2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hero babynin 8 tahıllı meyveli kaşık mamasından çok az sabahları veriyorum haşlama yumurtanın yanında eğer yumurtayı bitirmezse onunla yiyor ekmeğide zyağıda batırıp yediriyorum devam sütü almıyor

Sigorta olayını iyi araştıralım arkadaşlar, çevrenize de sorun, böyle bir sigorta yaptırıpta mmenun kalan sonra o parayı alabilen insanlar var mı, benim anneme yıllar yıllar önce özel sigorta yaptırdık, 7 yıl ödedik, sonra o şirket battı ve bizim paralar uçup gitti, geri alamadık malesef, rahmetli dayım 2 oğluna da böyle sigorta yaptırmıştı, dayım vefat etti, yengem sigortadan oğulları için biriken parayı alamadı, mahkemelik oldu ve bir yıl sonra yatırdıkları paranın hiç artmamış halini zar zor alabildi, benim çevremde kötü örnekler var malesef, iyi bişeyler duymayı çok istiyorum, çünkü bende kızıma sigorta yaptırmak istiyorum ama diğer taraftan da biraz hesap kitap yaptım dün akşam, sigortaya para yatırmak mantıklı gelmedi bana, o parayı altına yada faize yatırsam, daha fazla getirisi var, sizde fikirlerinizi paylaşın ve Aylin gelecek olan sigortacı neler anlatacak merakla bekliyorum, buraya yaz mutlaka ayrıntıları..

Deterjanı bitti ben de bizim deterjanla yıkayayım çift durulama yaptırayım diye düşünmüştüm yapmayayım mı? ama bebek deterjanları da hiçbir lekeyi çıkarmıyor ki?:26:

Pelin yumurta da yemiyo.Ne zaman versem midesi bulanıyo..(

hepisi aynı hepisiii
pekiiii granül sabun kokusu nasıl biraz agır gelio sabun kokusu bana çamaşırlarda ?
civap ver

hero babyy devam sütü..
kavanoz maması cook nadiren veriorum..artık kendi kendilerine yemek yemekten daha zevk alır durumdalar.

Kıymetcim, benim kızım ne marka ne de çeşit olarak hiç birini ayırt etmiyor, hepsini de severek yiyor, devam sütünü içiremiyorsan eğer, Milupanın Milumil i var, onu dene birde, ve yine Milupa nın iştahsız bebekler için olan çeşitli mamaları var onlara bak bi, belki senin kızında seveceği bişeyler vardır, birde şimdi aklıma geldi; kavanoz mamalarını kendin evde yaptığın yemeklere karıştırabilirsin mesela..

Deterjanı bitti ben de bizim deterjanla yıkayayım çift durulama yaptırayım diye düşünmüştüm yapmayayım mı? ama bebek deterjanları da hiçbir lekeyi çıkarmıyor ki?:26:

dalin sıvı deterjan kullanıodum bende ama maalesef leke cıkarmıyo..kendimize kullandıgım omomatik le yıkıorum ama omo baby kullanıcam artık

Kıymetcim, benim kızım ne marka ne de çeşit olarak hiç birini ayırt etmiyor, hepsini de severek yiyor, devam sütünü içiremiyorsan eğer, Milupanın Milumil i var, onu dene birde, ve yine Milupa nın iştahsız bebekler için olan çeşitli mamaları var onlara bak bi, belki senin kızında seveceği bişeyler vardır, birde şimdi aklıma geldi; kavanoz mamalarını kendin evde yaptığın yemeklere karıştırabilirsin mesela..

aptamil milumile katılıyorum..fekat kavanoz mamasını evdeki yemeklere karıştrmak cazip gelmedi

ben hala ve hala ıslak mendil kullanamıorum kızlar alt alırken..pişik ve tahriş yapıo..
helekide kakasını alırken su dolu kap ve pamuk okadar ugraştırıcıki zaten sabit durmuyo ..
kullanmadıgım iki marka kaldı..
huggıes ve unıbaby....
kullanan varmı??

O saydıkalrının hiçbirini yemiyorsa markayla alakalı değil sevmediğinden,istersen inek sütü dene

Hay allahım ya 2 dr aynı ieyi söylesin dişimi kırıcam

O söylediğin ne idüğü belirsiz sigortalardır,marka değeri olan sigortalara yaptırırsan karı çok iyi, ben bi ara yaptım o işi,Anadolu Sigorta,Allianz,Aviva ve bankaların sigortaları bunlar garantilidir.ayrıca bozdurup ev alan tanıdığım var şahsen.

İki kere gitmiş yazdıklarım, şaşırdım..

Bende Dalan Roxy kullanıyorum ama lekeler hiç çıkmıyor evet, ben çok lekeli olan kıyefetleri önce Kosla ile elimde çitileyip daha sonra makinaya atıyorum, bazen çıkıyor lekeler bazende çıkmamış oluyor, zaten birçok kıyafetini kaderine terk ettim artık, evde olabildiğince pasaklı sokak çocukları kıvamında İklim..

Selam kızlar,
Eymen beyle 1,5 gibi doktordaydık. Doktor ilk etapta bunun sinirinden ne olacakki diye sordu çok geçmeden ne olduğunu anladı ya her zaman doktorda ağlar bana yapışır falan ama orda da bağırdı öyle deli gibi asabi oğluşş:18: boğazda kulaklarda falan bi problem yok, gelmesi yakın bi diş te yok. son olarak idrar kültürü istedi, yaklaşık 3 saat sonra yaptı beyefendi de eve geldik. sonuç salı günü belli olacak. bu arada hava epey güzeldi, beklerken kafeteryada falan oturduk,çocuk parkında oynadık, keyfi gayet yerindeydi oralarda. gezmeye mi gitmek istiyodu acep:26: ama eve geldik yine aynı, şu an bağırmaya başladıı:18: öptümm

Pelin yumurta da yemiyo.Ne zaman versem midesi bulanıyo..(

Hamileyken sen yedin mi peki yumurta?

Ben ön yıkamaya Kosla koyyorum hep. Sonra da bol durulama yaptırıyorum.

Kosla ben de kakalıysa ya da zor lekeyse üstüne döküyorum ama sanki Kosla Omolardan falan daha kötüdür

Unıbaby zaten saf sulu ıslak pamuk ama pahalı, Yağmur un cildi çok hassas demek ki üzgünüm hep öyle gider,sen sulu pamuktan şaşma.

Aylincim, Aviva da çalışan arkadaşım var, ona sordum, uzak dur dedi, Aviva yı direk kafadan eledim ben, Allianz bana da mantıklı geliyor, araştırmaya devam edeyim en iyisi...

Ebru, ben Unibaby kullanıyorum, ıslak pamuk mendil, biraz pahalı ama memnunum..

Size en kısa zamanda çişlerini söylemeyi öğretelim ve bu dertlerden kurtulalım diyorum :))))

evet Kerem de evde rüküş ve çingene çocukları gibi:) ama ne yapayım evde lekeli kıyafetler mezarlığımız var.

Aaaaa hiç aklımıza gelmedi,doğru diyosun belki dışarı çıkmak istiyordu,çünkü sen onu sürekli çıkarıyordun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…