2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben hacı şakir granül sabun kullanıyorum çok da memnunum dalin yumuşatıcıyla birlikte kullanıyorum ve muhteşem kokuyor bebeğimin teniyle çok uyumlu

granül sabun tüm lekeleri çıkarmada çok başarılı ilk yıkamada çıkarmasa ikincide mutlaka çıkarıyo

Ben doğdundan beri huggies kullanıyorum.

Aylincim, Aviva da çalışan arkadaşım var, ona sordum, uzak dur dedi, Aviva yı direk kafadan eledim ben, Allianz bana da mantıklı geliyor, araştırmaya devam edeyim en iyisi...

Ben de Aviva da çalıştım ve arkadaşına hayret ettim, en iyilerden biridir Aviva o kadar emin konuşuyorum bundan,ayrıca ev alan tanıdık Aviva ile aldı o evi,arkasından Koç allianz gelirdi ama şimdi Koç la ayrıldılar yine de iyi olduğunu düşünüyorum.

hadi inşallah temzzdr tahlilleriniz cnm..bizim tahlillerde temiz cıktı bu araada kızlar..idrrar tahlilleri yani..
kız azucuk ilgilen oğluşunla kalk şu pc nin başından belki bundan cocugumun asabiyeti:44:

EBRUUUUU ben bu sefer huggies organik pamuk su birleşimi bişeyini aldım çok da memnun kaldım hiç pişik yapmadı uni baby den de çok memnundum bu ikisinden birini dene derim ikisi de yeni doğan
bu anne kaçar öpüldünüz

Meralcim, Eymenin kulak-burun-boğazında bişey olmaması sevindirici, inşallah idrar tahlili de temiz çıkar, eğer öyleyse çocuk evde bunalmış demek ki ve psikolojik, çocuk dışarıyı istiyor, alışkın tabi, annesi hergün bir posta dışarı çıkarıyordu, birden bire eve kapanmak yaramadı..

Ben hergün kahvaltıda bir yumurta yerdim hMİLEYKEN.aMA benim bebekliğim de böyleymiş. İştahsız, zayıf bi bebekmişim.Bana çekmiş haspam..Evet bence de Koslalar çok masum diil ama bi o temizliyo kiri pisi...

Ebru, ben Unibaby kullanıyorum, ıslak pamuk mendil, biraz pahalı ama memnunum..

Size en kısa zamanda çişlerini söylemeyi öğretelim ve bu dertlerden kurtulalım diyorum :))))

Ben doğdundan beri huggies kullanıyorum.

hmm demmekki bu iki markadada sorun yok..unıbaby nin pamuklu su oldugunu biliorum..pahalı oldugunuda..toptancılardan ayarlayabilirsem düşünüorum ikisinide denerim..önce huggs..en azından daha uygun fiyatı..
yasemin güldürdün beni sen bu çiş ögretmeyi taktın bacım iklim yakında anniiii çisimmm deeeedi derse şaşırmam...
umarım yamuro bana cekmezzzz

Sigorta konusu ile çok ilgiliyim, duyduğun-bildiğin her şeyi merak ediyorum haberin ola, sakın paylaşmazlık etme, arkadaşımdan detayları öğrenebilirsem bende onu paylaşırım, neden öyle dedi, şimdi daha çok merak ettim..

Ebru, taktım valla çiş olayına evet, poposu üşürde hasta olur diye şimdi uğraşmıyorum, yoksa çoktan başlamıştım ben çalışmalara.. Geçen yaz boyunca kaka yaptığını anladığım an götürüp wc ye tutuyordum, göz aşinalığı oluştu yani benim kızın, alt yapı tamam :))))

bizden son haberleri vereyim ata şuan babasıyla yerde boğuşuyo araları pek bir iyi :)
bugün hava güzeldi hep beraber dışarı çıktık babası ve oğlu çok keyifliydiler :))

şimdilik herşey yolunda gidiyo :))

sözde program kurdu aptal bilgisayarcı pc dondu yazılım programız dondu tekrar gelecek şimdi..
laptopum yapıldı neyseki.. artık ewimde serberst takılabilirim..
gerçi cery nasıl müsade eder bilmiyorum zaten bnde o yanımdayken fazla takılamam.. bebeğime haksızlık etmiş olurum.. onla ilgilenmem gereken bi döenm çünkü

Ben kaçıyorum arkidişlerim, size iyi hafta sonları diliyorum, bugün akşamı zor ettim, şirket çok sıkıcı, işler birikti sanırım ondan :)))
Bir an evvel evimde olmak, zilliye sarılıp koklamak istiyorum..
Hepinizi öptüm, hoşçakalın..

:128:
Ben hergün kahvaltıda bir yumurta yerdim hMİLEYKEN.aMA benim bebekliğim de böyleymiş. İştahsız, zayıf bi bebekmişim.Bana çekmiş haspam..Evet bence de Koslalar çok masum diil ama bi o temizliyo kiri pisi...

senin facen varmı kıymet?

Benim burda paylaşmadığım bişey var mı?ayıp ediyosun arkadaşım

çoook sevindim,daha detaylı haberler bekliyoruz ayrıntılara da git bi zahmet

Herşeyin yolunda olmasına sevindim, Ata nın mutlu olması en önemlisi, ex eşinin sana karşı olan davranış ve tutumunu da ayrıca merak ediyorum ama şimdi sorularımla bunaltmayım seni, bi ara yazarsın artık :)))

Laptop un hayırlı olsun, daha çok takılırsın artık, bizi kendinden mahrum etme :)))

son cümlene katılıyorum tatlış

paı paı ..iklimin totosundan bi ısırık getr bize yarın

bugün yeni bi huy edindi kendine..elinden bişeyi aldıgımda korku filmlerinde cıglık efektleri halt ediyo yanında..o nası bi cırlamadır yaw...hiç anasına çekmemiş

herkese merhaba
merhabalar canlarım;
Öncelikle Yağız paşama çok geçmiş olsun....
Ata paşam da ilk adımları atmış maşallah
Yasemin doğum günü projen süper beğendim...
Ebru Yağmur prensesime de çok geçmiş olsun.....
ATA beyde bugün babişle güzel birgün geçirmiş...herşeyin yolunda gitmsine sevindim şebnem bana düşmez ama anlattığın kadarıylan aranızda çok büyük problem yaşnmamış neden ikinize yeniden bir şans vermiyosunuz ata için?
AYFER geçmiş olsun canım allah hilal kuzuna ömür versin bize bukonuda bişey söylemek düşmez.
esin sanada geçmiş olsun gene buluşma ayarlıyonuz cadılar bak ortadan çat diye çatladım ona göre.
MERAL umarım testlerde temiz çıkar seninki gezmek istiyomuş dekki ev boğmuş adamı desene eymen paşa gezmeyi çok seven çapkın bir erkek olacak.
BURCUUUU senin ev otel gibim anam banada yer ver çoluk çocuk biz bi kanepeye sığışırız valla...
ALP neyimize selin kuzumuzada maşallah ..fatmacım sizinde aranız düzelmiş umarım eşin eski günlerinize döner.
----AYLİN BOŞVER CANIM BULUŞMA MULUŞMA KEREM DURMAZ.....
ISLAK MENDİLLİ ÇIKARIP EMME DURUMLARI BİZDEDE VAR BENİM PAŞAM METRO SEKSUEL ERKEK POPOYA AYRI YÜZE AYRI ISLAK MENDİL KULLAMIYİİ.BUGÜN GÜNÜMÜZ VARDI BİR YAŞINDA BİR BEBEK VAR ALLAHIM ÇIKIYPÜSTÜNE YOLUYO ÖPÜYO ÇOCUĞU OYUNCAK ETTİ RESMEN EZDİ YUĞURDU KUDURDU VALLA ZAVALLIM O BEBEĞİNDE SESİ HİÇ ÇIKMADI.HERKESE DUYRULU BİME ÇARPIŞAN ARABALAR GELMİŞ IŞIĞI YANIP SÖNÜYO HAREKETLİ 7 LİRA FALAN TAVSİYE EDERİM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…