2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
bebeklerin dışarda durması konusunda yaramı deşmeyin dün alışveriş için adanaya gittik arabasını almadım kalabalıktık alışverişten sonra bagaj sığmaz orda market arabasına koyuyorum daha önce mağzalara da soktular sorun olmadı tabi hafta içiydi bu sefer mağazalara sokmadılar içersi nasıl kalabalık sıcak bebek bunaldı ben az kalırız sandım görümcemler akşama kadar gezmek istedi bizde bebekle koridor arşınladık acıkır susar altına yapar uyumaz nasıl bir baş ağrısıyla döndüm arabayı durdurdum mu kıyamet ay sinir harbiydi resmen

doruğun kapalı alanalr ile ilgili bi fobisi felan mı olacak acep ??

teşekkürler cevap için bende park yatak alıyım bakalım,eski yatağı kaldı zaten yanımda yatırıyorum ,park yatakta oyunda aynar belki.

almaaa ben düşünemiyorum bu dönemdeki bebekelrin hiç birinin bi kutunun içinde kalabileceklerini ,,,

Gülşancım, Mert in yeni oyuncağı hayırlı olsun, oynayıp oynamadığı, ilgisini ne derece de çektiği konusundaki yorumlarını bekliyorum, ben Yaramaz Toplara takmış duurmdayım, alıp almama konusunda kararsızım, alışveriş duygumu kabarttın şimdi :)))

Dün İklim için doğum günü kostümü baktım bende biraz, hoşuma gidecek bişeyler bulamadım, arayış içindeyim, fikir verin kızlar, Peri kızı kostümü mü, Melek kostümü mü yoksa şık bir cici kız elbisesi mi, nereden ve nasıl alacam, ufff kafam karışık..

Cuma günü BİM e kamyon gelmiş kocaman bir de ışıklı müzikli arabalar hem de 7.5 TL, kalmış mıdır bilmiyorum ama bakın derim. Kerem10 kamyonla oynuyor,ışıklı arabanın direkisyonu anteni falan vardı ağzına atar diye kortum,kamyonun yutabileceği küçük parçası yok hem de bayağı büyük bişey.

Bu arada AVM konusundaki yaşadıklarınızı okuyunca ben İklimi öpüp tepeme bir koyayım akşam eve gidince, melek kızım, bizimle beraber kumpirin papates kısmından ve pizza yedi, üstüne de meyve püresi yedirdik, sonrada uyudu bebek arabasının içinde, AVM deki uğultu ninni gibi geliyor sanırım, o kadar çok uyudu ki, uyanıkkende elinde balonla arabasının içinde oturdu etrafı izledi hep..

Son düzenleme:

Saydıklarının hepsi güzel,hangisini daha çok beğenirsen al,size daha önce 1 yaşında kızı var diye anlattığım arkadaşım melek kanadı almış başında da haresi vardı gayet sevimliydi.ankarada satan yer illaki bulursun burda olmadığından netten vericem ben siparişi.

ben büroda yalnızım aktivite masasıyla oynadım çok eğlendim alın derim bebek oynamazsa siz oynarsınız çok eğlenceli

Kızlar hep böyle işte, %90 ı uslu %10 u yaramaz,erkeklerin %10 u uslu %90 ı yaramaz. Biz %10 luk kısma da denk gelemedik

günaydıngüzel bir hafta diliyorum herkese.
biz iyiyiz.cumartesi felaket,pazar çok güzeldi.cumartesini felaket yapan katıldığımız doğumgünü partisiydi,yazmıştım zaten.
Alp in üstten tek dişi patladı,totalde 3 dişi oldu serserimin.ayakta durma işini geliştirdi,1-2 adım atıyor hatta ama yürümek için daha çok işi var.bizi taklit ediyor sıpa.yanında öksürelim,gülelim hemen yapıyor aynını,birde sırıtıyor ardındanöpücük atıyor ama ses çıksın diye yanakları içine çekiyor,balık gibi oluyor kuzum benim

bir geçmişe bakayım sizlerde iyimisiniz?

evet kızlar çok uzun anlatmayacağım sizi sıkmamak için ama anlattıklarımdan birçok şeyi anlayacaksınız :))

valla bu geldiğinde yıllar öce aşık olduğum adamı gördüm karşımda eski bora geri gelmişti :))

sizi çok özledim deyip durdu :)

bu hafta sonu kısacası elimi sıcak sudan soğuk suya koymadı desem yeridir:)

atayı hep o yedirdi,altını hep o açtı ,hep o uyuttu,dışarda ve evde hep o ilgilendi ben hep dinlendim dışarda onlar yürüyüş yaptı ben güneş altında gazete okuyup çayımı içtim :))

buarada evi o temizledi yemekleride o yaptı bana tatlı ve kurabiiye bile yaptı ben istedim diye :))

ayağım ağırıyo diye masaj yaptı :))

daha ne diyeyim rüya gibi bir haftasonu geçirdim :))
birazdan resimlerini face koyucam :))

buarada biraz parası vardı adamın bir kısmını burda eve harcadı bir kısmını oğluna harcadı birsürü şey aldı birde gelirken bbebek bakım seti getirmiş bir sürü (şampuan ,vücüt yağı,pişik kremi vs...)
giderkende oğlumla bana harçlık bıraktı :))

bizimle ilgili ise pek birşey konuşmadık sadece boşanma ilamını almak için hazirana kadar vaktim varmış dedi o zamanakadar işlerimi düzelticem inş.sonra onu alıp karara itiraz edicem dedi bende hele o zaman gelsin konuşuruz tekrar dedim

tabii giderken çok ağladı çok zor oldu

yine çok yazmışım idare edin bugünlük

Selam güzel bayanlar, önce geçmişe göz attım. asayiş berkemal gibi:)) AVM ve eletler mevzuu geçmiş, walla Eymen dışarda olmayı seviyo ama benim kucağımdaysa arabasında oturmuyor malesef, dün belim koptu resmen. üstelik babasının kucağında da durmuyor beyefendi
Eymen bugün daha sakin görünüyo, hava da çok kötü sayılmaz. Az sonra öğle güneşi parktayken biraz parka götürücem oğluşu

günaydın sabah şekerleri..biz yine salya sümük devam ediyo
dün sabah yataktan kalkamadım eşim işe giderken gitti annesini çagırdı.
geldi kahvaltıyı hazırladı,yagıza baktı ama yagızda hiç kimsede durmuyo.
ağlaya ağlaya yine geldi yanıma yattı.aşagıya götürdü biraz dinlen diye
bende yatamadım kalktım banyo yaptım daha sonra yağızı igneye götürdüm.
akşam yine nane limon içtimyağızada içirdim.ikimizde gece sırılsıklam olmuştuk kalkıp.
yagızı sonrada kendi üstümü deiştirdim.sonuç gene aynıyız.

çok sagol hasretim.yağız bana bana müsemma gösterecek nerde o günler..
bu arada gözün aydın tatlı cadının kocası geliyomuşş..
NİMET çok geçmiş olsun cnm benim yaa( siz de çok hastalandınız bu sene, inşallah son olur bu kez, sonra tüm kışı sağlıklı geçirirsiniz
ay sorma meralim hastalık bizi bırakmadı gitti.allah daha kötü hastalık vermesin buna şükür.
eymenin incisi hayırlı olsun annesi.biz 6 da kaldık zaten kalalımda bu hastalıkta birde dişle ugraşamıyacamç
yeni görüm geçmiş olsun canım

:94:
sağol canım teşekür edeim.

burcu gözün aydın.ailenle başbaşa kalabilmişsin.

Şebnemcim, neden bilmiyorum ama yazdıklarını okuyunca içim kıpır kıpır etti, bence çok güzel bir gelişme bu, ben olumlu tarafından bakıyorum, Haziran ayına kadar sende iyice düşün taşın arkadaşım, belli ki bu ayrılık senin adama çok şey katmış, bişeyleri düzeltme çabasında, umarım herşey çok çok daha güzel olur Ata ve senin için, Rabbim yüzünüzü hep güldürsün..

şebnem daha çok yazsaydın keşke çok özet geçmişsin,,, ciddiyim bu konuda ,,, mesela o onalrı yaaprken sen enelr hissettin sadece güle adamalrla geçiştirilmiş yetmez :)

ayyy çok mutlu oldum yaa,,, mevlamdan diliyorum ki inşallahhh ama inşalllahhhh ex eşinin işleri çoookk yolunda gider ve sonunda gönlünden geçenelr olur,,, belliki sizi çok istiyor ,,, yeniden bişiler olsa hep böyle olmaz illaki ama en azından artık o daha sakin sen daha anlayışlı olursunuz,,,

rabbim hakkınızda hayırlı olanı evrsin sne yüreği temzi birisin ,, eminim hakettiğin güel günleri yaşayacaksın ,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…