2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlarrrrr....
Haftasonu kimsecikler olmaz biliyorum ama Sabah Tayfasi yarin görür ve bana birseyler önerebilir diye umuyorum

Simdi hani ben Tugra ne sürünüyor, ne emekliyor nede dogru düzgün siralayabiliyor yada tay durabiliyor diye üzülüyordum ya...dün cok sasirdim oglumun marifetlerini kesfettim...

Tek elinden tutunca bayagi yürüyorduk yan yana zaten.
Askili Pantolon giydirmistim Tugraya...askilarindan tutarak yürütüyordum bayagi güzel yürüyordu...
Biraz gevsek tutuyum bakiyim napacak dedim iyice gevsek biraktim yani tutuyorum bile denemezdi...
baktim yine güzelce yürüyor...
bu sefer komple biraktim 8 adim yürüdü farkinda degildi ama biraktigimin...
Kafasini cevirdi anladi tutan yok bi anda etinden et koparmis gibi bagirmaya ve titremeye basladi...
sonra tabi düstü...:85:

Simdi anladigim kadariyla Tugra aslinda istese yürüyebiliyor ama tek basina cok korkuyor...
Ben bu Bebeyi nasil cesaretlendirebilirim, ne yapmam lazim sizce? :44:

kendi haline bırakmalısın bnce..
dönüp tutmadığını görünce korkmuştur we bir süre yürümeye yeltenmeyebilir..
bi yerden tutunarak ayakta durmaya alıştır sürekli we 3,4 adım uzağında durup gel gel diyebilirsin, sewdiği oyuncağı ona doğru tutup çağırabilirsin öyle öyle cesaretlenip senin yakınında olduğunuda görünce cesaretlenecektir.

çok geçmiş olsun neden döndünki ablandan kalsaydın keşke yağız beyde müsemma gösterseydi bi zahmet..
inşallah tez zamnda iyileşirsiniz canım..
benimde çok dolu gibi oluyo ama 2 dk hup diye emiyor
bnm göğüslerim artık hiç sert olmuyor, sıkınca sütte fışkırmıyo azaldı sütüm zaten emzirmek istemiyorum karnımdaki birazda beslensin istiyorum.. bide zor oluyo kucakta emzirmek benim için karnıma baskı oluyo yatarak idare edioruz şimdilik cery wazgeçmiyor memeden:89:

bu arada cengizin babası geliormuş salı günü.. sözde çok hastaydı beyefendi..
köy derneğinin bi aktiwitesi warmış kalbalık bi grupla geliyorlarmış bu demek oluyor ki soluğu burda alır yakında yine kawgalı günler bizi bekliyor sanırım
ama sakin olcam yok

ayfer aldırmışmı? kaçırıyorum bu ara herşeyi.. ayferin kız pelin değil hilal lan:)) pelin frambuazın:)))
annendemisin haftasonu?
bu arada hemen haziran annelerinde göbüşümü yakalamışsın brawo

He Pelin benim bebem ama isterse Ayfer'e bi süreliğine verebilirim.

drun bırak demişti hala bıraktırmadınmı kıyamadın değilmi

drun bırak demişti hala bıraktırmadınmı kıyamadın değilmi
ay yokya kıyamıyorum(( bide kendi saldırıp badimi sıyırıyo, mememi tutup ağzına sokuyo.. bitiriyo beni gelde werme
He Pelin benim bebem ama isterse Ayfer'e bi süreliğine verebilirim.
hilali alırsan bi daha wermezsin:) maşllah sakin bi bebek

kocişte kızda uyuo bnde geziniyorum nette...
artık farkındaysanız cengizle kawga ettik demiorumçünkü maşallah iyiyiz ama babası geliormuş istanbula salı kesin başlar kıyamet günleri
ama artık yeni bir kawgadaşım war anneeeeemmmmm
annecimle yine kawga edip birbirimize girdik, sebep: cerene mama yedirirken zorlaması bağırması hatta eline şaplatması (ceren kaşığa wuruyor die) ben haklıyım kawgamda..
seni öldürürm dedim, gerisi geldi neyse işte olağan gerginlkler.. yine tehdit etti beni gelmemmekle bnde gelmezsen gelme ama ömür boyu dedim

Selam hasocan Evet maşallah Cengizle durumlar iyi gidiyo da annenle fenalardasınız bee( Evet yaptığı şey yanlış ve tepki vermekte haklısın ama sende de tepkinin ayarı yok kardeşimm, ne demek seni öldürürüm:18: annene kızdığın zaman, senin de cerenin annesi olduğunu hatırla sakinleşirsin bence

NİMET çok geçmiş olsun cnm benim yaa( siz de çok hastalandınız bu sene, inşallah son olur bu kez, sonra tüm kışı sağlıklı geçirirsiniz

ZELİHA cnm benim oğluş ta acayip tırsak:)) ödü kopuyo bi tarafına bişi olcak diye, çok temkinli hareket ediyor. sen de zamana bırak cnm hiö üsteleme ki ters tepmesin. sadece çok yakınında durup geell geell falan de,gelirse alkışla falan, böyle böyle zamanla cesaretlenir

Eveeettt şimdi geleyim bize sinirimizin nedeni bugün ortaya çıktı, üst dişlerden ilki patladı:)) ama malesef ikinci de patlayana dek devam edicek sanırım bu durum:18:
Cuma günü hastanede keyfi yerindeydi dedim ya, akşam da dedik ki belki canı gezme istiyo çocuğun hadi bi yere gidelim. Bi arkadaşa gittik, Allahım burnumuzdan getirdi. zaten en fazla 1 saat oturabildik hemen kalktık geldik. bugün de bi alışveriş merkezine çıktık, orda yine keyifliydi sıpam, dışarı gezmesi istiyo sanırım:))

günaydınnnnnnnnn
sabah tayfası daha dökülmemişş kızım artık maşş diyim gece 2 kere kalkıyor. ama sabah bazen 7 ye gelirken bazende 8e gelirken kalkıyor o kadarda olur dimi. şimdi kahvaltı yaptırcam şu an oyun oynuo bende dün temizliğimi yaptım bugün toz lavabolar fln war onları yapcam yeni bir hafta heğimizin güzel geçer inşşş. görüşürüzz annitolarrr

Günaydın
Çok yorucu bir hafta sonundan sonra işe resmen dinlenmek için geldim,bişey sorucam sizin çocuklar dur durak biliyor mu?Kero 1 sn bile yerinde durmuyor,acaba bu çocuk yaramaz hiperaktif falan mı olacak diye korkmaya başladım, her gören bu çocuk hiç mi yorulmaz diyor bu sabah bakıcısına anlatıyorum bizde de aynen öyle hiç durmuyor diyor, bu kadar hareket doğal olarak kendisine zarar veriyor,kafa üstü düşüyor,sehpaya ağzını çenesini vuruyor,elini sıkıştırıyor vs... offf çok yoruldum çok

günaydın kızlar
şebnem güzel haberlerini merakla bekliyoruz
merve sende sabah tayfasından oldun her sabah yoklamaya katılcaksın artık dönüşü yok
burcu ve yasemin nerde kaldıysa:44:

günaydınlar ,,,

hayırdır pazartesi diye kimseler uyanamadı sanırım,,,

cuma günüde izinli olmama rağmen dinlenemedim , uyuyamadım , hala toparlayamadım gözlerimin altı şiş , başım ağrıyor ,,

selin hala uyumuyor üstünü örtmüyor,,,,

aynı mert haftasonlarını artık pek sevmiyorum çünkü çok yoruluyorum:18: eşimle ev işi yapmak için kavga eder duruma geldik,eşim evi ben temizlerim sen merte bak diyo(merte bakmak daha yorucu çünkü),yemek yapıcam tam,eşim ben yaparım diyo:26: aslında iyi oluyo ama mert gerçekten çok hareketli ve hiç yorulmuyo:44: eşim diyoki; bunun arpası bol geliyo galiba,arpasını keselim biraz

bir günaydında benden gelsin
hafta sonu kimsecikler yoktu bari gelince bi geçmişe bakıwerin:)
yine sistemle alakalı bir sorun war bilgisayarda o yüzden ayaktayım 9da açılacak yazılış şirketi onu bekliorum..
herkesler iyimi anlatın bakem h.sonu neler yaptınız? bn yazdım önceki sayfalarda:)
dün kahwaltıdan geldikten sonra felakat çıkardım hasta oldum yattım akşam 4-4,30a kadar onun harici bi yaramazlık yok şükür:)

cuma akşamı mert hiç uyumadı,sabah 4 e geliyodu yattığımızda,sonrada saat başı kalktı zaten,sabah hastaneye gittik,faranjit ve gribal enfeksiyon çıktı antibiyotik ve öksürük şurubu verdi,akşam ilaçların etkisiyle iyi uyudu 4 kez kalktı sadece:26: ama yastık görünce hemen kafasını koyuyo üstüne hasta olunca çok üzülüyorum ama ona sevgim depreşiyo bana daha bi sokuluyo minik kuzum,eliyle yüzümü okşuyo
bu arada mert caıllou yani kayu şarkısını söylüyo ben kayu kayu diye şarkıyı söylüyom oda arkasından dadu dadu diye mırıldanıyo ama bariz kayu demek istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…