2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol Yasemincim :)
Doruk'un doğum gününde burdalar, saadet dolu günler uzun sürmeyecek, ama yapacak bişi yok, burda olmadıkları günlerin tadını çıkarmak lazım...
Sponsor ben de buldum aktivite masasına, babam ben alacam dedi, ama bu sefer de masayı bulamıyorum. Bugün internetten verecem siparişi ...

Ben park yatak kullanıyorum doğduğundan beri, çok dönerek yatıyor, hatta arada sıkışıyor ama en azından canı acımıyor.

QUOTE=cokoprensim;17052994]Benim oğlum bugün 10 aylık olduuuu :118: Kendisine bu ay "Kerem10" diyebiliriz,Ben10 var Kerem10 neden olmasın [/QUOTE]

Hayırlı olsuuun, nica sağlıklı 10 ayları ve 10 yılları olsun kuzunun :)

TEŞEKKÜRLER GÜLŞAH'cım ama doktorumuz şekerli sıvı verme dedi.Makarna ,çorbası ,pilava bile yağsız ve az tuzsuz olsun dedi.Muz ve elma ver dedi.

Merhaba, bence bişey almana gerek yok, bu süreçte ne yaparsan yap kafasını çarpacak bir yer yada bir şey bulur, benim kızımda kendi yatağında yatmayı pek sevmiyor, kendini sağa sola attığı için dar geliyor yatak, ama şu an hareketlerini kontrol edemedikleri için böyleler, zamanla düzeleceğine inanıyorum, peşlerinde koşacaz malesef kendilerine zarar vermesinler diye..

Ah o peşlerinde koşma durumları beni mahvediyor (düşüp bayılan smile),dün arkadaşım geldi diyor ki bu kızan düz duvara tırmanıyor hani demişsin ya AVM ye gittik çok mutlu oldu,bizi artık o durumlar kesmiyor çünkü arabasında durmak istemiyor,arabasını hızlı bi şekilde sürekli sürersek duruyor,yoksa araba durduğu an ıhhlayıp kalkmaya çalışıyor.AVM de ralli yapar gibi araba süren deli olup Çorlu da nam salmak da istemiyorum

teşekkürler cevap için bende park yatak alıyım bakalım,eski yatağı kaldı zaten yanımda yatırıyorum ,park yatakta oyunda aynar belki.

herkese günaydın kızlar
bebelerimizin huyu hareketleri günden güne değişiyor bende dua ediyorum Allah ım bana sabır ver diye

TEŞEKKÜRLER GÜLŞAH'cım ama doktorumuz şekerli sıvı verme dedi.Makarna ,çorbası ,pilava bile yağsız ve az tuzsuz olsun dedi.Muz ve elma ver dedi.

çok geçmiş olsun canım ekmekte ver istersen oda ishalini yavaşlatabilir pirinç ununun içine muz kat yedir oda kabızlık yapıyor patates ve havuç çorbası yap inşallah düzelir emince yinede kolay atlatıyolar merak etme üzülme
bu arada bebiş ne durumda benim haberim yok

Bebek arabası ile ralli yapan anne Aylin, güldürdün beni, İklim de bir ara arabasından inme teşebbüsünde bulundu, eline yiyecek verince vazgeçti, unuttu, oyalanacağı bişeyler verseniz eline yiyecek, oyuncak gibi yine de durmaz mı Kerem10..?

Demek daha güzel espri kaşınıyorsun zannımca

katılıyorum sana ama bizim yatak dar gelmiyor rahat rahat dönüyor park yatak
ama bende yatağında zor uyutuyorum devamlı ayağa kalkıyor

AVM'de arabasını kendi sürmek ya da yer cücesi boyuyla yürümek ya da emeklemek istiyor. Dün hiç birine izin vermediğim için resmen kavga etti benimle. Doğduğundan beri AVM'leri sevmiyor bu çocuk, sıkılıyor...

teşekkürler cevap için bende park yatak alıyım bakalım,eski yatağı kaldı zaten yanımda yatırıyorum ,park yatakta oyunda aynar belki.

Canım ben alman için söylemedim, bu vakitten sonra ekstra masraf olabilir park yatak çünkü benim oğlum yakında sığmayacak. Yerin müsaitse büyüyen yataklardan alabilirsin belki...

hiiiççç kaşınmıyorum valla :) kerem 10 dan sonra ancak bu olurdu :)):

Alemsiniz ikiniz de

anne olunca her şeye katlanacaksın napalım
bizide sokaktan gören ne der acaba hergün perdeler aöık ve bebesiyle göbek atan bi anne metin acayip seviyor oynamayı

Benim oğlum bugün 10 aylık olduuuu :118: Kendisine bu ay "Kerem10" diyebiliriz,Ben10 var Kerem10 neden olmasın
keremten'e saygılarımı sunuyorum

Allahtan sabır diliyorum sana çok zor yaşadığın durum canım

katılıyorum sana
benim oğlum karyolasında uyuyor ve bizimkide çok hareketli yatağında,ben karyola seti kullanıyorum kenarlarında pofidik yorganlar var kafasını çarpsada acımıyo,onlardan önerebilirim

canım kendi sağlığını ihmal etme olurmu selinin o kıvıran dötünü yerim ben

dr ne diyorsa o doğrudur ben programın yalancısıyım

Durmaz kanımca...
Dün aktivite masasını bulamayınca, ufak bi oyuncak alalım dedik. Benim yer cücesi direksiyon beğendi orada, nasıl bayılarak oynuyor, babası dedi ki bunu alalım bari çok sevdi. Aldık, arabasında dursun diye eline verdik, baktık keyfi yerinde, oturup birer kahve içelim dedik. Daha kahveciye gitmeden direksiyon fırlatılmış, arabadan aşağı atlama çalışmaları yeniden başlamıştı...

anne olunca her şeye katlanacaksın napalım
bizide sokaktan gören ne der acaba hergün perdeler aöık ve bebesiyle göbek atan bi anne metin acayip seviyor oynamayı

bizimki bayılıyo avm lere,burda avm yok ama bime gidince falan ağzı açık seyrediyo heryeri

hiiiççç kaşınmıyorum valla :) kerem 10 dan sonra ancak bu olurdu :)):
çatlaksınız siz

mertle markete gidince eline sakız kutusu veriyoruz salladıkça içindeki sakızların sesi çıngırak sesi gibi geliyor çıkana kadar oynuyo,her marketten bi sakız alıyoruz araba sakız doldu

Benim gitmem lazım tamammı beni oyalamayın biton işim war!! uff kızım uyumuşken bişiler yapıyım. cismim yok ama ismim kalsın parka çekiyorum kızlarrr

Park yatak çözüm değil, uyuma harici benim oğlum kesinlikle içinde durmuyor,öyle içinde oynama gibi durumları artık kalmadı keşfedilecek o kadar şey varken 1 metrekarelik yerde durmayacak kadar zeki bu veletler

Eline ne verirsek aşağı atıyor,bir de yerden oyuncak emzik topluyoruz.

evet işte aynen bizde de durum bu.Kucağımıza alınca duruyor ama fıtık olucam artık, dışarı çıkmak tam eziyet,lahana gibi kat kat giydir yanına bezdi suluktu emzikti bi dünya şey al çantan olsun 10 kg,sonra bi yere git tekrar soymak için uğraş, sonra dışarı çıkınca tekrar giydir valla her seferinde rezil oldum diyorum yorgunlukta cabası,nerdeeee o dışarı çıktığımız an uyuyan velet aaah ah!

bizimki kendi yatağında ayağa kalkıyor düşecek diye çok korkuyorum eğiliyor,yatağını sallıyor,kapıdan gelen giden varmı ona bakıyor, o yüzden güvenli bişey istiyorum yerede yakın olsun istiyorum kendi yatağı yüksek ,bizim yataktan düştü bir kere aklım çıktı resmen.koltukların kenarlarına vuruyor kafasını tam ayakta duramıyor yıkılınca vuruyor tak taak:18:

günaydın anneler yoğun bir hafta başı kocaman adamla kavgalıyım ama alıştınız zaten bu duruma aktivit masamız gelmiş şu an yanımda akşama denerim sonucu yzarım neden öğlen deil derseniz kavitasyona başladım 10 seans 500tl ondada sonucu yazarım işe dönüyorum arada bakmayı ümid ediyorum sizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…