2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hahaha çok komiksin,biri ağlarken biri susacak,biri acıkırken diğerinin uykusu gelecek,yani hiçbiri aynı anda o oyun alanında olamayacak.
Bebekleri bırakıp bizim buluşma fikrimiz benim için daha ağır basıyor :78:

Ben açarım, evim yürüyen bebikler için tehlikeli de değil, hem epeyce de büyük, kalabalık da olsak sığarız, ama Anadolu yakasında oturuyorummmm

Sen baştan kaybettin bugün cuma senin misafirler gitti mi???

fatma çok sevindim gelinim iyileşmiş, inşallah senin testlerde temiz çıkar
esin otur oturduğun yerde nereye gidiyosun çat diye çatlıycam şimdi ortadan ikiye

Şubat tatilinde oluyo okul o tarihlerde.Gelmeyi çok isterim ama bakalım hava fln nasıl olcak..:44:

valla bencede 10 numara da ben esere bırakamam eser iş için geliyo kardeşim çalışıyo zaten korkar bakamaz benim şansım yok bebükleyim zaten o diğer bebeklerle oynasın istiyorum buluşmaara en çok bu yüzden hevesleniyorum
esin otur oturduğun yerde nereye gidiyosun çat diye çatlıycam şimdi ortadan ikiye

Bak bu da süper fikir ama bizimkiler kadar küçük bebekleri alırlar mı oralara?

ahanda kurban bulundu ben gelirim yani umarım varabilirsem gelirim

Meral'le gelirsiniz yine, ben Meral'den çok kolay dönmüştüm taksiyle...

12 Şubat cumartesi olacak sanırsam buluşma, senin burda olduğun tarihlere göre, bendesiniiiizzz

Nerde oturuyosun sen Burcu??

Aşk olsun, zevkle... Tamam sonra 1 hafta kendime gelemem biliyorum ama sizin için değer

Görümcek gitti, anası babası da yarın gidecekmiş galiba...

Sen de gel, bi uçaklık işin var, ben seni karşılarım, bizde kalırsınız Mert kuzuyla, Kamil amirim de gelebilir hatta, kendisi buluşmalara açık bi mart babası ne de olsa, onu da beyimle buluştururuz, dertleşir rahatlarlar

Şubat tatilinde oluyo okul o tarihlerde.Gelmeyi çok isterim ama bakalım hava fln nasıl olcak..:44:

Ne güzel olur yaw, uçakla mı gelirsin ki? Öyleyse şimdiden ayarla biletini...

Heee bende aynı hevesle gittim ama birbirlerinin yüzlerine bakmıyolar,daha ufaklar sanırım bunun için

12 Şubat cumartesi olacak sanırsam buluşma, senin burda olduğun tarihlere göre, bendesiniiiizzz

Yok öle bişiiiii, Avrupa Yakası olmazsa ben gelemem baştan söyliyim

Ben evde iken delirme noktasına geldiğim için, işe gelmek benim için terapi gibi oluyor, bana zor olmuyor yani, İklim e zor oluyor mu bilmiyorum, anneannesi ile çok mutlu görünüyor, akşamları benim yüzüme bile bakmadığı oluyor :))))))

Pelin de çıldırıyo anneannesi için.. Beni görünce o kadar çığlık atmıyo.. Kadını WC ye bile yollamıyo valla. Yapışık yaşıyolar!! Annem de Pelin sayesinde formumu koruyorum diyo yazık.. Kadının tepesinden inmiyo bizimki..

slm kızlar nasılsınız iki gündür giremedim topike o yüzden geçmişe bakmaya niyetlenmedim bile akşam ederim yoksa
nasılsınız bakalım herkes iyidir inşallah
serhan beyin gece uykusuzluklarının sebebi belli oldu "uyku tulumu" sanırım daralıyo onu giydirdiğimde üzerine incecik bi çarşaf örtüyorum kombiyide kapatıyorum ama yinede terliyo dün yine yatırdım 40dk sonra uyandı bende çıkardım tulumu normal pijama giydirdim uyudu
birde 10 gün izmirde benimle yattı alıştı sanırım çünkü geçen gün babamız nöbetciydi yanımda uyudu ve sabaha kadar 2 kez uyandı mama içmek için sabah da 8 de kalktı
ama yanımda alıştırmak istemiyorum yatağında uyusun yaa ne oldu bilmiyorum ama oğlumun uyku düzeni alt üst oldu çok üzülüyorum bugün de giydirmiycem tulumu inşallah sebep tahmin ettiğim gibi tulumdur...

Heee bende aynı hevesle gittim ama birbirlerinin yüzlerine bakmıyolar,daha ufaklar sanırım bunun için

Yok öle bişiiiii, Avrupa Yakası olmazsa ben gelemem baştan söyliyim

İnşallah Avrupa yakasında oturan hiç bi mart annesi kabul etmez sizi de görürsün !

Doruk da öyle... Sabahları annemi görünce çığlık atıp zıplıyor, ben eve gidince, bi hevesle benim kucağıma geliyor, sarılıp öpüyor, sonra benim kucağımdayken anneannesine sarılıyor, onu da öpüyor, sonra doyamıyor, kucağına gidip pıt pıt yapıp yalıyor, annem evine giderken arkasından mahsun mahsun bakıyor, aşık sanırsam anneme...

İstanbul-Kayseri kadar sürer, gidilmez o kadar yol perişan olursun, zaten buluşma Avrupa Yakasında olacak
Pelin zaten çabuk huysuzlanan bi bebek.Keçileri gelince de zaptetmek imkansız oluyo. Yolu da hiç sevmiyo onun için sordum. Halkalı'dan Çorlu'ya gelmem Bostancı'ya gitmemden daha kolay olur galiba di mi...

Elbet gönüllü bi babayiğit çıkacaktır
Kerem de bakıcısına atlayarak gidiyor sabahları,neyseki oraya gidince bizi bize gelince orayı unutuyor.
Seyhan nasıldı uyku tulumu?içi yünlü mü?belki ondandır.Keremin üstünde normal penye altında eşofman altıyla yatırıyorum üzerinde tek battaniyeden başka bişey istemiyor,ben öyle yatsam üşürüm

Geçmiş olsun Fatmacım. Selin atlatmış çok şükür darısı sana...
Kilosu gayet iyi bence.. Biz daha 9kg yu bile göremed,k..
Havalar burda çok kasvetli. Ben de aynı psikolojideyim...

2 hafta önce 8740tı oğlum milleti duyunca içim gidiyor benim oğlum da yesin yaw :84:

benim sıpayı anlatmış kadar oldun.

Siz buluşup toplu doğumgünü falan da yaparsınız şimdi...

şüphen olmasın herşeyi yapar bunlar (çatlayan smile :93:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…