2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biz karşı apartmanlara her öğünde madara oluyoruz zaten. Mutfakta hoplayıp zıplayan tipler.. Bi kanguru oluyoruz, bi zeybek oynuyoruz.. Bazen balkona çıkıp pencereden garip garip hareketler yapıyoruz... Komşularımızın sevabına ambulansa çağırmaları an meselesi..

Geçmiş olsun Fatmacım. Selin atlatmış çok şükür darısı sana...
Kilosu gayet iyi bence.. Biz daha 9kg yu bile göremed,k..
Havalar burda çok kasvetli. Ben de aynı psikolojideyim...

valla bende anlamadım dengesiz benim kocam daha akşam kavganın eşiğinden döndük damarıma basıyo kavga edelim die hastalığım da geçmedi hatta kötüledi bebek te yine hastalanacak gibi huysuzdu sabah yeni yıla böyle girdik iflah olmayız artık

Sana da geçmiş olsun Esincim...

arkadişler,hatırlarsanız bebiklerimizin çok güzel bi videosu var,.ama eskidi,nedersiniz tekrardan bi video yapalımmı.,.ama hanifecim yine sana iş düşüyo,.nedersiniz

Aynen valla Fulya, bizimki de ouyncaklara dönüp bakmıyor bile. En son bi dünya para verip şu yaramaz toplardan almış halası. 1-2 kez baktıysa bakmıştır.. Hemen sıkılıyo.. Keşfedecek başka şeyler arıyo. Bence de oyuncaklara boşuna para veriyoruz. Bizim zaten çok oyuncağımız yok. Sıkılırım ben kalabalıktan.. Evdeki tesbihler, başörtüleri, mutfaktaki plastik kaplaren sevdiği oyuncaklar. Ha bi de elektrik süpürgesi.. Vazgeçilmez aşkı...

Eeee bu sefer kimin evini talan edip delirtiyoruz şekerim havada kar fırtına olmazsa gelirim,geçen geldiğinde hem hava kötüydü hem ben hem Kero hastaydı,bu sefere inşallah. ev buluşması yapmayalım avm olsun dicem şimdi de şöyle bir durum var,bu sıpalar emeklemeye hatta yürümeye başladığı için hayatta hiçbirini bebek arabasında zaptedeceğimizi sanmıyorum napcaz?

Seni Eko getirsin başka vasıta arama, boşuna yollarda delirme çocuğu da delirtme

Balkona çıkıp garip garip hareketler yapmanız çok komikmiş, evet benden kötü rezil olanlar da varmış

buluşmayın yaa buluşmayınnnnnnnnn istemiorum tamam mıııııııı

Sakın üzülme anacım buluşuyoruz diye sütün azalır

Fulyacım, çok geçmiş olsun sana ve Metin e, biraz daha iyi olmanıza sevindim..
Genel olarak bebeklerimiz, oyuncak yerine tencere tava tepsi ile oynamayı tercih ediyor evet ama yine de ben duramıyorum oyuncak alıyorum, aslında oyuncak olayını abartmamak lazım haklısın..

evet bende avm olsun dicem ama haklısın hangi birini nası zaptedelim o zaman topickte istanbullu bi kurban bulucaz evini bize açmak isteyen sevimli mi sevimli bi anne aranıyooo

Evde daha mı kolay olacak ki yürüyen bebiklerle? He türlü bittik, bence bebikleri babalarına bırakıp buluşalım

Valla Eko bi daha Bakırköy' götürmem dediydi, belkim deniz otobüsüyle getirir :26:

Merve'ye yazdığına çok güldüm, yine kahkaha atmak zorunda kaldım ekrana bakarken

Siz buluşup toplu doğumgünü falan da yaparsınız şimdi...

Evet, bunu da düşünüyoruz

Sen de gelsene Şubat'ta Kıymetcim, bak tarihler de belli şimdiden, ayarlayabilirsin belki...

ya şöyle bişey yapamaz mıyız hani avm lerde top havuzlarının fln olduğu etrafı fileyle çevrili oyun alanları vardır başında duran kızlar vardır öyle bi yeri bi kaç saatliğine kiralasak bebekler orda oynasa başlarında 2-3 kız olsa bizde yanlarına masa attırsak otursak acep olmaz mı

evet bende avm olsun dicem ama haklısın hangi birini nası zaptedelim o zaman topickte istanbullu bi kurban bulucaz evini bize açmak isteyen sevimli mi sevimli bi anne aranıyooo

Ben açarım, evim yürüyen bebikler için tehlikeli de değil, hem epeyce de büyük, kalabalık da olsak sığarız, ama Anadolu yakasında oturuyorummmm

frambuaz bizimkide tespih ve başörtüsü hastası ceee yapıp duruyor başörtüyle

sağol yasemin iyi gibi iştahı yerine geldi ben eline kaşık tepsi veriyorum eğer açsa onlarla oynarken ağzını açıyor yiyor yediğide minik bir kasenin yarısı emiyor diye sorun etmiyorum kiloyu ama artık kucağımızda çok büyük görünüyorlar
bende yakında işe başlayacağım ama üzülüyorum şimdiden çok zor oluyormu yasemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…