dün güle oynuya babanla birlikte seni görmeye gittik kuzum,çok korkuttun bizi bitanem,suyun sınırdaymış ve daha senin gelmene 8hafta var,dr bundan beni sorumlu tuttu,kendimi yormamam gerekiyormuş,sana bişey olmuycak annecim biliyorum,2gündür ne çektiğimi ben biliyorum,bu sabah hemen acile gittim,hareketlerini hissetmediğimi söyledim,yalan söylemek çok kötü biliyorum ama napim seni çok merak ediyordum,beni ntsye bağladılar,sen inanılmaz hareketliydin,annem yalan söylüyor bakın ben yerimde durmuyorum dedin resmen,dr anlıycak diye utandım biraz,nts sonuçların çok iyi çıktı ama usgde bakmadılar,bende bişey söylüyemedim tabi.işde birazcık rahatladım,sen kıpırdadağın sürece sıkıntım azalıyor ama uyumaya korkuyorum bitanem
lütfen zamanında gelmeye çalış bitanem,hayatımıza girdiğin günden beri seni düşünmeden geçen vaktimiz yok,hiç bebek düşünmüyen baban bile benden çok daha heycanlı,biz seni sağlıkla,huzurla,mutlulukla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı bekliyoruz,çok değerlisin sen ne olur anneni daha da üzmeden gel bitanem