- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.661
Kerem in,Selin in,Yağmur un,
10.ayını kutluyorum.daha nice 10 aylara,yıllara.
Allah sağlıklı,hayırlı uzun ömürler versin.
Bilgisayarım değişiyor, bugün ara ara yok olmak zorunda kalabilirim.
Şebnemcim, yazdıklarını okurken bi heyecanlandım ki anlatamam, manyak mıyım ki ben? Şaka bir yana, çok güzel şeyler bunlar, içimden bir his daha da güzel olacak diyor... Sen düşün arkadaşım, bir şans daha verilir mi bu adama (ki bence verilir)... Allah herşeyi gönlüne göre versin...
Nimetcim, çok geçmiş olsun, ikinize de acil şifalar diliyorum arkadaşım.
Meral, bu hafta çarşamba ya da perşembe izin alayım mıAma AVM'te gitmem
Başka unuttuğum bişi varsa affola, acıcık da iş yapayım.
İşte bende bunu diyordum büyüdükçe alışacak baksana yawrum beklemiş camda ....Hilal'de eşim gelince kucağına alsın diye bekler üstünü çıkarana kadar yırtınır ama gün içinde aramaz gördüğü an değişir aralarında bir sevgi başlar oynarlar kucağında oturup bilgisayara bakar.... Konuşur kendince bişeyler anlatır ama sizin durum daha da farklı iyi düşünmek lazım canım ...Eğer olumlu olursa İSTANBUL'A DÖNÜŞ OLUCAK DEĞİL Mİ?
teşekkürler güzel gözlü arkadaşım benim :)
cuma günü al bende geleyim :)
buarada hilalime geçmiş olsun
valla şuan adanada yaşıyor neresi olur bilmem valla karnımız nerde doyacaksa ve nerde huzurlu olacaksak orası olsun benim öyle takıntılarım yok bunu birlikte olmaya karar verirsek oturup konuşucaz
Olsa tükkan senin ama salı ve cuma günleri müdürüm yok bu hafta, o yokken ben izin alamam.
babası burdayken atayı o yıkadı hergün parka çıktıkları için hergün beraber yıkandılar ata bey gülücükler saçıyordu banyoda bütün garezi banaymış delikanlının :))
teşekkür ederim cnm dualarınız için sagolun.seviyorum sizleri
ainen katılıyorum.
sagol cnm aslında çok kalabalık bir aileyiz bina içinde ama kimse yok
cnm ben tekli ettim kaynanama ama kalamam dedi nereye geldiysem orada kalıcam dedi.
zaten gün içinde çok nadirdir yarım saat kaldıgı gelir öper koklar gider.
Kerem in,Selin in,Yağmur un,
10.ayını kutluyorum.daha nice 10 aylara,yıllara.
Allah sağlıklı,hayırlı uzun ömürler versin.
birde benim çok kötü bir huyum var bende ya siyah var yada beyaz benim kitabımda gri yok o yüzden sonuç boşanma oldu belkide daha iyi oldu boşanmasaydık belki şimdi düzelmiş olmayacaktı bora hala sorunlarla kavga ediyo olacaktık
Bu akşam doktor kontrolümüz var... Sorusu olan ben çıkana kadar yazsın :)
tekrar selamoğluşla parkta oynadık biraz, sonra da markete uğradık, çarpışan otolardan aldık geldik. şimdi uyuyor aşkitom, bugün daha iyi hamdolsun ama hala tam normal sayılmaz. arada o korkunç çığlıklar geliyo yine:))
B]
tekrar selamoğluşla parkta oynadık biraz, sonra da markete uğradık, çarpışan otolardan aldık geldik. şimdi uyuyor aşkitom, bugün daha iyi hamdolsun ama hala tam normal sayılmaz. arada o korkunç çığlıklar geliyo yine:))
ŞEBOOO çok sevindim cnm bu gelişmelere, anladığım o ki eşin özünde iyi bi insan üstelik pek maharetliinşallah herşey yoluna girer cnm benim. Ata anne ve babasıyla böyle mutlu bi ortamda büyür
Kudurukluklarının azalması ve 5 dk yerlerinde durmaları için ne yapmamız lazımŞaka bi yana hayır demeli miyiz yoksa eşyaları kaldırmalı mıyız onu sorar mısın? Sehpaya önce ağzını sonra çenesini vurdu hala akıllanmadı ısrarla oraya gidiyor,hayır demek şu an için çözüm değil takmıyor beni pipisine,sehpayı kaldırayım mı? :26: sor bakalım doktora aylin sehpayı kaldırsın mı de
şebnem eşinin bekar kardeşi felan var mıydı :))) ço ksevdiğim bi dostum var iyi bir kısmet arıyor :) bu cuma konuştuk biraz evlilik hakkında anlattım sizlerden felanda bahsettim acık gözü korktu sonra seni gülşanı felanda analttım rahatladı :))
[COLOR="bu aklımda zaten, soracaktım... Hayır mı diyelim, ortadan mı kaldıralım, zarar vermeyecek olanlara mıncıklatalım mı? Aylin orta sehpayı kaldırsın mı diye ilaveten sorarım, Aylin kim der muhtemelen, ben de bütün mazimizi anlatırım. Bizimki son randevu nasıl olsa, bol bol zamanımız var[/COLOR]
direksiyonunu sök meral,küçük parça o ve sanki bana kopar gibi geldi
Çok sevindim Eymen'in daha keyifli olmasına, her gün dışarı çıkar valla Meral, o zaman sakinleşiyorlar...
Bu aklımda zaten, soracaktım... Hayır mı diyelim, ortadan mı kaldıralım, zarar vermeyecek olanlara mıncıklatalım mı? Aylin orta sehpayı kaldırsın mı diye ilaveten sorarım, Aylin kim der muhtemelen, ben de bütün mazimizi anlatırım. Bizimki son randevu nasıl olsa, bol bol zamanımız var
Heee adamın son randevusu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?