- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.641
Selam güzel bayanlar, önce geçmişe göz attım. asayiş berkemal gibi:)) AVM ve eletler mevzuu geçmiş, walla Eymen dışarda olmayı seviyo ama benim kucağımdaysaarabasında oturmuyor malesef, dün belim koptu resmen. üstelik babasının kucağında da durmuyor beyefendi
Eymen bugün daha sakin görünüyo, hava da çok kötü sayılmaz. Az sonra öğle güneşi parktayken biraz parka götürücem oğluşu
günaydın sabah şekerleri..biz yine salya sümük devam ediyo
dün sabah yataktan kalkamadım eşim işe giderken gitti annesini çagırdı.
geldi kahvaltıyı hazırladı,yagıza baktı ama yagızda hiç kimsede durmuyo.
ağlaya ağlaya yine geldi yanıma yattı.aşagıya götürdü biraz dinlen diye
bende yatamadım kalktım banyo yaptım daha sonra yağızı igneye götürdüm.
akşam yine nane limon içtimyağızada içirdim.ikimizde gece sırılsıklam olmuştuk kalkıp.
yagızı sonrada kendi üstümü deiştirdim.sonuç gene aynıyız.
çok sagol hasretim.yağız bana bana müsemma gösterecek nerde o günler..
bu arada gözün aydın tatlı cadının kocası geliyomuşş..
ay sorma meralim hastalık bizi bırakmadı gitti.allah daha kötü hastalık vermesin buna şükür.
eymenin incisi hayırlı olsun annesi.biz 6 da kaldık zaten kalalımda bu hastalıkta birde dişle ugraşamıyacamç
sağol canım teşekür edeim.
burcu gözün aydın.ailenle başbaşa kalabilmişsin.
Şebnemcim çok sevimdim,erkeklerin cebi boş olunca sinirleri de gergin oluyor ama senin eşin bu konuda abartmış demek ki, para olunca eğer sizi bu kadar mutlu edebilecekse bol bol para diliyorum sizin için.Hakkınızda hayırlısı olsun.Sen bu adamı böyle ballandıra ballandıra anlattığına göre yeni bir nikah haberi yakındır
teşekkür ederim cnm dualarınız için sagolun.seviyorum sizleriNimetcim gerçekten çok geçmiş olsun ve artık size de çok içten sağlık dolu günler diliyorum, nedir bu kadar yahu perişan oldunuz
ainen katılıyorum.Şebnemcim çok sevimdim,erkeklerin cebi boş olunca sinirleri de gergin oluyor ama senin eşin bu konuda abartmış demek ki, para olunca eğer sizi bu kadar mutlu edebilecekse bol bol para diliyorum sizin için.Hakkınızda hayırlısı olsun.Sen bu adamı böyle ballandıra ballandıra anlattığına göre yeni bir nikah haberi yakındır
sagol cnm aslında çok kalabalık bir aileyiz bina içinde ama kimse yokNimet Canım çok geçmiş olsun Yağız paşam 'a kimsenin olmaması seni de zorluyor tabiii Paşam da sana alışık ...Tekrardan geçmiş olsun...
Şebnem hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım...Ata'nın ilk başta yabancılık çekmesi sonra alışması da olumlu bişey tabii büyüdükçe daha da alışırlar ve bu seferde sizin için zor olur...Önemli olan senin kararın....
cnm ben tekli ettim kaynanama ama kalamam dedi nereye geldiysem orada kalıcam dedi.Nimetcim çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum, hasta iken bebekle uğraşmak çok zor hakkaten, üstelik hasta bir bebekle, Allah yardımcın olsun arkadaşım, Yağız başkasında durmuyor demek, kayınvalide bugünlerde sizin evde biraz baksa sende dinlensen, hem Yağız seni de yanında gördüğü için belki durur babannesiyle..
kızlar bu anlattıklarım bana hiç yabancı değil yani geçici bir durum değil boranın normaL hali bu yani özel birşey değil onun için yani biz beraber yaşarkende evliliğimizin ilk yılındada her gün aynıydı yapısı bu
o böyle şımartmayı seven bir adam
sadece eski boraya döndüğü için sevindim benim tanıdığım adam buydu
ben neler hisettim ????
bilmiyorum yaşadıklarım çok ağırdı çabuk düzelirmi bilmiyorum ama hele toparlasın kendini şu borçlar bir bitsin yoluna girsin herşey, acelem yok şu dönemde ona manevi olaak destek oluyorum o kadar sonrasında oturup bakıcaz
ama bunun yanında atayı görmeliydiniz allahım nasıl mutluydu sırf babasıyla oyun oynasın diye uyumadı hep onunla oyun oynamak istedi baba -baba-baba diye dolandı durdu her sabah gözü onu aradı nerde diye sigara içmek için o balkona çıktığında atada balkon kapısının önünde onu bekledi cama vurup gel gel yapıyordu :))
şimide boş boş bakıyo odaları geziyo baba baba diye
işte bu kötü alışıcak ne yapalım atanın doğum gününde gelicek inş.
ama bunun yanında atayı görmeliydiniz allahım nasıl mutluydu sırf babasıyla oyun oynasın diye uyumadı hep onunla oyun oynamak istedi baba -baba-baba diye dolandı durdu her sabah gözü onu aradı nerde diye sigara içmek için o balkona çıktığında atada balkon kapısının önünde onu bekledi cama vurup gel gel yapıyordu :))
şimide boş boş bakıyo odaları geziyo baba baba diye
işte bu kötü alışıcak ne yapalım atanın doğum gününde gelicek inş.
bak gene kimse selamımı almamışalmazsanız almayın
burcu gözünaydın.
hilal e,mert e,yağız a geçmiş olsun.acil şifalar dliyorum.nimet cim sanada geçmiş olsun.
şebnem çok sevindim gelişmelere.için fıkır fıkır,bişeyler canlanmış belli.umarım böyle devam eder.
Anlattıklarından herşey güllük gülistanlıkken karşılaştığınız ilk kötü dönemi birlikte atlatamadığınız için boşandığınız sonucu çıkıyor, evlilik ne yazık ki böyle bişey, 3 gün iyiysen 3 günde kötü olma ihtimali yüksek, bu sefer o sorunları atlatabilmenizi can-ı gönülden diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?