2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

a.s. Hanifecim, gözünaydın demeye kalmadan gitmişler bile, Allah kavuştursun cnm. O göz kırpan Senayı da yerim ben

Ben konudan epey uzaklaşmışım, maşallah sizde de bir çene bir çene..

Yazgıcan, Alp in 3. dişi hayırlı olsun.. Babası hevesini alsın Alp te oynar birgün inşallah kumandalı arabasıyla :)))

Meralcim, daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama bir daha yazayım ne olacak ki değil mi, Eymenin de yeni dişi hayırlı olsun, parka gitmeye İklim de bayılıyor, hava çok soğuk olmadığı sürece annem de hergün götürüyor, ama çok kar-kış olursa nasıl zaptedecez evde bilmem :)))

Mamurunda 10. ayı imiş, bende kutluyorum, nice aylara inşallah..

Zelihacım, Fenerin nerde olduğunu gösteren Tuğra ya ve sana çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum..

Başka ne yazacaktım, unuttum :))

hayırlı olsun...iyi günlerde kullansın...ben de almayı düşünüyorum..unnado da myceyin var bir tane çok da güzel görünüyor..bunların piyasası nasıl??uygun mu fiyatı acaba cidden????

sponsorumuz yollayacak,15 inden sonra

evet babasına aldık,yine alacakmışız,öyle diyor :))
demeyelim demeyeceğim,çünkü mutlaka denecek biliyorum

walla waikikideki kadar varsa çocuk sıkılır gece içinde bence, yok mu 80 cm ile 18 ay arasında kalan bişi?

hoşbuldum canım
bizimki henüz kendi bu5rnunu keşvedemedi keşke başarsa da kendi burnunu kendi temizlese bize elletmiyor çünkü

Yok bizimki henüz kendi burnunun farkinda degil...emerken daha cok benim burnumu kesfetmek istiyor ama tabi cekiyorum ben elini...o minicik parmagini uzatmakdan yinede vazgecmiyor genelde

deniz de babasının burnuna bayılıyor fırsat bulursa parmağının girdiği yere kadar sokuyor verdiği acıyı varın siz hayal edin

playskool'un zıp zıp arkadaşım oyuncağını almıştım denizer ama daha hiç çıkarmamıştım az önce çıkardım dakikada çözdü işi çekici doğru biçimde tutup tek tek kafaarına vurdu ve 5 dakika sonra attı

mrb kızlar
biton iş yaptım dahada hala war.:S kızım uyudu azcık dinleniyim diye oturdum. sonrada akşam yemeğine girişecem.
şebnemcim çok sewindim canım zaten bence bi hırsla boşanmşsın inş da geri barışırsınız ama o ew temizlikleri atayla ilgilenmeler fln reklamlar biliyosun dimi:) atanın adına çok sewindim. ayrılık hep ok zordur arayı açmadan tekrar gelsin inş. oğlunun en güzel günlerini kaçıyıro aslında böyle olmasa keşke. büyüyor ve yanında değil ne kötü. beraber işlerini toparlansanız daha iyi olur sanki.neyse hayırlısı olsun.
meralll eymenin dişini yiyelimmm
meral lcw'den ne aldın kaçırdım:)

walla waikikideki kadar varsa çocuk sıkılır gece içinde bence, yok mu 80 cm ile 18 ay arasında kalan bişi?

80 in bi üstü 96 görünüyor, bu ondan da büyük mü bilmiyorum :26:görümcek chicconun pantolon ve bodysini almış 15 ay onlar oldu,kalıpları küçük zira ama bu çok geniş geldi gözüme,hadi kol bacak kıvırılır da içine 2 kerem girer genişliğinde

a.s. Hanifecim, gözünaydın demeye kalmadan gitmişler bile, Allah kavuştursun cnm. O göz kırpan Senayı da yerim ben

değiştirmeyeyim mi?ne dersin? ben 30 küsür bişeye aldım chicconun

bence değiştirme..benim dediğim de 35e 6-18 ve 18-36 bedenleri var...ben 18-36 alayım diyorum uzun süreli olur..gerçi benim kızım pek boylu değil...ama büyüdükçe onun içine girmek ister mi bilemedim ...

bence değiştirme..benim dediğim de 35e 6-18 ve 18-36 bedenleri var...ben 18-36 alayım diyorum uzun süreli olur..gerçi benim kızım pek boylu değil...ama büyüdükçe onun içine girmek ister mi bilemedim ...

sen balon olanlardan mı diyorsun? onları çoğu çocuk istemiyor haberin olsun, benim aldığım normal tulumun içi şardonlanmış yani tüylü olanı

Eymen'in dişimi çıkmış...hayırlı olsun Meralcim...
ya ben de dör gözle bekliyorum ama hala hiç dişi yok(
burda iki mart kuzusu daha var tanıdık...onların da yoktu dişi rahattım...
ama ikisi de geçen hafta çıkardı..biz de hala yok...
biliyorum her bebeğin gelişimi farklı durum anormal değil
çünkü gelişiminde hamdolsun başka hiçbir aksaklık gecikme yok...
ama ben de kuzumun dişi olsun istiyorum çok şirin görünüyorlar dişlerle:))

sen balon olanlardan mı diyorsun? onları çoğu çocuk istemiyor haberin olsun, benim aldığım normal tulumun içi şardonlanmış yani tüylü olanı
yok balon değil okumuştum ben de burda sevmiyor bebeler diye...bu omuzları çıt çıtlı yandan fermuarlı battaniye gibi...dışı kadife içi penye yazıyor arada da elyaf varmış..çok mu sıcak olur ki??

benim kız 78-79 santim olmuş kıpırdandığı için pek ölçemedim kız anneleri sizinkilerin boyu kaçç
maşallah annesi..ben de ölçtüğümde 75ti doğru ölçebildiysem tabi...ben kısayım baba kısa benim kızım halalarına benzerse boy konusunda(inşallah benzer biz de hanmlar çok kısa)zaten en fazla 1.65 olur:))

teşekkür ederiz biz de tekrardan

Eymenin dişini yiyelim derken:44:
Cnm astronot montlardan almıştım önceki hafta ama kocaman almışım içinde kayboluyor yavrucak

cnm gelen 96 dan büyükse bence değiştirip onu al

teşekkür ederiz cnm, 3. dişimiz bizim ama çok zorlandık çıkarırken. sizin de gelir merak etme, Yaseminin kızı iklimin de yok henüz

canım geçmiş olsun
fenerini yesinler

yazgı alpimin dişi çıkmış hayırlı olsun canım

teşekkür ederiz cnm, 3. dişimiz bizim ama çok zorlandık çıkarırken. sizin de gelir merak etme, Yaseminin kızı iklimin de yok henüz

inşallah:))
ilk diş olmadığını biliyorum..ama zor oldu bu sefer sanırım en son bakabildiğimde doktora götürmüştün Eymen'i..geçmiş olsun...bundan sonrakiler kolay çıksın inşallah...

ben bir süre ataya oyuncak almayacağım şimdi alacağım şey kitap vatan gazetesinde 40 kitaptan oluşan bir set var masallar ve hikayeler onu alıcam önceleri ben ona okurum ilerde de ata kendi okur eninde sonunda lazım nasıl olsa :))

Hanife, Allah kavuştursun, göz kırpmayı da öğrenmiş minik cadı, yerim onu, maşallah..

Şeyma, burun karıştırma yorumuna çok güldüm, haklısın aslında elletmiyorlar kendileri karıştırsa da bizde bu dertten kurtulsak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…