- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.381
haktanda üç dört adım atıyo,sonra popo üstü oturuyo,.sanırsam tam cesaret edemiyo,korkuyo pıtım
geçen face de senin resmini gördüm çok çıtı pıtısın sen Haktan paşam da çok güzeldi yaaa
a.s canm..yaw bu dede milleti cok düşkün torunlara ya nası bi sevgi nası bi ilgi ..yagmur un dedesi yatıp yuvarlanıyo 70 yaşında adamcagız torunun oynatayım diye..hastayım dedelere..slm:)
çok yoğun bir hafta oldu benim için hala öyle aslında ancak pazardan sonra rahatlarım...toplantılar sınavlar vs. derken evraklar havada uçuştu resmen...çok yorgunum...benim okulda ekstra işlerim olunca babam geldi Nihan 'a bakmaya...acayip bir ikili oldular keyif o biçim...hiç susmuyor bizim kızın sevinç çığlıkları:))
geçmişe biraz bakabildim...Ata babasına kavuşmuş:))alışır kısa sürede normal böyle yapması...
Yağmur kuzimiz maşallah kocaman olmuş...ben ne zamandır doktora götürmedim ama o kadar olması imkansız...çok güzel büyümüş benim baldan tatlı kızım maşallah ona:))
Ayfercim ne desem bilemedim...Allah yardımcın olsun inşallah kendini iyi hissedersin...bu arada Hilal hanımın marifetlerine de bayıldım...:))
Eymen hasta mı Meral doktora mı götürdü onu?
eh azbuçuk gizemliyim,dermişim:86: semazen resmimi yoksa diğerlerimi canımcım.
üzgünüm canım hamileliğimi dün sonlandırdım...
babası geldiiiiiiiiii
ve ata yıktı ortalığı ağlamaktan katıldı resmen asla gitmiyo babasına bana sarılıp duruyo
Yaskocum oturak almışsın,doğumgünü hazırlıkları da tamam, anaokulu kaydını yaptırmış bile olabilirsin tahminimce
saol cnm..
valla ben 3 yaşıma kaddar cazır cazır işemişimmmm
en son bi yaşlı teyze alttan bana bi mandal kıstrmışş o gün bu gündür o teyzeyi gördüğüm vakit tuylerim diken diken..ama işeme olayımda sona ermiş korkudan..
hala snneme kızarım niye böyle bişey yaptrdın bana diyee...
ee baksana sende cadılıgından işiyomuşssun koccaman kızdın bak nası bi anda bıraktın diyo yaww deli ediyo beni bu kadın
slm:)
çok yoğun bir hafta oldu benim için hala öyle aslında ancak pazardan sonra rahatlarım...toplantılar sınavlar vs. derken evraklar havada uçuştu resmen...çok yorgunum...benim okulda ekstra işlerim olunca babam geldi Nihan 'a bakmaya...acayip bir ikili oldular keyif o biçim...hiç susmuyor bizim kızın sevinç çığlıkları:))
geçmişe biraz bakabildim...Ata babasına kavuşmuş:))alışır kısa sürede normal böyle yapması...
Yağmur kuzimiz maşallah kocaman olmuş...ben ne zamandır doktora götürmedim ama o kadar olması imkansız...çok güzel büyümüş benim baldan tatlı kızım maşallah ona:))
Ayfercim ne desem bilemedim...Allah yardımcın olsun inşallah kendini iyi hissedersin...bu arada Hilal hanımın marifetlerine de bayıldım...:))
Eymen hasta mı Meral doktora mı götürdü onu?
Pöfff bu da ihtimaller arasındaydı tabi,neyse alışır 1-2 saate.
Kadir Tuğcu der ki,hayvanlara tuvalet eğitimi verilir çocuklara verilmez, çocuk ne zaman hazır hissederse kendini o zaman tuvalete gider.
a.s canm..yaw bu dede milleti cok düşkün torunlara ya nası bi sevgi nası bi ilgi ..yagmur un dedesi yatıp yuvarlanıyo 70 yaşında adamcagız torunun oynatayım diye..hastayım dedelere..
teşekkür ederiz teyzesi..
hyır dikkat etmedim sadece profilden bi foton var..sacları dagalıca bi hatun omu??
evet ebruş o hatun benim,.
Ayfer geçim olsun...
Rabbim Hilal'e sağlıklı uzun ömürler versin..
Kızlar, Pelin yine diş çıkarıyo. Yine huzursuz. Bi de çıkarmaya çalıştığı üst dişnin dşieti morarmış görünüyo. Bakıcısı, bugün kanadığını söyledi. Bu normal mi? Sizin bebeklerde de oldu mu?
Dr u arıyorum randevu almak için ama 2 gün boyunca bütün randevuları doluymuş. Burda salgın var. Bütün bebekler hasta da. Hastanelerde randevu alınmıyor..
Nerden bildin Aylinkom, evin yakınında bir anaokulu ve kreş var, çok talep görüyor, kura yöntemi ile alıyorlar bebeleri, ordan torpil ayarladım benim kıza, hehehhhe...
Maşallah Ebru, 3 yaşına kadar çatır çatır işedin demek, ben yaşımı geçer geçmez öğrenmişim, babannem öğretmiş, kızımında bu konuda bana çekmiş olmasını umuyorum, bez olayı eziyet yaa..
Canım merhaba, dedeler torunlarına pek bi hayran oluyor hakkaten, bizim dede de dün akşam yerlerde yuvarlanıyordu İklimle oynayacam diye, kayınpederimi o halde görmek beni çok mutlu etti ve şaşırttı açıkçası.. İşlerin bir an evvel yoluna girer de sende rahatlarsın inşallah, yorgunluk zor vesselam..
Meral Eymeni doktora götürdü, 2-3 gündür çok sinirli Eymen, bişeyimi var hasta falan mı acaba diye kontrole götürdü, bunun dışında bişeyi yok Eymen in..
Şebnemcim, birazdan alışacağını düşünüyorum Ata nın babasına, kolay değil aylardır birbirlerini görmüyorlar.. Bu arada dikkatimi çekti de, küs müyüz seninle, sana yazdıklarıma hiç cevap vermiyorsun, yoksa gözden mi kaçıyor, yada seni kıracak incitecek üzecek bişeyler mi yazdım, öyleyse bilmeden yapmışımdır peşin peşin özür dilerim...
Ayfer geçim olsun...
Rabbim Hilal'e sağlıklı uzun ömürler versin..
AMİN CANIMBÜTÜN BEBEKLERİMİZİ KORUSUN CANIM.....
Kızlar, Pelin yine diş çıkarıyo. Yine huzursuz. Bi de çıkarmaya çalıştığı üst dişnin dşieti morarmış görünüyo. Bakıcısı, bugün kanadığını söyledi. Bu normal mi? Sizin bebeklerde de oldu mu?
Dr u arıyorum randevu almak için ama 2 gün boyunca bütün randevuları doluymuş. Burda salgın var. Bütün bebekler hasta da. Hastanelerde randevu alınmıyor..
Sabiha Paktuna Keskin de der ki, çocuklarınız sizden ne görürlerse taklit ederler. Tuvalet alışkanlığı kazabilmeleri için sizin tuvaleti kullandığınızı görmeli...
Hoş,bunu uygulayan bi arkadaşım, her WCye gidişinde kızının kapıyı yumrukladığını söylemişti'Anneeeeee ben de gelceem.'die..
Nerden bildin Aylinkom, evin yakınında bir anaokulu ve kreş var, çok talep görüyor, kura yöntemi ile alıyorlar bebeleri, ordan torpil ayarladım benim kıza, hehehhhe...
Maşallah Ebru, 3 yaşına kadar çatır çatır işedin demek, ben yaşımı geçer geçmez öğrenmişim, babannem öğretmiş, kızımında bu konuda bana çekmiş olmasını umuyorum, bez olayı eziyet yaa..
B]
Bi soru daha :
Bebeklerin üstüne gece battaniye mi örtüyosunuz, yorgan mı?
Yorgan örtüyosanız elyaf, yün, pamuk hangisi???
Bi soru daha :
Bi soru daha :
canım yoğunsun anlaşılan...kolay geleİşler patlama yaptı, biraz okuyorum ama yazamadım epeydir.
Son sorudan konuya dalmazsam iyice kaçacak ipin ucu...
Kıymetcim, kalorifet sönen kadar battaniye, södükten sonra yorgan örtüyorum.
Organik pamuk yorganımız, anneannemiz yaptırmıştı...
Yorgan-dııı bikaç gün önceye kadar, sonra 3 battaniyey-diii dün geceye kadar, tek battaniyeye düştük kati suretle örttürmüyor. bildiğin hazır bebek yorganlarındandı.
Burcu gelmiş yakalandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?