- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.541
arkadaşlar kızım hala emeklemmiyor tutunup sıralamada yok saedece çok güzel yuvarlanıyo koltuk kenarında tutunarak duruyo ayakta...by by yapmıyo ama alkış yapıyo bababa dedede mamama diyo çok mu geriden geliyoruz mart bebeği olupta bizim durumumuzda olan var mı ?
var cevabı alamayacağımı bile bile soruyorum ama((
siz ne güzel şeyler yazmışsınız emekledi yürüdü öpücük attı bunlar benim için hayal oldu hepiniz bebişine nazar değmesin inşallah
[COLOR="red"]acillllllllllllllll
günaydın herkse gerçi öğleni geçttii
anadolu yakasında zeynomla kapalı alanda oyun oynac[/COLOR]ağım avm vs nere var bilen varmı?????
natilius war üsküdarda capitol war... carrefour war kozyatağında..[COLOR="red"]acillllllllllllllll
günaydın herkse gerçi öğleni geçttii
anadolu yakasında zeynomla kapalı alanda oyun oynac[/COLOR]ağım avm vs nere var bilen varmı?????
inşallah yoluna girer herşey canım.. işleri düzelirse planlarıda sizle olmaaktan yana olacak..herkese slm
herşey yolundadır umarım geçmişe bakamadım birazdan bakacağım
sabah 10 da kalktık ata bey babasıyla kahvaltı yaptı şimdide baba oğul dışarı çıktılar geziyorlar :)
ata evde baba baba diye dolanıyo :))
bizim ile ilgili bir değişiklik yok dün akşam ikimiz dışarı çıktık sahilde biraz yürüdük sonrada sıcak birşeyler içmeye gittik genel sohbet ettik
anladığım kadarı ile işleri düzeltmeden yoluna koymadan bizle ilgili program yapmıyo kısmet dedi
birde benim ayağım çok ağrıyordu önce masaj yaptı sonrada ilacımı ve suyumu getirdi ve atayla hep oyun oynadı :))
ona boşanma ilamını niye almadığını sordum dediki özellikle almadım aldıktan sonra itiraz davası açma hakkım varmış biraz daha zamana ihtiyacım var dursun dedi böylece sende bu durumda evlenemezsin dedi
sonrasında hala beni soyadımı taşı olmandan çok memnunum dedi
dışardan çağırıyorlar şimdilik bu kadar devamı sonra :))
azman eymenMerhaba
Sonunda pc oldu şükür kavuşturana..
Eymen çok fena geceleri en az 20 kere uyanıyor yanımda yatırıyorum artık başka türlü kafayı yerim sanırım
nerdeyse bütün gece meme ağzında ya da ayağımda anlamıyorum iyileşti iştahı da iyi sekizinci dişide patlattı
derdi ne bu çocuğun her kalktığımda Allahım bana sabır ver diyorum çok uykusuzum
Meralciğim Eymende evde aynı dediğin gibi bağırıyor ağlıyor oyuncakla oynamak yok
hep abuk subuk şeylerle uğraşıyor perdeler kumandalar kablolar beyaz eşya tencere tava ama sıkıldığı çok belli biliyor musun ben bunu çok denedim dışarda ya da başka bir evde hiç kuduruk olmuyor
ne yapacağız biz bu sıkılgan uşakları :26:
Hasret cicim cesur ulaş da olabilir cevdet cezmi ağır isimler ama eren hoş
ulaş eren olabilir eren ulaş yada nasıl iyi durursa artık..canım merak etme erken yapmasıda geç yapmasıda bişeyi deeştirmez. sağlıklı olsunlarda geriden gelsin nolcak. sen erken mi doğurdun biraz. kaçıncı haftada? o da çok farkediyor. bir hafta bir ay atar diyolar. mart melekleri ek gıda zamanında bi arkadaş daha ayakta duramadığını yazmıştı. seninki duruyormuş bak. sen tut kollarının altından yürüt bol bol. ayrıca emeklemeden yürüyen bebekelr çok. benimkide öpücük fln atmıo aman geç atsın yada atmasın napim:) amin cnm hepimizinkini allah korusun inşş
hasreett o ne be cezmi cevdett sewemeyizde he cezmiii agucuk gugucuk. ı ıh olmuo:)) eren ulaş iyi işte. savaş konusuna bende katılıorm cocukların karakterini gerçekten etkilio isimler hem cenker hemde ulaş çocuk sawaşa sawaşa ulaşaır herşeye allah korusun. herşey hayatta önüne gelsin inşş. sakin olsun erenler gibi:)
her bebek farklıdır canım, blki senin kız direk yürüyecek.. mart kaçında doğdu.. bu kadar dert etme bak ayakta durabiliyor, alkışta yapıo.. bi sorun olmadığını gösteriyo bu durum üzülme bnce..arkadaşlar kızım hala emeklemmiyor tutunup sıralamada yok saedece çok güzel yuvarlanıyo koltuk kenarında tutunarak duruyo ayakta...by by yapmıyo ama alkış yapıyo bababa dedede mamama diyo çok mu geriden geliyoruz mart bebeği olupta bizim durumumuzda olan var mı ?
var cevabı alamayacağımı bile bile soruyorum ama((
siz ne güzel şeyler yazmışsınız emekledi yürüdü öpücük attı bunlar benim için hayal oldu hepiniz bebişine nazar değmesin inşallah
inşallah yoluna girer herşey canım.. işleri düzelirse planlarıda sizle olmaaktan yana olacak..
sizde mi kalıyor oraya gelince?
azman eymen
aynı cereni anlatmışsın pınarcım haller we ilgi alanları aynı:) bnde koywerdim artık baş edemiyorum o dağıtıyo bn peşiden topluyorum..
ewwt cezmi cewdet biraz amca isimleri annem önerdi zaten.. bn cenker ulaş ddim ama oda sawaşçı iştebabasıda cengiz aynı ismini almış, bununda öyle olmasından korkuyorum:18: ikinci :18:bi cengizi kaldrmaz bu bünye
ulaş eren olabilir eren ulaş yada nasıl iyi durursa artık..
yada cengiz beyin isim önermesini beklicez.. ulaş bankoda yanına bir isim daha aryoruz..
her bebek farklıdır canım, blki senin kız direk yürüyecek.. mart kaçında doğdu.. bu kadar dert etme bak ayakta durabiliyor, alkışta yapıo.. bi sorun olmadığını gösteriyo bu durum üzülme bnce..
ewt canım serii halde yürüyor yürürken düştüdiyelim emekleyerek dewam etmiyo bi yerden tutunup kalkıyo dewam edio yürümeye:)) çok güzel yaaa pıtış pıtış heryere yürüyerek gidionaber kız
ulaş eren güzel kulağa hoş geliyor
ceren tamamen yürüyormu artık
ewet her hafta sonu olduğu gibi:)benim kız geçen hafta baya yürüyodu bu hafta ayaktayken oturmayı öğrendi iki adı atıp hop oturuo sıpa:) çok komik yürüyüşleri yaa.
hasret ikimiz kaldık bekci millet gezio heralde bende patladım sıkıntıdan ama hava soguk avm de gezesim yok kaldık ewde :S
ewet her hafta sonu olduğu gibi:)
kız zaten düşünce otomatik oturuyor işte:) totosunun üstüne
haaaaaaaakafam çok ağrıyorbugün bir arkadaşın kızının 1. yaş gününe gittik.ağzımdan burnumdan geldi resmen.Alp beni mahvetti,hiç abartmıyorum 1 sn. inmedi üstümden ve ağlayıp durdu.birsürü çocuk,birsürü büyük,kalabalık offf.şuan çok kötüyüm,başım ağrıyor ve sinirliyim:95:
kızım uyudu akşam yemek yediği we erken yattığı için birini emdi dieride dolmuştu ağrıdı baya sağıyım dedim bende zor kötek 60 cc cıktı. anlamadım madem azdı nie ağrıdı madem çok nie çıkmadı hep mi böle artık anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?