2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

battaniye üstü hazır bebek yorganı,.ama bir iki saat sonra malum sonla karşılaşıyorum,.yorganla battaniye foraaaaa:18:

ne demek canım olurmu öyle şey okumuşumdur ama cevap vermeyi unutmuşumdur :)) ben seni budurumdan dolayı kırdıysam özüy dileyim :)))

mesela şimdi...gittim üstü açık..altından alsam yorganı uyanacak ben de başka bir battaniye örttüm ama anında araladı gözlerini yere yapıştım hemen Allahtan uyanmadı ben de dizlerimin üstünde emekleyerek çıktım odadan

Son düzenleme:

Gözümde canlandırdım ve çok güldüm,şebek yaptı bunlar bizi iyice, beni de mutfak camından görüyorlarsa çok gülüyorlardır,mama sandalyesinde bir bebek karşısında şarkı söyleyip dans edip hareketleriyle hayvan taklitleri yapan bir anne

ne demek canım olurmu öyle şey okumuşumdur ama cevap vermeyi unutmuşumdur :)) ben seni budurumdan dolayı kırdıysam özüy dileyim :)))

Yok canım özür dileme, ben bir hata yaptıysam, telafi edeyim diye sordum, sorun yok o halde, muhabbete devam :))) Kimseyle kırgın olmak istemem de...

sende daha fazla aksiyon varmışvallahi şebekten de şebek olduk Allah sonumuzu hayır etsin...

selamlar ben geldim,,,

selin iyi test sonucxu temiz çıktı kurtulduk enfeksiyondan ,,, amaaa benim göğsümde mantar varmış sanırım selin daha öçnce oldu ya ondan geçti bence ,, test yaptıalr dörtte çıkacak sonucu

selinin boyunu ölçmedi kilosunuıda ben .istedim diye ölçtü tedavi gördü şimdi takılma vücudu sağlıklı dedi

10500 olmuş kilosu iyi yani oda ,,

benim moralim bugün nedense pek bi kötü canımda hiç bişi istemiyor evde temizlikçi var ,,ilkkez geldi pek memnun kalamadım eli çok ağır ,,, sürekli çay sigara molası veriyor ,, halı ve koltukalrı sildi , toz ladı süpürmüş dip köşe şimdi mutfak dolabını felan silecek banyoyu temizleyecek ,,, öyle işte dokuzda geldi altıda çıakcak vaktim kalırsa ütüyüde yapoarım dedi göreceğiz gitiğinde bi koalçamn edeceğim evi ,,,

selamlar geçmişi okumaya niyetlendim ama başarılı olamadım çoookk hastayım öğleden önce izin aldım tabi minik kuzu izin vermediğinden dinlenemedim başım çatlıyo fakat kocamcım bana süprüz yaptı 10-14 şubat tatihleri arası İSTANBULDAYIM

Aylincim, torpil konusunda şaka yaptım tabiki ama şimdiden nereye gönderecem kreş ve anaokulu olarak, hatta abarttım hangi okula gönderebilirim diye, araştırma içindeyim...

merhaba kızlar bizde oğluşla biraz iyileştik
bende hazır yorgan üstünede örgü battaniye örtüyorum ama kolları her zaman dışarıda hiç örttürmüyor illaki sağadönerek uyuyor sola döndüğünde ise sırtı komple açılıyor
artık çok yaramazlar değilmi herley sesli ışıklı ama dikkatlerini çekmiyor bizimki tepsi kaşıklarla oynuyor ben artık oyuncak almayacağım boşuna çünkü zaten 3 yaşına kadar alınan zeka oyuncaklarınında pek zeka gelişitrdiği bilinmiyormuş satmak için ne öıkaracaklarını şaşırdılar zaten her bebek aynı oyuncaklarlamı büyüyecek bana saçma geliyor
devamlı kucak istiyor memme diye ağlıyor uyanıkken bile emzik istiyor tepemizden inmek istemiyor

Kilosu gayet iyi biz daha 10 kgya bile gelemedik zannımca
Ben sanırım Çorlu daki tüm kadınları denedim temizlikte, bir gelen bir daha gelmiyor ya da ben gelme diyorum,deliricem,çok iş istiyosun diyolar,2+1 ev için insan nasıl bu lafı eder zaten hepi topu 100 m2 falan,mutfak dolaplarının kapaklarını siliyolar içini de sil deyince çok iş oluyor,sadece kapakları ben kucağımda çocukla da silerim,seni evi sil süpür toz al diye çağırmıyoruz herhalde,cık cık yarama parmak bastın

çok geçmiş olsun üşütmüşmüsün bebeğede geçer

selinede çok geçmiş olsun kilosu güzel bizimki hala 9da kaldı

Hımmm demekki o tarihlerde buluşma olacak kendimi ona göre ayarlayayım :44:

Aylincim, torpil konusunda şaka yaptım tabiki ama şimdiden nereye gönderecem kreş ve anaokulu olarak, hatta abarttım hangi okula gönderebilirim diye, araştırma içindeyim...

Sana pesss diyorum

ben pamuk yorgan örtüyorum,örttüğümü sanıyorum daha doğrusu çünkü ne zaman baksam üstü açık

canım yoğunsun anlaşılan...kolay gele

Sağol Hanifecim... Aslında işler gününde yapılırsa çok yoğun değil, ama ben burda çene çalmaktan bugünün işini yarına bırakınca, hurmalar tırmalıyor işte

Yoo sadece arkandan konuşuyodum :78:

Canım, Selin'in iyileşmiş olmasına çook sevindim, gözünüz aydın, Rabbim tekrarından korusun. Sana da geçmiş olsun. Ee bu durumda emzirmemen mi lazım?

Geçmiş olsun Esincim...
E demek ki bu tarihlerde buluşma tertip edilecek

Ben de düşünüyorum kreş ve anaokulunu, ama daha karar vermedim... Lafı açılmışken, ne zaman vericez bebikleri kreşe?

Bi soru daha :
Bebeklerin üstüne gece battaniye mi örtüyosunuz, yorgan mı?
Yorgan örtüyosanız elyaf, yün, pamuk hangisi???

salonda sürekli klima açık olduğundan ve derecesi yüksek olduğundan polar battaniye yatarken ufo açıyorum ama üzerine tutmuyorum ince bir pijama giydiriyorum ve elyaf yorgan örtüyorum

valla aylin mutfak dolabının içini öyle tamamne dışarı çıkarmadna silecke buzdolabını ve mikrodalgayıda temizleyecekmiş ,,, mutfak balkon camınıda dsiliyor ,,, diğer camalrı sildirmedim zaten açmıyorum pede felan kış dönemi,, 80 tl bakalım olamdı gelmez başka bulurum napıyım,,,

evet bayenler erkenden söölüyorum ki buluşma tertip edilsin çorludan gelecek arkidişler de son anda bahane yaratamasın ben avrupa yakasında olucam kardeşim orda biliyosunuz ama benim için dağları bilem aşarsın dimi burcu şekerüm

Aşarım evet, daha önce aşmışlığım mevcut... Ama deniz yoluyla ya da taksiyle gelemeyeceğim yere daha da gelmem a dostlar, zira iki gün dinlenemiyorum sonra, cücüğüm de asabiyet yaratıyor :) Di mi Fatma?

Selin in test sonucunun iyi çıkmasına sevindim, senin test sonucunda iyi çıkar inşallah, süt izninde misin, evdesin sanırım bugün..?

Oooo, Esincim, sürprizler falan, hadi iyisin, kocaman adamla aranız iyi bu aralar, Allah bozmasın..
Hastalığın geçmedi mi daha, çok geçmiş olsun, Cemy nasıl oldu, daha iyidir umarım..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…