- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.501
hepisi aynı hepisiii
pekiiii granül sabun kokusu nasıl biraz agır gelio sabun kokusu bana çamaşırlarda ?
civap ver
hero babyy devam sütü..
kavanoz maması cook nadiren veriorum..artık kendi kendilerine yemek yemekten daha zevk alır durumdalar.
canım ben hacı şakir granül sabun kullanıyorum çok da memnunum dalin yumuşatıcıyla birlikte kullanıyorum ve muhteşem kokuyor bebeğimin teniyle çok uyumluben hala ve hala ıslak mendil kullanamıorum kızlar alt alırken..pişik ve tahriş yapıo..
helekide kakasını alırken su dolu kap ve pamuk okadar ugraştırıcıki zaten sabit durmuyo ..
kullanmadıgım iki marka kaldı..
huggıes ve unıbaby....
kullanan varmı??
Hamileyken sen yedin mi peki yumurta?
Kosla ben de kakalıysa ya da zor lekeyse üstüne döküyorum ama sanki Kosla Omolardan falan daha kötüdür
Unıbaby zaten saf sulu ıslak pamuk ama pahalı, Yağmur un cildi çok hassas demek ki üzgünüm hep öyle gider,sen sulu pamuktan şaşma.
ben hala ve hala ıslak mendil kullanamıorum kızlar alt alırken..pişik ve tahriş yapıo..
helekide kakasını alırken su dolu kap ve pamuk okadar ugraştırıcıki zaten sabit durmuyo ..
kullanmadıgım iki marka kaldı..
huggıes ve unıbaby....
kullanan varmı??
Aylincim, Aviva da çalışan arkadaşım var, ona sordum, uzak dur dedi, Aviva yı direk kafadan eledim ben, Allianz bana da mantıklı geliyor, araştırmaya devam edeyim en iyisi...
Selam kızlar,
Eymen beyle 1,5 gibi doktordaydık. Doktor ilk etapta bunun sinirinden ne olacakki diye sordu çok geçmeden ne olduğunu anladıya her zaman doktorda ağlar bana yapışır falan ama orda da bağırdı öyle deli gibi asabi oğluşş:18: boğazda kulaklarda falan bi problem yok, gelmesi yakın bi diş te yok. son olarak idrar kültürü istedi, yaklaşık 3 saat sonra yaptı beyefendi de eve geldik. sonuç salı günü belli olacak. bu arada hava epey güzeldi, beklerken kafeteryada falan oturduk,çocuk parkında oynadık, keyfi gayet yerindeydi oralarda. gezmeye mi gitmek istiyodu acep:26: ama eve geldik yine aynı, şu an bağırmaya başladıı:18: öptümm
Hamileyken sen yedin mi peki yumurta?
Kosla ben de kakalıysa ya da zor lekeyse üstüne döküyorum ama sanki Kosla Omolardan falan daha kötüdür
Unıbaby zaten saf sulu ıslak pamuk ama pahalı, Yağmur un cildi çok hassas demek ki üzgünüm hep öyle gider,sen sulu pamuktan şaşma.
Ebru, ben Unibaby kullanıyorum, ıslak pamuk mendil, biraz pahalı ama memnunum..
Size en kısa zamanda çişlerini söylemeyi öğretelim ve bu dertlerden kurtulalım diyorum :))))
Ben doğdundan beri huggies kullanıyorum.
EBRUUUUU ben bu sefer huggies organik pamuk su birleşimi bişeyini aldım çok da memnun kaldım hiç pişik yapmadı uni baby den de çok memnundum bu ikisinden birini dene derim ikisi de yeni doğan
bu anne kaçar öpüldünüz
Ben de Aviva da çalıştım ve arkadaşına hayret ettim, en iyilerden biridir Aviva o kadar emin konuşuyorum bundan,ayrıca ev alan tanıdık Aviva ile aldı o evi,arkasından Koç allianz gelirdi ama şimdi Koç la ayrıldılar yine de iyi olduğunu düşünüyorum.
Ebru, taktım valla çiş olayına evet, poposu üşürde hasta olur diye şimdi uğraşmıyorum, yoksa çoktan başlamıştım ben çalışmalara.. Geçen yaz boyunca kaka yaptığını anladığım an götürüp wc ye tutuyordum, göz aşinalığı oluştu yani benim kızın, alt yapı tamam :))))
Ben hergün kahvaltıda bir yumurta yerdim hMİLEYKEN.aMA benim bebekliğim de böyleymiş. İştahsız, zayıf bi bebekmişim.Bana çekmiş haspam..Evet bence de Koslalar çok masum diil ama bi o temizliyo kiri pisi...
Sigorta konusu ile çok ilgiliyim, duyduğun-bildiğin her şeyi merak ediyorum haberin ola, sakın paylaşmazlık etme, arkadaşımdan detayları öğrenebilirsem bende onu paylaşırım, neden öyle dedi, şimdi daha çok merak ettim..
bizden son haberleri vereyim ata şuan babasıyla yerde boğuşuyo araları pek bir iyi :)
bugün hava güzeldi hep beraber dışarı çıktık babası ve oğlu çok keyifliydiler :))
şimdilik herşey yolunda gidiyo :))
bizden son haberleri vereyim ata şuan babasıyla yerde boğuşuyo araları pek bir iyi :)
bugün hava güzeldi hep beraber dışarı çıktık babası ve oğlu çok keyifliydiler :))
şimdilik herşey yolunda gidiyo :))
sözde program kurdu aptal bilgisayarcı pc dondu yazılım programız dondu tekrar gelecek şimdi..
laptopum yapıldı neyseki.. artık ewimde serberst takılabilirim..
gerçi cery nasıl müsade eder bilmiyorum zaten bnde o yanımdayken fazla takılamam.. bebeğime haksızlık etmiş olurum.. onla ilgilenmem gereken bi döenm çünkü
son cümlene katılıyorum tatlışsözde program kurdu aptal bilgisayarcı pc dondu yazılım programız dondu tekrar gelecek şimdi..
laptopum yapıldı neyseki.. artık ewimde serberst takılabilirim..
gerçi cery nasıl müsade eder bilmiyorum zaten bnde o yanımdayken fazla takılamam.. bebeğime haksızlık etmiş olurum.. onla ilgilenmem gereken bi döenm çünkü
Ben kaçıyorum arkidişlerim, size iyi hafta sonları diliyorum, bugün akşamı zor ettim, şirket çok sıkıcı, işler birikti sanırım ondan :)))
Bir an evvel evimde olmak, zilliye sarılıp koklamak istiyorum..
Hepinizi öptüm, hoşçakalın..
:128:
senin facen varmı kıymet?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?