- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.581
bir günaydında benden gelsin
hafta sonu kimsecikler yoktu bari gelince bi geçmişe bakıwerin:)
yine sistemle alakalı bir sorun war bilgisayarda o yüzden ayaktayım 9da açılacak yazılış şirketi onu bekliorum..
herkesler iyimi anlatın bakem h.sonu neler yaptınız? bn yazdım önceki sayfalarda:)
dün kahwaltıdan geldikten sonra felakat çıkardım hasta oldum yattım akşam 4-4,30a kadar onun harici bi yaramazlık yok şükür:)
maalesef artık çok geç bugün geleceğini hiç sanmıyorumcengiz burnu için doktora gidecekti şimdi annem öğlen gelmeyince soracak bnde kawga ettik gelmicek deseeeeemmmm:44: offfSelam hasocanEvet maşallah Cengizle durumlar iyi gidiyo da annenle fenalardasınız bee ( Evet yaptığı şey yanlış ve tepki vermekte haklısın ama sende de tepkinin ayarı yok kardeşimm, ne demek seni öldürürüm:18: annene kızdığın zaman, senin de cerenin annesi olduğunu hatırla sakinleşirsin bence
ay hadi rahatlar o dişler çıkınca:) bizde daha hareket yok 6 dişle kaldık şimdilik:)Eveeettt şimdi geleyim bize sinirimizin nedeni bugün ortaya çıktı, üst dişlerden ilki patladı:)) ama malesef ikinci de patlayana dek devam edicek sanırım bu durum:18:
Cuma günü hastanede keyfi yerindeydi dedim ya, akşam da dedik ki belki canı gezme istiyo çocuğun hadi bi yere gidelim. Bi arkadaşa gittik, Allahım burnumuzdan getirdi. zaten en fazla 1 saat oturabildik hemen kalktık geldik. bugün de bi alışveriş merkezine çıktık, orda yine keyifliydi sıpam, dışarı gezmesi istiyo sanırım:))
ya ya sormacanım geçmiş olsun,kayınpeder geliyormuş gözün aydın
bu haftanın ilk günaydını benden olsun
güneşli bir küçükkuyu sabahından kocaman günaydın :))
birazdan gelirim herşeyi anlatmaya
günaydınnnnnnnnn
sabah tayfası daha dökülmemişş kızım artık maşş diyim gece 2 kere kalkıyor. ama sabah bazen 7 ye gelirken bazende 8e gelirken kalkıyor o kadarda olur dimi. şimdi kahvaltı yaptırcam şu an oyun oynuo bende dün temizliğimi yaptım bugün toz lavabolar fln war onları yapcam yeni bir hafta heğimizin güzel geçer inşşş. görüşürüzz annitolarrr
Günaydın
Çok yorucu bir hafta sonundan sonra işe resmen dinlenmek için geldim,bişey sorucam sizin çocuklar dur durak biliyor mu?Kero 1 sn bile yerinde durmuyor,acaba bu çocuk yaramaz hiperaktif falan mı olacak diye korkmaya başladım, her gören bu çocuk hiç mi yorulmaz diyorbu sabah bakıcısına anlatıyorum bizde de aynen öyle hiç durmuyor diyor, bu kadar hareket doğal olarak kendisine zarar veriyor,kafa üstü düşüyor,sehpaya ağzını çenesini vuruyor,elini sıkıştırıyor vs... offf çok yoruldum çok
bir günaydında benden gelsin
hafta sonu kimsecikler yoktu bari gelince bi geçmişe bakıwerin:)
yine sistemle alakalı bir sorun war bilgisayarda o yüzden ayaktayım 9da açılacak yazılış şirketi onu bekliorum..
herkesler iyimi anlatın bakem h.sonu neler yaptınız? bn yazdım önceki sayfalarda:)
dün kahwaltıdan geldikten sonra felakat çıkardım hasta oldum yattım akşam 4-4,30a kadar onun harici bi yaramazlık yok şükür:)
cuma akşamı mert hiç uyumadı,sabah 4 e geliyodu yattığımızda,sonrada saat başı kalktı zaten,sabah hastaneye gittik,faranjit ve gribal enfeksiyon çıktıantibiyotik ve öksürük şurubu verdi,akşam ilaçların etkisiyle iyi uyudu 4 kez kalktı sadece:26: ama yastık görünce hemen kafasını koyuyo üstüne hasta olunca çok üzülüyorum ama ona sevgim depreşiyo bana daha bi sokuluyo minik kuzum,eliyle yüzümü okşuyo
bu arada mert caıllou yani kayu şarkısını söylüyoben kayu kayu diye şarkıyı söylüyom oda arkasından dadu dadu diye mırıldanıyo ama bariz kayu demek istiyo
ewet hasretle ben bekcilik yaptık. geçmişi okuyun bi zaametoff konsulu deşiyo şimdide. Aylin hepimizinki öyle canım. oturup oyuncak oynayamıyoruz sürekli dolanacaz bazen sütü bile gezerek içio. elinden gelse beni emerkende gezecek.
Günaydın şekerpareler...
Bugün geç kaldım evet Gülşancım, ''sen çocuğa bak, işleri ben yaparım'' muhabbeti bizim evde de dönüyor sürekli, çocuk bakmak daha zor tabi :)))
Mervecim, sabahçı oldun hee, maşallah Melike ye iyi uyuyor, aman düzeni bozulmasın çocuğun, uykusuzluk başa bela, hafta sonu girdim ama tekmil veremeden çıktım, kusura bakma :)))
Meralcim, Eymenito nun rahatsızlığı belli olmuş, demek dişler geliyor, yerim onu ben, inşallah hemen çıkarırda rahatlar çocuk, dışarı gezmesine bayılıyorlar bu arada, ev gezmesi değil de sokağa Avm ye falan götürürsek ohh keyifler yerinde, bizde hafta sonu bir Avm ye gittik, İklim hanım bir keyiflendi, bir keyiflendi sorma..
Hasretcim, okudum yazdıklarını, dikkat et bacım kendine, annenle de arayı bozmuşsun yine, sinirlenince direk öyle mi denir deli, daha sakin olmaya çalış, sonuçta annene muhtaç oluyorsun, kırma kadını.. Cengoyla aranızın düzelmiş ve sorunsuz olmasını bende farkettim, yazıların artık daha farklı şeyler evet, aman nazar değmesin, hep böyle olun inşallah..
Aylincim, benim kızım sürekli hareket halinde değil, arada dinlendiği de oluyor, halının üzerinde kendi kendine oyun oynar mesela, ama kudurmaya başladığı an zaptetmek ne mümkün..
Fatmacım, günlerce uyusam uykuya doyamam heralde, uykusuzluktan mahvolmuş durumdayım, bu çocuklar büyüyüpte uyumaya başladıkları zaman ancak dinlenebilecez sanırım.. Senin tahlil sonucun ne oldu, çıktı mı..?
Şebnemcim, güzel haberlerini bekliyorum, hadi gelde anlat artık, neler oldu bitti, hafta sonu okudum gerçi yazmışsın, ama detay ver (meraklı yasemin smile) :)))
Günaydın arkadaşlarım, iyi haftalar,
Geçmişi okumaya teşebbüs ettim ama olmadı, çok vardı, okursam işler birikecek, muhabbet kaçacak vazgeçtim...
Gördüğüm kadarıyla, Ata'nın babasıyla arası iyiymiş, sevindim. Şebnem sende durum ne?
Meral, Eymen'imin dişi patlamış, ben dediydim, hayırlı olsun, ikinci de çabuk patlar inşallah da sakinleşir asabi erkekim...
Gülşan, Mert hasta olmuş, çok geçmiş olsun, çabuk atlatır inşallah...
Hasreeet, seni bu saatte burda görmek ne şeref :)
Aylin, hafta sonu ebemizin hatrını sordu Doruk, hiç durmuyor, sürekli bir yerlere tırmanma peşinde... Dün uzun süre dışardaydık, sahilde dolaştık, uyudu neyse ki. Sonra aktivite masası almaya gittik bir avm'ye, orada delirdi, canımıza okudu, zaten aktivite masası da kalmamıştı, dar attık kendimizi dışarı...
Son havadis: Kayınvalidemler gitti, evim, oğlum, kocam bana kaldı, mutluyum, huzurluyum, kocamı da gayet seviyormuşum
işte bnde ona muhtaç olduğum için susmayı boyun eğmeyi yediremiyorum kendimeHasretcim, okudum yazdıklarını, dikkat et bacım kendine, annenle de arayı bozmuşsun yine, sinirlenince direk öyle mi denir deli, daha sakin olmaya çalış, sonuçta annene muhtaç oluyorsun, kırma kadını.. Cengoyla aranızın düzelmiş ve sorunsuz olmasını bende farkettim, yazıların artık daha farklı şeyler evet, aman nazar değmesin, hep böyle olun inşallah..
Hepinize Günaydın ve İyi Haftalar Canlarım;
Biz haftasonu hastanedeydik Hilal kuzum İshal oldu 3 günden beri kötüydü ve cmrt doktora gittik.Çok şükür virüs çıkmadı ama yediği bisey dokunmuş büyük bir ihtimal en son aldığımız babymix yoğurt onu uzun zamandır yedirmiyorduk.Kuzum 3 günden beri eridi ..Doktorumuz İshal önleyici mama ,şurup ve yoğurduna katmamız için toz verdi.Şuan da kakası normale döndü ,fakat yine günde 7-8 defa yapıyor ....
Bir de ablam hamileliğin döneminde emzirdiğin içinde sütün de bozmuş olabilir dedi...Bu da kafama takıldı kızlar....
9100 gr 72 cm boyu olmuş ama 2 günde göbekten eser kalmadı((Neşesi yine yerinde kuzumun ama ishal olması beni tabii çok üzdü....
Hasta olan bebeklerime geçmiş olsun....
Annelerimize de Allah kolaylık versin...
Annelerime de Kolaylık versin
bnde üzüzlüyorumama bu hamilelilk beni aşırı sinirli yaptı engel olamıyorum kendimeevet aslında haftasonu biraz okudum ama merak ediyorum ,,,
evet maşşalah de selin gözü kapalı sürekli huysuzlanıyor ve elli kere dönüyor - deli yatmak - deyimini tam anlamıyla cuk oturtuyor üstüne ,,,
selin perşembe akşamı annemelrin sehbaya suratını öyle bir çarptı ki şu an mosmor bir yanakla dolaşıyor ,, aslında yaramzlık peşinde değil ama sürekli bişielrle ilgilenmek ve ilgilenilmek istiyor o sırada oluyor hep bunlar,,, çok üzülüyorum çok ,,,
kayınpeder geliyor gözün aydın ,, ,sakın ama sakın huysuzluk etme hasret hiç birşey evdeki huzurdan ve sağlıktan önemli değil ,,, ayrıca anneni kırmana çok üzülüyorum ,,,
müzik çaldığında selinde hemen dötünü kıvırmaya elelrini şaklatmaya ve avavav gibi sesler çıakrmaya başlıyor :)
asında bir hortum olsa ağzına bağlasan o hem evi dolanır hemde çeker musluktan :)
canım tahlil sonucumu daha almadım kendimle ilgili iyi şeyler yapamıyorumkeyfim yok
selininkiler düzeldi çok sevindim artık iyi maşşalah kilosu boyu felanda iyi o bana yetiyor :)
o bomba geldikleri gibigittiler ynai:) süper:) bak seninkiler gitti bnmki gelio:)))))))))) aratmicam boşlıuklarını:))Günaydın arkadaşlarım, iyi haftalar,
Geçmişi okumaya teşebbüs ettim ama olmadı, çok vardı, okursam işler birikecek, muhabbet kaçacak vazgeçtim...
Gördüğüm kadarıyla, Ata'nın babasıyla arası iyiymiş, sevindim. Şebnem sende durum ne?
Meral, Eymen'imin dişi patlamış, ben dediydim, hayırlı olsun, ikinci de çabuk patlar inşallah da sakinleşir asabi erkekim...
Aylin, hafta sonu ebemizin hatrını sordu Doruk, hiç durmuyor, sürekli bir yerlere tırmanma peşinde... Dün uzun süre dışardaydık, sahilde dolaştık, uyudu neyse ki. Sonra aktivite masası almaya gittik bir avm'ye, orada delirdi, canımıza okudu, zaten aktivite masası da kalmamıştı, dar attık kendimizi dışarı...
Son havadis: Kayınvalidemler gitti, evim, oğlum, kocam bana kaldı, mutluyum, huzurluyum, kocamı da gayet seviyormuşum
Hepinize Günaydın ve İyi Haftalar Canlarım;
Biz haftasonu hastanedeydik Hilal kuzum İshal oldu 3 günden beri kötüydü ve cmrt doktora gittik.Çok şükür virüs çıkmadı ama yediği bisey dokunmuş büyük bir ihtimal en son aldığımız babymix yoğurt onu uzun zamandır yedirmiyorduk.Kuzum 3 günden beri eridi ..Doktorumuz İshal önleyici mama ,şurup ve yoğurduna katmamız için toz verdi.Şuan da kakası normale döndü ,fakat yine günde 7-8 defa yapıyor ....
Bir de ablam hamileliğin döneminde emzirdiğin içinde sütün de bozmuş olabilir dedi...Bu da kafama takıldı kızlar....
9100 gr 72 cm boyu olmuş ama 2 günde göbekten eser kalmadı((Neşesi yine yerinde kuzumun ama ishal olması beni tabii çok üzdü....
evet aslında haftasonu biraz okudum ama merak ediyorum ,,,
evet maşşalah de selin gözü kapalı sürekli huysuzlanıyor ve elli kere dönüyor - deli yatmak - deyimini tam anlamıyla cuk oturtuyor üstüne ,,,
selin perşembe akşamı annemelrin sehbaya suratını öyle bir çarptı ki şu an mosmor bir yanakla dolaşıyor ,, aslında yaramzlık peşinde değil ama sürekli bişielrle ilgilenmek ve ilgilenilmek istiyor o sırada oluyor hep bunlar,,, çok üzülüyorum çok ,,,
kayınpeder geliyor gözün aydın ,, ,sakın ama sakın huysuzluk etme hasret hiç birşey evdeki huzurdan ve sağlıktan önemli değil ,,, ayrıca anneni kırmana çok üzülüyorum ,,,
müzik çaldığında selinde hemen dötünü kıvırmaya elelrini şaklatmaya ve avavav gibi sesler çıakrmaya başlıyor :)
asında bir hortum olsa ağzına bağlasan o hem evi dolanır hemde çeker musluktan :)
canım tahlil sonucumu daha almadım kendimle ilgili iyi şeyler yapamıyorumkeyfim yok
selininkiler düzeldi çok sevindim artık iyi maşşalah kilosu boyu felanda iyi o bana yetiyor :)
güzel günler seni bekler :) bir dahaki ziyarete kadar :)
bnde üzüzlüyorumama bu hamilelilk beni aşırı sinirli yaptı engel olamıyorum kendime
başiıma ekşimesin defolsun ewinde kalsın burda işimize gücmüzüe karışıp yorum yapmasın, otursun adamaklıı we geçsin gitsin durduk yere huysuzluk etmem
o bomba geldikleri gibigittiler ynai:) süper:) bak seninkiler gitti bnmki gelio:)))))))))) aratmicam boşlıuklarını:))
ewet canım ama gidiorum
bnde üzüzlüyorumama bu hamilelilk beni aşırı sinirli yaptı engel olamıyorum kendime
başiıma ekşimesin defolsun ewinde kalsın burda işimize gücmüzüe karışıp yorum yapmasın, otursun adamaklıı we geçsin gitsin durduk yere huysuzluk etmem
o bomba geldikleri gibigittiler ynai:) süper:) bak seninkiler gitti bnmki gelio:)))))))))) aratmicam boşlıuklarını:))
ewet canım ama gidiorum
Burcucum, gözünaydın, güzel ve mutlu günlerin tadını çıkar, bir dahaki gelişleri çookkkk uzun zaman sonra olur inşallah, hiç gelmeseler daha iyi ama gelmelerini engellemek mümkün görünmüyor artık Doruk ta var, bahaneleri hazır yani..
Bende dün aktivite masalarına baktım, Fisher Price alacam kesin kararımı verdim, sponsorda buldum, teyzemiz alacak :)))
Ayfercim, Hilal kuzuma çok geçmiş olsun, mideleri hassas tabi daha bebek oldukları için, neyseki düzelmiş, inşallah tekrarlamaz, sen nasılsın bu arada..?
mervecim doğanın kanunu olarak azalıyor sütümüz, çünkü bebeklerimizin artık ana besin maddesi anne sütü değil yediği yemekler,anne sütü tamamlayıcı,insan vücudu ona göre dizayn edilmiş,bebekler 9 aylık olduktan sonra anne sütü azalmalıki bebek ihtiyacını yediği gıdalardan alsın gelişimini tamamlasınkızım uyudu akşam yemek yediği we erken yattığı için birini emdi dieride dolmuştu ağrıdı baya sağıyım dedim bende zor kötek 60 cc cıktı. anlamadım madem azdı nie ağrıdı madem çok nie çıkmadı hep mi böle artık anlamadım.
yeni görüm geçmiş olsun canımgeçmişolsun dileklerinde bulunanlara çok tşk ederim.
bu nasıl bir grip yaa tıkadı bizi nees alamıyoruz.oglum çok hırlıyo.
birşey yemiyo yediginide çıkarıyo memeyide bırakıyo galiba emmekten çok ısırmaya başladı.
kimse yok yanımızda perişan haldeyiz.bugün ablam çagırdı gelin burada kalın diye gittim ama yağız durmadı eve geldim halim yok babası mesailere kalıyo yarında çalışıyomuş offfff......
şimdi çıkıyorum hoşcakalınn.
mertte aynı şekilde elinden tutuyorum ama tutmuyorum aslında yürüyo gayet güzel,ama elini bıraksam oturuyo hemen,demekki daha hazır değil diyorum canım,tek elinden tutup yürüyoruz evin içinde çok hoşuna gidiyo. bazen babası karşıdan gel oğlum diyo ben tek elinden tutuyorum ama çok gevşek tutuyorum aslında tutmasamda olur yani,koşa koşa gidiyo babasına.bence sende bişey yapma kendini hazır hissedince yürür nasılsaSelamlarrrrr....
Haftasonu kimsecikler olmaz biliyorum ama Sabah Tayfasi yarin görür ve bana birseyler önerebilir diye umuyorum
Simdi hani ben Tugra ne sürünüyor, ne emekliyor nede dogru düzgün siralayabiliyor yada tay durabiliyor diye üzülüyordum ya...dün cok sasirdim oglumun marifetlerini kesfettim...
Tek elinden tutunca bayagi yürüyorduk yan yana zaten.
Askili Pantolon giydirmistim Tugraya...askilarindan tutarak yürütüyordum bayagi güzel yürüyordu...
Biraz gevsek tutuyum bakiyim napacak dedim iyice gevsek biraktim yani tutuyorum bile denemezdi...
baktim yine güzelce yürüyor...
bu sefer komple biraktim 8 adim yürüdüfarkinda degildi ama biraktigimin...
Kafasini cevirdi anladi tutan yok bi anda etinden et koparmis gibi bagirmaya ve titremeye basladi...
sonra tabi düstü...:85:
Simdi anladigim kadariyla Tugra aslinda istese yürüyebiliyor ama tek basina cok korkuyor...
Ben bu Bebeyi nasil cesaretlendirebilirim, ne yapmam lazim sizce? :44:
bencede öyle yap kafanı dinlersin hem,hemde cengizle aranı bozmamış olursunya ya sorma( yüzsüzler ailesinin baş ferdi.. doğum yaptığımgün hastanede babama beni çekiştiriyo manyak ya 4kız kardeşin içinde büyümüş kadınlık genleri taşıyo sanırım..
babamda demişki ne diosun kardeşim sen banane, sanane bunlardan bi sorunun warsa git çocuklarla konuş çöz derdini ben ne yapabilirimıyyy gerildim o gelsin cengize direk dicem anneme gidip kalıym ben, zaten annemle konuşmuşlar annembiraz bndekalsın ben bakiim demiş hasrete, cengizde bana söyldi gitmek istermisin 1hafta git dinlen kadın sana baksın gece gündüz bnde nerden çıktı falan dedim ama kararımı babasının geleceği güne saklıyorum
ohh be senin adına çok sevindim çekirdek aile olmanızaGünaydın arkadaşlarım, iyi haftalar,
geçmiş olsun canım ishal çok yoruyo bebekleri bol bol sıvı ver canım,bide doktorum programında izlemiştim,ishal olanların kaybettiği mineralleri geri alabilmesi için suyuna çok az tuz ve şeker konulabilirmiş,şekerde koyarsanız tuzun emilimi daha çok olurmuş tavsiye ediyolar,bebeklere çok çok az konulmalı tabi:94:Hepinize Günaydın ve İyi Haftalar Canlarım;
Benim oğlum bugün 10 aylık olduuuu:118: Kendisine bu ay "Kerem10" diyebiliriz,Ben10 var Kerem10 neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?