- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.461
Pelin zaten çabuk huysuzlanan bi bebek.Keçileri gelince de zaptetmek imkansız oluyo. Yolu da hiç sevmiyo onun için sordum. Halkalı'dan Çorlu'ya gelmem Bostancı'ya gitmemden daha kolay olur galiba di mi...
Aylin bu hafta içi Koc Allianz sigorta acentesini cagırcam demistim, geldiler mi?
Elbet gönüllü bi babayiğit çıkacaktır
Kerem de bakıcısına atlayarak gidiyor sabahları,neyseki oraya gidince bizi bize gelince orayı unutuyor.
Seyhan nasıldı uyku tulumu?içi yünlü mü?belki ondandır.Keremin üstünde normal penye altında eşofman altıyla yatırıyorum üzerinde tek battaniyeden başka bişey istemiyor,ben öyle yatsam üşürüm
Pelin de çıldırıyo anneannesi için.. Beni görünce o kadar çığlık atmıyo.. Kadını WC ye bile yollamıyo valla. Yapışık yaşıyolar!! Annem de Pelin sayesinde formumu koruyorum diyo yazık.. Kadının tepesinden inmiyo bizimki..
Koçla ayrıldılar sadece Allianz, çarşamba günü gelecek.Ben internetten inceledim çok beğendim bak istersen Büyüyen Çocuk diye geçiyor.
Baktım canım cok hosuma gitti benim de ondan sordum. Esime soyledim o altın biriktirelim diyor, ben de altına verecegimiz paranın bir kısmını sigortaya yatıralım diyorum. Karar veremedik daha. Görüşmeyi yaz ayrıntılı olur mu, bende basvuracagım muhtemelen.
Pelin zaten çabuk huysuzlanan bi bebek.Keçileri gelince de zaptetmek imkansız oluyo. Yolu da hiç sevmiyo onun için sordum. Halkalı'dan Çorlu'ya gelmem Bostancı'ya gitmemden daha kolay olur galiba di mi...
Bende her zaman altından yana olan taraftım aslında,baksana çeyrek altın 120lere çıktı,ama sigortanın şöyle bir artısı var 1 ay bile ödeme yapsak eğer bize bişey olursa çocuğa poliçeyi yaparken seçtiğin yaşa kadar maaş bağlanacak
metinde kucakcı oldu ama annemin eli ve bacağı uyuşuk gibi oluyormuş belide rahatsız babanneside dizinden rahatsız aman çok kilo almasınlar nasıl bakacak nineleri
iyi o zaman yasemin bende üzülmeyeyim o zaman ama annanesi pariste teyzesinde ne zaman gelecek
ben eve alıştım 1 senedir oğlumada
bebekle yatınca hemen alışıyor düzen altüst oluyor bizde memlekete gide gele çocuk mahvoldu
bu arada öksürük şurupları öldürü olabilirmiş kullanmayın drumuz söyledi
nası yani biz 1 şişe bitirdik bu son hastalığında ki hala geçmedi öksürüğü ve bize de doktor verdi ki kendisi ilaca çok karşıdır ama vermek zorundayız dedi:26:
aylin kendini naza çekme nolcek gel işte burcudada olsa olur bence her türlü buluşucam kafaya koydum
O cezbetti zaten beni de.böyle bir sigorta arastırmak istiyordum bende, sen söyleyince hazıra konmus gibi oldum:90:Güzel bir paylaşım oldu, teşekkür ederim kendi adıma
ben veremiyorum en güzel ilacı bile yalayarak içiyor
kendisi gösterdi hatta gazetede bile yazmış
ıslak mendil çamaşır suyu yumuşatıcı herşey bebeklerin hırrıltılı nefes almasına yol açıyormuş hiç kullanmayacaksın diyor hazır yiyecekler ve bebek bisküvisi yok diyor hatta kan ilacını bile arada versen iyi olur demişti
hayır olsun canım rüyan nasıl gördün beni...gerçi ben uyuamıyorum kaç gündür durumumu kızla izah etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?