2010 Mayıs anneleri bebeğinize bugün ne söylemek isterdiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nilay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzel kızım benim;

bugün 30. haftamıza girdik çok şükür,Allah ın izniyle az kaldı sana kavuşmama;zaman yaklaştıkça endişe ,mutluluk,korku,heyecan hepsini bir arada yaşıyorum.Umarım seni her zaman mutlu edebilirim canım kızım.
Şimdiden annenin en yakın arkadaşı oldun,senin içimdeki varlığını hissetmek öyle mutluluk verici ki,Dünya daki hiç birşeye değişmem bu mutluluğu,hele birde kıpırdadığın zamanlar,işte o zaman benden daha mutlusu yoktur diye düşünüyorum ve kollarımla karnıma sarılıyorum.
Seni çok ama çok seviyorum...

canım kızım bu gece rüyamda seni gördüm yeşillikler içerisinde arkanda mezarlar vardı çevrede ama baktım anlamı güzelmiş rahatladım uyuyordun sonra ağlamaya başladın kucağıma aldım seni kuzum zayıf gördüm seni ama doğunca emzirip tombik yapcam seni ısırcam ondan sonra

Anneciğim
bugün doğum zinine ayrıldım artık evde bol bol dinlencezzz
bugün seni görmeye gidecez babanlaaa renkli ultrasonla bakacak dr teyzemizz
inşallah yine popunu dönmezsin yüzünü gösterirsin bizee

Emir'imm Bebeğimmm göbişimin bi sağına bi soluna vurup duruyosun ne istiyosun annendenn :))

canım benimmmmmm kokunu duymak istiyorum artık sana sarılmakk...

daha gelmeden bir çok kişinin pabucunu dama attın. düşündüğüm yegane şey sensinboshayallersmile

Seni Seviyorummm...

kızım dün doktor amcan resmini verdi bana ona bakıp duruyom kızımmm canım bebeğim babaya benziyosun ama napım sağlıkla gel kuzum bide ters duruyomuşsun annen gibi keyfine düşkünsün bağdaş kurmuşsun ölürüm bacaklarına nasılda becerdin kız hele sağlıkla gel sorcam sana ters durmayı anneni sakın korkutma kızım nolur sağlıkla büyü zamanını bekle annem miniğim videoların rüyalarımdda açıp kapatıp izliyom resminde tam karşımda annesinin çirkini seni çok seviorum yavrummmm

bebeğim, bugün seni sağlıklı gördüm ya, çok mutlu oldum... büyümüşsün koca adam olmuşsun, önceleri ekrana tamamen sığıyordun şimdi parça parça bakıyoruz sana. bu sefer doktorun görüntülerini de kaydedip verdi, bir daha seni görene kadar izler dururum artık... seni seviyorum bebeğim, geleceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum...

benim tatlı oğlumm,
dün rüyamda saatime bakıp 5hafta sonra pazartesi günü doğurcam diyordum oysa daha 8haftaya yakın zamanımız var, anneciğini babacığını bir an önce görmek mi istiyorsun yoksa? sağlıkla gel oğlum. Allah tahtını bahtını alın yazını güzel yazsın inşallah. hayırlı şanslı bereketli çalışkan bir evlat ol oğluuum. seni çok ama çok seviyorum. hiç aklımdan çıkmııyorsun...

bende rüyam da doğuma gittim kuzum maşallah kocaman bir bebek tin hemen yapıştın göğsüme
oan nasıl ağladım nasıl
gel kuzum gel bebeğim anneye gel sana okadar hasretim okadar muhtacım anlatamamm
bebeğim sen benim dünyamsın bebeğim dünyam
herşeyden önemlisin

kuzum benim
artık daha iyiyiz annenin tansiyonu normale döndü çok şükür
şimdi pazartesi günü seni bie daha görmek ve sağlığın hakkında konuşmak için gün sayıyorum
ha gayret oğlum çok az kaldı

oglum caganım.. cocuklugumdan berı hep hayalımdı bı bebegımın olması..allahım aratmadan geldın cok sukur. mınıcık hucreydın sımdı buyudun kocaman adam oldun. senı gorunce okadar mutlu oluyorumkı senın bıran once gelmenı ıstıyorum.. o mınıcık burnunukaydirigubbakcemile3 mınıcık pamuktan ellerını ayaklarını opmek ıcın can atıyorum.. canımın parcası nefesımle yasattıgım bırıcık oglum senı okadar cok sevıyorumkı.. kımseler duymasın ama sımdıden en kıymetlım sensın.. babaya soylemek yok ama tamammı kuser sonra bıze.. bıran once gel kuzum saglıkla ınsallah annecın babacın senı beklıyor evımızı neselendır caganım..

güzel kızım benim,
3 gündür öyle korkuttun ki beni,pazartesi sabahı hafif bir kanamayla uyandık,hastaneye gidip senin kalp atışını duyana kadar ömrümden ömür gitti,öyle korktumki sana birşey olacak diye,,,meğer yine dönmüşsün karnımda,,,

sonra yine tekrarladı yie aynı korku,,,ama öğrendikki seninle ilgili hiçbir sıkıntı yokmuş Allah a şükürler olsun,benim idrar yollarımdan kaynaklanıyormuş.

seni sabırsızlıkla kucağıma alacağım günü bekliyorum,sen gelince Allah ın izniyle hepsini unutacağız yaşadığımız sıkıntıların....

seni çok seviyorum...

annem
dün yine drdaydık her şey çok iimiş
dahada düzelecek inşallah umarım aceleci çıkmaz zamanını beklersin kuzum tam 2 kilo olmuşsun
kocamanda bi kafan varmış :)
haftaya yine drdayız bu sefer daha ayrıntılı görcem seni
üzme anneyi bebişim zamanını bekle sakın acele etme

canım yavrum,
sana kavuşmamıza az kaldı .okadar çok özledikki seni meğer ne kadar hasretmişiz sana. bebeğim ne hayaller kuruyoruz bir bilsen hergün seninle birşeyler yapıyorum,gözlerinin içine bakıyorum kokluyorum doya doya...... annem hele baban ben onun bu kadar çocuk özlemi çektiğini bilmiyordum belkide beni üzmemek için söylemiyordu hayal etmeye bile korkuyordu ya olmazsa diye.Allahıma çok şükür ellerimizi boş çevirmedi seni emanet etti bize. gül kokulu oğlum sağlıkla vaktinde gel. biz bekleriz annem sen yeterki gel. gelişinle yüzümüzü güldür mutluluğumuza mutluluk kat.seni sabırla bekleyeceğiz hayırlı gel bebeğim.
seni çok seven annem Yeter

canım oğlum, özledim seni, vuslata az kaldı Allaha şükür... senin ve tüm teyzelerinin bebeklerinin sağlıkla gelmesi için dua ediyorum....

kuzum benım
hayırlısıyla bi doğsaydında rahat etseydim her an aklımdasın
birazcık az hissetsem senı hemen korkuyorum
annem sağlıkla gel kuzum

benim güzel akıllı prensesim masalım. bugün babanla seni gördük yine kuzum. maşallah kocaman olmuşsun ama biraz daha büyüceksin.
artık anneni biraz zorlasanda uykularımız bölünsede bazen garip garip yürüsemde yinede sabırla doğacağın günü bekliyoruz kızım. zamanında sağlıkla gelirsin inşallah bebeğim.
uğurböceğimiz herşeye değer meleğim senin varlığın.
birazdaha beklicez kızım ama az kaldı kavuşmamıza................

dün güle oynuya babanla birlikte seni görmeye gittik kuzum,çok korkuttun bizi bitanem,suyun sınırdaymış ve daha senin gelmene 8hafta var,dr bundan beni sorumlu tuttu,kendimi yormamam gerekiyormuş,sana bişey olmuycak annecim biliyorum,2gündür ne çektiğimi ben biliyorum,bu sabah hemen acile gittim,hareketlerini hissetmediğimi söyledim,yalan söylemek çok kötü biliyorum ama napim seni çok merak ediyordum,beni ntsye bağladılar,sen inanılmaz hareketliydin,annem yalan söylüyor bakın ben yerimde durmuyorum dedin resmen,dr anlıycak diye utandım biraz,nts sonuçların çok iyi çıktı ama usgde bakmadılar,bende bişey söylüyemedim tabi.işde birazcık rahatladım,sen kıpırdadağın sürece sıkıntım azalıyor ama uyumaya korkuyorum bitanem
lütfen zamanında gelmeye çalış bitanem,hayatımıza girdiğin günden beri seni düşünmeden geçen vaktimiz yok,hiç bebek düşünmüyen baban bile benden çok daha heycanlı,biz seni sağlıkla,huzurla,mutlulukla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı bekliyoruz,çok değerlisin sen ne olur anneni daha da üzmeden gel bitanem

canım kızım erken dünyaya geleceksin diye okadar korkuyorumki yanlış qnlqmq sana kavuşmak istemediğimizden değil sadece karnımda nekadar kalırsan okadar sağlıklı olacağını düşünüyorum umarım sağ salim zamanında dunyaya gelirsin 2 yaşındaki kardeşin bile bebek deyip duruyor oda seni bekliyor kulağını karnıma dayayıp seni dinliyor öpüyor inşallah çok iyi geçinirsiniz
offf birde paranoyaklaştım sana bişey olursa yada bana birşey olursa size kim bakacak diye düşüncelere kapılmaya başladım rabbim sağlık huzur ve uzun ömür versin

canım oğlum sağlıklı ve hayırlı bir şekilde yanımızda olmanı istiyoruz seni çok özledik bebişim benim seni çok seviyoruz

baldan tatlı canım oglum.bu hafta cok korktuk erken gelıceksın dıye.. bılıyorum sende bıranonce bıze kavusmak ıstıyosun..ınan babanda bende bunu senden daha cok ıstıyoruz.. bıraz daha buyu oyle gel balım.. cok ozledım senı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…