- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.621
AVM'de arabasını kendi sürmek ya da yer cücesi boyuyla yürümek ya da emeklemek istiyor. Dün hiç birine izin vermediğim için resmen kavga etti benimle. Doğduğundan beri AVM'leri sevmiyor bu çocuk, sıkılıyor...
Canım ben alman için söylemedim, bu vakitten sonra ekstra masraf olabilir park yatak çünkü benim oğlum yakında sığmayacak. Yerin müsaitse büyüyen yataklardan alabilirsin belki...
Alemsiniz ikiniz de
teşekkürler cevap için bende park yatak alıyım bakalım,eski yatağı kaldı zaten yanımda yatırıyorum ,park yatakta oyunda aynar belki.
Gülşancım, Mert in yeni oyuncağı hayırlı olsun, oynayıp oynamadığı, ilgisini ne derece de çektiği konusundaki yorumlarını bekliyorum, ben Yaramaz Toplara takmış duurmdayım, alıp almama konusunda kararsızım, alışveriş duygumu kabarttın şimdi :)))
Dün İklim için doğum günü kostümü baktım bende biraz, hoşuma gidecek bişeyler bulamadım, arayış içindeyim, fikir verin kızlar, Peri kızı kostümü mü, Melek kostümü mü yoksa şık bir cici kız elbisesi mi, nereden ve nasıl alacam, ufff kafam karışık..
Bu arada AVM konusundaki yaşadıklarınızı okuyunca ben İklimi öpüp tepeme bir koyayım akşam eve gidince, melek kızım, bizimle beraber kumpirin papates kısmından ve pizza yedi, üstüne de meyve püresi yedirdik, sonrada uyudu bebek arabasının içinde, AVM deki uğultu ninni gibi geliyor sanırım, o kadar çok uyudu ki, uyanıkkende elinde balonla arabasının içinde oturdu etrafı izledi hep..
ben büroda yalnızım aktivite masasıyla oynadım çok eğlendim alın derim bebek oynamazsa siz oynarsınız çok eğlenceli
ben büroda yalnızım aktivite masasıyla oynadım çok eğlendim alın derim bebek oynamazsa siz oynarsınız çok eğlenceli
Sana şöyle diyim anlarsın :
"Gel gel buraya gel otur yanıma öğrenelim ilk harfi haydi okusuna AAAAA
Gel gel buraya gel otur yanıma öğrenelim son harfi haydi okusuna ZZZZZ"
çok geçmiş olsun neden döndünki ablandan kalsaydın keşke yağız beyde müsemma gösterseydi bi zahmet..
inşallah tez zamnda iyileşirsiniz canım..
bnm göğüslerim artık hiç sert olmuyor, sıkınca sütte fışkırmıyo azaldı sütüm zaten emzirmek istemiyorum karnımdaki birazda beslensin istiyorum.. bide zor oluyo kucakta emzirmek benim için karnıma baskı oluyo yatarak idare edioruz şimdilik cery wazgeçmiyor memeden:89:
çok sagol hasretim.yağız bana bana müsemma gösterecek nerde o günler..bu arada cengizin babası geliormuş salı günü.. sözde çok hastaydı beyefendi..
köy derneğinin bi aktiwitesi warmış kalbalık bi grupla geliyorlarmış bu demek oluyor ki soluğu burda alır yakındayine kawgalı günler bizi bekliyor sanırım
ama sakin olcam yok
ay sorma meralim hastalık bizi bırakmadı gitti.allah daha kötü hastalık vermesin buna şükür.NİMET çok geçmiş olsun cnm benim yaa( siz de çok hastalandınız bu sene, inşallah son olur bu kez, sonra tüm kışı sağlıklı geçirirsiniz
sağol canım teşekür edeim.yeni görüm geçmiş olsun canım
:94:
evet kızlar çok uzun anlatmayacağım sizi sıkmamak için ama anlattıklarımdan birçok şeyi anlayacaksınız :))
valla bu geldiğinde yıllar öce aşık olduğum adamı gördüm karşımda eski bora geri gelmişti :))
sizi çok özledim deyip durdu :)
bu hafta sonu kısacası elimi sıcak sudan soğuk suya koymadı desem yeridir:)
atayı hep o yedirdi,altını hep o açtı ,hep o uyuttu,dışarda ve evde hep o ilgilendi ben hep dinlendim dışarda onlar yürüyüş yaptı ben güneş altında gazete okuyup çayımı içtim :))
buarada evi o temizledi yemekleride o yaptı bana tatlı ve kurabiiye bile yaptı ben istedim diye :))
ayağım ağırıyo diye masaj yaptı :))
daha ne diyeyim rüya gibi bir haftasonu geçirdim :))
birazdan resimlerini face koyucam :))
buarada biraz parası vardı adamın bir kısmını burda eve harcadı bir kısmını oğluna harcadı birsürü şey aldı birde gelirken bbebek bakım seti getirmiş bir sürü (şampuan ,vücüt yağı,pişik kremi vs...)
giderkende oğlumla bana harçlık bıraktı :))
bizimle ilgili ise pek birşey konuşmadık sadece boşanma ilamını almak için hazirana kadar vaktim varmış dedi o zamanakadar işlerimi düzelticem inş.sonra onu alıp karara itiraz edicem dedi bende hele o zaman gelsin konuşuruz tekrar dedim
tabii giderken çok ağladıçok zor oldu
yine çok yazmışım idare edin bugünlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?