- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.721
amin canım...sağol teydesi:))Hanife, Allah kavuştursun, göz kırpmayı da öğrenmiş minik cadı, yerim onu, maşallah..
Şeyma, burun karıştırma yorumuna çok güldüm, haklısın aslında elletmiyorlar kendileri karıştırsa da bizde bu dertten kurtulsak :))
ben bir süre ataya oyuncak almayacağım şimdi alacağım şey kitap vatan gazetesinde 40 kitaptan oluşan bir set var masallar ve hikayeler onu alıcam önceleri ben ona okurum ilerde de ata kendi okur eninde sonunda lazım nasıl olsa :))
Eymen'in dişimi çıkmış...hayırlı olsun Meralcim...
ya ben de dör gözle bekliyorum ama hala hiç dişi yok(
burda iki mart kuzusu daha var tanıdık...onların da yoktu dişi rahattım...
ama ikisi de geçen hafta çıkardı..biz de hala yok...
biliyorum her bebeğin gelişimi farklı durum anormal değil
çünkü gelişiminde hamdolsun başka hiçbir aksaklık gecikme yok...
ama ben de kuzumun dişi olsun istiyorum çok şirin görünüyorlar dişlerle:))
amin inşallah:))Allahım sana şükürler olsun, oğluşumla güzel güzel oynuyoruzo şahane bağırtıları bi daha duymam inş.
öyleymiş...napalım elbet çıkar değil miBizde de hiç diş yok hala, yalnız değilsiniz, üzülme, haminne bizim kızlar :)))
şu yıl sonu işleri bi bitsin gelcem hepinize yetişicem ha.
göğüslerimdeki kızarıklıkalr mantar değil miş ??
doktor geciktirme gel dedi ,,, tekrar test yapacakmış ve tekrar bakacakmış,,,
içim tedirgin oldu yaa,,,
sizlerde oldu mu hiç emziren annelerde ??
önce hafif hafif çatlaklarla başladı sonra pul pul olup aşağı doğru yzyıldı şimdi sağ göğsümün yarısı kırmızı soyulmuş bir halde sık sık böyle kabarıp soyuluyor ,,, sağ göğsümde diğerinin yarısı kadar bu halde ??
hiç böyle bişi yaşayan var mı aranızda ??
öyle mi...o zaman sana banzemiştir..benim de eşim geç çıkarmış tam ne zaman bilmiyorum ama...Nihan da babasına çekti o zaman..Ben 15 aylıkken çıkarmışım Hanife, kızımda bana çektiyse daha epey vaktimiz var demek :))
Doktor genetik diyor, bekleyecez napalım..
telaşlanma hemen canım hele bir baksın tekrar..önemli bir şey değildir inşallah..daha çok alerjik bir şeye benziyor...göğüslerimdeki kızarıklıkalr mantar değil miş ??
önce hafif hafif çatlaklarla başladı sonra pul pul olup aşağı doğru yzyıldı şimdi sağ göğsümün yarısı kırmızı soyulmuş bir halde sık sık böyle kabarıp soyuluyor ,,, sağ göğsümde diğerinin yarısı kadar bu halde ??
göğüslerimdeki kızarıklıkalr mantar değil miş ??
önce hafif hafif çatlaklarla başladı sonra pul pul olup aşağı doğru yayıldı şimdi sağ göğsümün yarısı kırmızı soyulmuş bir halde sık sık böyle kabarıp soyuluyor ,,, sol göğsümde diğerinin yarısı kadar bu halde ??
ben oğluşuma gidiyorum öptüm sizleri ve bebikleri
Bende size bişey soracam, İklim in yüzünde minik minik pütürler oldu, pul pul dökülüyor, çok öpmekten oldu sanırım, ne sürsem iyi gelir, fikri olan var mı, Sebamed in bebekler için olan yüz kremi var, deneyen oldu mu hiç aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?