- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.441
ya şöyle bişey yapamaz mıyız hani avm lerde top havuzlarının fln olduğu etrafı fileyle çevrili oyun alanları vardır başında duran kızlar vardır öyle bi yeri bi kaç saatliğine kiralasak bebekler orda oynasa başlarında 2-3 kız olsa bizde yanlarına masa attırsak otursak acep olmaz mı
Ben açarım, evim yürüyen bebikler için tehlikeli de değil, hem epeyce de büyük, kalabalık da olsak sığarız, ama Anadolu yakasında oturuyorummmm
Evde daha mı kolay olacak ki yürüyen bebiklerle? He türlü bittik, bence bebikleri babalarına bırakıp buluşalım
Valla Eko bi daha Bakırköy' götürmem dediydi, belkim deniz otobüsüyle getirir :26:
Merve'ye yazdığına çok güldüm, yine kahkaha atmak zorunda kaldım ekrana bakarken
Evet, bunu da düşünüyoruz
Sen de gelsene Şubat'ta Kıymetcim, bak tarihler de belli şimdiden, ayarlayabilirsin belki...
valla bencede 10 numara da ben esere bırakamam eser iş için geliyo kardeşim çalışıyo zaten korkar bakamaz benim şansım yok bebükleyim zaten o diğer bebeklerle oynasın istiyorum buluşmaara en çok bu yüzden hevesleniyorumhahaha çok komiksin,biri ağlarken biri susacak,biri acıkırken diğerinin uykusu gelecek,yani hiçbiri aynı anda o oyun alanında olamayacak.
Bebekleri bırakıp bizim buluşma fikrimiz benim için daha ağır basıyor :78:
Sen baştan kaybettinbugün cuma senin misafirler gitti mi???
fatma çok sevindim gelinim iyileşmiş, inşallah senin testlerde temiz çıkar
esin otur oturduğun yerde nereye gidiyosunçat diye çatlıycam şimdi ortadan ikiye
ya şöyle bişey yapamaz mıyız hani avm lerde top havuzlarının fln olduğu etrafı fileyle çevrili oyun alanları vardır başında duran kızlar vardır öyle bi yeri bi kaç saatliğine kiralasak bebekler orda oynasa başlarında 2-3 kız olsa bizde yanlarına masa attırsak otursak acep olmaz mı
ahanda kurban bulundu ben gelirim yani umarım varabilirsem gelirim
Bak bu da süper fikir ama bizimkiler kadar küçük bebekleri alırlar mı oralara?
Meral'le gelirsiniz yine, ben Meral'den çok kolay dönmüştüm taksiyle...
12 Şubat cumartesi olacak sanırsam buluşma, senin burda olduğun tarihlere göre, bendesiniiiizzz
hahaha çok komiksin,biri ağlarken biri susacak,biri acıkırken diğerinin uykusu gelecek,yani hiçbiri aynı anda o oyun alanında olamayacak.
Bebekleri bırakıp bizim buluşma fikrimiz benim için daha ağır basıyor :78:
Sen baştan kaybettinbugün cuma senin misafirler gitti mi???
fatma çok sevindim gelinim iyileşmiş, inşallah senin testlerde temiz çıkar
esin otur oturduğun yerde nereye gidiyosunçat diye çatlıycam şimdi ortadan ikiye
Şubat tatilinde oluyo okul o tarihlerde.Gelmeyi çok isterim ama bakalım hava fln nasıl olcak..:44:
valla bencede 10 numara da ben esere bırakamam eser iş için geliyo kardeşim çalışıyo zaten korkar bakamaz benim şansım yok bebükleyim zaten o diğer bebeklerle oynasın istiyorum buluşmaara en çok bu yüzden hevesleniyorum
valla bencede 10 numara da ben esere bırakamam eser iş için geliyo kardeşim çalışıyo zaten korkar bakamaz benim şansım yok bebükleyim zaten o diğer bebeklerle oynasın istiyorum buluşmaara en çok bu yüzden hevesleniyorum
12 Şubat cumartesi olacak sanırsam buluşma, senin burda olduğun tarihlere göre, bendesiniiiizzz
frambuaz bizimkide tespih ve başörtüsü hastası ceee yapıp duruyor başörtüyle
sağol yasemin iyi gibi iştahı yerine geldi ben eline kaşık tepsi veriyorum eğer açsa onlarla oynarken ağzını açıyor yiyor yediğide minik bir kasenin yarısı emiyor diye sorun etmiyorum kiloyu ama artık kucağımızda çok büyük görünüyorlar
bende yakında işe başlayacağım ama üzülüyorum şimdiden çok zor oluyormu yasemin
Nerde oturuyosun sen Burcu??
Ben evde iken delirme noktasına geldiğim için, işe gelmek benim için terapi gibi oluyor, bana zor olmuyor yani, İklim e zor oluyor mu bilmiyorum, anneannesi ile çok mutlu görünüyor, akşamları benim yüzüme bile bakmadığı oluyor :))))))
Bostancı'da oturuyorum canım...
Heee bende aynı hevesle gittim ama birbirlerinin yüzlerine bakmıyolar,daha ufaklar sanırım bunun için
Yok öle bişiiiii, Avrupa Yakası olmazsa ben gelemem baştan söyliyim
Pelin de çıldırıyo anneannesi için.. Beni görünce o kadar çığlık atmıyo.. Kadını WC ye bile yollamıyo valla. Yapışık yaşıyolar!! Annem de Pelin sayesinde formumu koruyorum diyo yazık.. Kadının tepesinden inmiyo bizimki..
Halkalı'dan haftasonu trafiğini de göz önünde bulundurursak kaç saatte gelirim ben oraya??? :44:
Pelin zaten çabuk huysuzlanan bi bebek.Keçileri gelince de zaptetmek imkansız oluyo. Yolu da hiç sevmiyo onun için sordum. Halkalı'dan Çorlu'ya gelmem Bostancı'ya gitmemden daha kolay olur galiba di mi...İstanbul-Kayseri kadar sürer, gidilmez o kadar yol perişan olursun, zaten buluşma Avrupa Yakasında olacak
İnşallah Avrupa yakasında oturan hiç bi mart annesi kabul etmez sizi de görürsün !
Doruk da öyle... Sabahları annemi görünce çığlık atıp zıplıyor, ben eve gidince, bi hevesle benim kucağıma geliyor, sarılıp öpüyor, sonra benim kucağımdayken anneannesine sarılıyor, onu da öpüyor, sonra doyamıyor, kucağına gidip pıt pıt yapıp yalıyor, annem evine giderken arkasından mahsun mahsun bakıyor, aşık sanırsam anneme...
Geçmiş olsun Fatmacım. Selin atlatmış çok şükür darısı sana...
Kilosu gayet iyi bence.. Biz daha 9kg yu bile göremed,k..
Havalar burda çok kasvetli. Ben de aynı psikolojideyim...
Aynen valla Fulya, bizimki de ouyncaklara dönüp bakmıyor bile. En son bi dünya para verip şu yaramaz toplardan almış halası. 1-2 kez baktıysa bakmıştır.. Hemen sıkılıyo.. Keşfedecek başka şeyler arıyo. Bence de oyuncaklara boşuna para veriyoruz. Bizim zaten çok oyuncağımız yok. Sıkılırım ben kalabalıktan.. Evdeki tesbihler, başörtüleri, mutfaktaki plastik kaplaren sevdiği oyuncaklar. Ha bi de elektrik süpürgesi.. Vazgeçilmez aşkı...
Siz buluşup toplu doğumgünü falan da yaparsınız şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?