2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yeni bilgisayarı kurmaya geldiller de yok oldum...
Şimdi yine bişiler yetiştirmem lazım, noldu bu işlere birden bilmiyorum.
Siz yazın ben okurum...

amin canım...sağol teydesi:))

iyi fikir:))baskıları güzel olmuyor bu tür setlerin ama idare ederler...

Bizde de hiç diş yok hala, yalnız değilsiniz, üzülme, haminne bizim kızlar :)))

Ben 15 aylıkken çıkarmışım Hanife, kızımda bana çektiyse daha epey vaktimiz var demek :))
Doktor genetik diyor, bekleyecez napalım..

göğüslerimdeki kızarıklıkalr mantar değil miş ??

doktor geciktirme gel dedi ,,, tekrar test yapacakmış ve tekrar bakacakmış,,,

içim tedirgin oldu yaa,,,

sizlerde oldu mu hiç emziren annelerde ??

önce hafif hafif çatlaklarla başladı sonra pul pul olup aşağı doğru yayıldı şimdi sağ göğsümün yarısı kırmızı soyulmuş bir halde sık sık böyle kabarıp soyuluyor ,,, sol göğsümde diğerinin yarısı kadar bu halde ??

hiç böyle bişi yaşayan var mı aranızda ??

Son düzenleme:

canım böyle bişey yaşamadım,yorum yapamıycam ama ihmal etme artık

Ben 15 aylıkken çıkarmışım Hanife, kızımda bana çektiyse daha epey vaktimiz var demek :))
Doktor genetik diyor, bekleyecez napalım..
öyle mi...o zaman sana banzemiştir..benim de eşim geç çıkarmış tam ne zaman bilmiyorum ama...Nihan da babasına çekti o zaman..

telaşlanma hemen canım hele bir baksın tekrar..önemli bir şey değildir inşallah..daha çok alerjik bir şeye benziyor...

Fatmacım, ihmal etme tekrar git doktora en kısa zamanda, ne olduğu konusunda bir fikrim yok, yanlış yönlendirmek istemem, kaşınıyor mu peki..? Benim sırtımda da buna benzer bişey olmuştu, zona teşhisi kondu ve tedavi olmuştum, zona göğüste yada sırtta oluyor sadece, ondan sordum kaşınıyor mu diye..

yazgı alp paşaya öpücük atmayı nasıl öğrettiniz bende istiyorum mertin öpücük atmasını

Bende size bişey soracam, İklim in yüzünde minik minik pütürler oldu, pul pul dökülüyor, çok öpmekten oldu sanırım, ne sürsem iyi gelir, fikri olan var mı, Sebamed in bebekler için olan yüz kremi var, deneyen oldu mu hiç aranızda?

acaba krem kullanıysan daha önceden onun alerji etme olasılığı var mı?

Fatmacım çok geçmiş olsun... İçini ferah tut, ciddi birşey değildir umarım... Ben de yaşamadım böyle birşey, bi fikrim yok o yüzden. Lütfen ihmal etme, ne gerekiyorsa bir an önce yaptır.

Hilal'in de kollarında var cmrt günü doktor krem verdi ayrıca sebamed sabun kullan dedi şampuanını değiştir dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…