2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun Mamura, kilosu ve boyu çok iyi bence, maşallah, idrar tahlilinde de bişey çıkmaz inşallah, gribal enfeksiyonlar mevsimden dolayı kol geziyor, en kısa zamanda atlatır umarım..

Yerim ben o HİLAL i, maşallah kızıma benim, akıllı kızım..
Benim kızda kaka yapınca, yanıma gelip üfff kaka kaka diyor şu sıralar... Akıllı bıdık yaa.. Yaza doğru çişini söylemeyi öğretecem inşallah.. Oturak bile aldım :)))

Çocuklar ateşliyken vücut savunma mekanizması olarak ateşi düşürmeye çalıştığından eller ve ayaklar da soğur,o yüzden ateşi varsa sakın ayaklarına bişey giydirme ve ısıtmaya çalışma.

pınar yagmur da son 1 aydr devam sütünü düzenli içmior maalesef..dr umuz inek sütüne de başlattı..her gün inek sütü veriorum..muhallebiyi suyla degilde sütlede yapabilirsin..yogurdu arada devam sütünden myala..kek yap 1 su bardagı süt kat içine..nası seviyo mamur..sütlü pirinçli corbalar yap..

saol cnm..
valla ben 3 yaşıma kaddar cazır cazır işemişimmmm
en son bi yaşlı teyze alttan bana bi mandal kıstrmışş o gün bu gündür o teyzeyi gördüğüm vakit tuylerim diken diken..ama işeme olayımda sona ermiş korkudan..
hala snneme kızarım niye böyle bişey yaptrdın bana diyee...
ee baksana sende cadılıgından işiyomuşssun koccaman kızdın bak nası bi anda bıraktın diyo yaww deli ediyo beni bu kadın

saol cnm..
valla ben 3 yaşıma kaddar cazır cazır işemişimmmm
en son bi yaşlı teyze alttan bana bi mandal kıstrmışş o gün bu gündür o teyzeyi gördüğüm vakit tuylerim diken diken..ama işeme olayımda sona ermiş korkudan..
hala snneme kızarım niye böyle bişey yaptrdın bana diyee...
ee baksana sende cadılıgından işiyomuşssun koccaman kızdın bak nası bi anda bıraktın diyo yaww deli ediyo beni bu kadın

babası geldiiiiiiiiii
ve ata yıktı ortalığı ağlamaktan katıldı resmen asla gitmiyo babasına bana sarılıp duruyo

ata nın yuruyen videolarını görmek istiyorum şahsen...
yagmur da tık yok..erken yuruyecek bu dedim ama..sadece ayakta kalabiiyo en sonki rekoru 45 saniye..adım atabilme cesareti yok henüz..

babası geldiiiiiiiiii
ve ata yıktı ortalığı ağlamaktan katıldı resmen asla gitmiyo babasına bana sarılıp duruyo

Pöfff bu da ihtimaller arasındaydı tabi,neyse alışır 1-2 saate.

Kadir Tuğcu der ki,hayvanlara tuvalet eğitimi verilir çocuklara verilmez, çocuk ne zaman hazır hissederse kendini o zaman tuvalete gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…