2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım hemde nasıl tatlı tatlı kaşınıyor çünki pul pul kabarıp soyuluyor ,,, zona nasıl bir ahstalık bakayım bi internetten ,,,

Fatmacım çok geçmiş olsun cnm, ben de yaşamadım öyle bi durum. ihmal etmeden görün ama endişelenme de hemen

canım böyle bişey yaşamadım,yorum yapamıycam ama ihmal etme artık

saolun canalr endişelenme sebebim selinden yana inşalllah önemli biş ideğildir çünki bizim kız sabaha kadar emiyor ,,,
bu kızarıklık ve pullanma gözlerimde de oldu şu malum meseleden sonra ?

Aynisi su anda Tugranin yanagindada var....ben Penaten yüz ve vücut kremi aldim
iki gündür sürüyorum, iyi geldi gibi hafif azaldi

öpülmekden ve sogukdan yani rüzgardanda olurmus

Yasemincim soğuktan da olmuş olabilir.
O kremi ben kullanıyorum Doruk'un yüzünde, özellikle soğuk havalarda dışarı çıkarmadan önce ve banyodan sonra sürüyorum, iyi geliyor.

ben Eymene küçükken hep ondan kullanıyodum cnm, memnundum. o pütürler mandalina portakal kabuklarından kaynaklanıyo olmasın

Son düzenleme:

canım hiç bilmiyorum oda selinde de olmadı zona hastalığı değildir baktım netten bendeki öyle değil ,,,

acaba krem kullanıysan daha önceden onun alerji etme olasılığı var mı?

çatlak kremi kullandım doktorada sordum o değil sebebi

Fatmacım çok geçmiş olsun... İçini ferah tut, ciddi birşey değildir umarım... Ben de yaşamadım böyle birşey, bi fikrim yok o yüzden. Lütfen ihmal etme, ne gerekiyorsa bir an önce yaptır.

akşam gideceğim inşallah canım ,,,

Fatma, zona bulaşıcı bir hastalık ve gözlerinde de olduysa Allah korusun çok tehlikeli, sakın sakın ihmal etme, hemen git doktora, kaşıdıkça dağılacaktır o çünkü, bende öyle tatlı tatlı kaşıdım ve dağıldı gitti, sırtımın yarısını kaplamıştı, doktor emzirme ve bebeğe dokunma yasağı getirmişti, ben İklime tedavi süresince dokunamadım hiç, emziremedim de, o yüzden sütüm azaldı gitti, İklimde iyice biberona alıştı ve sütüm kesildi malesef, bebeğe bulaşır diye uyarmıştı doktor ve gözüne bulaşırsa körlük yapar demişti, aman sakın ihmal etme, umarım başka bişeydir, alerji falandır, ben çok çektim, sen yaşama böyle bişeyi, zona stres ve üzüntüden kaynaklanıyor..

Benim kuzunun soğukta çok fena dudakları çatlıyor. Eczacı Blistex diye bişi verdi, dışarı çıkarken sürüyoruz bal dudaklarına. Ama hemen yalıyor

Hilal'in de kollarında var cmrt günü doktor krem verdi ayrıca sebamed sabun kullan dedi şampuanını değiştir dedi..

Aynisi su anda Tugranin yanagindada var....ben Penaten yüz ve vücut kremi aldim
iki gündür sürüyorum, iyi geldi gibi hafif azaldi

öpülmekden ve sogukdan yani rüzgardanda olurmus

Yasemincim soğuktan da olmuş olabilir.
O kremi ben kullanıyorum Doruk'un yüzünde, özellikle soğuk havalarda dışarı çıkarmadan önce ve banyodan sonra sürüyorum, iyi geliyor.

ben Eymene küçükken hep ondan kullanıyodum cnm, memnundum. o pütürler mandalina portakal kabuklarından kaynaklanıyo olmasın

canım hiç bilmiyorum oda selinde de olmadı zona hastalığı değildir baktım netten bendeki öyle değil ,,,

Teşekkür ederim cevaplarınız için, şampuan olarak Sebamed kullanıyorum, kremini ve sabununu da alayım en iyisi, soğuktan da olmuş olabilir evet..

Meral ne fenasın sen :)) portakal ve mandalina kabuğunu aylardır yiyor bir kere, daha yeni mi etki edecek ayol..?

Valla ben bile korktum, aman Fatmacım ihmal etme. İnşallah başka birşeydir...
Yasemin ne fena olmuştun sahiden, çok konuşamıyorduk o günlerde, bebikler yeniydi daha, ama hatırlıyorum az da olsa... Çok metanetli kızsın sahiden, Allah bi daha vermesin arkadaşım.

Doz aşımı olmuştur belki...

Hafif acimsi degilmi Blistex bende kullanmistim bi ara, iyi yine sürdürüyormus kuzu

Sürdürüyor da şapırdatıyor bile... Ama çok acımsı değil bize verdikleri, bilyeli, daha ziyade tatsız diyebilirim.

Fatma da çıkan şey inşallah başka bişeydir ve tedavisini olup kurtulur, hakkaten çok zor günler geçirdim, metanetliydim evet ama bebeğime dokunamamak, emzirememek beni daha da kahretti, stres yaptıkça tedavi uzar dedi doktor ve ben kahrolarak oturup iyileşmeyi bekledim, 10 gün İklimi uzaktan seyrettim, ve en kötüsü de şu, hayat boyu tekrar yaşama riski altındayım, sanırım 4 kere falan daha olabilirmişim, stres, yorgunluk, sinir, asabiyet, yeme düzensizliği, üzüntü, hepsi etken, bende de bolca mevcut bunlardan, Rabbime sığınıyorum, inşallah tekrarlamaz..

Ben konudan epey uzaklaşmışım, maşallah sizde de bir çene bir çene..

Yazgıcan, Alp in 3. dişi hayırlı olsun.. Babası hevesini alsın Alp te oynar birgün inşallah kumandalı arabasıyla :)))

teşekkür ederiz şekerimbabası hevesini alınca daha büyüğünü alacakmış,öyle dedi

canım geçmiş olsun
fenerini yesinler

yazgı alpimin dişi çıkmış hayırlı olsun canım

yazgı alp paşaya öpücük atmayı nasıl öğrettiniz bende istiyorum mertin öpücük atmasını

teşekkür ederim canım.valla ben sürekli ona öpücük atıyorum,öpüyorum,babasıyla öpüyoruz birbirimizi,bunlardan kaptı bence.sürekli öp anneyi deyip ben onu öpüyordum.Alp taklitçi bir sıpa yaa ondan yapıyor birazda

o soğuktan yasemin cim,ciltleri kuruyor.sebamed i bir arkadaşımda söylemişti,iyi geliyormuş.

fatma cım çok geçmiş olsun.ihmal etme canım sakın.önemli bir durum yoktur inşallah.

fatmacım biran önce dr. git inş. ilaçla hemen düzelir

buarada atanın yüzündede kızarıklık ve pütürlük vardı doktor hassas ciltlerde olabilir dedi bir merhem verdi onu kullanınca düzeldi üstelik ilk olduğunda 3 aylık falandı şimdi yine oldu kullanıyorum kremini sakinledi şimdilik (eumovate merhem) birde sabah ve akşam yüzünü bebek yıkama köpüğüyle yıkıyorum ellerini heryere sürüp suratına sürüyo

Ahh o eller, her yerde geziyor ve ağzına sokuyor, yüzüne gözüne değiyor, bizde sık sık yıkıyoruz ellerini ve yüzünü, ama bebek sabunu kullanmadık, belki de ondan oldu, bebek sabunu alayım, birde onu deneyim, geçmezse doktorumuza sorarız artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…