2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok canımcım özellikle terletmeyen olsun diye çok aradım çok da kalın değil yanii içinde de sadece çıtçıtlı badi oluyo ama yinede istemiyo aynen serhanda öyle incecik yatsın üstünde de bişey olmasın istiyo bende incecik bi penye battaniye örtüyorum okadar

Annelerimizin hakkını nasıl ödeyecez bilmem, benim kızda öyle inmiyor kadının tepesinden, annem hiç şikayetçi değil ama arada bunaldığını hissediyorum, kolay değil bu yaştan sonra bebek bakımı...

Koçla ayrıldılar sadece Allianz, çarşamba günü gelecek.Ben internetten inceledim çok beğendim bak istersen Büyüyen Çocuk diye geçiyor.

Baktım canım cok hosuma gitti benim de ondan sordum. Esime soyledim o altın biriktirelim diyor, ben de altına verecegimiz paranın bir kısmını sigortaya yatıralım diyorum. Karar veremedik daha. Görüşmeyi yaz ayrıntılı olur mu, bende basvuracagım muhtemelen.

Bende her zaman altından yana olan taraftım aslında,baksana çeyrek altın 120lere çıktı,ama sigortanın şöyle bir artısı var 1 ay bile ödeme yapsak eğer bize bişey olursa çocuğa poliçeyi yaparken seçtiğin yaşa kadar maaş bağlanacak

metinde kucakcı oldu ama annemin eli ve bacağı uyuşuk gibi oluyormuş belide rahatsız babanneside dizinden rahatsız aman çok kilo almasınlar nasıl bakacak nineleri
iyi o zaman yasemin bende üzülmeyeyim o zaman ama annanesi pariste teyzesinde ne zaman gelecek

ben eve alıştım 1 senedir oğlumada

bebekle yatınca hemen alışıyor düzen altüst oluyor bizde memlekete gide gele çocuk mahvoldu

bu arada öksürük şurupları öldürü olabilirmiş kullanmayın drumuz söyledi

O cezbetti zaten beni de.böyle bir sigorta arastırmak istiyordum bende, sen söyleyince hazıra konmus gibi oldum:90:Güzel bir paylaşım oldu, teşekkür ederim kendi adıma

nası yani biz 1 şişe bitirdik bu son hastalığında ki hala geçmedi öksürüğü ve bize de doktor verdi ki kendisi ilaca çok karşıdır ama vermek zorundayız dedi:26:

nası yani biz 1 şişe bitirdik bu son hastalığında ki hala geçmedi öksürüğü ve bize de doktor verdi ki kendisi ilaca çok karşıdır ama vermek zorundayız dedi:26:

ben veremiyorum en güzel ilacı bile yalayarak içiyor
kendisi gösterdi hatta gazetede bile yazmış
ıslak mendil çamaşır suyu yumuşatıcı herşey bebeklerin hırrıltılı nefes almasına yol açıyormuş hiç kullanmayacaksın diyor hazır yiyecekler ve bebek bisküvisi yok diyor hatta kan ilacını bile arada versen iyi olur demişti

aylin kendini naza çekme nolcek gel işte burcudada olsa olur bence her türlü buluşucam kafaya koydum

Yavrum ne naza çekmesi ben esenler otogara gidene kadar bile bütün otobüs Kerem i dinledi,yani bana hayal o kadar yol,ayrıca o kadar çok indi bindi yapmam gerekiyor ki ben gelene kadar siz kalkmış olursunuz.

O cezbetti zaten beni de.böyle bir sigorta arastırmak istiyordum bende, sen söyleyince hazıra konmus gibi oldum:90:Güzel bir paylaşım oldu, teşekkür ederim kendi adıma

Rica ederim ne demek,böyle paylaşımlar için bu topicteyiz,yoksa amacımız asla dedikodu değil

deterjan (çamaşır suyu) ve hazır yiyecekler olayına katılıorum..ıslak mendili eline gecirdiği an sünger bob gibi emiyo
kan ilacı zaten degerleri düşük olanlar kullanıo..

ben çamaşırlarını granül sabunla yıkıyorum yumuşatıcı olarak ta dalin kullanıyorum kan ilacına mecburum zaten zayıf kan değerleri de düşük hepten hasta olur öksürük şurubunu ilk kez bu hastalığında kullandım ve hala geçmedi ıslak mendili ise sadece altını temizlerken kullanıyorum eline geçirdi mi direk emiyo

Bişey daha sorcam artkadaşlar ya;
Bebekleriniz hangi markanın devam mamasını seviyo?
Bizim kız devam maması, kaşık maması, kavanoz maması hiç birini yemiyo!!!!
Çok inatçı ya.. ekmek ve pilava deli gibi saldırıyo ama.

bende altını değiştiriken kullandım o ne dedi ıslak mendilmi deyince evet dedi eşim
ısrail bize ve afganistana gönderiyor kendi bebeklerine kullanmıyorlar dedi ben 4 ay pamuk kullandım şimdide suya tutup oyle kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…