2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hızınıza yetişrbilene aşkolsun. zaten bakamıyorum ev işi defne derken. bir ilk sayfayı bir de sonuncuyu okuyorum. aradakiler gümbürtüye gidiyor.
umarım herkes iyidir.....

açlıktan gurul gurul olan midem n zamn doymak bileceeeeeekkkkk 30kilo alınca mı

açlıktan gurul gurul olan midem n zamn doymak bileceeeeeekkkkk 30kilo alınca mı
amaaaaaaaaaan sende can boğazdan gelir yarasın ulaş beye.sen merak etme kuduruk ceren ve ulaş beyle sen o kiloları çatır çatır verirsin.ha buarada poponu kaşı pek bi yakışmış hamilelik çok güzel olmuşun kanımca..

tmm bn bu gazla annemlere pizza söliim we 4 dilim götüriym mideye:)))))))
merci cnm senin güzelliiğin o

yeniden iyi geceler bugün pat diye çıktım eşim erken geldi kaçırdıklarımı okudum sonra da baktım filizcim özet geçmiş maşallah ne hafıza var sende filiz ben sayfa atladımmı unutuyorum

ebrucum ben hala pamuk ve suya devam ediyorum sadece dışarı çıktığımızda dalin ıslak mendil kullanıyorum serhanın da totosu pek narin pişik oluyo hemen

serhan Allaha şükür devam sütü yada k.mamaları falan ayırmıyo yoğurt hariç herşeyi yiyo sade yoğurdu asla yemiyo illa içinde bişey olacak ayran olarak denedim onuda sevmedi

bende kan damlası kullanıyorum ferrum ama bu ay gidince sorarım artık ihtiyaç yoksa kullanmam

deterjan olarak dalan roxy kullanıyorum şu an
hacı şakir granül kullandım eşim sevmedi kokusunu omo da kullandım ama roxy pek farkı yok bu arada lekeleri en iyi bulaşık sabunu çıkarıyo kosla falan hikaye yanında önce onunla çıkarıyorum lekeyi sonra bol duruluyorum makinaya atıyorum sadece kan damlasının lekesi kesinlikle çıkmıyo

meralcim eymen paşanın test sonuçları temiz çıkar inşallah
yağmur hanımın sonuçları da temiz çıkmış sevindim
şebnemcim ata ve senin adına çok mutlu oldum
fatmacım sanırım eşinle aranız düzelmiş çok sevindim eskiye sünger çekin
hasret gülüm görüşemez olduk bebişlerin nasıl sen nasılsın sen 30 kg alsan 50 kg hep güzelsin ayrıca da verirsin cery de vermedinmi şimdi bebiş sayısı iki olacak ne kilo kalır ne bişi
ayfer canım sanırım olmuş söylediğin şey herşeyin hayırlısı bitanem pelin en büyük desteğin

valla filiz kadar hafızam yok atladıklarım için çok özür öptüm iyi geceler
yarın anama gidicem iyi haftasonları herkese

ıslak mendil konusunda bende çok tedirginim ben uni baby pamuk ve su olanı kullandım 4 ay. sonra onun pure war ona geçtim ama onuda herzmn bulamıorm bazen pampers kullandım bazen huggies en son uniwipes buldum. hiç içime sinmio ama pamuklada o biton kakaları temizleyemem.zaten binbir mücadele temizliorm. hepsi aynı yaa ne olduu belli diil içlerinde. bilmiorm wala:S

hasret iki çocukla sende hiç bişi kalmaz canım merak etme.yemene bak bol bol ohh. ulaşında ceryi aratacağını sanmıorm. ama terside olabilir. cery abilik yaparmış ceryninki helin ceren di dimi nüfusta. ulaşada bişi bulun bari ayırım olmasın:) eren ulaş P

umarım öyle olur:))
cery ksin döwecek zaten ulaşı orası kesin..
ewet canım helin ceren
bunuda melisa, ulaş eren istiyor.. annem, cevdet ulaş tak diyor.. yada cezmi ulaş:))) allahım ya:)))))
cevdet olgunluk, sağlam karakter demekmiş.. ama eski isim die pek ısınamadım..
ben kararsızım cengize uysun die cenker ulaş düşündüm ama cenkerde sawaşçı demek ben barıştan kardeşlikten yana olmasını isterim.. bakalım belki babası karar werir ikini isme..

sizler ne dersiniz

65 oldum şuan we 75den çok olmak istemiyorum(( cerendede 74le doğurdum duba olmak istemiyorum yaaa
ayfer aldırmışmı? kaçırıyorum bu ara herşeyi.. ayferin kız pelin değil hilal lan:)) pelin frambuazın:)))
annendemisin haftasonu?
bu arada hemen haziran annelerinde göbüşümü yakalamışsın brawo

Son düzenleme:
ayy senin elinden de mi gelir öyle şeyler bakemmmmm dökülsün hünerlerrrrrr

arkadaşlar kızım hala emeklemmiyor tutunup sıralamada yok saedece çok güzel yuvarlanıyo koltuk kenarında tutunarak duruyo ayakta...by by yapmıyo ama alkış yapıyo bababa dedede mamama diyo çok mu geriden geliyoruz mart bebeği olupta bizim durumumuzda olan var mı ?
var cevabı alamayacağımı bile bile soruyorum ama ((
siz ne güzel şeyler yazmışsınız emekledi yürüdü öpücük attı bunlar benim için hayal oldu hepiniz bebişine nazar değmesin inşallah

günaydın herkese
oğluş beni çıldırtıyor artık ayağımda yatarak uyuyor yoksa uyumuyor çılgın gibi ağlıyor
nurcan benimkisi 22 şubatta doğdu baybayı yeni yapıyor alkışı 7 aylıkken öğrenmişti 15 gündür emekliyor konuşma olarak uykusu gelince nenen acıkınca mama baba ve anne dede hey başka bişey yok merak etme yavaş yavaş sırayla hepsi oluyor adım 2le sınırlı seviniyor ama hala çok cesareti yok
ilk isim güzelmiş hasret

canım merak etme erken yapmasıda geç yapmasıda bişeyi deeştirmez. sağlıklı olsunlarda geriden gelsin nolcak. sen erken mi doğurdun biraz. kaçıncı haftada? o da çok farkediyor. bir hafta bir ay atar diyolar. mart melekleri ek gıda zamanında bi arkadaş daha ayakta duramadığını yazmıştı. seninki duruyormuş bak. sen tut kollarının altından yürüt bol bol. ayrıca emeklemeden yürüyen bebekelr çok. benimkide öpücük fln atmıo aman geç atsın yada atmasın napim:) amin cnm hepimizinkini allah korusun inşş
hasreett o ne be cezmi cevdett sewemeyizde he cezmiii agucuk gugucuk. ı ıh olmuo:)) eren ulaş iyi işte. savaş konusuna bende katılıorm cocukların karakterini gerçekten etkilio isimler hem cenker hemde ulaş çocuk sawaşa sawaşa ulaşaır herşeye allah korusun. herşey hayatta önüne gelsin inşş. sakin olsun erenler gibi:)

Merhaba
Sonunda pc oldu şükür kavuşturana..

Eymen çok fena geceleri en az 20 kere uyanıyor yanımda yatırıyorum artık başka türlü kafayı yerim sanırım
nerdeyse bütün gece meme ağzında ya da ayağımda anlamıyorum iyileşti iştahı da iyi sekizinci dişide patlattı
derdi ne bu çocuğun her kalktığımda Allahım bana sabır ver diyorum çok uykusuzum

Meralciğim Eymende evde aynı dediğin gibi bağırıyor ağlıyor oyuncakla oynamak yok
hep abuk subuk şeylerle uğraşıyor perdeler kumandalar kablolar beyaz eşya tencere tava ama sıkıldığı çok belli biliyor musun ben bunu çok denedim dışarda ya da başka bir evde hiç kuduruk olmuyor

ne yapacağız biz bu sıkılgan uşakları :26:

Hasret cicim cesur ulaş da olabilir cevdet cezmi ağır isimler ama eren hoş

Son düzenleme:

canım yaa şey demişler ya çocuğumun hastalandığına değil de huyunun değiştiğine yanarım. Sizinde öyle olmuş galiba gce uyanması tamamen keyfi. yada akşam geç yediriosan hazımsızlık çekio olabilir. umarım düzelir abartmadan. uykusuzluk zor wala. bende bugün kendim uyandırdım:) göğrüm çok şişmişti. belli olmuo bazende iki saate bi kalkıolar. iyileşmesine sewindim. diş konusunda biz en önde gidenlerdendik topikte. şimdi geri kaldık 6da duruyoruz. ama üst dişlerin 4 ünü birden çıkardı diyebilirim ondan mı bilmiorm dinlenio heralde:)

herkese slm

herşey yolundadır umarım geçmişe bakamadım birazdan bakacağım

sabah 10 da kalktık ata bey babasıyla kahvaltı yaptı şimdide baba oğul dışarı çıktılar geziyorlar :)
ata evde baba baba diye dolanıyo :))

bizim ile ilgili bir değişiklik yok dün akşam ikimiz dışarı çıktık sahilde biraz yürüdük sonrada sıcak birşeyler içmeye gittik genel sohbet ettik

anladığım kadarı ile işleri düzeltmeden yoluna koymadan bizle ilgili program yapmıyo kısmet dedi

birde benim ayağım çok ağrıyordu önce masaj yaptı sonrada ilacımı ve suyumu getirdi ve atayla hep oyun oynadı :))

ona boşanma ilamını niye almadığını sordum dediki özellikle almadım aldıktan sonra itiraz davası açma hakkım varmış biraz daha zamana ihtiyacım var dursun dedi böylece sende bu durumda evlenemezsin dedi

sonrasında hala beni soyadımı taşı olmandan çok memnunum dedi
dışardan çağırıyorlar şimdilik bu kadar devamı sonra :))

slm kızlar nasılsınız
nispet gibi olmasın ama emirhan gece uykuları düzeldi gibi birşey hatta bu sabah 11.30 da ben uyandırdım artık kalk diye :) ama gece geç yatmıştı gezmekteydik geç geldik ondan ama bu bilmem normalmi aman uyusun işte

yok güzelim bu hastalıktan önceden beri olan bir durum :26:
gitgide düzeleceğine daha beter oluyor bizim uykularımız...
ben eymenin daha bir kere 8 den fazla uyuduğunu görmedim ona da şükrediyorum

vay be herşeyin hayırlısı Şebnemciğim...

maşaallah barekallah eymen geç yatınca da duru farketmiyor malesef

kızlar internete calliou apaçi dansı yapıyor yazın..
cerene onu tam ekran yapıyorum çıldırıyo resmen o da oynuyo, alkış yapıyo süper yaaa..
sizde deneyin

bn ewdeyim 1 saat oldu kalkalı
kahwaltı hazırlıklarındayım ceryde bulaşıkmakinesine girmiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…