- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.561
kendi haline bırakmalısın bnce..Selamlarrrrr....
Haftasonu kimsecikler olmaz biliyorum ama Sabah Tayfasi yarin görür ve bana birseyler önerebilir diye umuyorum
Simdi hani ben Tugra ne sürünüyor, ne emekliyor nede dogru düzgün siralayabiliyor yada tay durabiliyor diye üzülüyordum ya...dün cok sasirdim oglumun marifetlerini kesfettim...
Tek elinden tutunca bayagi yürüyorduk yan yana zaten.
Askili Pantolon giydirmistim Tugraya...askilarindan tutarak yürütüyordum bayagi güzel yürüyordu...
Biraz gevsek tutuyum bakiyim napacak dedim iyice gevsek biraktim yani tutuyorum bile denemezdi...
baktim yine güzelce yürüyor...
bu sefer komple biraktim 8 adim yürüdüfarkinda degildi ama biraktigimin...
Kafasini cevirdi anladi tutan yok bi anda etinden et koparmis gibi bagirmaya ve titremeye basladi...
sonra tabi düstü...:85:
Simdi anladigim kadariyla Tugra aslinda istese yürüyebiliyor ama tek basina cok korkuyor...
Ben bu Bebeyi nasil cesaretlendirebilirim, ne yapmam lazim sizce? :44:
bnn kabul ettim cnm hasret madendere akkoyun:80:tekrar merhaba kimsecikler yok ama
kzılar kk da kimler varsa faceden eklEdim hepinizi haberiz olsun dedim EKLEMEK İSTEYEN KABUL ETSİN
HANİFE UYSAL POLAT BEN DENİZ :)
çok geçmiş olsun neden döndünki ablandan kalsaydın keşke yağız beyde müsemma gösterseydi bi zahmet..geçmişolsun dileklerinde bulunanlara çok tşk ederim.
bu nasıl bir grip yaa tıkadı bizi nees alamıyoruz.oglum çok hırlıyo.
birşey yemiyo yediginide çıkarıyo memeyide bırakıyo galiba emmekten çok ısırmaya başladı.
kimse yok yanımızda perişan haldeyiz.bugün ablam çagırdı gelin burada kalın diye gittim ama yağız durmadı eve geldim halim yok babası mesailere kalıyo yarında çalışıyomuş offfff......
şimdi çıkıyorum hoşcakalınn.
bnm göğüslerim artık hiç sert olmuyor, sıkınca sütte fışkırmıyo azaldı sütüm zaten emzirmek istemiyorum karnımdaki birazda beslensin istiyorum.. bide zor oluyo kucakta emzirmek benim için karnıma baskı oluyo yatarak idare edioruz şimdilik cery wazgeçmiyor memeden:89:benimde çok dolu gibi oluyo ama 2 dk hup diye emiyor
ayfer aldırmışmı? kaçırıyorum bu ara herşeyi.. ayferin kız pelin değil hilal lan:)) pelin frambuazın:)))
annendemisin haftasonu?
bu arada hemen haziran annelerinde göbüşümü yakalamışsın brawo
çok geçmiş olsun neden döndünki ablandan kalsaydın keşke yağız beyde müsemma gösterseydi bi zahmet..
inşallah tez zamnda iyileşirsiniz canım..
bnm göğüslerim artık hiç sert olmuyor, sıkınca sütte fışkırmıyo azaldı sütüm zaten emzirmek istemiyorum karnımdaki birazda beslensin istiyorum.. bide zor oluyo kucakta emzirmek benim için karnıma baskı oluyo yatarak idare edioruz şimdilik cery wazgeçmiyor memeden:89:
ay yokya kıyamıyorumdrun bırak demişti hala bıraktırmadınmı kıyamadın değilmi
hilali alırsan bi daha wermezsin:) maşllah sakin bi bebekHe Pelin benim bebem ama isterse Ayfer'e bi süreliğine verebilirim.
kocişte kızda uyuobnde geziniyorum nette...
artık farkındaysanız cengizle kawga ettik demiorumçünkü maşallah iyiyiz ama babası geliormuş istanbula salı kesin başlar kıyamet günleri
ama artık yeni bir kawgadaşım war anneeeeemmmmm
annecimle yine kawga edip birbirimize girdik, sebep: cerene mama yedirirken zorlaması bağırması hatta eline şaplatması (ceren kaşığa wuruyor die) ben haklıyım kawgamda..
seni öldürürm dedim, gerisi geldineyse işte olağan gerginlkler.. yine tehdit etti beni gelmemmekle bnde gelmezsen gelme ama ömür boyu dedim
Günaydın
Çok yorucu bir hafta sonundan sonra işe resmen dinlenmek için geldim,bişey sorucam sizin çocuklar dur durak biliyor mu?Kero 1 sn bile yerinde durmuyor,acaba bu çocuk yaramaz hiperaktif falan mı olacak diye korkmaya başladım, her gören bu çocuk hiç mi yorulmaz diyorbu sabah bakıcısına anlatıyorum bizde de aynen öyle hiç durmuyor diyor, bu kadar hareket doğal olarak kendisine zarar veriyor,kafa üstü düşüyor,sehpaya ağzını çenesini vuruyor,elini sıkıştırıyor vs... offf çok yoruldum çok
günaydınlar ,,,
hayırdır pazartesi diye kimseler uyanamadı sanırım,,,
cuma günüde izinli olmama rağmen dinlenemedim , uyuyamadım , hala toparlayamadım gözlerimin altı şiş , başım ağrıyor ,,
selin hala uyumuyor üstünü örtmüyor,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?