2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şebnemcim çok sevimdim,erkeklerin cebi boş olunca sinirleri de gergin oluyor ama senin eşin bu konuda abartmış demek ki, para olunca eğer sizi bu kadar mutlu edebilecekse bol bol para diliyorum sizin için.Hakkınızda hayırlısı olsun.Sen bu adamı böyle ballandıra ballandıra anlattığına göre yeni bir nikah haberi yakındır

Nimet Canım çok geçmiş olsun Yağız paşam 'a kimsenin olmaması seni de zorluyor tabiii Paşam da sana alışık ...Tekrardan geçmiş olsun...

Şebnem hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım...Ata'nın ilk başta yabancılık çekmesi sonra alışması da olumlu bişey tabii büyüdükçe daha da alışırlar ve bu seferde sizin için zor olur...Önemli olan senin kararın....

Nimetcim çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum, hasta iken bebekle uğraşmak çok zor hakkaten, üstelik hasta bir bebekle, Allah yardımcın olsun arkadaşım, Yağız başkasında durmuyor demek, kayınvalide bugünlerde sizin evde biraz baksa sende dinlensen, hem Yağız seni de yanında gördüğü için belki durur babannesiyle..

Ayfercim, teşekkürler, verdiğin linki inceledim, epey malzeme çıkar ordan.. İstediğim gibi bişey bulamazsam netten alıcam zaten..

iki adım ötemde e-bebek var taksiyle gittim taksiyle döndüm selin kucağımda arabasını alamdım ordada alışveriş sepetine oturttum ama eve döndüğümde canım çıkmıştı ,,, halini ne akdr iyi anladığımı anlatabildim mi :)

canımartık ne diyelim çok ama çok geçmiş olsun ,,, ve inşallah bir an önce iyilein,,,

ben şebnemin şuan yanlızlıktan bu kadar olumlu gördüğünü düşünüyorum aslında ,,, ve haziranda eşi geldiğinde temmuzda düğün dese bu kez kendini geri çekecekmiş gibi geliyor ,,, ama eğer eşi erçekten böyle düzeldiyse bence şebnemde artık daha ılımlı biri olarak yuvasına dönmeli ??

kızlar bu anlattıklarım bana hiç yabancı değil yani geçici bir durum değil boranın normaL hali bu yani özel birşey değil onun için yani biz beraber yaşarkende evliliğimizin ilk yılındada her gün aynıydı yapısı bu
o böyle şımartmayı seven bir adam

sadece eski boraya döndüğü için sevindim benim tanıdığım adam buydu

ben neler hisettim ????

bilmiyorum yaşadıklarım çok ağırdı çabuk düzelirmi bilmiyorum ama hele toparlasın kendini şu borçlar bir bitsin yoluna girsin herşey, acelem yok şu dönemde ona manevi olaak destek oluyorum o kadar sonrasında oturup bakıcaz

Nimetcim gerçekten çok geçmiş olsun ve artık size de çok içten sağlık dolu günler diliyorum, nedir bu kadar yahu perişan oldunuz
teşekkür ederim cnm dualarınız için sagolun.seviyorum sizleri
ainen katılıyorum.
sagol cnm aslında çok kalabalık bir aileyiz bina içinde ama kimse yok
cnm ben tekli ettim kaynanama ama kalamam dedi nereye geldiysem orada kalıcam dedi.
zaten gün içinde çok nadirdir yarım saat kaldıgı gelir öper koklar gider.

bak gene kimse selamımı almamışalmazsanız almayın

BURCU gözünaydın.
HİLAL e,MERT e,YAĞIZ a geçmiş olsun.acil şifalar dliyorum.NİMET cim sanada geçmiş olsun.
ŞEBNEM çok sevindim gelişmelere.için fıkır fıkır,bişeyler canlanmış belli.umarım böyle devam eder.

ama bunun yanında atayı görmeliydiniz allahım nasıl mutluydu sırf babasıyla oyun oynasın diye uyumadı hep onunla oyun oynamak istedi baba -baba-baba diye dolandı durdu her sabah gözü onu aradı nerde diye sigara içmek için o balkona çıktığında atada balkon kapısının önünde onu bekledi cama vurup gel gel yapıyordu :))

şimide boş boş bakıyo odaları geziyo baba baba diye

işte bu kötü alışıcak ne yapalım atanın doğum gününde gelicek inş.

Bilgisayarım değişiyor, bugün ara ara yok olmak zorunda kalabilirim.

Şebnemcim, yazdıklarını okurken bi heyecanlandım ki anlatamam, manyak mıyım ki ben? Şaka bir yana, çok güzel şeyler bunlar, içimden bir his daha da güzel olacak diyor... Sen düşün arkadaşım, bir şans daha verilir mi bu adama (ki bence verilir)... Allah herşeyi gönlüne göre versin...

Nimetcim, çok geçmiş olsun, ikinize de acil şifalar diliyorum arkadaşım.

Meral, bu hafta çarşamba ya da perşembe izin alayım mı
Ama AVM'te gitmem

Başka unuttuğum bişi varsa affola, acıcık da iş yapayım.

Anlattıklarından herşey güllük gülistanlıkken karşılaştığınız ilk kötü dönemi birlikte atlatamadığınız için boşandığınız sonucu çıkıyor, evlilik ne yazık ki böyle bişey, 3 gün iyiysen 3 günde kötü olma ihtimali yüksek, bu sefer o sorunları atlatabilmenizi can-ı gönülden diliyorum...

İşte bende bunu diyordum büyüdükçe alışacak baksana yawrum beklemiş camda ....Hilal'de eşim gelince kucağına alsın diye bekler üstünü çıkarana kadar yırtınır ama gün içinde aramaz gördüğü an değişir aralarında bir sevgi başlar oynarlar kucağında oturup bilgisayara bakar.... Konuşur kendince bişeyler anlatır ama sizin durum daha da farklı iyi düşünmek lazım canım ...Eğer olumlu olursa İSTANBUL'A DÖNÜŞ OLUCAK DEĞİL Mİ?

Kerem in,Selin in,Yağmur un,
10.ayını kutluyorum.daha nice 10 aylara,yıllara.
Allah sağlıklı,hayırlı uzun ömürler versin.

canım sizin için çok dua ediyorum inan,,, ve atayı çoookk seviyorum ,,,

sağol canım benim umarım en kısa zamanda düzelir bütün bebeklerimiz

aynen öyle oldu canım ço iyi giderken birden bire sorun çıknca ikimizde aşamadık tabii üstüne benim hamileliğim ve doğum sonrası sıkıntılar olunca karman çorman oldu

birde benim çok kötü bir huyum var bende ya siyah var yada beyaz benim kitabımda gri yok o yüzden sonuç boşanma oldu belkide daha iyi oldu boşanmasaydık belki şimdi düzelmiş olmayacaktı bora hala sorunlarla kavga ediyo olacaktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…