2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Demek ki bu akşam Bim Bim gezilip itfiye arabası aranacak

Mert'in daha iyi olmasına sevindim Gülşancım...

Niye son randevu?

Heee adamın son randevusu anladım

Evet, günün son randevusu manasında... Zira 4'te çıktığım halde, güzel şehrimin manyak trafiğinde 1,5 saatte ancak vasıl olabiliyorum olay mahalline...

slm Hanifecim, siz sinemadayken bebek nerdeydi:44:
Cnm bime ışıklı hareketli çarpışan oto tarzı arabalar ve büyük kamyonlar falan gelmiş, ondan bahsettik

selam
hiçbir özelliği yok plastik itfaiye arabası galiba ondan ilgisini çekti,her aldığımız oyuncak müzikli ışıklı olunca
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler bu arada oto koltuğu gelecekmiş haftaya hemen bakalım cuma günü bizde almayı düşünüyoduk iyi bişeyse ordan alırım. koltuk arkası davadingosuda iyi gibi:26:

hadi beeee ay daha çok erken gibi, Eymen hiç farkında değil
diş tebriği için de teşekkür ederiz

Bende burdan 10. ayını tamamlayan tüm bebeklerimizin günlerini kutlarım

Alemsin...
Yok, Doruk daha bi burnu olduğunun farkında değil :)

Ben astronot aldım buna ucuzlarından, sarıp sarmalıyorum, üztüne de çift kat polar battaniye, markete kadar çıkarıyor annem en azından soğuk da olsa...

Iyi Günler hepinizeee....

10. ayini dolduran bebislerimiz...daha nice 10 aylara 10 yillara mutlulukla insallah...

Oglusum ve ben hastayiz...Tugra öküsürüyor, burnu akiyor, yemek yemiyor sadece emiyor...
Dün iki kere kustu cikan sadece balgamdi...ama keyfi yerinde (gerci arasira geliyorlar bagirip cagiriyor agresiflesiyor) aktivite masasinin etrafinda dans ederek 4. turunu atiyor su anda...
Bende ayni durumdayim ek olarak birde bogazim cok fena...

Babasi Tugraya bisey ögretmis...Fener nerde oglum diyo Tugrada Pipisini gösteriyor...
Ayyy bu adam Terbiyesiz edip cikaracak oglusumu yaw

Yok bizimki henüz kendi burnunun farkinda degil...emerken daha cok benim burnumu kesfetmek istiyor ama tabi cekiyorum ben elini...o minicik parmagini uzatmakdan yinede vazgecmiyor genelde

bim deki o çarpışan arabalardan bizde aldık,yüzüne bile bakmadı.birde babasına kumandalı cip aldık,onu sevdi ama.babası sürüyor o yakalayacağım diye debeleniyor
aktivite masasına tepkisini merakla bekliyorum.

Son düzenleme:

10.ayımızı kutlayan herkese teşekkürlerrrr
Kerem10 daha pipisini bile bilmiyor burnunu da bilmiyor, oğlum burnun nerde diyorum bakıyor sadece, oğlum lamba nerde diyorum hemen lambaya bakıyor,birtek bunu öğretebildim.

yok cnm baktım,kopacak gibi bişi değil o, ayrıca zaten Eymen bey oyuncaklarla da benim nezaretimde oynadığından sorun yok:))

iyi hade ben yazmadan çözmüşsün yoksa dilimden çekeceğin vardı
Bişi söylemene gerek yok ben sarışınım unuttun mu? bu kadar zeki olduğuma şükret

babası burdayken atayı o yıkadı hergün parka çıktıkları için hergün beraber yıkandılar ata bey gülücükler saçıyordu banyoda bütün garezi banaymış delikanlının :))
sorununuz neydi bilmiyorum ama babasız büyümesine izin verme bence :)
Alp'imin de 3. dişi çıkmış, hayırlı olsuuunnn
hayırlı olsun bizimde 7 tane dişimiz var :)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen boşandınmı çok üzüldüm sorununuz neydiya ata daha çok minik ben kavga ettiniz falan sandım offfffff çok kötüymüş
hayırlı oldun dişiniz bizimkinin hiç niyeti yok herhalde yürümeye yerde sürünmek iyi geliyor herhalde :)
bizimkide gezmeye o kdar alıştıki evde tutamıyoruz sürekli ağlıyor dış kapıya gidiyor açıyoruz dışarı emekliyorbizi çağırıyor velet bizde giyinip çıkıyoruz :)
Benim oğlum bugün 10 aylık olduuuu :118: Kendisine bu ay "Kerem10" diyebiliriz,Ben10 var Kerem10 neden olmasın
bizimde 2 gün önce 10 ayına girdi
daha nice aylara diyelim

Geçmiş olsun ikinize de...
Keyfi yerindeymiş, bu sevindirici...

Aldın mı

Ben diyecektim de sataşmayayım dedim...

Güzel ayrıntı,babasına kumandalı cip aldık :)
Ben çöp kamyonunu aldım, çok ilgisini çekmedi ama ara ara gidip oynuyor,salonda yürümek için parmak uçlarında sekmek gerekiyor artık nüfffen burdan şu oyuncak da güzelmiş bu da iyiymiş demeyelim,birbirimizi fişekliyoruz

s.a
nasılsınız arkadaşlar..özür dilerim ama geçmişe bakamıyorum...
gelince açtım bilgisayarı ama ancak oturdum sayıır başına..Nihan uyudu...ben çok yorgunum...geçen hafta babam burdaydı cuma annem geldi beraber döndüler dün akşam..hemen özledim ya(
ana Nihan'a çok iyi geldiler çok neşelendi kızım...dedesinden göz kırpmayı da öğrendi:))tabi iki gözünü birden yumuyor:))

E sen dedin sabah, Bim'e oyuncaklar gelmiş diye
Benim için fark etmez, deseniz de demeseniz de alacağımı alıyorum

[COLOR="navy[B][COLOR="navy"]
Ben astronot aldım buna ucuzlarından, sarıp sarmalıyorum, üztüne de çift kat polar battaniye, markete kadar çıkarıyor annem en azından soğuk da olsa... [/COLOR]

ay ben de onlardan aldım, waikikiden, ama biraz büyükçe olsun diye 18-24 ay aldım ki benim minyatür oğlum içinde kayboluyor çok komik oldu bee, bak bu haftasonu değiştirecektim unuttum

geçmiş olsun cnm ikinize de. madem babasında var öğretme kabiliyeti ağzını burnunu öğretme işini de ona yükle o halde

ay ben de onlardan aldım, waikikiden, ama biraz büyükçe olsun diye 18-24 ay aldım ki benim minyatür oğlum içinde kayboluyor çok komik oldu bee, bak bu haftasonu değiştirecektim unuttum

B]

Aynısı bizde de var,Kerem de kayboluyor ama sadece sabah ve akşam bakıcıya gidip gelirken giyiyor,elleri falan dışarı çıkmadığı için üşümüyor iyi oluyor.
Ben geçen hafta uyku tulumu aldım ya 80 cm sipariş vermiştim 18 ay gelmiş, bebe shopun bu kaçıncı hatası artık burda da duymuştum,bugün geri gönderecektim ama düşündüm ki bu çocuk geçen ay 75 cm di, bu ay da uzamıştır 80 alsam 2 ay sonra falan sıkarsa, bu gelen kocaman bişey ama uyurken giyeceği için acaba rahat mı olur?ne deysunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…