2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kerem in,Selin in,Yağmur un,
10.ayını kutluyorum.daha nice 10 aylara,yıllara.
Allah sağlıklı,hayırlı uzun ömürler versin.

teşekkürler güzel gözlü arkadaşım benim :)

cuma günü al bende geleyim :)

buarada hilalime geçmiş olsun

valla şuan adanada yaşıyor neresi olur bilmem valla karnımız nerde doyacaksa ve nerde huzurlu olacaksak orası olsun benim öyle takıntılarım yok bunu birlikte olmaya karar verirsek oturup konuşucaz

hımm ben istanbul diye hatırlıyordum hayırlısı tabii herşeyin...
Sağol canım hilal de iyi olacak inşallah bu yüzden birşeyi sevmişse değiştirmememizi anladım...bebeğim herseyden yer bunu der dememek lazım mış...

babası burdayken atayı o yıkadı hergün parka çıktıkları için hergün beraber yıkandılar ata bey gülücükler saçıyordu banyoda bütün garezi banaymış delikanlının :))

Olsa tükkan senin ama salı ve cuma günleri müdürüm yok bu hafta, o yokken ben izin alamam.

yok canım yaa şaka yapıyorum cuma günü yine doktordayım ben :):) siz eğlenmenize bakın ,,, bende pıanrcığıma bi gönderebilsem hediyelerini çok rahatlayacağım ama bi biz kaldık sanırım ,,, üzülüyorum,,,

babası burdayken atayı o yıkadı hergün parka çıktıkları için hergün beraber yıkandılar ata bey gülücükler saçıyordu banyoda bütün garezi banaymış delikanlının :))

şebnem eşinin bekar kardeşi felan var mıydı :))) ço ksevdiğim bi dostum var iyi bir kısmet arıyor :) bu cuma konuştuk biraz evlilik hakkında anlattım sizlerden felanda bahsettim acık gözü korktu sonra seni gülşanı felanda analttım rahatladı :))

slm millet

şebnem gözün aydın her şey yolunda gitmiş, umarım seni mutlu edecek hayırlı gelişmeler olur, atanın babasına alışması çok güzel ama yokluu gerçekten üzücü olacak her halde delikanlı için çok çabuk alışıyorlar onları seven insanlara

bebişlerin 10.ayı kutlu olsun

hastalara geçmiş olsun

HASTEEEET hediyelerimiz geldi çooook teşekkür ederiz . sen nasıl olsa geçmişi okurken görürsün

konuya balıklama atladım yakalayabildiklerim bunlar umarım herkes iyidir.

Kaynana sinir oluyorum sen ona 8 sene baktın ama o kötü gününde gelmiyor gudubet karı

Kerem in,Selin in,Yağmur un,
10.ayını kutluyorum.daha nice 10 aylara,yıllara.
Allah sağlıklı,hayırlı uzun ömürler versin.

Çok teşekkür ediyorum ben de senin kudurganın 3. dişinin vatana millete hayırlı olmasını diliyorum

Ohooo benim eski laflarım bunlar,valla herşey gri Şebnemcim ya kabul ediyosun ya da oturup niye böyle oldu diyosun

tekrar selam oğluşla parkta oynadık biraz, sonra da markete uğradık, çarpışan otolardan aldık geldik. şimdi uyuyor aşkitom, bugün daha iyi hamdolsun ama hala tam normal sayılmaz. arada o korkunç çığlıklar geliyo yine:))

ŞEBOOO çok sevindim cnm bu gelişmelere, anladığım o ki eşin özünde iyi bi insan üstelik pek maharetli inşallah herşey yoluna girer cnm benim. Ata anne ve babasıyla böyle mutlu bi ortamda büyür

Bu akşam doktor kontrolümüz var... Sorusu olan ben çıkana kadar yazsın :)

Kudurukluklarının azalması ve 5 dk yerlerinde durmaları için ne yapmamız lazım Şaka bi yana hayır demeli miyiz yoksa eşyaları kaldırmalı mıyız onu sorar mısın? Sehpaya önce ağzını sonra çenesini vurdu hala akıllanmadı ısrarla oraya gidiyor,hayır demek şu an için çözüm değil takmıyor beni pipisine,sehpayı kaldırayım mı? :26: sor bakalım doktora aylin sehpayı kaldırsın mı de

direksiyonunu sök meral,küçük parça o ve sanki bana kopar gibi geldi

Çok sevindim Eymen'in daha keyifli olmasına, her gün dışarı çıkar valla Meral, o zaman sakinleşiyorlar...

Bu aklımda zaten, soracaktım... Hayır mı diyelim, ortadan mı kaldıralım, zarar vermeyecek olanlara mıncıklatalım mı? Aylin orta sehpayı kaldırsın mı diye ilaveten sorarım, Aylin kim der muhtemelen, ben de bütün mazimizi anlatırım. Bizimki son randevu nasıl olsa, bol bol zamanımız var

öğle arasına apar topar çıktım geçmişi okursam şimdiyi kaçırcam balıklama dalıyorum o yüzden
bimdeki o itfaiye arabasından bende aldım,mert 1 saat oynadı uleyn bin tane oyuncak var evde 5 dakika oynamaz biriyle şaştım kaldım
geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ediyoruz teyzeleri bugün daha iyi oğluşum,eve gittim pencerede beni bekliyo el salladım aşağıdan, oda bana el salladı içeri girdim ayağa kalkmış dizlerinden zıplamaya çalışıyo sevincinden napıcanı şaşırmış yavrum

maaşallah demeyi unutmuşsun fatma kocişle aramız bozulursa senden bilirim
haftasonu bi ilgi bi ilgi aman nazar deymesin kocişime,iyiki almışım onu

Niye son randevu?

slm bayanlar geçmişi okuyamadım birazdan bakarım
dün avm avm eyvah ayvah için bilet aramakla geçti sonunda bir tanesinde akşam 22.15 e bulduk ve aldık girdik çok muhteşem bir film ilkinden daha güzel olmuş gülmek ve stres atmak isteyenler gidebilirler gülmektan çenelerim ağrıdı gülme krizine girdim nerdeyse

bimdeki itfaiye arabasından bahsetmişsiniz nedir o nasıl bir oyuncak :)

meral yeni dişiniz hayırlı olsun
10.ayına giren tüm bebikleri öpüyorum nice aylar yıllar diliyorum
şebnem güzel bir film izledim anlattıklarınla,hakkınızda hayırlısı olsun,kendin için değilse bile ata için eşine ikinci bi şans vermeyi düşünüyomusun
şeyma hoşgeldin
yaw kızlar sizin bebiklerde burnunu karıştırıyomu mert parmağını ağzına götürürken yanlışlıkla burnunu buldu ve şimdi derinlemesine incelemeye aldı

direksiyonunu sök meral,küçük parça o ve sanki bana kopar gibi geldi

yok cnm baktım,kopacak gibi bişi değil o, ayrıca zaten Eymen bey oyuncaklarla da benim nezaretimde oynadığından sorun yok:))

iyi de cnm hadi bugünlerde yine düzeldi biraz hava, soğuyunca tekrar ne yapayım, nasıl çıkarayım:44: en azından markete falan da olsa çıkalım bari hergün biraz

Heee adamın son randevusu anladım

iyi hade ben yazmadan çözmüşsün yoksa dilimden çekeceğin vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…