2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[COLOR="red"]acillllllllllllllll
günaydın herkse gerçi öğleni geçttii
anadolu yakasında zeynomla kapalı alanda oyun oynac[/COLOR]ağım avm vs nere var bilen varmı?????

benim kızım şubat 22 doğumlu erkn doğdu 1 ay bir haftadır tamamen emekliyor bay bay gel gel baba anne dede diyor ellerinden tutunca saatlerc yürüyor
ben çok endişeleniyordum burdakiler bilir ama bir süre sonra kendime sorun çıkarmdada bire bir olduğumu fark ettim ve takmadım ben takmadıkça her gün kızım bişyleri keşfetti bence bırak akışına gittiğim bir dr hangi bebek konuşmamış yürememişki bu kadar deert ediyosun dedi

[COLOR="red"]acillllllllllllllll
günaydın herkse gerçi öğleni geçttii
anadolu yakasında zeynomla kapalı alanda oyun oynac[/COLOR]ağım avm vs nere var bilen varmı?????
natilius war üsküdarda capitol war... carrefour war kozyatağında..

inşallah yoluna girer herşey canım.. işleri düzelirse planlarıda sizle olmaaktan yana olacak..
sizde mi kalıyor oraya gelince?
azman eymen
aynı cereni anlatmışsın pınarcım haller we ilgi alanları aynı:) bnde koywerdim artık baş edemiyorum o dağıtıyo bn peşiden topluyorum..
ewwt cezmi cewdet biraz amca isimleri annem önerdi zaten.. bn cenker ulaş ddim ama oda sawaşçı işte babasıda cengiz aynı ismini almış, bununda
öyle olmasından korkuyorum:18: ikinci :18:bi cengizi kaldrmaz bu bünye
ulaş eren olabilir eren ulaş yada nasıl iyi durursa artık..
yada cengiz beyin isim önermesini beklicez.. ulaş bankoda yanına bir isim daha aryoruz..
her bebek farklıdır canım, blki senin kız direk yürüyecek.. mart kaçında doğdu.. bu kadar dert etme bak ayakta durabiliyor, alkışta yapıo.. bi sorun olmadığını gösteriyo bu durum üzülme bnce..

naber kız
ulaş eren güzel kulağa hoş geliyor
ceren tamamen yürüyormu artık

naber kız
ulaş eren güzel kulağa hoş geliyor
ceren tamamen yürüyormu artık
ewt canım serii halde yürüyor yürürken düştüdiyelim emekleyerek dewam etmiyo bi yerden tutunup kalkıyo dewam edio yürümeye:)) çok güzel yaaa pıtış pıtış heryere yürüyerek gidio

benim kız geçen hafta baya yürüyodu bu hafta ayaktayken oturmayı öğrendi iki adı atıp hop oturuo sıpa:) çok komik yürüyüşleri yaa.
hasret ikimiz kaldık bekci millet gezio heralde bende patladım sıkıntıdan ama hava soguk avm de gezesim yok kaldık ewde :S

ewet her hafta sonu olduğu gibi:)
kız zaten düşünce otomatik oturuyor işte:) totosunun üstüne

kafam çok ağrıyorbugün bir arkadaşın kızının 1. yaş gününe gittik.ağzımdan burnumdan geldi resmen.Alp beni mahvetti,hiç abartmıyorum 1 sn. inmedi üstümden ve ağlayıp durdu.birsürü çocuk,birsürü büyük,kalabalık offf.şuan çok kötüyüm,başım ağrıyor ve sinirliyim:95:

ewet her hafta sonu olduğu gibi:)
kız zaten düşünce otomatik oturuyor işte:) totosunun üstüne

düşmüo işte adım atıo iki tane oda yanlışlıkla sonra duruo ayakta oturuo yawaş yawaş:))
yazgı öyle kalabalığı görünce bnmde doğum günü yapmayasım gelio wala. cocuklara eziyet resmen. hani ocukları sünnet düğününden öne sünnet ettirip rahat ederler ya bende doğum gününde uyutmayı düşünüyorumP olmaz tabi. ama çok kabalaık yapmamak lazım. bi kaç arkadaş 1. derece yakınlar yeter. yoksa hem gelenlere hem ew sahibine eziyet. bi bitki çayı fln iç cnm rahatlatır.

aaaaaaaaaa kimsecikler yok yine hasretciiiim
ULAŞ EREN BENCE UYGUN HELİN CERENE TABİİİ KARAR SİZİN.
----BAZI BEBEKLER TİTİZ BAZILARI ACELECİDİR.HER BEBEK BİR OLMAZ AMA İNANIN ZAMALA HEPSİ YÜRÜR VE KONUŞUR.OKADAR DERT ETMEYİN BENCE ZAMANLA HEPSİ OLUR.BİDE SOYAÇEKİMDE OLUYO BİZ ERKEN YÜRÜMÜŞ KONUŞMUŞUZ KIZIMDA YAŞINA YÜRÜDÜ VE BİR YAŞINDA GAYET DÜZÜN YANİ YARIM OLAMDAN KONUŞABİLİYODU BAKALIM OĞLUM NASIL OLCEK

haaaaaaaa
belli oldu hatunun gerginliğiyaw alış artık gülüm napak inşallah ikinciler biraz uslu olsunlar:26: bunlardan umudumyok bnm((

ben kocinin yanına kaçıyor her haftasonu olduu gibi.. öpüyore sizleri yarında sabahın 10unda kahwaltıya dawetliymişiz....
pazar pazar o saatte kahwaltmı olur ya 1de çağırsalardıda brunch olurdu hem

kızım uyudu akşam yemek yediği we erken yattığı için birini emdi dieride dolmuştu ağrıdı baya sağıyım dedim bende zor kötek 60 cc cıktı. anlamadım madem azdı nie ağrıdı madem çok nie çıkmadı hep mi böle artık anlamadım.

benimde çok dolu gibi oluyo ama 2 dk hup diye emiyor

geçmişolsun dileklerinde bulunanlara çok tşk ederim.
bu nasıl bir grip yaa tıkadı bizi nees alamıyoruz.oglum çok hırlıyo.
birşey yemiyo yediginide çıkarıyo memeyide bırakıyo galiba emmekten çok ısırmaya başladı.
kimse yok yanımızda perişan haldeyiz.bugün ablam çagırdı gelin burada kalın diye gittim ama yağız durmadı eve geldim halim yok babası mesailere kalıyo yarında çalışıyomuş offfff......
şimdi çıkıyorum hoşcakalınn.

tekrar merhaba kimsecikler yok ama
kzılar kk da kimler varsa faceden eklEdim hepinizi haberiz olsun dedim EKLEMEK İSTEYEN KABUL ETSİN
HANİFE UYSAL POLAT BEN DENİZ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…