan katıldı resmen asla gitmiyo babasına bana sarılıp duruyo
babası geldiiiiiiiiii
ay canım benimya,.yabancı sandı herhalde,.nebilsin.
Pöfff bu da ihtimaller arasındaydı tabi,neyse alışır 1-2 saate.
Kadir Tuğcu der ki,hayvanlara tuvalet eğitimi verilir çocuklara verilmez, çocuk ne zaman hazır hissederse kendini o zaman tuvalete gider.
ata nın yuruyen videolarını görmek istiyorum şahsen...
yagmur da tık yok..erken yuruyecek bu dedim ama..sadece ayakta kalabiiyo en sonki rekoru 45 saniye..adım atabilme cesareti yok henüz..
eh azbuçuk gizemliyim,dermişim:86: semazen resmimi yoksa diğerlerimi canımcım.nilü faceye eklediğin fotodaki kişi senmisin??
esrarcengz kadın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?