- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.421
Aşarım evet, daha önce aşmışlığım mevcut... Ama deniz yoluyla ya da taksiyle gelemeyeceğim yere daha da gelmem a dostlar, zira iki gün dinlenemiyorum sonra, cücüğüm de asabiyet yaratıyor :) Di mi Fatma?
Gözümde canlandırdım ve çok güldüm,şebek yaptı bunlar bizi iyice, beni de mutfak camından görüyorlarsa çok gülüyorlardır,mama sandalyesinde bir bebek karşısında şarkı söyleyip dans edip hareketleriyle hayvan taklitleri yapan bir anne
selamlar ben geldim,,,
selin iyi test sonucxu temiz çıktı kurtulduk enfeksiyondan ,,, amaaa benim göğsümde mantar varmış sanırım selin daha öçnce oldu ya ondan geçti bence ,, test yaptıalr dörtte çıkacak sonucu
selinin boyunu ölçmedi kilosunuıda ben .istedim diye ölçtü tedavi gördü şimdi takılma vücudu sağlıklı dedi
10500 olmuş kilosu iyi yani oda ,,
benim moralim bugün nedense pek bi kötü canımda hiç bişi istemiyor evde temizlikçi var ,,ilkkez geldi pek memnun kalamadım eli çok ağır ,,, sürekli çay sigara molası veriyor ,, halı ve koltukalrı sildi , toz ladı süpürmüş dip köşe şimdi mutfak dolabını felan silecek banyoyu temizleyecek ,,, öyle işte dokuzda geldi altıda çıakcak vaktim kalırsa ütüyüde yapoarım dedi göreceğiz gitiğinde bi koalçamn edeceğim evi ,,,
Selin in test sonucunun iyi çıkmasına sevindim, senin test sonucunda iyi çıkar inşallah, süt izninde misin, evdesin sanırım bugün..?
Oooo, Esincim, sürprizler falan, hadi iyisin, kocaman adamla aranız iyi bu aralar, Allah bozmasın..
Hastalığın geçmedi mi daha, çok geçmiş olsun, Cemy nasıl oldu, daha iyidir umarım..?
selamlar geçmişi okumaya niyetlendim ama başarılı olamadım çoookk hastayım öğleden önce izin aldım tabi minik kuzu izin vermediğinden dinlenemedim başım çatlıyo fakat kocamcım bana süprüz yaptı 10-14 şubat tatihleri arası İSTANBULDAYIM
merhaba kızlar bizde oğluşla biraz iyileştik
bende hazır yorgan üstünede örgü battaniye örtüyorum ama kolları her zaman dışarıda hiç örttürmüyor illaki sağadönerek uyuyor sola döndüğünde ise sırtı komple açılıyor
artık çok yaramazlar değilmi herley sesli ışıklı ama dikkatlerini çekmiyor bizimki tepsi kaşıklarla oynuyor ben artık oyuncak almayacağım boşuna çünkü zaten 3 yaşına kadar alınan zeka oyuncaklarınında pek zeka gelişitrdiği bilinmiyormuş satmak için ne öıkaracaklarını şaşırdılar zaten her bebek aynı oyuncaklarlamı büyüyecek bana saçma geliyor
devamlı kucak istiyor memme diye ağlıyor uyanıkken bile emzik istiyor tepemizden inmek istemiyor
Sana da geçmiş olsun Esincim...
evet bayenler erkenden söölüyorum ki buluşma tertip edilsin çorludan gelecek arkidişler de son anda bahane yaratamasınben avrupa yakasında olucam kardeşim orda biliyosunuz ama benim için dağları bilem aşarsın dimi burcu şekerüm
Aşarım evet, daha önce aşmışlığım mevcut... Ama deniz yoluyla ya da taksiyle gelemeyeceğim yere daha da gelmem a dostlar, zira iki gün dinlenemiyorum sonra, cücüğüm de asabiyet yaratıyor :) Di mi Fatma?
Biz karşı apartmanlara her öğünde madara oluyoruz zaten. Mutfakta hoplayıp zıplayan tipler.. Bi kanguru oluyoruz, bi zeybek oynuyoruz.. Bazen balkona çıkıp pencereden garip garip hareketler yapıyoruz... Komşularımızın sevabına ambulansa çağırmaları an meselesi..
buluşmayın yaa buluşmayınnnnnnnnn istemiorum tamam mıııııııı
evet bende avm olsun dicem ama haklısın hangi birini nası zaptedelim o zaman topickte istanbullu bi kurban bulucaz evini bize açmak isteyen sevimli mi sevimliEeee bu sefer kimin evini talan edip delirtiyoruzşekerim havada kar fırtına olmazsa gelirim,geçen geldiğinde hem hava kötüydü hem ben hem Kero hastaydı,bu sefere inşallah. ev buluşması yapmayalım avm olsun dicem şimdi de şöyle bir durum var,bu sıpalar emeklemeye hatta yürümeye başladığı için hayatta hiçbirini bebek arabasında zaptedeceğimizi sanmıyorum napcaz?
Seni Eko getirsin başka vasıta arama, boşuna yollarda delirme çocuğu da delirtme
Balkona çıkıp garip garip hareketler yapmanız çok komikmiş, evet benden kötü rezil olanlar da varmış
Sakın üzülme anacım buluşuyoruz diye sütün azalır
Eeee bu sefer kimin evini talan edip delirtiyoruzşekerim havada kar fırtına olmazsa gelirim,geçen geldiğinde hem hava kötüydü hem ben hem Kero hastaydı,bu sefere inşallah. ev buluşması yapmayalım avm olsun dicem şimdi de şöyle bir durum var,bu sıpalar emeklemeye hatta yürümeye başladığı için hayatta hiçbirini bebek arabasında zaptedeceğimizi sanmıyorum napcaz?
Seni Eko getirsin başka vasıta arama, boşuna yollarda delirme çocuğu da delirtme
Balkona çıkıp garip garip hareketler yapmanız çok komikmiş, evet benden kötü rezil olanlar da varmış
Sakın üzülme anacım buluşuyoruz diye sütün azalır
Siz buluşup toplu doğumgünü falan da yaparsınız şimdi...
evet bende avm olsun dicem ama haklısın hangi birini nası zaptedelim o zaman topickte istanbullu bi kurban bulucaz evini bize açmak isteyen sevimli mi sevimlibi anne aranıyooo
Ben açarım, evim yürüyen bebikler için tehlikeli de değil, hem epeyce de büyük, kalabalık da olsak sığarız, ama Anadolu yakasında oturuyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?