- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.681
öğle arasına apar topar çıktım geçmişi okursam şimdiyi kaçırcam balıklama dalıyorum o yüzden
bimdeki o itfaiye arabasından bende aldım,mert 1 saat oynadıuleyn bin tane oyuncak var evde 5 dakika oynamaz biriyle şaştım kaldım
geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ediyoruz teyzeleribugün daha iyi oğluşum,eve gittim pencerede beni bekliyo el salladım aşağıdan, oda bana el salladı içeri girdim ayağa kalkmış dizlerinden zıplamaya çalışıyo sevincinden napıcanı şaşırmış yavrum
maaşallah demeyi unutmuşsun fatma kocişle aramız bozulursa senden bilirim
haftasonu bi ilgi bi ilgi aman nazar deymesin kocişime,iyiki almışım onu
Niye son randevu?
Heee adamın son randevusu anladım
slm bayanlar geçmişi okuyamadım birazdan bakarım
dün avm avm eyvah ayvah için bilet aramakla geçti sonunda bir tanesinde akşam 22.15 e bulduk ve aldık girdik çok muhteşem bir film ilkinden daha güzel olmuş gülmek ve stres atmak isteyenler gidebilirler gülmektan çenelerim ağrıdı gülme krizine girdim nerdeyse
bimdeki itfaiye arabasından bahsetmişsiniz nedir o nasıl bir oyuncak :)
slm bayanlar geçmişi okuyamadım birazdan bakarım
dün avm avm eyvah ayvah için bilet aramakla geçti sonunda bir tanesinde akşam 22.15 e bulduk ve aldık girdik çok muhteşem bir film ilkinden daha güzel olmuş gülmek ve stres atmak isteyenler gidebilirler gülmektan çenelerim ağrıdı gülme krizine girdim nerdeyse
bimdeki itfaiye arabasından bahsetmişsiniz nedir o nasıl bir oyuncak :)
meral yeni dişiniz hayırlı olsun
10.ayına giren tüm bebikleri öpüyorumnice aylar yıllar diliyorum
şebnem güzel bir film izledim anlattıklarınla,hakkınızda hayırlısı olsun,kendin için değilse bile ata için eşine ikinci bi şans vermeyi düşünüyomusun
şeyma hoşgeldin
yaw kızlar sizin bebiklerde burnunu karıştırıyomumert parmağını ağzına götürürken yanlışlıkla burnunu buldu ve şimdi derinlemesine incelemeye aldı
şebnem güzel bir film izledim anlattıklarınla,hakkınızda hayırlısı olsun,kendin için değilse bile ata için eşine ikinci bi şans vermeyi düşünüyomusun
şeyma hoşgeldin
yaw kızlar sizin bebiklerde burnunu karıştırıyomumert parmağını ağzına götürürken yanlışlıkla burnunu buldu ve şimdi derinlemesine incelemeye aldı
yok cnm baktım,kopacak gibi bişi değil o, ayrıca zaten Eymen bey oyuncaklarla da benim nezaretimde oynadığından sorun yok:))
iyi de cnm hadi bugünlerde yine düzeldi biraz hava, soğuyunca tekrar ne yapayım, nasıl çıkarayım:44: en azından markete falan da olsa çıkalım bari hergün biraz
iyi hade ben yazmadan çözmüşsün yoksa dilimden çekeceğin vardı
şeyma hoşgeldin
şeyma hoşgeldin
Bişi söylemene gerek yok ben sarışınım unuttun mu? bu kadar zeki olduğuma şükretyok cnm baktım,kopacak gibi bişi değil o, ayrıca zaten Eymen bey oyuncaklarla da benim nezaretimde oynadığından sorun yok:))
iyi hade ben yazmadan çözmüşsün yoksa dilimden çekeceğin vardı
sorununuz neydi bilmiyorum ama babasız büyümesine izin verme bence :)babası burdayken atayı o yıkadı hergün parka çıktıkları için hergün beraber yıkandılar ata bey gülücükler saçıyordu banyoda bütün garezi banaymış delikanlının :))
hayırlı olsun bizimde 7 tane dişimiz var :)Alp'imin de 3. dişi çıkmış, hayırlı olsuuunnn
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen boşandınmı çok üzüldüm sorununuz neydiya ata daha çok minikbirde benim çok kötü bir huyum var bende ya siyah var yada beyaz benim kitabımda gri yok o yüzden sonuç boşanma oldu belkide daha iyi oldu boşanmasaydık belki şimdi düzelmiş olmayacaktı bora hala sorunlarla kavga ediyo olacaktık
hayırlı oldun dişiniz bizimkinin hiç niyeti yok herhalde yürümeye yerde sürünmek iyi geliyor herhalde :)günaydıngüzel bir hafta diliyorum herkese.
biz iyiyiz.cumartesi felaket,pazar çok güzeldi.cumartesini felaket yapan katıldığımız doğumgünü partisiydi,yazmıştım zaten.
Alp in üstten tek dişi patladı,totalde 3 dişi oldu serserimin.ayakta durma işini geliştirdi,1-2 adım atıyor hatta ama yürümek için daha çok işi var.bizi taklit ediyor sıpa.yanında öksürelim,gülelim hemen yapıyor aynını,birde sırıtıyor ardındanöpücük atıyor ama ses çıksın diye yanakları içine çekiyor,balık gibi oluyor kuzum benim
bir geçmişe bakayım sizlerde iyimisiniz?
bizimkide gezmeye o kdar alıştıki evde tutamıyoruz sürekli ağlıyor dış kapıya gidiyor açıyoruz dışarı emekliyorbizi çağırıyor velet bizde giyinip çıkıyoruz :)Selam güzel bayanlar, önce geçmişe göz attım. asayiş berkemal gibi:)) AVM ve eletler mevzuu geçmiş, walla Eymen dışarda olmayı seviyo ama benim kucağımdaysaarabasında oturmuyor malesef, dün belim koptu resmen. üstelik babasının kucağında da durmuyor beyefendi
Eymen bugün daha sakin görünüyo, hava da çok kötü sayılmaz. Az sonra öğle güneşi parktayken biraz parka götürücem oğluşu
bizimde 2 gün önce 10 ayına girdiBenim oğlum bugün 10 aylık olduuuu:118: Kendisine bu ay "Kerem10" diyebiliriz,Ben10 var Kerem10 neden olmasın
Iyi Günler hepinizeee....
10. ayini dolduran bebislerimiz...daha nice 10 aylara 10 yillara mutlulukla insallah...
Oglusum ve ben hastayiz...Tugra öküsürüyor, burnu akiyor, yemek yemiyor sadece emiyor...
Dün iki kere kustu cikan sadece balgamdi...ama keyfi yerinde (gerci arasira geliyorlar bagirip cagiriyor agresiflesiyor) aktivite masasinin etrafinda dans ederek 4. turunu atiyor su anda...
Bende ayni durumdayim ek olarak birde bogazim cok fena...
Babasi Tugraya bisey ögretmis...Fener nerde oglum diyo Tugrada Pipisini gösteriyor...
Ayyy bu adam Terbiyesiz edip cikaracak oglusumu yaw
bim deki o çarpışan arabalardan bizde aldık,yüzüne bile bakmadı.birde babasına kumandalı cip aldık,onu sevdi ama.babası sürüyor o yakalayacağım diye debeleniyor
aktivite masasına tepkisini merakla bekliyorum.
10.ayımızı kutlayan herkese teşekkürlerrrr
Kerem10 daha pipisini bile bilmiyor burnunu da bilmiyor, oğlum burnun nerde diyorum bakıyor sadece, oğlum lamba nerde diyorum hemen lambaya bakıyor,birtek bunu öğretebildim.
Bişi söylemene gerek yok ben sarışınım unuttun mu? bu kadar zeki olduğuma şükret
bim deki o çarpışan arabalardan bizde aldık,yüzüne bile bakmadı.birde babasına kumandalı cip aldık,onu sevdi ama.babası sürüyor o yakalayacağım diye debeleniyor
aktivite masasına tepkisini merakla bekliyorum.
Güzel ayrıntı,babasına kumandalı cip aldık :)
Ben çöp kamyonunu aldım, çok ilgisini çekmedi ama ara ara gidip oynuyor,salonda yürümek için parmak uçlarında sekmek gerekiyor artık nüfffen burdan şu oyuncak da güzelmiş bu da iyiymiş demeyelim,birbirimizi fişekliyoruz
[C
Ben diyecektim de sataşmayayım dedim...[/COLOR]
[COLOR="navy[B][COLOR="navy"]
Ben astronot aldım buna ucuzlarından, sarıp sarmalıyorum, üztüne de çift kat polar battaniye, markete kadar çıkarıyor annem en azından soğuk da olsa... [/COLOR]
Iyi Günler hepinizeee....
10. ayini dolduran bebislerimiz...daha nice 10 aylara 10 yillara mutlulukla insallah...
Oglusum ve ben hastayiz...Tugra öküsürüyor, burnu akiyor, yemek yemiyor sadece emiyor...
Dün iki kere kustu cikan sadece balgamdi...ama keyfi yerinde (gerci arasira geliyorlar bagirip cagiriyor agresiflesiyor) aktivite masasinin etrafinda dans ederek 4. turunu atiyor su anda...
Bende ayni durumdayim ek olarak birde bogazim cok fena...
Babasi Tugraya bisey ögretmis...Fener nerde oglum diyo Tugrada Pipisini gösteriyor...
Ayyy bu adam Terbiyesiz edip cikaracak oglusumu yaw
E sen dedin sabah, Bim'e oyuncaklar gelmiş diye
Benim için fark etmez, deseniz de demeseniz de alacağımı alıyorum
ay ben de onlardan aldım, waikikiden, ama biraz büyükçe olsun diye 18-24 ay aldım ki benim minyatür oğlum içinde kayboluyorçok komik oldu bee, bak bu haftasonu değiştirecektim unuttum
B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?