- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.601
Burcucum, gözünaydın, güzel ve mutlu günlerin tadını çıkar, bir dahaki gelişleri çookkkk uzun zaman sonra olur inşallah, hiç gelmeseler daha iyi ama gelmelerini engellemek mümkün görünmüyor artık Doruk ta var, bahaneleri hazır yani..
Bende dün aktivite masalarına baktım, Fisher Price alacam kesin kararımı verdim, sponsorda buldum, teyzemiz alacak :)))
Ayfercim, Hilal kuzuma çok geçmiş olsun, mideleri hassas tabi daha bebek oldukları için, neyseki düzelmiş, inşallah tekrarlamaz, sen nasılsın bu arada..?
merhaba ben nisan annesiyim siz daha tecrübelisiniz bi konuda fikir alacaktım,benim kız kendi yatağında durmuyo ayağa kalkıyo,gündüzde her tarafa kafasını çarpyor acaba oyun parkı ,park yatak yada başka bişey mi almam lazım,kullanan varmı sizlerden oyun havuzu varmış kullandınız mı hiç...
eveeetttt yaşasınnnnn ,,,,
daha güzel bi espride bende gelsiiinnn celine dion = selin di on olduuu :)))
merhaba ben nisan annesiyim siz daha tecrübelisiniz bi konuda fikir alacaktım,benim kız kendi yatağında durmuyo ayağa kalkıyo,gündüzde her tarafa kafasını çarpyor acaba oyun parkı ,park yatak yada başka bişey mi almam lazım,kullanan varmı sizlerden oyun havuzu varmış kullandınız mı hiç...
Merhaba, bence bişey almana gerek yok, bu süreçte ne yaparsan yap kafasını çarpacak bir yer yada bir şey bulur, benim kızımda kendi yatağında yatmayı pek sevmiyor, kendini sağa sola attığı için dar geliyor yatak, ama şu an hareketlerini kontrol edemedikleri için böyleler, zamanla düzeleceğine inanıyorum, peşlerinde koşacaz malesef kendilerine zarar vermesinler diye..
Demek daha güzel esprikaşınıyorsun zannımca
TEŞEKKÜRLER GÜLŞAH'cım ama doktorumuz şekerli sıvı verme dedi.Makarna ,çorbası ,pilava bile yağsız ve az tuzsuz olsun dedi.Muz ve elma ver dedi.
Ah o peşlerinde koşma durumları beni mahvediyor (düşüp bayılan smile),dün arkadaşım geldi diyor ki bu kızan düz duvara tırmanıyorhani demişsin ya AVM ye gittik çok mutlu oldu,bizi artık o durumlar kesmiyor çünkü arabasında durmak istemiyor,arabasını hızlı bi şekilde sürekli sürersek duruyor,yoksa araba durduğu an ıhhlayıp kalkmaya çalışıyor.AVM de ralli yapar gibi araba süren deli olup Çorlu da nam salmak da istemiyorum
Demek daha güzel esprikaşınıyorsun zannımca
Merhaba, bence bişey almana gerek yok, bu süreçte ne yaparsan yap kafasını çarpacak bir yer yada bir şey bulur, benim kızımda kendi yatağında yatmayı pek sevmiyor, kendini sağa sola attığı için dar geliyor yatak, ama şu an hareketlerini kontrol edemedikleri için böyleler, zamanla düzeleceğine inanıyorum, peşlerinde koşacaz malesef kendilerine zarar vermesinler diye..
Ah o peşlerinde koşma durumları beni mahvediyor (düşüp bayılan smile),dün arkadaşım geldi diyor ki bu kızan düz duvara tırmanıyorhani demişsin ya AVM ye gittik çok mutlu oldu,bizi artık o durumlar kesmiyor çünkü arabasında durmak istemiyor,arabasını hızlı bi şekilde sürekli sürersek duruyor,yoksa araba durduğu an ıhhlayıp kalkmaya çalışıyor.AVM de ralli yapar gibi araba süren deli olup Çorlu da nam salmak da istemiyorum
teşekkürler cevap için bende park yatak alıyım bakalım,eski yatağı kaldı zaten yanımda yatırıyorum ,park yatakta oyunda aynar belki.
hiiiççç kaşınmıyorum valla :) kerem 10 dan sonra ancak bu olurdu :)):
keremten'e saygılarımı sunuyorumBenim oğlum bugün 10 aylık olduuuu:118: Kendisine bu ay "Kerem10" diyebiliriz,Ben10 var Kerem10 neden olmasın
Allahtan sabır diliyorum sana çok zor yaşadığın durum canımcANIM DÜZELDİĞİ BİŞEY YOK ŞUANDA HALA DEVAM İSHAL AMA KATI HALDE 7-8 DEFA YAPIYORUZ ALDIĞIMIZ DİYET MAMA MUZLU MAMAYIDA İÇTİKTEN SONRA AŞIRI SU İÇİYOR DÜN GECE 3 TE UYANDI ÇOK ERKEN UYUMUŞTU SU VERDİM ARDINDAN BİR KUSTU ÜSTÜM BATTI O BATTI TABİİ ONU YIKAMADIM AMA KENDİM YIKANDIM....
bENİ SORARSAN İDARE EDER DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIYORUM AMA BEYNİM HEP BİŞEYLER DİYOR...KIZIMLA OYNAYINCA UNUTUYORUM AMA UYUMAYA YAKIN BEYNİM AĞRIYOR RESMEN...
hAFİF HAFİF AĞRI OLUNCA DA OZAMAN İŞTE ANLIYORUM DÜN BANYODA AĞLADIM.(((43:
ÇOK ZOR OLUCAK ALIŞMAM SANIRIM...
katılıyorum sanahasret hamile felan dinlemem seni bi güzel döverim ,,,
annen hakkında güzel eşyler düşün ve ona sonsuz sabır göster bak bende zaman zaman sinirlerime hakim olamayıp böyle şeyler yaşıyorum ama doğru değil gerçekten sana hak veremeyeceğim,,,
kıs kadıncağız daha napsın karşıdan geliyor evini barkın bırakıp cerene bakıyor seni o büyüttü senin için neler yaptı sen onun hayatında nelere karıştın nerlerden vazgeçirdin onu bi düşün ,,,
bak ben selin için kırdım bacağımı evimde oturdum halada sabretmeye devam ediyorum evimde kalmaya çalışıyorum ,,, şimdi yarın selin benim için bu cümleleri düşünse kahrımdan ölürüm herhalde ,,,
benim oğlum karyolasında uyuyor ve bizimkide çok hareketli yatağında,ben karyola seti kullanıyorum kenarlarında pofidik yorganlar var kafasını çarpsada acımıyo,onlardan önerebilirimmerhaba ben nisan annesiyim siz daha tecrübelisiniz bi konuda fikir alacaktım,benim kız kendi yatağında durmuyo ayağa kalkıyo,gündüzde her tarafa kafasını çarpyor acaba oyun parkı ,park yatak yada başka bişey mi almam lazım,kullanan varmı sizlerden oyun havuzu varmış kullandınız mı hiç...
canım kendi sağlığını ihmal etme olurmuevet aslında haftasonu biraz okudum ama merak ediyorum ,,,
evet maşşalah de selin gözü kapalı sürekli huysuzlanıyor ve elli kere dönüyor - deli yatmak - deyimini tam anlamıyla cuk oturtuyor üstüne ,,,
selin perşembe akşamı annemelrin sehbaya suratını öyle bir çarptı ki şu an mosmor bir yanakla dolaşıyor ,, aslında yaramzlık peşinde değil ama sürekli bişielrle ilgilenmek ve ilgilenilmek istiyor o sırada oluyor hep bunlar,,, çok üzülüyorum çok ,,,
kayınpeder geliyor gözün aydın ,, ,sakın ama sakın huysuzluk etme hasret hiç birşey evdeki huzurdan ve sağlıktan önemli değil ,,, ayrıca anneni kırmana çok üzülüyorum ,,,
müzik çaldığında selinde hemen dötünü kıvırmaya elelrini şaklatmaya ve avavav gibi sesler çıakrmaya başlıyor :)
asında bir hortum olsa ağzına bağlasan o hem evi dolanır hemde çeker musluktan :)
canım tahlil sonucumu daha almadım kendimle ilgili iyi şeyler yapamıyorumkeyfim yok
selininkiler düzeldi çok sevindim artık iyi maşşalah kilosu boyu felanda iyi o bana yetiyor :)
dr ne diyorsa o doğrudurTEŞEKKÜRLER GÜLŞAH'cım ama doktorumuz şekerli sıvı verme dedi.Makarna ,çorbası ,pilava bile yağsız ve az tuzsuz olsun dedi.Muz ve elma ver dedi.
Bebek arabası ile ralli yapan anne Aylin, güldürdün beni, İklim de bir ara arabasından inme teşebbüsünde bulundu, eline yiyecek verince vazgeçti, unuttu, oyalanacağı bişeyler verseniz eline yiyecek, oyuncak gibi yine de durmaz mı Kerem10..?
anne olunca her şeye katlanacaksın napalım
bizide sokaktan gören ne der acaba hergün perdeler aöık ve bebesiyle göbek atan bi anne metin acayip seviyor oynamayı
hiiiççç kaşınmıyorum valla :) kerem 10 dan sonra ancak bu olurdu :)):
mertle markete gidince eline sakız kutusu veriyoruz salladıkça içindeki sakızların sesi çıngırak sesi gibi geliyor çıkana kadar oynuyo,her marketten bi sakız alıyoruz araba sakız dolduDurmaz kanımca...
Dün aktivite masasını bulamayınca, ufak bi oyuncak alalım dedik. Benim yer cücesi direksiyon beğendi orada, nasıl bayılarak oynuyor, babası dedi ki bunu alalım bari çok sevdi. Aldık, arabasında dursun diye eline verdik, baktık keyfi yerinde, oturup birer kahve içelim dedik. Daha kahveciye gitmeden direksiyon fırlatılmış, arabadan aşağı atlama çalışmaları yeniden başlamıştı...
teşekkürler cevap için bende park yatak alıyım bakalım,eski yatağı kaldı zaten yanımda yatırıyorum ,park yatakta oyunda aynar belki.
Bebek arabası ile ralli yapan anne Aylin, güldürdün beni, İklim de bir ara arabasından inme teşebbüsünde bulundu, eline yiyecek verince vazgeçti, unuttu, oyalanacağı bişeyler verseniz eline yiyecek, oyuncak gibi yine de durmaz mı Kerem10..?
Durmaz kanımca...
Dün aktivite masasını bulamayınca, ufak bi oyuncak alalım dedik. Benim yer cücesi direksiyon beğendi orada, nasıl bayılarak oynuyor, babası dedi ki bunu alalım bari çok sevdi. Aldık, arabasında dursun diye eline verdik, baktık keyfi yerinde, oturup birer kahve içelim dedik. Daha kahveciye gitmeden direksiyon fırlatılmış, arabadan aşağı atlama çalışmaları yeniden başlamıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?