2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun,kayınpeder geliyormuş gözün aydın

ewet hasretle ben bekcilik yaptık. geçmişi okuyun bi zaamet off konsulu deşiyo şimdide. Aylin hepimizinki öyle canım. oturup oyuncak oynayamıyoruz sürekli dolanacaz bazen sütü bile gezerek içio. elinden gelse beni emerkende gezecek.

maalesef artık çok geç bugün geleceğini hiç sanmıyorumcengiz burnu için doktora gidecekti şimdi annem öğlen gelmeyince soracak bnde kawga ettik gelmicek deseeeeemmmm:44: offf
ay hadi rahatlar o dişler çıkınca:) bizde daha hareket yok 6 dişle kaldık şimdilik:)

Günaydın şekerpareler...
Bugün geç kaldım evet Gülşancım, ''sen çocuğa bak, işleri ben yaparım'' muhabbeti bizim evde de dönüyor sürekli, çocuk bakmak daha zor tabi :)))

Mervecim, sabahçı oldun hee, maşallah Melike ye iyi uyuyor, aman düzeni bozulmasın çocuğun, uykusuzluk başa bela, hafta sonu girdim ama tekmil veremeden çıktım, kusura bakma :)))

Meralcim, Eymenito nun rahatsızlığı belli olmuş, demek dişler geliyor, yerim onu ben, inşallah hemen çıkarırda rahatlar çocuk, dışarı gezmesine bayılıyorlar bu arada, ev gezmesi değil de sokağa Avm ye falan götürürsek ohh keyifler yerinde, bizde hafta sonu bir Avm ye gittik, İklim hanım bir keyiflendi, bir keyiflendi sorma..

Hasretcim, okudum yazdıklarını, dikkat et bacım kendine, annenle de arayı bozmuşsun yine, sinirlenince direk öyle mi denir deli, daha sakin olmaya çalış, sonuçta annene muhtaç oluyorsun, kırma kadını.. Cengoyla aranızın düzelmiş ve sorunsuz olmasını bende farkettim, yazıların artık daha farklı şeyler evet, aman nazar değmesin, hep böyle olun inşallah..

Aylincim, benim kızım sürekli hareket halinde değil, arada dinlendiği de oluyor, halının üzerinde kendi kendine oyun oynar mesela, ama kudurmaya başladığı an zaptetmek ne mümkün..

Fatmacım, günlerce uyusam uykuya doyamam heralde, uykusuzluktan mahvolmuş durumdayım, bu çocuklar büyüyüpte uyumaya başladıkları zaman ancak dinlenebilecez sanırım.. Senin tahlil sonucun ne oldu, çıktı mı..?

Şebnemcim, güzel haberlerini bekliyorum, hadi gelde anlat artık, neler oldu bitti, hafta sonu okudum gerçi yazmışsın, ama detay ver (meraklı yasemin smile) :)))

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun,kayınpeder geliyormuş gözün aydın
ya ya sorma( yüzsüzler ailesinin baş ferdi.. doğum yaptığımgün hastanede babama beni çekiştiriyo manyak ya 4kız kardeşin içinde büyümüş kadınlık genleri taşıyo sanırım..
babamda demişki ne diosun kardeşim sen banane, sanane bunlardan bi sorunun warsa git çocuklarla konuş çöz derdini ben ne yapabilirim ıyyy gerildim o gelsin cengize direk dicem anneme gidip kalıym ben, zaten annemle konuşmuşlar annembiraz bndekalsın ben bakiim demiş hasrete, cengizde bana söyldi gitmek istermisin 1hafta git dinlen kadın sana baksın gece gündüz bnde nerden çıktı falan dedim ama kararımı babasının geleceği güne saklıyorum

Günaydın arkadaşlarım, iyi haftalar,

Geçmişi okumaya teşebbüs ettim ama olmadı, çok vardı, okursam işler birikecek, muhabbet kaçacak vazgeçtim...

Gördüğüm kadarıyla, Ata'nın babasıyla arası iyiymiş, sevindim. Şebnem sende durum ne?

Meral, Eymen'imin dişi patlamış, ben dediydim, hayırlı olsun, ikinci de çabuk patlar inşallah da sakinleşir asabi erkekim...

Gülşan, Mert hasta olmuş, çok geçmiş olsun, çabuk atlatır inşallah...

Hasreeet, seni bu saatte burda görmek ne şeref :)

Aylin, hafta sonu ebemizin hatrını sordu Doruk, hiç durmuyor, sürekli bir yerlere tırmanma peşinde... Dün uzun süre dışardaydık, sahilde dolaştık, uyudu neyse ki. Sonra aktivite masası almaya gittik bir avm'ye, orada delirdi, canımıza okudu, zaten aktivite masası da kalmamıştı, dar attık kendimizi dışarı...

Son havadis: Kayınvalidemler gitti, evim, oğlum, kocam bana kaldı, mutluyum, huzurluyum, kocamı da gayet seviyormuşum

bu haftanın ilk günaydını benden olsun

güneşli bir küçükkuyu sabahından kocaman günaydın :))

birazdan gelirim herşeyi anlatmaya

evet aslında haftasonu biraz okudum ama merak ediyorum ,,,

evet maşşalah de selin gözü kapalı sürekli huysuzlanıyor ve elli kere dönüyor - deli yatmak - deyimini tam anlamıyla cuk oturtuyor üstüne ,,,

selin perşembe akşamı annemelrin sehbaya suratını öyle bir çarptı ki şu an mosmor bir yanakla dolaşıyor ,, aslında yaramzlık peşinde değil ama sürekli bişielrle ilgilenmek ve ilgilenilmek istiyor o sırada oluyor hep bunlar,,, çok üzülüyorum çok ,,,

kayınpeder geliyor gözün aydın ,, ,sakın ama sakın huysuzluk etme hasret hiç birşey evdeki huzurdan ve sağlıktan önemli değil ,,, ayrıca anneni kırmana çok üzülüyorum ,,,

müzik çaldığında selinde hemen dötünü kıvırmaya elelrini şaklatmaya ve avavav gibi sesler çıakrmaya başlıyor :)

asında bir hortum olsa ağzına bağlasan o hem evi dolanır hemde çeker musluktan :)

canım tahlil sonucumu daha almadım kendimle ilgili iyi şeyler yapamıyorum keyfim yok
selininkiler düzeldi çok sevindim artık iyi maşşalah kilosu boyu felanda iyi o bana yetiyor :)

Hepinize Günaydın ve İyi Haftalar Canlarım;
Biz haftasonu hastanedeydik Hilal kuzum İshal oldu 3 günden beri kötüydü ve cmrt doktora gittik.Çok şükür virüs çıkmadı ama yediği bisey dokunmuş büyük bir ihtimal en son aldığımız babymix yoğurt onu uzun zamandır yedirmiyorduk.Kuzum 3 günden beri eridi ..Doktorumuz İshal önleyici mama ,şurup ve yoğurduna katmamız için toz verdi.Şuan da kakası normale döndü ,fakat yine günde 7-8 defa yapıyor ....
Bir de ablam hamileliğin döneminde emzirdiğin içinde sütün de bozmuş olabilir dedi...Bu da kafama takıldı kızlar....

9100 gr 72 cm boyu olmuş ama 2 günde göbekten eser kalmadı((Neşesi yine yerinde kuzumun ama ishal olması beni tabii çok üzdü....

Hasta olan bebeklerime geçmiş olsun....
Annelerimize de Allah kolaylık versin...
Annelerime de Kolaylık versin

güzel günler seni bekler :) bir dahaki ziyarete kadar :)

bn kaçarcengiz hadi ewe gel die sesleniyor telsizden:)) ewden girerim öğlen:)

işte bnde ona muhtaç olduğum için susmayı boyun eğmeyi yediremiyorum kendime((
asi ruhum ön plana çıkıyor
inşallah böyle gider bi de cengizin gerginliğini kaldıramam çünkü:)) iyiyz şükür..

canım dediğin gibi olsa cerende aynı şeyi yaşardı ?? yoğurt ishal yapmıştır bence ?

bnde üzüzlüyorumama bu hamilelilk beni aşırı sinirli yaptı engel olamıyorum kendime

başiıma ekşimesin defolsun ewinde kalsın burda işimize gücmüzüe karışıp yorum yapmasın, otursun adamaklıı we geçsin gitsin durduk yere huysuzluk etmem
o bomba geldikleri gibigittiler ynai:) süper:) bak seninkiler gitti bnmki gelio:)))))))))) aratmicam boşlıuklarını:))

ewet canım ama gidiorum

Ayfercim çok geçmiş olsun Hilal kızıma, Allah beterinden saklasın. Sütünden olduğunu sanmıyorum canım, bir sürü hamile var emziren, en başta da Hasret. Üzme kendini, toparlamış bile kuzucuk...

Yerim o kıvırdığı poposunu... Selin'in iyi olması keyfinin olması için bir sebep... Keyfini yerine getirecek diğer şeylerden biri senin sağlıklı olman olmalı, tahlillerinle ilgilen lütfen...

güzel günler seni bekler :) bir dahaki ziyarete kadar :)

İnşallah bakalım :)

Bu sefer kısa sürdü sahiden ama benim için az çok fark etmiyor artık, gelmeleri yetiyor huzurumun kaçmasına...
Hadi git dinlen, biz hep burdayız :)

Burcucum, gözünaydın, güzel ve mutlu günlerin tadını çıkar, bir dahaki gelişleri çookkkk uzun zaman sonra olur inşallah, hiç gelmeseler daha iyi ama gelmelerini engellemek mümkün görünmüyor artık Doruk ta var, bahaneleri hazır yani..
Bende dün aktivite masalarına baktım, Fisher Price alacam kesin kararımı verdim, sponsorda buldum, teyzemiz alacak :)))

Ayfercim, Hilal kuzuma çok geçmiş olsun, mideleri hassas tabi daha bebek oldukları için, neyseki düzelmiş, inşallah tekrarlamaz, sen nasılsın bu arada..?

merhaba ben nisan annesiyim siz daha tecrübelisiniz bi konuda fikir alacaktım,benim kız kendi yatağında durmuyo ayağa kalkıyo,gündüzde her tarafa kafasını çarpyor acaba oyun parkı ,park yatak yada başka bişey mi almam lazım,kullanan varmı sizlerden oyun havuzu varmış kullandınız mı hiç...

hasret hamile felan dinlemem seni bi güzel döverim ,,,

annen hakkında güzel eşyler düşün ve ona sonsuz sabır göster bak bende zaman zaman sinirlerime hakim olamayıp böyle şeyler yaşıyorum ama doğru değil gerçekten sana hak veremeyeceğim,,,
kıs kadıncağız daha napsın karşıdan geliyor evini barkın bırakıp cerene bakıyor seni o büyüttü senin için neler yaptı sen onun hayatında nelere karıştın nerlerden vazgeçirdin onu bi düşün ,,,
bak ben selin için kırdım bacağımı evimde oturdum halada sabretmeye devam ediyorum evimde kalmaya çalışıyorum ,,, şimdi yarın selin benim için bu cümleleri düşünse kahrımdan ölürüm herhalde ,,,

Son düzenleme:

cANIM DÜZELDİĞİ BİŞEY YOK ŞUANDA HALA DEVAM İSHAL AMA KATI HALDE 7-8 DEFA YAPIYORUZ ALDIĞIMIZ DİYET MAMA MUZLU MAMAYIDA İÇTİKTEN SONRA AŞIRI SU İÇİYOR DÜN GECE 3 TE UYANDI ÇOK ERKEN UYUMUŞTU SU VERDİM ARDINDAN BİR KUSTU ÜSTÜM BATTI O BATTI TABİİ ONU YIKAMADIM AMA KENDİM YIKANDIM....
bENİ SORARSAN İDARE EDER DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIYORUM AMA BEYNİM HEP BİŞEYLER DİYOR...KIZIMLA OYNAYINCA UNUTUYORUM AMA UYUMAYA YAKIN BEYNİM AĞRIYOR RESMEN...
hAFİF HAFİF AĞRI OLUNCA DA OZAMAN İŞTE ANLIYORUM DÜN BANYODA AĞLADIM.(((43:
ÇOK ZOR OLUCAK ALIŞMAM SANIRIM...

mervecim doğanın kanunu olarak azalıyor sütümüz, çünkü bebeklerimizin artık ana besin maddesi anne sütü değil yediği yemekler,anne sütü tamamlayıcı,insan vücudu ona göre dizayn edilmiş,bebekler 9 aylık olduktan sonra anne sütü azalmalıki bebek ihtiyacını yediği gıdalardan alsın gelişimini tamamlasın anne sütü 9.aydan itibaren eskisi kadar besleyici değil zaten,heleki 1 yaşından sonra sadece bebeğin psikolojik gelişimi için gerekli diyebiliriz emzirmek,bide bağışıklığı gelişsin diye... istersen nette bi araştır için rahatlasın. ben işe ilk başladığımda 4 ay önce, sabahları 150cc süt sağıp bırakırdım bugün 70cc çıktı,halbuki hala aynı şekilde emiyo ve sağıyorum azalmaması lazım

yeni görüm geçmiş olsun canım

mertte aynı şekilde elinden tutuyorum ama tutmuyorum aslında yürüyo gayet güzel,ama elini bıraksam oturuyo hemen,demekki daha hazır değil diyorum canım,tek elinden tutup yürüyoruz evin içinde çok hoşuna gidiyo. bazen babası karşıdan gel oğlum diyo ben tek elinden tutuyorum ama çok gevşek tutuyorum aslında tutmasamda olur yani,koşa koşa gidiyo babasına.bence sende bişey yapma kendini hazır hissedince yürür nasılsa

bencede öyle yap kafanı dinlersin hem,hemde cengizle aranı bozmamış olursun
ohh be senin adına çok sevindim çekirdek aile olmanıza
geçmiş olsun canım ishal çok yoruyo bebekleri bol bol sıvı ver canım,bide doktorum programında izlemiştim,ishal olanların kaybettiği mineralleri geri alabilmesi için suyuna çok az tuz ve şeker konulabilirmiş,şekerde koyarsanız tuzun emilimi daha çok olurmuş tavsiye ediyolar,bebeklere çok çok az konulmalı tabi:94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…